Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1192 opinii

4.62 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.64
  • Obsługa klienta
    4.69
  • Cena/Jakość
    4.54

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Zbigniew Miciuła / 2023-12-07 14:17
    Ocena: 1.50 / 5
    Zbigniew Miciuła; jesteście beznadziejni !!!! nie potraficie zrobić prostej czynności; przeniesienie numeru, i nie ma żadnego kontaktu z wami, znudziło mi się wysłuchiwanie melodyjek w oczekiwaniu na połączenie, całe szczęście są inne telefonie komórkowe na rynku
    Wadybrak kontaktu
  • ~Sato / 2023-12-07 01:44
    Ocena: 3.00 / 5
    Viking Mobile nie ma się czym podniecać. Oferta ani zła, ani tyłka urywająca. Pod względem wyboru pakietów to bieda. Włączcie ludzie myślenie. Viking niektórym będzie pasować ale nie wszystkim. Nie czytajcie trollowych wpisów jak wyroczni.
    Wadywybór lichy - oferta wybitnie nastawiona na zysk
  • ~Były Viking / 2023-12-06 20:11
    Ocena: 3.67 / 5
    a2mobile w ofercie na kartę kładzie Vikings Mobile. Tu nawet nie ma czego porównywać. Sami posprawdzajcie. Ja już przeniosłem się. Inna galaktyka.
  • ~paula / 2023-12-03 21:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam skorzystanie z Mojego linka polecającego, dziękuję ! :D https://mobilevikings.pl/referral/NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina/ lub kodzik: NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina
  • ~Sylwia / 2023-12-02 21:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam serdecznie wszystkich.
    Jestem z siecią mobile Viking już ponad 4 lata,zacznę od zasięgu 4g,śmiga 5g tez mają ale narazie lepiej dziala 4g,rozmowy czyste ,nic nie przerywa ,darmowe SMS, MMS,przy taryfie 25zl,taka posiadam ,internet się kumuluje z miesiąca na miesiąc, mogę polecić najbardziej także całą obsługę biura ,raz dzwoniłam w ciągu 4 lat,zapraszam jak co do kontaktu z nimi ,racunki placa sie same jest opcja dodania karty płatniczej,jest takze opcja polecenia a tym samym obniżenia rachunku który zaprasza, więc jak choć trochę cie zaciekawiłam wbij z mojego linka
    Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/NiepospolitaPoteznaMistrzyniSylwia/
    Bądź podsjsc mój mumer 720770415 Zapraszam
    ZaletyNarazie same zalety
    WadyBrak,nic nie zauważyłam
  • ~Tomasz / 2023-12-02 09:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Z całego serca mogę polecić tego operatora. Korzystam z subskrybcji 80gb internetu za 45zł wszystko zawsze działa bez zarzutu zasięg świetny, prędkości duże i do tego GB się komulują na kolejne miesiące. Nic tylko się przenosić! Polecam dołączyć z mojego linka: https://mobilevikings.pl/referral/PoteznyBezkompromisowyPodroznikTomasz/
  • ~Przemysław / 2023-11-28 13:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Każdemu zdarzają się chwilę słabości. Mnie również przytrafił się skok w bok ... do T-Mobile :) Byłem tam przez pół roku, po czym uświadomiłem sobie, że najlepiej mi w domu, czyli w Mobile Vikings! Mają naprawdę proste zasady. Wybierając teraz subskrypcję, możesz bez problemu wymienić fizyczną kartę SIM na eSIM :) Gigabajty się kumulują, nic nie tracisz. Jak chcesz to możesz wymienić je na vikingowe gadżety lub wziąć udział w akcji społecznej i wymienić GB na pieniądze dla seniorów wykluczonych cyfrowo. Jeśli chcesz, aby Twój operator był dla Ciebie kimś więcej niż tylko korporacją do zarabiania hajsu, to sprawdź Mobile Vikings. Jeśli masz u siebie dobry zasięg Play lub Orange, to nawet się nie zastanawiaj! :) Takiego wyluzowanego HelpDesku jak w Vikingach chyba nigdzie nie znajdziesz :D Jeśli Cię przekonałem, wbijaj proszę na pokład z mojego linku REFERAL: https://mobilevikings.pl/referral-app-ios/KreatywnySzczeryKompanPrzemyslaw/ DZIĘKUJĘ!
    Zalety- Kumulacja GB
    - Model subskrypcji jak we FLEX
    - Świetny HelpDesk
    - Zero korporacji
    - eSIM
    - Konkurencyjne ceny
    - Zasięg PLAY i ORANGE
    - Sklep z gadżetami
    - Akcje społeczne
    Wady- Zasieg PLAY i ORANGE o ile masz słaby
  • ~Edi / 2023-11-25 10:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Gdyby ktoś chciał dołączyć do załogi zapraszam!!! Sieć z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Płynę już w Mobile Vikings Polska ponad dwa lata i nie zamierzam opuszczać pokładu???? Miłego dnia wszystkim!!! Link do przeniesienia numeru poniżej:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Wiktor :) / 2023-11-14 20:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Vikings Mobile - Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła.

    Ostatnio pojawiła się również opcja wysyłania innym GB.

