Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

NeoBus opinie

Ocena na podstawie 162 opinii

2.83 / 5

  • Poziom cen
    3.08
  • Oferta
    2.90
  • Jakość obsługi
    2.46
  • Wygoda
    2.92

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ewa / 2018-12-28 23:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam pełna profesja !
    Kierowcy jeżdżą bezpiecznie i komfortowo . Wiadomo wszystkim nie do godzi ale jaj widzę złe opinie a często korzystam to postanowiłem coś napisać. Bo jak klient zadowolony to jest ok i nie pisze opini ale jak coś się nie spidobacto jazda po wszystkim co możliwe. Nie jednokrotnie to nawet nie było powodem złej opinie tylko muchy na misie ;) Iby więcej takich firm????
    ZaletyNowiutkie autokary , miła obsługa
    WadyZa mało połączeń
  • ~Adam / 2018-12-28 23:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Ok szybko bezpiecznie komfortowo
    Najnowsze autokary , kulturalni kierowcy , miła obsługa , niezawodni
    ZaletyBezpieczenstwo
    WadyBrak
  • ~Nie polecam / 2018-12-27 19:57
    Ocena: 2.50 / 5
    To co się działo dnia 27.12.2018 w neobusie to istna tragedia. Zero odpowiedzialności kierowców, jeden z nich zagadywal drugiego, robili sobie zdjęcia, widać że świąteczna atmosfera ich nie opuszczała. Autobus jechał z predkoscia światła, będąc w Krakowie kierowca chyba nadal czuł się jak na autostradzie... Koszmarna podróż, ciągły stres, buczenie.. Nie polecam nikomu, chyba że ktoś chce sobie porobić zdjęcia z kierowcami :)
  • ~gwiazda / 2018-12-23 12:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam!!
    Zero komunikacji kierowcy z pasażerami.Brak jakiejkolwiek informacji o przesiadce w tracie wsiadania do autobusu i w czasie jazdy z Wwy do Polańczyka ( JECHAŁAM PIERWSZY RAZ).Miało to miejsce w dniu 30.11.2018r. Informacja o przesiadce do innego autokaru podana w ostatniej chwili wjazdu do Nebylaca. Ta podróż przejdzie do historii, w Nebylcu w trakcie przesiadki ( noc, ciemnio)straszny chaos,okazuje się więcej pasażerów niż miejsc w piętrowym autobusie , gdzie wpakowanie bagażu graniczy z cudem.Pasażerowie ,, upchani,, w autobus ,między siedzeniami bagaże po sufit , zimno, ciasno.Reszta bagażu pozostawiona na stanowisku dojedzie busem .Bagaże do autobusu nie pakowano lecz wrzucano jak worki z kartoflami.Do Polańczyka dociera bus z bagażami zaraz po nas, w chwili otworzenia drzwi bagaże wypadają na ulicę. Taki oto finał mojej podróży i reszty pasażerów z firmą Neobus.
    NIGDY WIĘCEJ NEOBUS !!!!
    Zaletyzero
    Wadychamstwo kierowców nawet na bazie w Nebylcu.
  • ~Roman / 2018-12-22 19:26
    Ocena: 2.75 / 5
    Korzystalem kilka razy z przejazdu Neobusem z Rzeszowa do Warszawy. Ogolnie bylem zadowolony ale niestety jeden raz kierowca nie zabral mnie bo stwierdzil ze jestem pijany.Mialem leciec z Warszawy do Birmingham i niestety przepadl mi bilet. Ciekaw jestem na jakiej podstawie kierowca moze nie zabrac niby pijanego.Powinien wezwac policjanta ktorych na dworcach nie brakuje a nie odmowic mi wejscia do autobusu bo taki mial kaprys.To byl moj ostatni raz.Wiecej nie skorzystam.
    Zaletynie widze zalet
    Wadychamski kierowca w moim przypadku
  • ~liv / 2018-12-22 09:49
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam. Planowy wyjazd z Gliwic 16.55. O 17.15 autokaru nie było. Pierwszy telefon na infolinię. Pani informuje, że bus ma ok. 20 minut opóźnienia i powinien niedługo się pojawić. O 17.45 autokaru nadal brak. Drugi telefon na infolinię. Pani informuje, że autokar dopiero wyjechał z Krakowa i dotrze do Gliwic za ok.1,5h. Po coś chyba podaję numer telefonu przy rezerwacji biletów. Wystarczyło zadzwonić, albo chociaż po pierwszym moim telefonie dać znać o takim opóźnieniu, a wszyscy mieliby wtedy mniej problemów. Neobus ma w głebokim poważaniu swoich klientów, dlatego to była moja pierwsza i ostatnia przygoda z tym przewoźnikiem.
    ZaletyBrak
    WadyDramatyczne podejście do klienta, brak profesjonalizmu, zero jakiejkolwiek informacji o dużym opóźnieniu autokaru.
  • ~Monsun / 2018-12-22 00:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Chamstwo kierowców wybierają sobie osoby które mogą jechać A które nie.
    ZaletyBrak
    WadyBrak profesjonalizmu
  • ~Pasażer / 2018-12-21 11:06
    Ocena: 3.25 / 5
    Od lat korzystam z usług Neobusa,ale jakość świadczonych usług wyraźnie spadla.W momencie budowania wizerunku firmy podejście do klienta było na zdecydowanie wyższym poziomie.Hasła,reklamy i nowe autokary niestety nie zastąpią tego...
    Wielka szkoda..
    ZaletyNowe autokary
    WadyKrok wstecz z jakością obsługi.
  • ~ANNA BRYŁA / 2018-12-20 22:08
    Ocena: 1.00 / 5
    OKROPNY PRZEJAZD !!!! PONAD GODZINA OPÓŹNIENIA MIMO NORMALNYCH WARUNKÓW NA DRODZE. SIEDZENIA STARE. DUSZNO, KLIMATYZACJA NIE DZIAŁA, ŚMIERDZI, JECHAŁAM TEGO SAMEGO DNIA W OBIE STRONY. TO BYŁ PIERWSZY I OSTATNI RAZ. NIE POLECAM ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~Pasażerr / 2018-12-12 19:16
    Ocena: 2.00 / 5
    Zero komunikacji ze strony kierowcy do pasażerów odnośnie przystanków do jakiego się zbliżamy... FLIXBUS informuje o każdym. Brak gniazd zasilających oraz WIFI, brak tzw. poczęstunku, którym się reklamują. BRAK MOZLIWOSCI REZERWACJI KONKRETNYCH MIEJSC!!! FLIXBUS ma taką możliwość. Następnym razem żeby się dostać z Rzeszowa do Gliwic wybiore konkurencję FLIXBUS. Co prawda dojadę do Katowic Ale przynajmniej wiem za co płacę.. NEOBUS dużo oferuje Ale tylko na reklamie! NIE POLECAM.
    ZaletyBrak.
    WadyOpisane wyżej.
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.79, ilość opinii: 663
Flixbus
Ocena: 2.04, ilość opinii: 251
NeoBus
Ocena: 2.83, ilość opinii: 162
PKS Polonus
Ocena: 1.92, ilość opinii: 85
Szwagropol
Ocena: 1.98, ilość opinii: 77
LEO Express
Ocena: 2.71, ilość opinii: 73
mBank
Ocena: 2.13, ilość opinii: 408
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 215
ITAKA
Ocena: 2.89, ilość opinii: 151
nju mobile
Ocena: 3.42, ilość opinii: 98
Netflix
Ocena: 3.06, ilość opinii: 88
Virgin Mobile
Ocena: 2.68, ilość opinii: 48