Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 963 opinii

1.55 / 5

  • Niezawodność
    1.37
  • Obsługa klienta
    1.66
  • Cena
    1.70
  • Parametry
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.40
  • Oferta
    1.10

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krzysztof / 2020-04-30 17:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet mobilny dramat szczególnie w weekendy i święta i z roku na rok coraz gorszy. Obsługa klienta żadna a dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem. Za rachunek otrzymują 100%zaplaty a usługa na poziomie 1% przy pełnym zasięgu LTE. Jedyną pomocą z ich strony to kup sobie pan antenę zewnętrzną oczywiście z Orange. Nie polecam cwaniaków, bo taka szybkość internetu to można było być zadowolonym 15lat temu. Dziwne bo 3lata temu było dużo lepiej i nie narzekałem widocznie cofają się technologicznie.
    WadySłaby internet
    MiejscowośćBukowno
  • ~Przedsiębiorca / 2020-04-30 08:35
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POTRAFIĄ PRZENIEŚĆ INTERNETU STACJONARNEGO DSL DLA FIRM. FATALNA OBSŁUGA KLIENTA BIZNESOWEGO.
    ZaletyBRAK
    WadyNIE POTRAFIĄ PRZENIEŚĆ INTERNETU STACJONARNEGO PRZY ZMIANIE LOKALIZACJI
    MiejscowośćMilanówek
  • ~bombajson / 2020-04-27 14:22
    Ocena: 1.00 / 5
    predkosc to kpina, wiecznie zrywa polaczenie, 2020 rok a oni nie potrafia zapewnic stabilnego internetu.
    Zaletybrak
    Wadysame
    MiejscowośćOlsztyn
  • ~Falcon / 2020-04-25 22:44
    Ocena: 4.50 / 5
    Mam orange flex zasięg bardzo dobry, obsługa miła szybko odpowiadają i zawsze dziękują za kontakt, cenowo w porównaniu do innych sieci jest ok, nie martwię się o nic bo wybrałem taką opcję że internetu wystarczy, a reszta za darmo podałem nr karty płatniczej i nie muszę się martwić o opłaty.
    ZaletyMiła obsługa, niska cena dobry zasięg.
    WadyJeszcze nie dopatrzyłem się
    MiejscowośćPułtusk
  • ~Daniel / 2020-04-24 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange jest gównianą oraz kłamliwą firmą. Od 2 lat czekam na swiatłowód w mojej miejscowosci i co? Gówno. Do tego ich internet jest tak słaby, że musiałem czekać 10 min na wydanie tej opinii. Mam nadzieję, że za niedługo ta firma zotanie usunięta.
    ZaletyTa firma nie ma zalet
    WadyBrak internetu
    Oszukiwanie ludzi
    Cala firma
    MiejscowośćZagnańsk
  • ~X / 2020-04-22 13:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy przenoszeniu numerów nie dopełniają swoich obowiązków i w efekcie płaci się faktury w dwóch sieciach
  • ~zawiedziony / 2020-04-20 17:46
    Ocena: 2.25 / 5
    internet swiatlowodo. Częste zrywane polaczenia, predkosc z 300mb jest tylko polowa jakies 130. czas trwania 4 miesiace
    Zaletybrak
    Wadywysoki abonament
    zarwane polaczenia
    niska predkosc internetu
    MiejscowośćPrzeźmierowo
  • ~Joanna / 2020-04-14 14:25
    Ocena: 1.50 / 5
    Jestem klientką Orange od wielu lat, ale obecnie uważam , że Orange stał sie bardzo nieprzyjazny dla klienta: A konkretnie:
    - nie ma możliwości kontaktu mailowego
    - gdy zamawiam rozmowe z Orange - konsultant ma oddzwonić, to zamiast głosu konsultanta słysze dzwonek telefonu , a potem jakąś muzyczke i zero głosowej odpowiedzi
    - dostałam zawyżoną faktur i nijak nie moge znaleźć szczegółowej dokumentacji wykonywanych przeze mnie połączeń
    - chat z konsultantem to fikcja, nic nie działa

    Wadybrak możliwości szybkiego kontaktu
    MiejscowośćKatowice
  • ~Sebastian / 2020-04-10 20:42
    Ocena: 1.75 / 5
    K**rwa ten internet to jedna wielka kpina, nie polecam
    MiejscowośćRacibóz
  • ~Jjj / 2020-04-10 06:38
    Ocena: 1.00 / 5
    czekałem na pracownika z orande 2 tygodnie. teraz przeczytałem opinie i zmieniłem zdanie na temat połączenia z Internetem Orange,kontrakt 2 lata za gówno Internet.