    Jest również możliwość kupienia fizycznych gadżetów za nadmiarowe GB.

    Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play.
    Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu.
    Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie.

    Proces zmiany operatora z Play na vikings szybki i bezproblemowy, wszystko się załatwia u kuriera który przynosi kartę, szybki czas dostawy.

    Z obsługi klienta nie miałem okazji skorzystać, gdyż od dwóch lat nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra.

    Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję :)

    Dodatkowo pierwszy miesiąc 50% taniej.

    mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznyPomyslowyPoskromicielWiktor
    ZaletyZasięg, pakiet
    Wadybrak
  • ~Ryko / 2023-11-12 14:21
    Ocena: 3.00 / 5
    Vikig Mobile to to samio co Play. Jedyne co ich odróżnia to lepszy BOK. Reszta to to samo więc pod względem technicznym NIE MA SIĘ CZYM PODNIECAĆ.
  • ~Marek / 2023-11-09 12:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Uczciwa oferta na tle gigantów, można wybrrzc coś dla siebie, świetny help desk.. Polecam
  • ~Ania / 2023-11-05 23:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam wszystkich
    Od ponad roku już jestem ,nie miałam problemu z tą siecią, mam ustawione autodoladowanie za opłatę,internet się kumuluje co miesiąc (a to jest mój jedyny )nie mam stacjonarki,na dwóch tych samych telefonach gdzie jeden w górach miał sieć plusa ,a ja Viking, telefon nie miał problemu z zasięgiem, 4 kreski,a dugi brak sieci,do biura obsługi nie dzwonie wszystko zrozumiałe,a jak zadzwonilam to wszystko dokładnie wytłumaczą,nie zrywa połączeń, nie ma limitu,można spróbować,wcześniej miałam virgin,a2 ,play a na samym początku plusa,
    Zapraszam na swoją łajbę, możesz podać mój numer podczas przeprowadzki 721608068,*mają taki motyw zaproszeni obniżają rachunki i zostają zaproszeni do dalszych pplecem,nie ma tu mowy o jakimś naciąganiu,zapraszam spróbuj, każdy ma tu swoje zdanie .
    ZaletyTa zaletą ze nie muszę dzwonić o czekać do biura obsługi, gdyż nie ma takiej potrzeby.Jsk narazie jestem zadowolona
    WadyBrak
  • ~Marek / 2023-11-05 14:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam tego operatora i zapraszam na mój pokład - 663 411 921
    ZaletyKumulacja GB
    Tanio
    WadyNie znam
  • ~Viking Tomek / 2023-11-02 04:12
    Ocena: 5.00 / 5
    ......płynę od Kwietnia,już jako Viking,płynie również z Mną Moja załoga.Na razie w okresie 7miu miesięcy tylko 1eden sztorm.Po wykupieniu ubezpieczenia Mojego&załogi (antyvirus) od 4rech miesięcy płyniemy z Wielkim Zadowoleniem.Z T-Mobile stałem się Vikingiem. Vikingiem zostanę na dłużej,bo szykują się Nowe rejsy z Moją Załogą..Polecam Vikingmobile każdej odpowiedzialnej osobie & Łącze pozdrowienia dla Wszyskich płynących & tych Vikingów dbających o nasze dobre rejsy czyli Najwyższych Stopniem.
    ZaletyWszystko co dobre, tutaj Nigdy się nie kończy.
    Wady....inni je Mają,mógłbym pisaaać a pisaaać. HISTORIA>inni< sieci inne, niż Vikingowe,rwią się, nie są wytrzymałe jak Made in Viking Mobile.
  • ~Klientka Vikinga / 2023-10-27 12:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > możliwość ustawienia autodoładowania
    > darmowe MMS-y
    > najlepszy dział obsługi klienta :)
  • ~Gumi / 2023-10-25 22:26
    Ocena: 3.67 / 5
    No jeśli chodzi o jakość to BARDZO KIEPSKO! W samym centrum wrocławia internet praktycznie w tej sieci nie istnieje. 2MB ściąganie to śmiech w tych czasach a to i tak nie jest stabilne! Odradzam tym którzy szukają stabilnego w miarę dobrego internetu. Reszta ok.
  • ~Jolanta / 2023-10-21 13:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Jutro przenoszę się z Orange do Wikinga. W Orange miałabym płacić 50 ! zł za 9 GB internetu i tych pare połączeń w ciągu miesiąca,a jestem klientem Orange od 28 lat ! Mam ich głęboko gdzieś.
  • ~Grzegorz / 2023-10-08 11:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Zasięg sprawdzany w górach jest na poziomie takim jak T-Mobile
  • ~Pawel / 2023-10-06 11:30
    Ocena: 5.00 / 5
    super siec polecam wszystkim

    https://mobilevikings.pl/referral/ZnakomityZwinnyWojakPawel/
  • ~Mihau / 2023-10-04 14:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Póki co jestem zadowolony. Oby tak dalej :)

    Zapraszam do świata Vikingów:
    https://mobilevikings.pl/referral/DociekliwyZaradnyPogromcaMichal/
    ZaletySzybkie przeniesienie numeru, obsługa
    WadyPóki co brak
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2477
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192
Lajt Mobile
Ocena: 4.11, ilość opinii: 954
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180