Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 985 opinii

4.72 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.75
  • Obsługa klienta
    4.78
  • Cena/Jakość
    4.66

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Basia / 2022-07-30 12:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 739974575
    Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
    ZaletyLTE!
    WadyBRAK!
  • ~Paweł / 2022-07-28 14:05
    Ocena: 4.67 / 5
    Operator dziala na nadajnikach play. Jak ktoś ma dobry zasięg to będzie zadowolony. Internet działa szybko, jakość rozmów hd voice dobra. Na plus kumulacja danych. Na minus brak esim oraz brak 5G. Jestem zadowolony szczególnie po przesiadce z poprzedniego operatora z którym były non stop problemy. Jakby ktoś zdecydował się na sieć to zapraszam z mojego linku
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/WiernyLaskawyBardPawel/
  • ~Lex / 2022-07-27 13:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam :) szybko i bezproblemowo, do tego kumulacja danych :P czego chcieć więcej
    Pomóżmy sobie wzajemnie ! Zapraszam rejestrację przez mój link ! Też kiedyś komuś pomogłem :) Z góry dzięki
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/SprytnyPomyslowyWojakCezary/
    ZaletyZasięg, support, kumulacja danych
    WadyBrak :)
  • ~Basia :) / 2022-07-26 08:47
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 739974575
    Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
    ZaletyLTE, Zasięg, Obsługa Klienta
    WadyBRAK!
  • ~Krystian1 / 2022-07-24 19:11
    Ocena: 4.67 / 5
    Świetna obsługa i szybka wysyłka karty. Bardzo atrakcyjna cena i czytelna obsługa aplikacji. Dużo internetu oraz rozmowy i smsy bez limitu. Ponadto kumulacja gigabajtów to świetny pomysł. Gorąco polecam
    Proszę o użycie mojego linku polecającego i z góry dziękuję.