    Poproszę doradzić normalny Internet?
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Szach Mat / 2020-04-07 14:24
    Ocena: 2.00 / 5
    Orange to najgorsze bagno! lepiej nie korzystać z ofert bo się nie opłaca
    nie warto bo są same problemy i telefony byle jakie, obsługa klienta jest chamska,
    wymyślone godziny dla seniorów to jest nie normalne, nie można zrobić opłaty bo jest czas dla seniorów i mimo że nikogo nie ma w salonie żadnego seniora to nie można zrobić opłaty, dopiero po czasie dla tych staruchów. Można robić opłaty to jest nie normalne! po prostu chamstwo wyróżnianie klientów tak samo może czekać! a nie robić jakieś szopki czasowe, faktury byle jak podawane. W Plusie jest całkiem co innego obsługa jest bardzo miła i pomocna faktury są elektroniczne i bardzo dokładnie podane nie ma żadnych problemów, telefony są najwyższej jakości, Internet jest bardzo szybki po prostu jedynym salonem jaki jest dla mnie to jest Plus a Orange to totalna pomyłka żałuję że wziąłem ofertę z tego walniętego salonu czyli z salonu Orange.
    ZaletyŻadnych zalet tutaj nie ma same problemy
    WadyNajwiększą wadą było dołączenie do Orange
    obsługa klienta to totalna porażka
    wymyślone godziny dla seniorów totalny debilizm
    Orange to jest totalne wielkie bagno same problemy
    telefony byle jakie, faktury elektroniczne byle jak wyświetlane totalne dno
    po prostu jeden wielki bajzel łącznie z chamską obsługą klienta.
  • ~Pe eS / 2020-04-05 19:05
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet w orange to po prostu jedna wielka KPINA!!!
    Od paru miesięcy pogarsza się stopniowo, a to co się dzieje ostatnio to jakiś kiepski żart. Tą opinię piszę około 30 minut, wierząc że może za którymś razem zdążę przed zanikiem połączenia. Mam nadzieję że kogoś uratuję przed związaniem się na dłużej z tym dostawcą.
    Zaletyw zasadzie brak
    WadyZa dużo by pisać, to samo co we wcześniejszych postach. KPINA!!
    MiejscowośćPrzemyśl
  • ~Nieznany / 2020-04-04 19:35
    Ocena: 1.00 / 5
    To nie internet tylko jakiś żart.
    Jak podłączone będą 2 urządzenia to pożegnasz się z rozmową bo ci wywali
    Po rozłączeniu przez pół godziny próbujesz się połączyć i dalej nic
    Polecam jedynie osobom którym internet jest tylko potrzebny raz na miesiąc
    ZaletyBrak
    WadyUtrzymują się jakoś i jeszcze nie zbankrutowali
    MiejscowośćNiewiadomo
  • ~Orangegowno / 2020-04-04 11:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet gowno warty nie opłaca się płacić tym scierwom
    ZaletyNie ma
    WadySłabe gowno
  • ~Anoonim / 2020-04-04 06:45
    Ocena: 2.00 / 5
    nie da się z kolegą grać w gry bo go zacina i mnie czasem też
    Zaletynie ma zalet
    Wadyczasem się tak o wyłącza, malo uploadu, no szkoda gadać
    MiejscowośćKraków
  • ~Łukasz / 2020-04-03 21:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Wasz internet to syf kiedy z niego korzystam to mam ochotę wyrzucić wasz modem oraz internet za okno
    ZaletyŻadne
    WadyStały Ping słabe pobieranie oraz przesył
    MiejscowośćTwarogi lackie
  • ~Don / 2020-04-01 22:37
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy internet jaki miałem 300mb aplikacja pobiera się 30 min jak jest potrzebny to internetu nie ma, jednym słowem badziew.
  • ~Kiler13 / 2020-04-01 13:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Ładnie piszą a gdy mają zainstalować światłowód do potencjalnego klienta to mają wymówkę bo jest epidemnia. Mówią co innego robią co innego.
    I człowieka zostawiają w czarnej dupie.
    Opisanie całej sytuacji jest długie.
    WadyDziałanie operatora jest poniżej krytyki.
    MiejscowośćNowy Staw
  • ~Mirek / 2020-04-01 00:34
    Ocena: 2.00 / 5
    Sądziłem, że nie ma nic wolniejszego niż aero2, Orange udowodniło, że jest Internet mobilny z którego w praktyce nie idzie korzystać.
    Skorzystałem z oferty darmowego Internetu, który dało Play i Orange z Play dało się korzystać normalnie o tyle z Orange to prawdziwa udręka jak za dawnych lat przy modemie 56k o ile ściąganie danych ma jaką prędkość to wysyłanie ich przy teście nieraz nie daje żadnego rezultatu, może o 2 w nocy coś tam pokazało.
    Wszystkie kart testowałem na tym samym telefonie Redmi 4X - APN był zgodny z zaleceniami opertora, a przy Orange nawet zmiana na "standardowy" nic nie dała.
    ZaletyByło za darmo, ale aero2 jest za darmo i działa lepiej
    WadySłaba prędkość mimo iż jest dobry zasięg 4G, ściąganie dany jeszcze w miarę, ale wysyłanie to tragenia co w praktyce uniemożliwia korzystanie z Internetu.
    MiejscowośćWieruszów
  • ~OrangutanTomasz / 2020-03-29 19:49
    Ocena: 2.25 / 5
    uzywam w modemie stacjonarnym LTE sygnal 2-3 kreski z 5. czesto podczas weekendow zadarza sie ze mnie rozlacza na ok 1-2 minuty co ok 40-60 minut. w czasie jak ludzie koronawirusa siedza w domu to jeszcze wieksza tragedia bo czescie rozlacza, co jest bardzo frustrujace, nie polecam jesli checie ogladac netflixa youtuba czy grac w gry online.
    Zaletycena, mobilnosci
    Wadylagi, przerwy 1-2 minuty
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2084
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 875
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 670
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 577