Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1192 opinii

4.62 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.64
  • Obsługa klienta
    4.69
  • Cena/Jakość
    4.54

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Risto / 2024-03-04 13:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Frajerzy bo 5G tylko dla subskrypcji. Omijać jak ktoś ma wypasiony telefon.
    Wady5G dla wybranych
  • ~Beata / 2024-03-03 22:07
    Ocena: 3.67 / 5
    W ciągu dnia internet potrafi zerwać się na dwie godziny.Porażka.
    ZaletyDobra jakość połączeń głosowych
    WadyBeznadziejny internet
  • ~Małgosia / 2024-03-03 15:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo odradzam połączenie zrywane internet dno pobieranie 05 Mbps lipa
    ZaletyNie ma
    WadyTylko
  • ~Zadowolona klientka Mobile Viking / 2024-03-02 20:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> Darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > Możliwość ustawienia autodoładowania
    > Darmowe MMS-y
    > Najlepszy dział obsługi klienta :)
    Wady> Brak
  • ~Danuta / 2024-03-02 13:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
    ZaletyDuży transfer i kumulacja GB.
    WadyNie znam
  • ~mbb / 2024-02-29 23:24
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest OK jak ktoś piszę że zasięg jest z tyłka znaczy że nie porównał zasięgów innych sieci. Internet działa w 4G i mi to wystarcza filmy w 1080p na 65" działają bez zacinki.
    Zaletycena
  • ~Fiki / 2024-02-29 16:39
    Ocena: 2.67 / 5
    Nju mobile za 19.99 zł ma w subskrypcji 60 GB a Viking mobile 60 GB za 35 zł jest różnica ;)
    WadyPlay
  • ~Cyga / 2024-02-29 15:53
    Ocena: 3.67 / 5
    Od dzisiaj nie ma już oferty na kartę w cenie 20 zł.
  • ~Kures / 2024-02-28 22:51
    Ocena: 3.00 / 5
    I teraz nju mobile pozamiatało;) za 19.99
    Zł 60 GB na początek ze stażem , ciekawe czy viking coś zmieni co by dogonić ;)
    WadyPlay
  • ~Veronika / 2024-02-26 12:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Viking mobile to dno zasięg urywa i internet lipa odradzam
    ZaletyNie ma
    WadySame
  • ~Propek / 2024-02-25 17:50
    Ocena: 3.33 / 5
    Co weekend LTE leży i kwiczy. Prędkości do 2 Mbps. Dno.
  • ~Lukimen / 2024-02-23 07:12
    Ocena: 3.67 / 5
    Nie rozumiem skąd taka podnieta Vikingami? Oferta bez szału, teraz Flex , i prę-paid Orange , Timobile i nawet Play biją ich ofertę na głowę ;) jedyne co jest git to konsultanci reszta bez szału.
    ZaletyBez szalu
    Wadyplay
  • ~F / 2024-02-21 18:56
    Ocena: 4.33 / 5
    Polecam. Za 25 zł 25 GB i nolimit do wszystkich sieci i smsy mmsy. Minusik jest taki że w ofercie na kartę nie ma pakietu GB w roamingu w cenie. Obsługa strzał w 10
    ZaletyOferta
    Obsluga
    WadyBrak GB i rozmów w roamingu (trzeba doładować portfel i korzystać z cennika, ale jest tani)
  • ~Adrian / 2024-02-16 17:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam Mobile Vikings.
    Wszystko jest jasne i klarowne.
    Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, szok!
    Zapraszam do swojej załogi:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Rympał / 2024-02-14 22:36
    Ocena: 3.67 / 5
    Do Zniesmaczonegi: Vikings Mobile jest MVNO, który nie posiada swojej infrastruktury. Wszystko w łapach Playa. Ocknij się.
  • ~Piotr / 2024-02-14 14:39
    Ocena: 1.67 / 5
    Bez sensu - przeniesienie numery trwa wieczność. Tydzień po złożeniu wniosku i opłaceniu oferty a ja nadal nie mam karty. Nie wiem nawet kiedy ją dostanę a nawet jeżeli już to nastąpi, to nie wiadomo ile miałbym czezkać na włączenie numeru. Jak masz miesiąc na oczekiwanie aż będziesz mógł normalnie korzystać z telefonu to można się zainteresować. Jak chcesz to załatwić szybko to zapomnij. Ich drakkar będzie dłuuuuuuuuuugo wiosłował zanim dopłynie do Ciebie
    Nie polecam
    WadyCzas oczekiwania, obsługa klienta nie jest w stanie pomóc ale chociaż próbuje.
  • ~Zniesmaczony / 2024-02-09 20:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Jeśli działa to jest ok, ale jeśli coś się zaczyna dziać, to nigdy nie ich wina i zawsze wskazują wszystkie problemy poza ich łódką. Pomoc to już dno dna, wysilone ksywki a brak nawet wiedzy o tym, czym jest klient i umowa. Argument o przeciążenie to chyba najczęściej powtarzany slogan, dziwne ze w tym czasie play śmiga. Jeszcze jakieś śmieszne formularze zgłoszeniowy trzeba wypełniać. Nie oszukujmy się, jeśli chcecie mieć klientów to jeszcze długa droga przed wami, bo na PRze daleko nie da się płynąć, a obsługa to raczej komuna
  • ~Rex / 2024-02-09 18:58
    Ocena: 3.00 / 5
    Brawo Wolf. To samo (płatne trolle) jest w dziale Lajt Mobile. Wszyscy wszystko chwalą. Żenada.
    Wadyza dużo tu płatnych trolli
  • ~Wolf / 2024-02-09 17:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam taką prośbę do sekciarzy z Mobile Viking. Skończcie już z tym marketingiem szeptanym, bo aż to jest niesmaczne. Wasza sieć nie reprezentuje niczego ponad to, co oferują inne sieci. Praktycznie każda sieć z W4 oferuje pakiety po 400 GB za około 40 zł, lub 200 GB za nieco mniej. Do tego z kumulacją. Serio myślicie, że tym kijowym marketingiem szeptanym przyciągniecie klientów?
    ZaletyTo samo co Play
    WadyTe same wady co Play :)
  • ~Kantek / 2024-02-05 20:15
    Ocena: 4.33 / 5
    Drogi Kapitanku ;) cały czas zmierzamy w złą stronę , nie chodzi o konkretnie o sieci Wielkiej czwórki tylko o np. Prepaidowe oferty tak ja Viking i wiem jedno że jak Play będzie chodzik kijowo to i Viking też nie da się inaczej , nie czegoś takiego że Viking jest lepiej niż w Play pod względem zasięgu i prędkości neta, poza tym w żadnej sieci nie ma w Polsce szału , zależy gdzie się znajdujesz i jak obciążony jest dany bts, np w mojej okolicy Play a tym sam Viking siłą rzeczy chodzi kulawo bo jest zapchany bts a np Orange i T mobile chodź rewelacja, a Ciebie może być odwrotnie;) co telefonu nie muszę zmienia bo korzystam z iPhone’a 13 pro i widzę co się dziej na danych sieciach ;) a obsługa Viking i i podejście do klienta to co innego od Vikngow inni. Operatorzy powinni się uczyć, Play stał się bardzo modny i ludzie tam walą a tym. Samym zapychają się btsy i to zły wpływ na działanie tej sieci w tym Viking o tego a ja ni Ty nie zmienimy ;)
    ZaletyObsluga
    WadySieć Play
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2477
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192
Lajt Mobile
Ocena: 4.11, ilość opinii: 954
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180