Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1008 opinii

4.69 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.72
  • Obsługa klienta
    4.76
  • Cena/Jakość
    4.63

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jakub / 2022-11-23 21:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam sieć viking mobile ;) poniżej zaproszenie:

    Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam!

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/

    Mam zgromadzony internet mogę odsprzedać;)
  • ~mBB / 2022-11-08 22:11
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest nawet lepiej niż spoko. Miałem Lajt Mobile prędkość internetu była poniżej 1Mb/s. Reklamacje to "korzysta Pan z obciążonych przekaźników" Mówię OK ale jak na wakacjach jestem w 4 różnych miejscach a prędkość identyczna, to odpowiedź była identyczna. U Vikingów jest przynajmniej 8-20Mb/s. Z obsługi klienta nie korzystałem nie było powodu.
    Myślę że z czystym sumieniem mogę polecić i Tobie.
    Zaletyprędkość internetu.
  • ~Kasia / 2022-11-04 22:49
    Ocena: 2.33 / 5
    Totalna porażka
    Internet nie działa, odradzam.
    ZaletyCena, oferta
    WadyBrak internetu
  • ~Daniel / 2022-11-04 12:27
    Ocena: 5.00 / 5
    https://mobilevikings.pl/referral/SzczeryWladczyLowcaDaniel/

    Polecam ofertę i zachęcam do skorzystania z mojego zaproszenia.

    Dzięki temu można zyskać dodatkowe GB wpisując w Kod promocyjny (opcjonalnie): CalaPrawda200GB

    Jeśli ktoś już tutaj czyta opinie to znaczy że zna ofertę i niewiele brakuje do finalizacji :)

    Teraz 3 m-ce za 50 % i do tego 200 GB dodatkowo. Nie ma co się zastanawiać.
    ZaletyCena
    Opcja poleceń
    Przechodzące GB
    Możliwość wykorzystania zbędnych GB w sklepie na nagrody
    WadyBrak pakietu minut i netu w UE ale ceny poza pakietem są rozsądne
  • ~Jolanta / 2022-10-27 20:51
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam ofertę Vikings Internet 100 GB za 40 PLN , moja ocena po miesiącu użytkowania neta 5+ Internet stabilny, 3 G , 4 G lub LTE - w sumie zależy od ustawień Rutera. Nigdy nie miałam problemów z łączem. Pracuje zdalnie i jestem zadowolona. Dla miłej Pani z BOK Mobile Vikings Wrocław słowa podziękowania za załatwienia mojej sprawy. Operator działa na korzyść klienta, choć było to. jak wyszło w rozmowie telef. moje niezrozumienie oferty dot.zasad kumulacji GB.
  • ~Włodek / 2022-10-22 12:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Od kilku lat jestem vikingiem. Nie zamierzam zmieniać operatora. Jest ok, jak dla mnie same zalety. Nie nam żadnych problemów z rozmowami czy internetem. Fajna jest kumulacja internetu i dzielenie się GB. Można też mieć "za darmo". W moim przypadku jeśli jeszcze jedna osoba skorzysta z mojego zaproszenia do vikingów tak się stanie. Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyZeglarzWlodzimierz/
    ZaletySame zalety
    WadyNie widzę
  • ~Tytolek / 2022-10-21 23:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Kumulacja internetu

    Połączenia oczekujące chyba jedyna sieć nie licząc macierzystej oferująca w ofercie na kartę

    Duże zniżki za polecenie

    Bardzo dobra obsługa klienta

    Niestety bywają problemy z zasięgiem tu gdzie mieszkam jest ok ale w trasie zanika

    Brak 5G







  • ~Mirosław / 2022-10-19 15:20
    Ocena: 4.33 / 5
    Bezprawnie odbierają transfer. Zasłaniają się regulaminem. Ale jeśli regulamin jest niezgodny z prawem to co???
    Postanowiłem skonsultować się z prawnikiem i skieruję sprawę na drogę sądową. Nie zależy mi na transferze. Zależy mi na uczciwości. Nie można nikomu zabrać czegoś za co zapłacił i jest to jego własność.
    ZaletyNiewiele....
    WadyOszuści....
  • ~Kokos / 2022-10-19 14:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć mogę z czystym sumieniem polecić że względu na:
    •Kumulacja internetu,
    • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci,
    • Możliwość obniżenia kosztów za telefon do 0zł (Program Poleceń)•
    •Duze pakiety internetu,
    • Rozmowy HD Voice oraz VoLTE i VoWiFi.
    Zachęcam do skorzystania z linku polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
    ZaletySame zalety
    WadyZero wad
  • ~Adrianek / 2022-10-19 14:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć znakomita, ceny do usług jak nigdzie indziej, przeniosłem numer i jestem bardzo zadowolony. Sam z kodu polecającego korzystałem, więc jak ktoś chce pomóc to proszę:

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/NieustraszonyWszechmocnyMedrzecAdrian/
    ZaletyCena
    Obsługa
    Komfort
    WadyBrak
  • ~Anna / 2022-10-17 08:06
    Ocena: 1.33 / 5
    Kupiłam internet mobilny 250 GB...
    Porażka, mieszkam w centrum Wrocławia
    I niestety nie mam możliwości korzystania
    Z usług, ponieważ brak mi już cierpliwości licząc ze tym razem uda się włączyć jakąkolwiek stronę. Nie polecam
    WadyIneternet nie działa, a mieszkam w centrum miasta
  • ~Viking_123 / 2022-10-13 12:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałem do tej pory do czynienia!

