Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1141 opinii

4.64 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.68
  • Obsługa klienta
    4.71
  • Cena/Jakość
    4.58

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Irek / 2024-01-13 14:17
    Ocena: 3.00 / 5
    Cos za duzo pozytywnych opinii...................................................................................................................
  • ~Klientka Vikinga / 2024-01-02 18:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > możliwość ustawienia autodoładowania
    > darmowe MMS-y
    > najlepszy dział obsługi klienta :)
    WadyBrak
  • ~Adrian / 2024-01-02 15:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Oferta, kontakt i wygoda aplikacji na najwyższym poziomie. Wszystko jest jasne i klarowne, a jakikolwiek problem był rozwiązany niemalże natychmiastowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, szok! W sieci jestem od dwóch lat, bez jakichkolwiek problemów.
    Zapraszam do swojej załogi:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Anna / 2023-12-30 19:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Mi ta sieć odpowiada pod każdym względem. Bardzo fajne jest autodoładowanie, nie obchodzą mnie płatności, co miesiąc pobierają sobie z karty. Druga sprawa - kumulacja niewykorzystanego internetu. Nie rozumiem, czemu sieć nie rozreklamuje tego szerzej, bo to ich wyróżnia na tle konkurencji. Gdybym nie przeglądała dokładnie ofert, chyba bym tego nie zauważyła. Korzystam od 2 lat, ale teraz szukam innego operatora dla drugiego numeru, wcześniej w abonamencie PLAY.
    Wybrałabym OTVARTĄ, na podstawie tego, co "na szybko" znajduje się po pobieżnym porównaniu ofert. Marketingowcy - Vikingowcy raczej nie spisali się najlepiej
    Zaletyautodoładowanie, kumulacja GB
    Wadypod moje potrzeby - brak
  • ~Marcin / 2023-12-30 16:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedyś korzystałem, ale zmieniłem operatora, teraz chciałem skorzystać, ale wystraszyli mnie bardzo aroganckim podejściem. Poruszyłem kwestie doładowań, które mogą być realizowane tylko elektronicznie, na co nieładnie mi odpowiadziano, że nikt mnie nie zmusza i nie muszę korzystać, jak mi nie pasuje. Kiedyś obsługa była na zupełnie innym poziomie, dzisiaj jest arogancka, więc już z ich usług nie skorzystam.
    WadyBardzo arogancka obsługa.
  • ~Marek / 2023-12-28 23:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam tego operatora! Jestem zadowolony i zapraszam na mój pokład :663 411 921‬
    ZaletyKumulacja GB
    Rabaty za polecenie
    WadyNie znam
  • ~Mariola / 2023-12-28 08:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Sieć bardzo dobra wszytko na plus polecam
    Jeśli chciałoby Ci się wskoczyć na pokład z mojego linku tak ja to kiedyś uczyniłem dla innego Vikinga to dzięki ;)
    Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PomocnaPrzyjaznaLowczyniMariola/
    WadyJak narazie nie ma
  • ~i-te-de / 2023-12-23 01:12
    Ocena: 2.33 / 5
    to są wirtualni oszuści,,,,,, kilka mc-y ok ,,,ale co do czego to nie zasilają konta wpłatą własna,,, 3 grudnia 2023 dokonałem własnej wpłaty z konta bankowego a panienka wirtualna ikoguto wyznała że przegadałem tę kwotę [???!!!] kiedy komórkę wyłączyli z telefonów, esemesów, ememesów, internetu]
    wpłaciłem 50 zł,ych za grudzień i styczeń
    panienka inkogutu wyznała że #do przodu# konta zasilić nie można !!!!
    NIE POLECAM ,,,, traktują po OJROPEJSKU jak w ruskim banku #NALEŻY SIĘ ALE WOŁAĆ NIE MOŻNA]
    jakiś ojropejczyk proponuje mi dochodzenie policyjne i sądowe,,,, kanalie ot co
  • ~Mariusz / 2023-12-17 17:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Tyle lat byłem w Plush na kartę, od roku męczyłem się z ich aplikacją na telefon, chyba ze sentymentu tam siedziałem za dawnymi promocjami np 100% doładowania gratis na mikołajki.
    Znalazłem sieć Viking mobile i nie żałuje. Wieczorami normalne prędkości Lte z 2-5mega w plusie do ok 80-90mega u Vikingów to był straszny szok taka poprawa. W innych lokalizacjach też o wiele szybciej. Na dzień dobry działa VoLte. Zasięg Play oraz Orange (Orange działa wtedy gdy brak zasięgu Play) ale obecnie Play ma dobre pokrycie. Nie zrywa połączenia podczas rozmowy gdy z Play przełącza się na Orange. To Polska sieć mająca siedzibę we Wrocławiu. Przy 5 poleconych osobach mamy cykliczne pakiety za darmo. Jeśli pomogłem skorzystaj z mojego polecenia. Możesz już dziś wypełnić wniosek o przeniesienie numeru, kartę sim otrzymasz bardzo szybko i jak będziesz już gotowy (nawet po kilku miesiącach) klikasz że jesteś gotowy i kolejnego dnia będziesz u Viking mobile. Oto link polecający:
    https://mobilevikings.pl/referral/PrzystojnyGoscinnyObroncaMariusz/
    ZaletySzybkość
    Jakość
    Obsługa klienta
    Czytelne pakiety
    Dobra aplikacja na telefon
    WadyMało osób zna tą sieć
  • ~Dana / 2023-12-11 21:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
    ZaletyDuży transfer i kumulacja GB
  • ~Slavo / 2023-12-10 12:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Siemano. Z Vikingami płynę już kilka miesięcy po ucieczce z tonącej pomarańczy, wybrałem pakiet Perfect Match za 25 zł z kumulacją niewykorzystanego pakietu, wygodne autodoładowania, funkcjonalna aplikacja do zarządzania numerem, helpdesk z luźnym podejściem do klienta, w mojej okolicy dobry zasięg fioletowych z mocnym LTE (+VoLTE, VoWiFi) i czego chcieć więcej za te pieniądze ;) Dla bardziej wymagających znajdzie się subskrypcja z obsługą 5G i esim, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam, warto dać szansę i wesprzeć wyznawców Odyna.


