Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

NeoBus opinie

Ocena na podstawie 210 opinii

2.69 / 5

  • Poziom cen
    2.96
  • Oferta
    2.75
  • Jakość obsługi
    2.33
  • Wygoda
    2.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Beata / 2018-10-28 17:50
    Ocena: 2.50 / 5
    Z Wrocławia do Katowic w autobusie panowała sauna. Nie dało się wytrzymac, grzejniki na ful, a jak się poprosiło Pana kierowcę o zmniejszenie temperatury lub wyłączenie grzejników to włączal Klime która nic nie dawała a grzejniki dalej grzaly bardzo mocno. Gdzie tu sens?? Proszę popracować nad jakością warunków w autobusach. Logiczniej jest wyłączyć grzejniki i zostawić nawiewy tak aby każdy sobie dostosowal temperaturę.
    ZaletyJak wyżej
  • ~Pasażer / 2018-10-27 17:06
    Ocena: 1.75 / 5
    Szanowni Państwo! Moja mama podróżowała dzisiaj Państwa liniami z Warszawy do Sanoka wyjazd godz. 9.00. W autobusie panowała okropna atmosfera spowodowana przez kilku pasażerów, którzy na całej trasie z lotniska Chopina do Sanoka zachowywali się bardzo niekulturalnie, wulgarnie oraz spożywali alkohol. Pijaństwo było do tego stopnia, że jeden z pasażerów zwymiotował nawet na siebie! Kierowca nie zrobił nic w tej sprawie, ponadto również był nieuprzejmy do innych pasażerów (starszej kobiety). Na końcu w sposób wulgarny kierowca zwrócił uwagę innemu kierowcy, który przypadkowo zaparkował na Państwa miejscu (nieoznakowanym) pod dworcem w Sanoku. Uważałem Państwa linie za naprawdę bardziej profesjonalną, ale to co przytrafiło się dzisiaj mojej mamie (również starszej kobiecie) to jest jakaś kpina i kompletny brak obsługi klienta! W dzisiejszych czasach takie sytuacje się mszczą niestety, a reputację dobrej firmy można bardzo szybko stracić.
    WadyObsługa klienta przez kierowców!
  • ~Anna / 2018-10-27 08:39
    Ocena: 2.00 / 5
    Na trasie Łódź Polańczyk pod koniec trasy kobieta która prowadziła autobus porażka, chamska,arogandzka, jak zadałam pytanie kiedy będziemy, chamsko odpowiedziała jak dojedziemy. Nie miło oddnosiła się do pasażerów. To kolejny raz jak widzę, że obsługa neobusa baaardzo się zmieniła. Zapominają że jak pasażerów nie będzie,NIE będą mieli kogo wozić.Ja rezygnuje z ich usług. C
  • ~Piotr / 2018-10-21 19:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem mile zaskoczony super obsluga zadnych opoznien duzy komfort
    ZaletyPunktualnosc mila obsluga
    WadyZadnych
  • ~Daria / 2018-10-21 16:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Często podróżuje Neobusem. Nie mogę złego słowa powiedziec czy do obsługi, do wygody i bezpieczeństwa.dzisiejsza podróż z godz 12.20 relacji Rzeszow - Warszawa kierowca mistrzostwo świata, autobus piętrowy a czuje się jak bym jechała osobowka, szybko, płynnie bezpiecznie.
    ZaletyWygodne autokary, woda darmowa, miła obsluga
  • ~Grandziq / 2018-10-21 15:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Rewelacja, jechałem wczoraj z Warszawy do Rzeszowa o godzinie 17:00. Bardzo luksusowy autokar. Z zewnątrz prezentuje się świetnie i wnętrze również nie odstaje:) Kierowca bardzo miły i uprzejmy. Jechał szybko i dynamicznie, ale za razem bezpiecznie, dzięki czemu w Rzeszowie byłem 20 minut przed czasem. Jedyny mały minus to duża frekwencja
    ZaletySzybkie połączenie
    Darmowa woda
    Luksusowe autokary
    Miłega obsługa
    WadyDuża frekwencja(trzeba wcześniej rezerwować
  • ~Marxzy / 2018-10-21 14:40
    Ocena: 1.75 / 5
    Kierowcy kierowcy Neobusa to chyba jakiś żart... Jechalem pierwszy raz nie dali mi biletu kase schowali do kieszeni. Za drugim razem spotkalo mnie chamstwo z ich strony o ktorym szkoda pisac. Przy ograniczeniu predkosci jadą jak szaleni doslownie siedzac na tyle samochodu z przeciwka. Dziekuje ale nigdy wiecej...
  • ~Mateusz / 2018-10-12 20:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Warszawa Krosno jadę drugi raz i drugi raz odjazd jest przesunięty o 30 minut "bo było opóźnienie do Warszawy". Dodatkowo kierowca niemiły.
  • ~BRtek / 2018-10-11 20:25
    Ocena: 1.75 / 5
    Notoryczne spóźnienia, bez poinformowania klienta.
  • ~Ewelina / 2018-10-11 18:32
    Ocena: 1.75 / 5
    Najgorsze możliwie połączenie z Katowic i Krakowa do Rzeszowa.Nieustanne opóźnienia powyżej 30 min, na dodatek niemiła obsługa.
    ZaletyDarmowa woda
    WadyOpóźnienia
  • ~Alina / 2018-10-09 18:43
    Ocena: 4.00 / 5
