Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

NeoBus opinie

Ocena na podstawie 174 opinii

2.75 / 5

  • Poziom cen
    3.04
  • Oferta
    2.84
  • Jakość obsługi
    2.35
  • Wygoda
    2.85

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Adastec / 2019-02-09 16:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona Kraków Wrocław dużo miejsca na nogi , a co najważniejsze czynna toaleta przy -15 stopniach gdzie inni już dawno mają pozamykane ! Brawo dla Neobusa
    Polecam na 100%
    ZaletyWC czynne nawet przy -15 stopniach SZACUN!
    WadyZa mało kursów i linii
  • ~Xxxxxxxxxxjjjj / 2019-02-09 12:58
    Ocena: 1.50 / 5
    W autobusie jest ciasno i niesamowicie gorąco - blisko 30 stopni w lutym... tragedia. Nie polecam...
  • ~Katarzyna / 2019-02-01 15:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurs z Wrocławia do Krakowa o 3.50 w sobotę 26 stycznia br. Autobus nie podjeżdża. Jedna z oczekujących osób dodzwoniła się na infolinię. Autobus uszkodzony, nie wiadomo, o której podstawią. Brak awaryjnego, brak informacji sms - podajemy numery telefonu. Może się zdarzyć awaria każdej firmie przewozowej ale brak zupełnie odpowiedzialności za pasażerów i próby zminimalizowania strat. Za bilet zwrócono ale nie za prywatny przejazd, który zorganizowałam - nawet za koszt opłat na bramkach. Nawet nie usłyszałam ani nie otrzymałam słowa przepraszam.
  • ~Pasażer / 2019-01-24 18:02
    Ocena: 1.50 / 5
    24-01-2019 kurs Warszawa Iwonicz Zdrój kierowca przed skrzyżowaniem na Iwonicz Zdrój zatrzymuje auto i zamiast jechać zgodnie z rozkładem urządza głosowanie,czy najpierw do Iwonicza czy do Rymanowa.Demokratyczna większość hanysow radzi że Rymanów.Kierowca wbrew rozkładów doprowadza do ponad godzinnego opóźnienia,kradzieży bagażu i ogólnego burdelu.Mam w dupiee przeprosiny pani z infolinii neobus.Szacunek do klienta to podstawa
    ZaletyBrak
    WadyChamstwo kierowców
  • ~Tomek / 2019-01-16 21:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko super. Często jeżdżę na lotnisko Chopina i najbardziej wnerwiają mnie ci co kombinują z bardzo tanimi biletami chcąc wysiąść na lotnisku , a jak kierowca im grzecznie zwróci uwagę to od razu z pyskiem. Przez takich kombinatorów reszta czeka.
    Polecam! Jest porządek , a i pijany też nie pojedzie. Tak ma być bo za to płacę i wymagam.
    ZaletyCwaniactwo i pijactwo nie jest tolerowane
    WadyCzasem nie działa wifi
  • ~Pani D / 2019-01-16 17:29
    Ocena: 4.50 / 5
    Bardzo często wyruszam w trase z Firmą Neobus Nigdy nie trafiła się jakaś przykra sytuacja że strony kierowców. Czego nie mogę powiedzieć o osobach które podróżują Neobusem. Społeczniacy: jednemu przeszkadzało że miałam wyłożone nogi na siedzenie pomimo iż byłam bez botów drugi był nieuprzejmy ponieważ zwróciłam mu uwagę na alkohol. Ale dzisiaj pewna starsza Pani przeszła samą siebie. Wsiada w Ostrowcu przystanek mamy w Kunowie- ruszamy zadaje pytanie kierowcy jak długo jeszcze będziemy jechać i drugie odbiegające od tematu podróży trzymając paczkę paluszków w ręce z kultury czestuje kierowcę nagle wstaje Pani Starsza Wredna Baba i wydziera na mnie swoją znieszmaczona" morde" że mam nie przeszkadzać kierowcy że niej A jestem kierowcą i mam się zwyczajnie zamknąć. Odpowiadam jej że aż tak jej przeszakadza że zamieniła słowo do kierowcy? I czy może być bardziej kulturalną jak na swój wiek oczywiście odpowiedziała swoje i zamknęła tą wyszczekaną mordke. Jasno mówię to nie kierowcy tylko Wy ludzie jesteście okropni i sami sobie robicie problemy.
    ZaletySzybko, czysto i miło.
    WadyBilety rozchodzą się jak świeże bułeczki
  • ~BYŁY KLIENY / 2019-01-14 21:33
    Ocena: 1.00 / 5
    PODCZAS KURSU SANOK-KATOWICE ODMÓWIONO MI USŁUGI PRAWA PRZEWOZU POMIMO ZAKUPIONEGO I OPŁACONEGO ON-LINE BILETU !!!! WEZWANA POLICJA NIC NIE MOGŁA ZROBIĆ , POJECHAŁEM DO NIEBYLCA TAM PONOWNIE WYWABIONO ,MNIE Z AUTOKARU KTÓRY ODJECHAŁ - SPRAWA W SĄDZIE !!!
    ZaletyBRAK - WYBIERZCIE KONKURENCJĘ !!!!
    WadyCHAMSTWO KIEROWCÓW
    OPÓZNIENIA
    ODMOWA PRZEJAZDU POMIMO POSIADANIA ZAKUPIONEGO BILETU
  • ~Rozczarowana / 2019-01-14 11:57
    Ocena: 2.00 / 5
    Autobus Warszawa - Krosno jedzie ponad 6 godzin bez żadnego przystanku. Kierowca zrobił sobie 5 min przerwy na papierosa (!) Ale o pasażerów nikt nie dba. Chamstwo kierowców poraża. Odradzam. Jak tylko macie inny sposób dojazdu od Nelbusa lepiej trzymać się z daleka.
  • ~Dymek / 2019-01-09 00:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzisiaj tj. 09.01.2019 o godzinie 00.10 na trasie Warszawa-Rzeszów mimo rezerwacji biletu kierowca mnie nie wpuścił do autokaru bo ponoć nie było miejsc juz....
    ZaletyBrak
    WadyPod kazdym wzgledem
  • ~Paulina K. / 2019-01-08 01:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Super przewozy...Jeżdżę około 2 lat bardziej często i nigdy nie było kłopotu. ..Nawet dodam..że zostawiłam telefon w autobusie jadąc z Lotniska do Ostrowca..po czym zadzwoniłam z innego tel do firmy Neobus i Pan Kierowca znalazł go....Za co Bardzo dziękuję...i telefon wrócił nastepnym kursem..Bardzo Polecam !!!
    ZaletyUczciwość Punktualnosc
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.81, ilość opinii: 730
Flixbus
Ocena: 2.12, ilość opinii: 310
NeoBus
Ocena: 2.75, ilość opinii: 174
PKS Polonus
Ocena: 1.93, ilość opinii: 90
Szwagropol
Ocena: 1.99, ilość opinii: 86
Voyager Transport
Ocena: 2.37, ilość opinii: 58
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 420
Link4
Ocena: 1.65, ilość opinii: 236
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 161
nju mobile
Ocena: 3.31, ilość opinii: 105
Netflix
Ocena: 3.03, ilość opinii: 99
Virgin Mobile
Ocena: 2.72, ilość opinii: 52