    Przejrzałem oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałem sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałem wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z sieci, z jakimi miałem kiedykolwiek do czynienia. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałem się w żadnej innej sieci. No i pozbyłem się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Teraz jest jeszcze dodatkowa promocja i przez pierwsze 3 miesiące można obniżyć ceny pakietów o -50%. Skorzystaj z mojego kodu polecającego: https://mobilevikings.pl/referral/NieustepliwyElokwentnyProrokPiotr/.
    Zalety> darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > możliwość ustawienia autodoładowania
    > darmowe MMS-y
    > najlepszy dział obsługi klienta z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia
    Wadybrak :)
  • ~Piotr / 2022-10-13 08:27
    Ocena: 3.33 / 5
    Nie polecam ich. Na doładowanie trzeba często sporo czekać. Ciągłe problemy z Internetem, np. przy pełnym zasięgu LTE+ transfery w stylu 100kb/s. Dramat.
    Zaletyoferta
    Wady- problemy z internetem
    - czasami długi czas oczekiwania na doładowanie
  • ~Filip / 2022-10-12 12:11
    Ocena: 2.33 / 5
    To jest jeden wielki żart. Cena jest porównywalna do innych operatorów, ale jakoś to jedna wielka porażka. Każdego dnia są problemy z internetem. Czasami nie działa 5 minut, a czasami 3 godziny! Filmy można obejrzeć w max 360p, bo później już nie wyrabia. Jeśli ktoś liczy, że będzie mógł zagrać na tym internecie to powodzenia przy pingu wynoszącym po 750ms. Ogólnie porażka.
    ZaletyBrak
    WadySłaby internet
    Utraty połączenia
    Słaba stabilność
  • ~Klaudia / 2022-10-10 15:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Chciałam przenieść nr do tańszej sieci z lepszym zasięgiem w mojej lokalizacji i vikings ma najlepszą ofertę. Super, ze ktos zrobil biznes tel. Opierajac sie na tym, co najbardziej denerwuje u innych operatorow.

    Podpisujac umowe, skorzystalam z linku z tej stronki, zeby ktos zaoszczedzi, teraz wrzucam swoj:

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/HardaZnakomitaWladczyniKlaudia/

    Wystarczy skopiować :)
  • ~Popuś / 2022-10-09 13:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Zasięg LTE, Internet, support, w dobrej cenie a co najważniejsze kumulacja danych czyli w sumie nolimit za 25 zł czego chcieć więcej
    Ja zarejestrowałem się do vikingów z tej strony i o mogłem innym :) podobno dobro wraca więc zapraszam na mój link:

    Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej :) Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/SprytnyPomyslowyWojakCezary/
    ZaletyKumulacja danych
    WadyBrak
  • ~Ola / 2022-10-07 20:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Cudowna obsługa klienta. Można liczyć na pomoc o każdej godzinie. Pan z infolinii uratował dziś bardzo trudną sytuację. Sprawa rozwiązana po jednym telefonie .
  • ~sadviking / 2022-10-06 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Niesamowite jest to że jest to wirtualny operator działający na nadajnikach play, a różnica zasięgu między tymi sieciami jest potężna, na karcie z playa full zasięg lte lub 4 kreski LTE+, na karcie z vikingów ledwo 1 kreska LTE o LTE+ można zapomnieć, wszystko sprawdzane na jednym telefonie z opcją double SIM, a obsługa klienta i tak będzie mówić, że to problem z urządzeniem.
  • ~Olga / 2022-10-03 23:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Znam wasze opinie. Drodzy internauci. Trzeba je czytać, a nie te z...obsługi klienta. Tak internet światłowodowy Orange. Reszta to shit , naciągactwo i żółwie tempo internetu. Bogaci z US, mają internet za darmo, a my bidoki, płacimy coraz więcej.
    Zalety brak
    Wadynie wypowiadam się
  • ~Tomasz / 2022-10-03 22:24
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony , zasięg się poprawił , kumulacja GB, przeniosłem nr u teraz przez 3 miesiące 12,50. Później 25 żyła. Przeniosłem nr przez link z strony. Komuś zapewne pomogłem. Podaje swój reflinka, może ktoś skorzysta.

    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/WalecznyDzielnyPodroznikTomasz/
    ZaletyNowoczesność , jasność , zasięg
    WadyNa tą chwilę brak
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152