Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1192 opinii

4.62 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.64
  • Obsługa klienta
    4.69
  • Cena/Jakość
    4.54

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kapitan z Sosnowca. / 2024-02-05 10:12
    Ocena: 5.00 / 5
    A więc wystawiam notę; Plus....niby się reklamuję że wszystko śmiga jak należy,a jest w zupełności inaczej,bo 50/50 jest tam z danymi do wykorzystania (czyli 2ga połowa lejek) Play.....tą sieć można uznać za udaną,bo jak się wejdzie,do niej na pasażu to obsługa(mam mdłości od 5lat)...Orange aby zdobyć nazwę zrobili wszystko tj;coś w rodzaju,sprzedaje,zastawiam z domu wszystko aby się napić(%)następnie klijęnci w/w operatora dostają po 4literach,aby reanimować całą sytuację. T-MOBILE.....tutaj mamy tzw.łapanie żywca,chyba każdy wie,jeśli wędkuje tj;podpiszesz umowę wisisz tam,już teraz niema 6m,lecz dominuję 24m. Następnie jeśli chodzi o Mnie mam robotę w ruchu,zauważyłem tam że zasięg netu,się zrywał. Liczne reklamację które doprowadziły do tego,że po 2uch tygodniach,przychodziła wiadomość na słuchawkę,że owa usterka została już naprawiona.....więc po niedługim czasie, przejeżdżałem tamtędy i co? Znowu to samo,i tak miałem trzy miejsca w jednym mieście jakim jest Będzin woj.Śląskie...... O pozostałych Operatorach dam jedną opinie ogolną tj; wejście na Salony jest kosztowne,utrzymanie również+ciągnięcie łańcucha przez 24m.i teraz śpiewająco"""jeśli wiesz co chcę powiedzieć """ odp.dla >niejakiego< KANTE poniżej,który upadł,i nie powstał bo niema pewnie sił na to! Bracie w Viking Mobile żadne choroby z powyższych, tutaj niedominują,to dlatego sieć Viking Mobile jest ORGINALNA w rzeczy samego,tego znaczenia. I dlatego Sieć Viking Mobile Jest Numerm '1" aplałz....ps.Kante bracie wymień sobie telefon,bo jeśli by można ,to bym Ci pokazał zrzut ekranu / Viking Mobile 5kresek /Orange-robotniczy numer-darmowy 2kreski. Marka to Samsung model to Flaga S22ultra. Ja się nie chwałę,i chwalić się niemam zamiaru,lecz piszę Żywą prawdę z której JESTEM ZADOWOLONY.
    ZaletyViking Mobile numer '1"
    WadyOj DUŻO by pisał o innych operatorch
  • ~Kantek / 2024-02-03 08:59
    Ocena: 4.00 / 5
    ~Kapitan z Sosnowca.z 10cio miesięcznym / Napisz mi co takiego oprócz helpdesku jest fajnego? Co mogę Vikingowie zrobić lepszego oprócz powyższego argumentu niż Play? Wydaje mi się że to Ty dorośnij ;) net chodzi słono bo nadajniki są zapchane bo wszyscy przechodzą do Play a to się równa Viking mobile, nie dam nic powiedzieć na moją sieć ;) to jest dziecinada, Nic tego nie zmieni że Viking dział jak Play zagra;)
    ZaletyDoradcy
    WadyJak w Play
  • ~Iruloid / 2024-02-02 19:15
    Ocena: 3.00 / 5
    Internet dno, połaczenia ok, zasięg taki sobie. Pomimo posiadanych środków na ich koncie co miesiąc trzeba doładować bo inaczej skumulowane dane internetu przepadają. Dno.
    ZaletyBrak
    WadyWady w opini
  • ~Kapitan z Sosnowca.z 10cio miesięcznym / 2024-02-02 19:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Co tu dużo pisać,Viking Mobile to Nailepsza sieć..sieć wikingów się nie zrywa,działa na 101%. Konkurencja może tylko pozazdrościć. Informacja dla tych, którzy piszą,negatywnie na Moją sieć....dorośnijcie w końcu, łepki 1edne.
    ZaletySieć Viking Mobile nie zrywa się,bo to Orginał jest.
    WadyViking Mobile,przez 10miesięcy użytkowania nie stwierdzono.
  • ~Kentek / 2024-02-01 06:56
    Ocena: 4.33 / 5
    Nie rozumiem skąd tyle zachwalanie sieci Viking a Play wszyscy opisują jako dno? Przecież to jest pod względem sieci to samo ! Nie może być ze Viking działa lepiej niż Play , bo są tych samych nadajnikach. Jedyne co bardzo wyróżnia Vikingow od innych i w tym Play to helpdesku i za to u nich wielki szacun, resztę bez przesady , tak samo jak wszędzie.
    ZaletyHelpdesk
  • ~Pogromca Trolli / 2024-01-29 20:10
    Ocena: 3.00 / 5
    Część opinii z samymi 5 to trolle albo jakiś świr. To samo jest w sekcji Lajt Mobile.
  • ~Zadowolona klientka Mobile Viking / 2024-01-23 17:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> Darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > Możliwość ustawienia autodoładowania
    > Darmowe MMS-y
    > Najlepszy dział obsługi klienta :)
    Wady> Brak
  • ~Voget / 2024-01-17 21:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Vikings Mobile - Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła.