    W drodze z Warszawy do Nowej Dęby 06.10.2018r. (wyjazd o 9.00 z Warszawy) kierowca nie zrobił żadnego postoju przynajmniej 10-cio minutowego. Wszyscy się nastawili, że postój będzie w Ostrowcu Świętokrzyskim, niestety nie było. Pierwszy postój był w Nowej Dębie i to całe 5 minut, chociaż kierowca był tam pół godziny przed czasem. Ponadto uważam, że kierowca powinien informować pasażerów przy wsiadaniu do autokaru o możliwości skorzystania z bezpłatnej wody mineralnej. Niestety nowi pasażerowie wsiadający na przystankach na trasie nie wiedzą o tej ofercie. Korzystałam z usług Neobusa już kilka razy i uważam, że może standard autokarów znacznie się poprawił, ale podejście do klienta bardzo się pogorszyło. Przykre to.
    Zaletywygodny autokar
    Wady- brak postojów na długiej trasie (o tym decyduje kierowca i zazwyczaj go nie ma, bo kierowcy śpieszno do domu),
    - jeżeli ktoś myśli o podróży bez rezerwacji, to powinien zjawić się na przystanku "na trasie" przynajmniej pół godziny wcześniej przed planowym przyjazdem autokaru
  • ~ Jolanta / 2018-10-07 18:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Wracałam z sanatorium Rymanów-Zdrój -Warszawa. Czysto, uprzejmie, profesjonalnie. Sprawne przegrupowanie pasażerów na bazie. Punktualnie na zachodnim. Polecam tego przewoźnika.
    ZaletyPunktualność, dobra organizacja przegrupowania pasażerów na bazie, ustawianie bagaży, woda mineralna gratis, czysto,kultura obslugi
    WadyNie zauważyłam
  • ~Katarzyna / 2018-10-03 21:08
    Ocena: 1.25 / 5
    Autobusy spóźnione, brak należytego powiadomienia! Brak informacji ze strony kierowcy o zmianie trasy lub opóźnieniach (pasażerowie mają się domyślać). Przy istniejącej konkurencji bardzo przeciętnie.
    WadyBrak informacji w autobusie o opóźnieniach. Autobusy nie na czas!
  • ~podróżniczka / 2018-10-03 14:16
    Ocena: 2.50 / 5
    Autobus był na czas, jednak kierowca dopiero po 20 minutach jazdy poinformował o zmianie trasy przejazdu, nie informując o tym jak wpłynie to na godzinę przyjazdu, który zmienił się o 2h (przy przejeździe, który początkowo tyle miał trwać. Toaleta poniżej wszelkiego standardu, brudno i zapewne nie czyszczona od dłuższego czasu.
  • ~Zanderek / 2018-09-20 14:01
    Ocena: 4.75 / 5
    Kierowcy w większości mili choć zdarzają się i Ci niemili ale ogólnie ok.
    ZaletyNowe autobusy, gniazdka przy każdym fotelu , darmowa woda.
    WadyBrak
  • ~Mietek / 2018-09-20 09:31
    Ocena: 1.25 / 5
    Kierowca opryskliwy zostawił na dworcu ponad 80 letniego mężczyznę, który tylko zapytał czy to jego autobus, wprowadził go w błąd i tym samym pieniądze i przejazd przepadły, osoba miała rezerwację opłacona, biuro obsługi nie ustosunkowalo się do reklamacji po prostu maja gdzieś ludzi, nawet nie racza odpisać, nie ma co jeździć tym dziadostwem i im nabijac kieszeni
    WadyKompletne zero
  • ~Joanna / 2018-09-17 20:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Jechałam NeoBus°em z Wrocławia i byłam razem z synem zachwycona. Kierowca miły, zartobliwy, w stroju eleganckim służbowym. Drugi Pan pomógł z bagazami schować do luku bagazowego. Środek pojazdu wyposażony w wygodne fotele pod którymi łącze USB gdzie można się można było podłączyć i naładować telefon. Komfort, wygoda, elegancja to cechuje NeoBusy. Acha I jeszcze cena biletu. Ja kupiłam bilet za 13zl na trasę z Wrocławia do Krakowa ale można i za 1zl utracić bilet . Dlatego za całokształt wystawiam najwyższą możliwą ocenę. Dziękuję.
    ZaletyWygoda, komfort jazdy, łącze USB, czystość, miła obsługa, cena biletu,
    WadyBrak
  • ~Tom / 2018-09-15 00:40
    Ocena: 2.50 / 5
    Spóźnienie 2 godziny na balice, telefonicznie była mowa o 20 minutach . Telefon do biura obsługi płatny A cena biletu wysoka. Informacja po kolejnym telefonie( platnym) że był wypadek i kierowca stoi w korku.Wypadku nie było tylko nowy kierowca się przyuczał do jazdy (przejazd rekreacyjny, gdzie mam jechać i tak dalej) Z ubikacji nie przyjemny zapach , palone fajki w WC i dziobiący słonecznik całą drogę "Janusz"
    ZaletyWoda za free
  • ~Ana81 / 2018-09-14 18:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Klient ma stać i czekać na autobus, bo opóźnienia to standard . Panie na infolinii bardzo niemiłe.
    ZaletyZdecydowanie brak
    WadySpóżnienia, wysokie ceny, obsługa klienta beznadziejną.
  • ~Ewel / 2018-09-13 17:05
    Ocena: 4.75 / 5
    Wielkie dzięki dla Panów kierowców, którzy wracaja dzisiaj busem na trasie katowice-rzeszów z godz.14.40.Bardz, bardzo mili, robili co mogli by zabrać tych bez rezerwacji, w tym i mnie. Dziękuje!!!!!!
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.80, ilość opinii: 842
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
NeoBus
Ocena: 2.69, ilość opinii: 210
PKS Polonus
Ocena: 1.93, ilość opinii: 96
Szwagropol
Ocena: 1.93, ilość opinii: 94
LEO Express
Ocena: 2.70, ilość opinii: 76
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113
Virgin Mobile
Ocena: 2.52, ilość opinii: 75