Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1008 opinii

4.69 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.72
  • Obsługa klienta
    4.76
  • Cena/Jakość
    4.63

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Triple A / 2022-08-15 00:03
    Ocena: 4.67 / 5
    Mam 3 numery. Wszystko na duży+ Helpdesk wspaniały
    ZaletyKumulacja GB ,cena
  • ~Kasia / 2022-08-14 14:29
    Ocena: 5.00 / 5
    #Zadarmo ❗DARMOWA KUMULACJA GB !!! Wyśmienity HelpDesk !!!
    Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DziarskaCharyzmatycznaBojowniczkaKatarzyna/
    ZaletyDARMOWA kumulacja GB
    Świetny HelpDesk
    Automatyczne doładowania
    Program poleceń może obniżyć rachunek do 0 (zera)
    WadyNie stwierdziłem
  • ~Ati / 2022-08-14 10:09
    Ocena: 5.00 / 5
    Płynę z Vikingiem od ponad 3 lat,nigdy żadnych problemów,jak znajomym się kończy internet to zawsze udostepniam swój,bo przez te 3 lata uzbierało mi sie ponad 300gb XD nigdy tego nie zużyje XD jedynym minusem jest brak roamingu w UE :(
    Gdyby ktoś chciał się rejestrować to polecam wpisać mój nr 739 908 516, z góry ślicznie dziękuję ❤️
    ZaletyTanio- płacę tylko 25 zł miesięcznie
    Dużo internetu
    Nielimitowane sms i rozmowy do wszystkich
    WadyBrak roamingu w UE :(
  • ~Jolanta / 2022-08-09 23:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam. Przeniosłam mój numer do Mobile Vikings ok. miesiąc temu. Jestem b. zadowolona zarówno z atrakcyjnej oferty jak i sposobu komunikowania sie biura obsługi z nowymi klientami. Bardzo miłe przywitanie na email , oraz piękne wprowadzanie do świata Vikingów. Skorzystałam z super promocji którą nt znalazłam w necie, i.... jestem zachwycona. Nie korzystałam z kodów innych Vikingów, ponieważ sam Operator zachęcił mnie śmiesznymi reklamami i SUPER promocjami.
    Polecam serdecznie
    ZaletySzybki Internet oraz bonusy
    WadyNie znalazłam żadnej wady
  • ~Stanisław / 2022-08-07 08:13
    Ocena: 3.33 / 5
    Po wcześniejszej o 10 dni wpłacie na doładowanie skrócono mi o te 10 dni czas do następnego doładowania.Po rozmowie z help desk dostałem 4 punkty rekompensaty ale roczny cykl ważności umowy nadal jest obcięty o te 10 dni.W innych sieciach wcześniejsza wpłata nie miała wpływu na zmiany okresu cyklu.
    ZaletyTrudno powiedzieć.
    WadySłabiutki internet .
  • ~Przemek / 2022-08-05 10:32
    Ocena: 4.33 / 5
    Wybierając Mobile Vikings należy pamiętać, że bazuje głównie na nadajnikach Play, więc jak masz zasięg Play, to raczej będziesz zadowolony.

    W innych lokalizacjach Mobile Vikings korzysta z roamingu Orange, ALE wtedy prędkość internetu jest OGRANICZONA do maksymalnie 3Mbps (ok 300KB/s).

    Tak więc polecam Wikingów jeśli jesteś w zasięgu Play lub jeśli prędkość netu nie jest najważniejsza, a liczy się atrakcyjność oferty.
    ZaletySuper oferta cenowa
    Obsługa klienta
    Wadyograniczony transfer przy roamingu poza Play (3Mbps)
  • ~Alfred / 2022-08-03 08:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolony po 12 latach w Plusie wkoncu nikt nie robi mnie w balona, niewykorzystany internet się kumuluje, rozmowy HD Voice naprawdę świetna jakość w świetnej cenie. Jeśli chcesz zostać Vikingiem tak jak ja skorzystaj z linku polecającego przy przeniesieniu numeru bądź aktywacji będzie taniej dla Ciebie i mnie !!!!!
    Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739976513/
  • ~Paweł / 2022-07-28 14:05
    Ocena: 4.67 / 5
    Operator dziala na nadajnikach play. Jak ktoś ma dobry zasięg to będzie zadowolony. Internet działa szybko, jakość rozmów hd voice dobra. Na plus kumulacja danych. Na minus brak esim oraz brak 5G. Jestem zadowolony szczególnie po przesiadce z poprzedniego operatora z którym były non stop problemy. Jakby ktoś zdecydował się na sieć to zapraszam z mojego linku
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/WiernyLaskawyBardPawel/
  • ~Lex / 2022-07-27 13:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam :) szybko i bezproblemowo, do tego kumulacja danych :P czego chcieć więcej
    Pomóżmy sobie wzajemnie ! Zapraszam rejestrację przez mój link ! Też kiedyś komuś pomogłem :) Z góry dzięki
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/SprytnyPomyslowyWojakCezary/
    ZaletyZasięg, support, kumulacja danych
    WadyBrak :)
  • ~Krystian1 / 2022-07-24 19:11
    Ocena: 4.67 / 5
    Świetna obsługa i szybka wysyłka karty. Bardzo atrakcyjna cena i czytelna obsługa aplikacji. Dużo internetu oraz rozmowy i smsy bez limitu. Ponadto kumulacja gigabajtów to świetny pomysł. Gorąco polecam
    Proszę o użycie mojego linku polecającego i z góry dziękuję.

