Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

NeoBus opinie

Ocena na podstawie 162 opinii

2.83 / 5

  • Poziom cen
    3.08
  • Oferta
    2.90
  • Jakość obsługi
    2.46
  • Wygoda
    2.92

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Podróżnik / 2018-11-06 10:56
    Ocena: 1.00 / 5
    W śordę 31.10.2018 miałem kipiony bilet na trasę Łódź-Kielce. Spóźniłem się dosłownie kilka minut.Ostatni pasażerowie wsiadali do autobusu a kierowca oznajmił że mój bilet przepadł bo się spóźniłem. To jeszcze nic bo kiedy wystąpiłem o zwrot kosztów firma twierdzi że mi się nie należy. Stanowczo odradzam każdemu podróż z tym przewoźnikiem
  • ~Anna / 2018-11-04 17:39
    Ocena: 2.00 / 5
    Jechalam w dniu 27/10/2018 z lotniska Balice do Sanoka o godzinie 16:40 prawidlowy odjazd o 15:30 .Na moje pytanie dlaczego tak spozniony kierowca odpowiedzial ze nie bedzie ze mna dyskutowal bo to tylko strata czasu...Bardzo niemily i przy tym wrecz agresywny! Nie myslcie sobie ze ktos wam pomoze z bagazem.Musicie zdac sie sami na siebie.Dziwie sie bardzo ze ktokolwiek jeszcze jezdzi tymi liniami.Anna
    ZaletyZadna
    WadySpoznieni,znudzeni kierowcy ktorym nie zalezy na kliencie,
  • ~Beata / 2018-10-28 17:50
    Ocena: 2.50 / 5
    Z Wrocławia do Katowic w autobusie panowała sauna. Nie dało się wytrzymac, grzejniki na ful, a jak się poprosiło Pana kierowcę o zmniejszenie temperatury lub wyłączenie grzejników to włączal Klime która nic nie dawała a grzejniki dalej grzaly bardzo mocno. Gdzie tu sens?? Proszę popracować nad jakością warunków w autobusach. Logiczniej jest wyłączyć grzejniki i zostawić nawiewy tak aby każdy sobie dostosowal temperaturę.
    ZaletyJak wyżej
  • ~Pasażer / 2018-10-27 17:06
    Ocena: 1.75 / 5
    Szanowni Państwo! Moja mama podróżowała dzisiaj Państwa liniami z Warszawy do Sanoka wyjazd godz. 9.00. W autobusie panowała okropna atmosfera spowodowana przez kilku pasażerów, którzy na całej trasie z lotniska Chopina do Sanoka zachowywali się bardzo niekulturalnie, wulgarnie oraz spożywali alkohol. Pijaństwo było do tego stopnia, że jeden z pasażerów zwymiotował nawet na siebie! Kierowca nie zrobił nic w tej sprawie, ponadto również był nieuprzejmy do innych pasażerów (starszej kobiety). Na końcu w sposób wulgarny kierowca zwrócił uwagę innemu kierowcy, który przypadkowo zaparkował na Państwa miejscu (nieoznakowanym) pod dworcem w Sanoku. Uważałem Państwa linie za naprawdę bardziej profesjonalną, ale to co przytrafiło się dzisiaj mojej mamie (również starszej kobiecie) to jest jakaś kpina i kompletny brak obsługi klienta! W dzisiejszych czasach takie sytuacje się mszczą niestety, a reputację dobrej firmy można bardzo szybko stracić.
    WadyObsługa klienta przez kierowców!
  • ~Anna / 2018-10-27 08:39
    Ocena: 2.00 / 5
    Na trasie Łódź Polańczyk pod koniec trasy kobieta która prowadziła autobus porażka, chamska,arogandzka, jak zadałam pytanie kiedy będziemy, chamsko odpowiedziała jak dojedziemy. Nie miło oddnosiła się do pasażerów. To kolejny raz jak widzę, że obsługa neobusa baaardzo się zmieniła. Zapominają że jak pasażerów nie będzie,NIE będą mieli kogo wozić.Ja rezygnuje z ich usług. C
  • ~Piotr / 2018-10-21 19:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem mile zaskoczony super obsluga zadnych opoznien duzy komfort
    ZaletyPunktualnosc mila obsluga
    WadyZadnych
  • ~Daria / 2018-10-21 16:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Często podróżuje Neobusem. Nie mogę złego słowa powiedziec czy do obsługi, do wygody i bezpieczeństwa.dzisiejsza podróż z godz 12.20 relacji Rzeszow - Warszawa kierowca mistrzostwo świata, autobus piętrowy a czuje się jak bym jechała osobowka, szybko, płynnie bezpiecznie.
    ZaletyWygodne autokary, woda darmowa, miła obsluga
  • ~Grandziq / 2018-10-21 15:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Rewelacja, jechałem wczoraj z Warszawy do Rzeszowa o godzinie 17:00. Bardzo luksusowy autokar. Z zewnątrz prezentuje się świetnie i wnętrze również nie odstaje:) Kierowca bardzo miły i uprzejmy. Jechał szybko i dynamicznie, ale za razem bezpiecznie, dzięki czemu w Rzeszowie byłem 20 minut przed czasem. Jedyny mały minus to duża frekwencja
    ZaletySzybkie połączenie
    Darmowa woda
    Luksusowe autokary
    Miłega obsługa
    WadyDuża frekwencja(trzeba wcześniej rezerwować
  • ~Marxzy / 2018-10-21 14:40
    Ocena: 1.75 / 5
    Kierowcy kierowcy Neobusa to chyba jakiś żart... Jechalem pierwszy raz nie dali mi biletu kase schowali do kieszeni. Za drugim razem spotkalo mnie chamstwo z ich strony o ktorym szkoda pisac. Przy ograniczeniu predkosci jadą jak szaleni doslownie siedzac na tyle samochodu z przeciwka. Dziekuje ale nigdy wiecej...
  • ~Mateusz / 2018-10-12 20:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Warszawa Krosno jadę drugi raz i drugi raz odjazd jest przesunięty o 30 minut "bo było opóźnienie do Warszawy". Dodatkowo kierowca niemiły.
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.79, ilość opinii: 663
Flixbus
Ocena: 2.04, ilość opinii: 251
NeoBus
Ocena: 2.83, ilość opinii: 162
PKS Polonus
Ocena: 1.92, ilość opinii: 85
Szwagropol
Ocena: 1.98, ilość opinii: 77
LEO Express
Ocena: 2.71, ilość opinii: 73
mBank
Ocena: 2.13, ilość opinii: 408
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 215
ITAKA
Ocena: 2.89, ilość opinii: 151
nju mobile
Ocena: 3.42, ilość opinii: 98
Netflix
Ocena: 3.06, ilość opinii: 88
Virgin Mobile
Ocena: 2.68, ilość opinii: 48