Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Mobile Vikings opinie

Ocena na podstawie 1192 opinii

4.62 / 5

  • Niezawodność
    5.00
  • Cena
    5.00
  • Parametry
    5.00
  • Oferta
    4.64
  • Obsługa klienta
    4.69
  • Cena/Jakość
    4.54

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Klientka Mobile Viking / 2024-05-25 21:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa z jaką miałam do tej pory do czynienia!

    Przejrzałam oferty z różnych sieci i mój wybór padł właśnie na Mobile Vikings i ofertę na kartę: Perfekt Match. Główne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowania (co miesiąc pieniądze za pakiet pobierane są z konta i nie musimy się martwić doładowaniem konta na telefonie), kumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.
    W porównaniu z Virgin nie mam już problemu z przełączaniem sieci w roamingu oraz z niedostarczonymi MMS-ami. Przez kilka miesięcy skumulowałam sobie na koncie prawie 200 GB internetu (które również można wymienić na różne gadżety ze sklepu, takie jak koszulki, naklejki itd.).

    Podsumowując: Korzystałam wcześniej z takich sieci jak T-Mobile, PLAY czy Virgin, ale to Viking jest według mnie najlepszą z siecią i zostanę z nimi na pewno na dłużej. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, a z kumulacją pakietu internetowego nie spotkałam się w żadnej innej sieci. No i pozbyłam się problemów z ciągłym traceniem zasięgu.

    Jeśli moja opinia okazała się przydatna, skorzystaj proszę z mojego kodu polecającego:
    https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznaNieugietaPoetkaIzabela/
    Zalety> Darmowa kumulacja pakietu internetowego
    > Możliwość ustawienia autodoładowania
    > Darmowe MMS-y
    > Najlepszy dział obsługi klienta :)
    Wady> Brak
  • ~Filip / 2024-05-25 16:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo Polecam tą sieć, poprostu to jest to rewelacja,
    Kumulacja niewykorzystanego internetu na plus
    Można się podzielić GB z osobami też w sieci.
    Zniżki za polecenie.|
    OBsluga fenomenalna!!!
    jeszcze raz mogę śmiało polecić. U mnie zasięg Play na+
    Zostawiam link polecający:

    Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/LojalnaNiebanalnaProrokczyniAneta/
    ZaletyWszytko
    WadyZadne
  • ~Piter / 2024-05-09 12:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam Mobile Vikings!
    Mój aktywny kod polecający: 739974575
    ZaletyLTE!
    WadyBRAK!
  • ~Gibon / 2024-05-08 00:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Dzisiaj na 5G prawie 700 mega. Czego więcej chcieć.
    Zalety5G to potęga
  • ~Tom / 2024-05-02 22:26
    Ocena: 3.67 / 5
    Witam. Największa bolączka to internet tragedia .
    WadyZasięg internetu !
  • ~Wiktor - wiking od ponad 2 lat / 2024-04-29 11:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Vikings Mobile - Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła.

    Ostatnio pojawiła się również opcja wysyłania innym GB.

    Jest również możliwość kupienia fizycznych gadżetów za nadmiarowe GB.

    Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play.
    Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu.
    Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie.

    Proces zmiany operatora szybki i bezproblemowy, wszystko się załatwia u kuriera który przynosi kartę, szybki czas dostawy.

    Dostępne jest eSIM, zmiana operatora może się też odbyć w pełni zdalnie, za pomocą profilu zaufanego.

    Z obsługi klienta nie miałem okazji skorzystać, gdyż od dwóch lat nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra.

    Bardzo dużym plusem jest system poleceń, przy poleconych 5 osobach, nie płacimy już za telefon :)

    Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję :)

    Dodatkowo pierwszy miesiąc 50% taniej.

    mobilevikings.pl/referral-app-android/DynamicznyPomyslowyPoskromicielWiktor
    ZaletyProgram poleceń
    Kumulacja GB
    eSIM
    Przejrzysta aplikacja
  • ~Szot / 2024-04-24 07:27
    Ocena: 3.33 / 5
    Brak dostępu do 5G dla całej oferty na kartę dyskwalifikuje całkowicie Vikings Mobile.
    Wadybrak 5G w ofercie na kartę
  • ~Filip / 2024-04-23 11:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Powiem tam, polecam tę sieć bardzo, jeśli zasięg Play działa w waszych lokalizacjach.
    Kumulacja niewykorzystanego internetu na plus
    Można się podzielić GB z osobami też w sieci.
    Zniżki za polecenie.|
    OBsluga fenomenalna!!!
    jeszcze raz mogę śmiało polecić. U mnie zasięg Play na+
    Zostawiam link polecający.
    https://mobilevikings.pl/referral/HardyBohaterskiProrokMaciej/
    ZaletyDzielenie się GB
    Kumulacja internetu
    Wadynie odczułem
  • ~tgchan.com / 2024-04-23 07:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Po pierwsze: mobilevikings.pl/referral/ObrotnyPrawyWybawicielTomasz/