    Ostatnio pojawiła się również opcja wysyłania innym GB.

    Jest również możliwość kupienia fizycznych gadżetów za nadmiarowe GB.

    Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play.
    Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu.
    Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie.

    Proces zmiany operatora szybki i bezproblemowy, wszystko się załatwia u kuriera który przynosi kartę, szybki czas dostawy.

    Z obsługi klienta nie miałem okazji skorzystać, gdyż od dwóch lat nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra.

    Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję :)

    Dodatkowo pierwszy miesiąc 50% taniej.

    mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznyPomyslowyPoskromicielWiktor
    ZaletyKumulacja GB
    Zasięg
    Prostota oferty
  • ~adi jwp / 2024-01-16 16:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Od kiedy mam u nich numer codziennie dostaję zaproszenie na lnstagram: znieprawiona
    Już dołączyłem i jest grubo
    Zaletylnstagram: znieprawiona pozdrawiam
  • ~Irek / 2024-01-13 14:17
    Ocena: 3.00 / 5
    Cos za duzo pozytywnych opinii...................................................................................................................
  • ~Klientka Vikinga / 2024-01-02 18:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > możliwość ustawienia autodoładowania
    > darmowe MMS-y
    > najlepszy dział obsługi klienta :)
    WadyBrak
  • ~Adrian / 2024-01-02 15:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Oferta, kontakt i wygoda aplikacji na najwyższym poziomie. Wszystko jest jasne i klarowne, a jakikolwiek problem był rozwiązany niemalże natychmiastowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, szok! W sieci jestem od dwóch lat, bez jakichkolwiek problemów.
    Zapraszam do swojej załogi:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Anna / 2023-12-30 19:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Mi ta sieć odpowiada pod każdym względem. Bardzo fajne jest autodoładowanie, nie obchodzą mnie płatności, co miesiąc pobierają sobie z karty. Druga sprawa - kumulacja niewykorzystanego internetu. Nie rozumiem, czemu sieć nie rozreklamuje tego szerzej, bo to ich wyróżnia na tle konkurencji. Gdybym nie przeglądała dokładnie ofert, chyba bym tego nie zauważyła. Korzystam od 2 lat, ale teraz szukam innego operatora dla drugiego numeru, wcześniej w abonamencie PLAY.
    Wybrałabym OTVARTĄ, na podstawie tego, co "na szybko" znajduje się po pobieżnym porównaniu ofert. Marketingowcy - Vikingowcy raczej nie spisali się najlepiej
    Zaletyautodoładowanie, kumulacja GB
    Wadypod moje potrzeby - brak
  • ~Marcin / 2023-12-30 16:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedyś korzystałem, ale zmieniłem operatora, teraz chciałem skorzystać, ale wystraszyli mnie bardzo aroganckim podejściem. Poruszyłem kwestie doładowań, które mogą być realizowane tylko elektronicznie, na co nieładnie mi odpowiadziano, że nikt mnie nie zmusza i nie muszę korzystać, jak mi nie pasuje. Kiedyś obsługa była na zupełnie innym poziomie, dzisiaj jest arogancka, więc już z ich usług nie skorzystam.
    WadyBardzo arogancka obsługa.
  • ~Marek / 2023-12-28 23:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam tego operatora! Jestem zadowolony i zapraszam na mój pokład :663 411 921‬
    ZaletyKumulacja GB
    Rabaty za polecenie
    WadyNie znam
  • ~Mariola / 2023-12-28 08:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć bardzo dobra wszytko na plus polecam
    Jeśli chciałoby Ci się wskoczyć na pokład z mojego linku tak ja to kiedyś uczyniłem dla innego Vikinga to dzięki ;)
    Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PomocnaPrzyjaznaLowczyniMariola/
    WadyJak narazie nie ma
  • ~i-te-de / 2023-12-23 01:12
    Ocena: 2.33 / 5
    to są wirtualni oszuści,,,,,, kilka mc-y ok ,,,ale co do czego to nie zasilają konta wpłatą własna,,, 3 grudnia 2023 dokonałem własnej wpłaty z konta bankowego a panienka wirtualna ikoguto wyznała że przegadałem tę kwotę [???!!!] kiedy komórkę wyłączyli z telefonów, esemesów, ememesów, internetu]
    wpłaciłem 50 zł,ych za grudzień i styczeń
    panienka inkogutu wyznała że #do przodu# konta zasilić nie można !!!!
    NIE POLECAM ,,,, traktują po OJROPEJSKU jak w ruskim banku #NALEŻY SIĘ ALE WOŁAĆ NIE MOŻNA]
    jakiś ojropejczyk proponuje mi dochodzenie policyjne i sądowe,,,, kanalie ot co
  • ~Mariusz / 2023-12-17 17:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Tyle lat byłem w Plush na kartę, od roku męczyłem się z ich aplikacją na telefon, chyba ze sentymentu tam siedziałem za dawnymi promocjami np 100% doładowania gratis na mikołajki.
    Znalazłem sieć Viking mobile i nie żałuje. Wieczorami normalne prędkości Lte z 2-5mega w plusie do ok 80-90mega u Vikingów to był straszny szok taka poprawa. W innych lokalizacjach też o wiele szybciej. Na dzień dobry działa VoLte. Zasięg Play oraz Orange (Orange działa wtedy gdy brak zasięgu Play) ale obecnie Play ma dobre pokrycie. Nie zrywa połączenia podczas rozmowy gdy z Play przełącza się na Orange. To Polska sieć mająca siedzibę we Wrocławiu. Przy 5 poleconych osobach mamy cykliczne pakiety za darmo. Jeśli pomogłem skorzystaj z mojego polecenia. Możesz już dziś wypełnić wniosek o przeniesienie numeru, kartę sim otrzymasz bardzo szybko i jak będziesz już gotowy (nawet po kilku miesiącach) klikasz że jesteś gotowy i kolejnego dnia będziesz u Viking mobile. Oto link polecający:
    https://mobilevikings.pl/referral/PrzystojnyGoscinnyObroncaMariusz/
    ZaletySzybkość
    Jakość
    Obsługa klienta
    Czytelne pakiety
    Dobra aplikacja na telefon
    WadyMało osób zna tą sieć
  • ~Dana / 2023-12-11 21:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
    ZaletyDuży transfer i kumulacja GB
  • ~Slavo / 2023-12-10 12:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Siemano. Z Vikingami płynę już kilka miesięcy po ucieczce z tonącej pomarańczy, wybrałem pakiet Perfect Match za 25 zł z kumulacją niewykorzystanego pakietu, wygodne autodoładowania, funkcjonalna aplikacja do zarządzania numerem, helpdesk z luźnym podejściem do klienta, w mojej okolicy dobry zasięg fioletowych z mocnym LTE (+VoLTE, VoWiFi) i czego chcieć więcej za te pieniądze ;) Dla bardziej wymagających znajdzie się subskrypcja z obsługą 5G i esim, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam, warto dać szansę i wesprzeć wyznawców Odyna.


    Jeśli chciałoby Ci się wskoczyć na pokład z mojego reflinku tak ja to kiedyś uczyniłem dla innego Vikinga to dzięki ;)
    https://mobilevikings.pl/referral/MadryNieustraszonyNawigatorSlawomir/
    Zalety- Bogata oferta, dobre ceny
    - Kumulacja GB
    - Help Desk
    - Akcje społecznościowe
    - Aplikacja
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4262
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3802
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2845
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2479
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192
Lajt Mobile
Ocena: 4.11, ilość opinii: 955
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3475
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180