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/BezkompromisowyNieustepliwyWybawicielKrystian/
  • ~Korba / 2022-07-24 08:29
    Ocena: 4.33 / 5
    Płatne trolle nie narzekacie na jakość sieci Play w tym wątku??? Przecież Mobile Vikings to karty sim Play tyle, że z inną nazwą? Dopiero teraz widać jacy jesteście poj...ani.
    Zaletypaczki GB
    Wadydrogie pakiety
  • ~daro / 2022-07-21 22:03
    Ocena: 3.00 / 5
    Nie mam w tej sieci nr lecz zastanawiam się, że same super oceny w porównaniu do innych sieci. Czy to prawda pracownicy marketingu?
  • ~Alan / 2022-07-14 07:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć jest znakomita! Kumulacja internetu, rozmowy HD Voice. Brak jakichkolwiek problemów z zasięgiem. Polecam i zapraszam.
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Jack / 2022-07-14 07:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko działa tak jak powinno!!!
    Bardzo dobra obsługa klienta!!!
    Zapraszam na pokład https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739976513/
  • ~Kasj / 2022-07-13 23:00
    Ocena: 3.67 / 5
    No szybkość LTE a rzeczywistość nie przekracza 1 MB/s o 2 w nocy a w dzień to trudno tu mieć 256KB/s a w szczycie to w ogóle lepiej nic nie odpalać ????????
    ZaletyDuzo gb
    WadyPrawie się tego nie da zużyć telefonem
  • ~Sławomir / 2022-07-12 12:16
    Ocena: 4.33 / 5
    Brak 5G do tego uzbierało mi się dużo gigabajtów za które nic nie dostałem, raz spóźniłem się z doładowaniem straciłem wszystko.
    ZaletyCena
    WadyBrak 5G nie wykorzystane GB
  • ~Bastek / 2022-07-10 14:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć! W Polsce :) każdemu polecam. Korzystne pakiety bardzo dobra obsługa
  • ~Filip / 2022-07-10 12:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam mobile Vikings. Oferta najlepsza dla młodych jak i dla starszych. GB kumulują się. Najlepszy zasięg. Nawet na wsi mam zasięg gdzie w konkurencjach jest słaby/nie ma go. Helpdesk zasługuje na 10 gwiazdek, zawsze pomogą i miła obsluga. Zapraszam na pokład z linku https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ObrotnyKreatywnyPoskromicielViking/
  • ~Zostan https://mobilevikings.pl/referra / 2022-07-09 00:17
    Ocena: 5.00 / 5
    Póki co jestem bardzo zadowolony. Jeśli coś mi nie będzie pasować to zawsze mogę zmienić na inną sieć ale wierzę że nie będzie problemów. Dołącz do mojej załogi i przekonajmy się razem jak będzie. Poszukuję załogi więc skorzystaj z mojego linku. Dzisiaj ty pomożesz mi a jutro ktoś pomoże Tobie ????Zostan Vikingiem tak jak ja i plac mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/NiebanalnyWiernyWojownikCezary/
    ZaletyCena, kumulacja GB możliwość obniżenia kosztów
    WadyJeszcze nie zauważyłem????
  • ~Lukas / 2022-07-07 09:03
    Ocena: 4.33 / 5
    Z faktów- tania sieć, z dobrą obsługą klienta. Jak ktoś wymaga tylko niskiej ceny i jako takiej jakości połączeń będzie zadowolony. Jeśli chcemy więcej, cena nie jest najważniejsza to można się zawieść.
    Obsługa jest dość rzetelna, ale mało wiedząca. Uciekają się do ogólnych formułek, które otrzymali 'z góry'. Połączenia co jakiś czas (raz na miesiąc, może dwa) ulegają mniejszej lub większej awarii i trzeba kombinować- a to przełączać się na wolniejszą, a to wyłączyć/włączyć telefon. A sam internet z prędkością 10Mbps to zdecydowanie za wolno! Obsługa na to oczywiście z formułki 'to bardzo dobra prędkość, nie rozumiemy problemu'. Płacąc 3x więcej uzyskiwałem prędkości rzędu 200Mbps, a o prędkość głównie mi chodzi (zarządzam firmą zdalnie).
    Zaletytanio, miła i dość sprawna obsługa
    Wadyjakość, wypożyczane linie co jakiś czas szwankują. dla mnie ogromna wada to prędkość internetu wynosząca 1/10 prędkości konkurencji, czyli max 10Mbps. dla kogoś kto ściąga duże ilości danych to zdecydowanie za mało!
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152