    (usunac space przed pl)


    Po drugie:

    7 lat i nigdy nie myslalem o zmianie operatora i mam nadzieje, ze nigdy nie bede musial. Zasieg internetu w moim domu z metalowym dachem niestety nie jest najlepszy, ale poki co jezdzac po PL z gps zasilanym mobile vikings jeszcze nigdy nie zabladzilem do domu ;p

    Obsluga absolutnie przemila i ludzka, a nie roboty/automaty. Czy to chat czy infolnia. Nie czeka sie godzinami na rozmowe... Nie rozmawiasz jak z pracownikiem tylko znajomym, ktory naprawde chce pomoc. Przetestuj sobie na karte np za 25zl z autodoladowaniem (samo pobiera z kart nie trzeba pamietac) tak jak ja i nadal jestem przemega zadowolony.

    Wciagnalem na poklad Babcie i Dziadka. Dodalem znajoma i kilka osob dolaczylo z polecenia. Nie place za swoj numer juz od lat. Wedlug MobileVikings zaoszczedzilem juz ponad 1k

    Czego chciec wiecej? Gdybym mial lepszy zasieg to skorzystalbym pewnie z oferty internetowej, ale poki co njumobile daje rade i to za 29zl 300gb mam takze ciezko bedzie pobic :)

    Mam nadzieje, ze pomoglem/ Dzieki za przeczytanie oraz udanego dnia/nocy.