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/BezkompromisowyNieustepliwyWybawicielKrystian/
  • ~Korba / 2022-07-24 08:29
    Ocena: 4.33 / 5
    Płatne trolle nie narzekacie na jakość sieci Play w tym wątku??? Przecież Mobile Vikings to karty sim Play tyle, że z inną nazwą? Dopiero teraz widać jacy jesteście poj...ani.
    Zaletypaczki GB
    Wadydrogie pakiety
  • ~daro / 2022-07-21 22:03
    Ocena: 3.00 / 5
    Nie mam w tej sieci nr lecz zastanawiam się, że same super oceny w porównaniu do innych sieci. Czy to prawda pracownicy marketingu?
  • ~Basia / 2022-07-20 13:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 739974575
    Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
    ZaletyZasięg, LTE, cena.
    WadyBrak!
  • ~Alan / 2022-07-14 07:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć jest znakomita! Kumulacja internetu, rozmowy HD Voice. Brak jakichkolwiek problemów z zasięgiem. Polecam i zapraszam.
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Jack / 2022-07-14 07:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko działa tak jak powinno!!!
    Bardzo dobra obsługa klienta!!!
    Zapraszam na pokład https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739976513/
  • ~Kasj / 2022-07-13 23:00
    Ocena: 3.67 / 5
    No szybkość LTE a rzeczywistość nie przekracza 1 MB/s o 2 w nocy a w dzień to trudno tu mieć 256KB/s a w szczycie to w ogóle lepiej nic nie odpalać ????????
    ZaletyDuzo gb
    WadyPrawie się tego nie da zużyć telefonem
  • ~Sławomir / 2022-07-12 12:16
    Ocena: 4.33 / 5
    Brak 5G do tego uzbierało mi się dużo gigabajtów za które nic nie dostałem, raz spóźniłem się z doładowaniem straciłem wszystko.
    ZaletyCena
    WadyBrak 5G nie wykorzystane GB
  • ~Bastek / 2022-07-10 14:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć! W Polsce :) każdemu polecam. Korzystne pakiety bardzo dobra obsługa
  • ~Filip / 2022-07-10 12:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam mobile Vikings. Oferta najlepsza dla młodych jak i dla starszych. GB kumulują się. Najlepszy zasięg. Nawet na wsi mam zasięg gdzie w konkurencjach jest słaby/nie ma go. Helpdesk zasługuje na 10 gwiazdek, zawsze pomogą i miła obsluga. Zapraszam na pokład z linku https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ObrotnyKreatywnyPoskromicielViking/
  • ~Zostan https://mobilevikings.pl/referra / 2022-07-09 00:17
    Ocena: 5.00 / 5
    Póki co jestem bardzo zadowolony. Jeśli coś mi nie będzie pasować to zawsze mogę zmienić na inną sieć ale wierzę że nie będzie problemów. Dołącz do mojej załogi i przekonajmy się razem jak będzie. Poszukuję załogi więc skorzystaj z mojego linku. Dzisiaj ty pomożesz mi a jutro ktoś pomoże Tobie ????Zostan Vikingiem tak jak ja i plac mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/NiebanalnyWiernyWojownikCezary/
    ZaletyCena, kumulacja GB możliwość obniżenia kosztów
    WadyJeszcze nie zauważyłem????
  • ~Lukas / 2022-07-07 09:03
    Ocena: 4.33 / 5
    Z faktów- tania sieć, z dobrą obsługą klienta. Jak ktoś wymaga tylko niskiej ceny i jako takiej jakości połączeń będzie zadowolony. Jeśli chcemy więcej, cena nie jest najważniejsza to można się zawieść.
    Obsługa jest dość rzetelna, ale mało wiedząca. Uciekają się do ogólnych formułek, które otrzymali 'z góry'. Połączenia co jakiś czas (raz na miesiąc, może dwa) ulegają mniejszej lub większej awarii i trzeba kombinować- a to przełączać się na wolniejszą, a to wyłączyć/włączyć telefon. A sam internet z prędkością 10Mbps to zdecydowanie za wolno! Obsługa na to oczywiście z formułki 'to bardzo dobra prędkość, nie rozumiemy problemu'. Płacąc 3x więcej uzyskiwałem prędkości rzędu 200Mbps, a o prędkość głównie mi chodzi (zarządzam firmą zdalnie).
    Zaletytanio, miła i dość sprawna obsługa
    Wadyjakość, wypożyczane linie co jakiś czas szwankują. dla mnie ogromna wada to prędkość internetu wynosząca 1/10 prędkości konkurencji, czyli max 10Mbps. dla kogoś kto ściąga duże ilości danych to zdecydowanie za mało!
  • ~viking / 2022-06-27 19:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Super sieć mogębtylko polecić . Brak problemów połączenia internet obsługa super .
    ZaletyCENA , WIELKOŚĆ INTERNETU , OBSŁUGA jednym słowem wszystko .
    WadyBrak
  • ~Dariusz / 2022-06-26 22:31
    Ocena: 1.00 / 5
    To są jacyś oszuści. Sprzedają 100 GB a tak faktycznie to jest ok.10 GB.
  • ~Kamil / 2022-06-24 23:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Mobile Vikings jest najlepszy!!! Jestem Zadowolony!Zapraszam na pokład. Mój kod to : 739981593.

    ZaletyDuży transfer i kumulacja GB.
  • ~Dariusz / 2022-06-24 21:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Zachęciła mnie cena i brak umowy, niestety to była za dobra oferta żeby była prawdziwa. Gigabajty uciekają w takim tempie,ze strach wejść do internetu.100 GB na tydzień. Opłaciłem jeszcze raz w środę wieczorem w czwartek z rana sprawdzam zużyte 6.5 GB dzwonienie na infolinię, porażka.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2632
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1769
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1541
Mobile Vikings
Ocena: 4.72, ilość opinii: 985
Virgin Mobile
Ocena: 2.12, ilość opinii: 437
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2472
mBank
Ocena: 1.75, ilość opinii: 1357
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1142