    Jeśli chciałoby Ci się wskoczyć na pokład z mojego reflinku tak ja to kiedyś uczyniłem dla innego Vikinga to dzięki ;)
    https://mobilevikings.pl/referral/MadryNieustraszonyNawigatorSlawomir/
    Zalety- Bogata oferta, dobre ceny
    - Kumulacja GB
    - Help Desk
    - Akcje społecznościowe
    - Aplikacja
  • ~Zbigniew Miciuła / 2023-12-07 14:17
    Ocena: 1.50 / 5
    Zbigniew Miciuła; jesteście beznadziejni !!!! nie potraficie zrobić prostej czynności; przeniesienie numeru, i nie ma żadnego kontaktu z wami, znudziło mi się wysłuchiwanie melodyjek w oczekiwaniu na połączenie, całe szczęście są inne telefonie komórkowe na rynku
    Wadybrak kontaktu
  • ~Sato / 2023-12-07 01:44
    Ocena: 3.00 / 5
    Viking Mobile nie ma się czym podniecać. Oferta ani zła, ani tyłka urywająca. Pod względem wyboru pakietów to bieda. Włączcie ludzie myślenie. Viking niektórym będzie pasować ale nie wszystkim. Nie czytajcie trollowych wpisów jak wyroczni.
    Wadywybór lichy - oferta wybitnie nastawiona na zysk
  • ~Były Viking / 2023-12-06 20:11
    Ocena: 3.67 / 5
    a2mobile w ofercie na kartę kładzie Vikings Mobile. Tu nawet nie ma czego porównywać. Sami posprawdzajcie. Ja już przeniosłem się. Inna galaktyka.
  • ~paula / 2023-12-03 21:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam skorzystanie z Mojego linka polecającego, dziękuję ! :D https://mobilevikings.pl/referral/NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina/ lub kodzik: NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina
  • ~Sylwia / 2023-12-02 21:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam serdecznie wszystkich.
    Jestem z siecią mobile Viking już ponad 4 lata,zacznę od zasięgu 4g,śmiga 5g tez mają ale narazie lepiej dziala 4g,rozmowy czyste ,nic nie przerywa ,darmowe SMS, MMS,przy taryfie 25zl,taka posiadam ,internet się kumuluje z miesiąca na miesiąc, mogę polecić najbardziej także całą obsługę biura ,raz dzwoniłam w ciągu 4 lat,zapraszam jak co do kontaktu z nimi ,racunki placa sie same jest opcja dodania karty płatniczej,jest takze opcja polecenia a tym samym obniżenia rachunku który zaprasza, więc jak choć trochę cie zaciekawiłam wbij z mojego linka
    Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/NiepospolitaPoteznaMistrzyniSylwia/
    Bądź podsjsc mój mumer 720770415 Zapraszam
    ZaletyNarazie same zalety
    WadyBrak,nic nie zauważyłam
  • ~Tomasz / 2023-12-02 09:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Z całego serca mogę polecić tego operatora. Korzystam z subskrybcji 80gb internetu za 45zł wszystko zawsze działa bez zarzutu zasięg świetny, prędkości duże i do tego GB się komulują na kolejne miesiące. Nic tylko się przenosić! Polecam dołączyć z mojego linka: https://mobilevikings.pl/referral/PoteznyBezkompromisowyPodroznikTomasz/
  • ~Przemysław / 2023-11-28 13:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Każdemu zdarzają się chwilę słabości. Mnie również przytrafił się skok w bok ... do T-Mobile :) Byłem tam przez pół roku, po czym uświadomiłem sobie, że najlepiej mi w domu, czyli w Mobile Vikings! Mają naprawdę proste zasady. Wybierając teraz subskrypcję, możesz bez problemu wymienić fizyczną kartę SIM na eSIM :) Gigabajty się kumulują, nic nie tracisz. Jak chcesz to możesz wymienić je na vikingowe gadżety lub wziąć udział w akcji społecznej i wymienić GB na pieniądze dla seniorów wykluczonych cyfrowo. Jeśli chcesz, aby Twój operator był dla Ciebie kimś więcej niż tylko korporacją do zarabiania hajsu, to sprawdź Mobile Vikings. Jeśli masz u siebie dobry zasięg Play lub Orange, to nawet się nie zastanawiaj! :) Takiego wyluzowanego HelpDesku jak w Vikingach chyba nigdzie nie znajdziesz :D Jeśli Cię przekonałem, wbijaj proszę na pokład z mojego linku REFERAL: https://mobilevikings.pl/referral-app-ios/KreatywnySzczeryKompanPrzemyslaw/ DZIĘKUJĘ!
    Zalety- Kumulacja GB
    - Model subskrypcji jak we FLEX
    - Świetny HelpDesk
    - Zero korporacji
    - eSIM
    - Konkurencyjne ceny
    - Zasięg PLAY i ORANGE
    - Sklep z gadżetami
    - Akcje społeczne
    Wady- Zasieg PLAY i ORANGE o ile masz słaby
  • ~Edi / 2023-11-25 10:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Gdyby ktoś chciał dołączyć do załogi zapraszam!!! Sieć z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Płynę już w Mobile Vikings Polska ponad dwa lata i nie zamierzam opuszczać pokładu???? Miłego dnia wszystkim!!! Link do przeniesienia numeru poniżej:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Wiktor :) / 2023-11-14 20:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Vikings Mobile - Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła.

    Ostatnio pojawiła się również opcja wysyłania innym GB.

    Jest również możliwość kupienia fizycznych gadżetów za nadmiarowe GB.

    Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play.
    Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu.
    Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie.

    Proces zmiany operatora z Play na vikings szybki i bezproblemowy, wszystko się załatwia u kuriera który przynosi kartę, szybki czas dostawy.

    Z obsługi klienta nie miałem okazji skorzystać, gdyż od dwóch lat nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra.

    Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję :)

    Dodatkowo pierwszy miesiąc 50% taniej.

    mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznyPomyslowyPoskromicielWiktor
    ZaletyZasięg, pakiet
    Wadybrak
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 907
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2531
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177