    --
    tgchan.com
  • ~Pogromca Trolli / 2024-04-22 17:38
    Ocena: 3.00 / 5
    Nie wiesz skąd tyle pozytywnych opinii? Po pierwsze masa trolli, a po drugie tych co polecają aby uzyskać jeszcze większe zniżki. Cała prawda.
    WadyVikings Mobile to Play. Nie ma tu lepszej jakości sieci od Play.
  • ~Usyk / 2024-04-20 22:54
    Ocena: 1.67 / 5
    Naprawdę nie wiem skąd tyle opinii pozytywnych? Play został zapchany na max , prędkości spadły Internetu ;)( ale to dobrze Orange zyskuje i iinni operatorzy też dalej walcie do Playu
    ;€)
    WadyPlay
  • ~rozczarowany wieloletni klient / 2024-04-20 11:45
    Ocena: 3.00 / 5
    korzystalam kilka lat interenet byl w miare, polaczenia telefoniczne bardzo ok. teraz zmienili operatora platnosci, informacja szla tylko na maila. dadalismy karte, bank zatwierdzil, ale system dalej jej nie widzi wiec jestesmy bez telefonu. telefon na infolinie skonczyl sie pouczeniem, ze na pewno cos zle zrobilismy i ze oni nie maja sobie nic do zarzucenia a my powinnismy sie bic w piersi, ze wczesniej nie dzwonilismy do nich ani nie probowalismy do skutku autoryzowac karty!!!! takie kity wciskaja ludziom, ktorzy na szybko prosza o pomoc bo odcieto im telefon i interenet.
    takze polecam osobom, ktore lubia placic za polaczenia, sms i interent i oczkuja serwisu na poziomie 5 letniego rozkapryszonego dziecka, ktore na prosbe o pomoc nie moze pomoc ale musi powiedziec, ze to jest nasza wina i mobilevikings dziala bez zarzutu. czyli serwis dla masochistow.
    Zaletydobre polaczenia
    Wadybeznadziejny serwis, pozbawiona empatii, wrecz psychopatyczna osoba, podnoszaca glos i robiaca osobiste przytyki do klienta ignorujaca prosby o pomoc. nawet nie udalo sie zweryfikowac kim jestesmy, wiec podejrzewam, ze Pani na infolinii miala zalamanie, bo tyle osob dzwonilo z podobnym problemem - gratuluje firmie zmiany operatora platnosci na operatora uniemozliwiajacego wykonanie platnosci.
  • ~Romek / 2024-04-04 14:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam Mobile Vikings!
    Mój kod polecający: 739974575
    ZaletyLTE 5G!
    WadyBrak!
  • ~Hanna / 2024-04-03 19:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Przeniosłam się do Vikingów 3miesiące temu. Z polecenia i namowy rodziny i jestem bardzo zadowolona. To jest właśnie to czego potrzebuję by nie tracić czasu.
    Wcześniej byłam w Plusie na kartę, poniżej kilka różnic między operatorami.
    Autodoładowanie – obecnie jest co 31 dni, w Plusie ustawiane na konkretny dzień. Np. 10.04, jakie było moje zdziwienie jak po kilku miesiącach 4dnia zablokowali mi konto bo doładowanie jest co 30 dni a miesiące mają 31 dni. U Vikingów nie ma z tym problemu bo doładowują się co 31 dni, plus tego nie rozumie. Plus blokował konto mimo ustawionego autodoładowania…
    Pakiet subskrypcja 35zł to aż 60GB, które się kumulują same i zawsze. W Plusie miałem za 30zł 50GB ale były miesiące, gdzie mi nie wystarczało. Tutaj dostałem od znajomych trochę GB, plus kumulacje i już mam 50GB na górkę. Mega sprawa.
    Kontakt z helpdeskiem. W plusie czekamy po 10-15min i dostajemy serie pytań. Generalnie przepraszamy, że dzwonimy…. U Vikingów chwila moment i łączymy się z pomocnym i przemiłym Vikingiem. Mówcie co chcecie ale to mega ważny aspekt. W plusie infolinia działa chyba tak samo od 15lat… zero zainteresowania klientem byle by coś jeszcze sprzedać.
    Aplikacja – prosta i łatwa. Wszystko w niej widać, logujesz się bez hasła. W Plusie trzeba było podać maila i hasło za każdym razem, pełno różnych opcji a u Vikingów jest podstawa, która tak naprawdę jest potrzebna.
    Zasięga zero problemów u Vikingów, korzystają z nadajników Play.
    Oferta subskrypcja 60 to też 7GB Internetu w UE co jest bardzo wygodne i przydatne podczas krótkich wypadów.
    Serdecznie polecam Vikings Mobile, zero minus w porównaniu do siermiężnego plusa na kartę….
    Super program poleceń, dlatego zostawiam link i zapraszam na pokład Viking Mobile. Wypróbuj -50% na start. https://mobilevikings.pl/referral/ZwinnaWszechmocnaKompankaHanna/
  • ~Mariola / 2024-03-23 07:24
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza siec komurkowa przemiła obsługa przeważnie pan Ernest i pan Damian
    ZaletyWszytko
    WadyNie ma
  • ~Misioxd / 2024-03-22 22:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam sieć. Inteenet z play jest okej. Henry popraw się z ortografi.
  • ~Henry / 2024-03-19 09:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Dobre dla naiwnych, mam subskrybcje na 9,7gb. Internetu wUE,ale za to że często używam go za granicą (bo gdzie mam go używać)zaczeli mnie obciążać za wszystko,płacę dodatkowo za każde połączenie, esm,MMS,i za każdy GB,więc subskrybcja za 45zł+ich dodatkowe opłaty wynosi miesięcznie Ok 100-150zł.sprawa druga,chciałem zrobić prezęt dla wnuków i nabyci karty w promocji, ale w tej śeci jest to niemożliwe ponieważ jestem w tej śeci i nie mogę kupować kart w promocji dla innych,mam poczekać aż wnuki dorosną do 13lat,i wtedy mogą same sobie kupić prezent od działka,komętaż jest chyba zbędny
    ZaletyŻadne
    WadyWszystkie
  • ~Pomelo / 2024-03-14 15:22
    Ocena: 3.00 / 5
    Trzeba czytać uważnie regulaminy, a do tego 5G nie jest dostępne w ofercie na kartę.
  • ~Adrian / 2024-03-12 11:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Z czystym sumieniem polecić sieć VIKINGS MOBILE że względu na:
    • Kumulacje internetu (maksymalnie 931GB),•
    •Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci, (min. 5GB max. 50GB w miesiącu)
    • Możliwość obniżenia kosztów za telefon i internet mobilny do 0zł. (Program Poleceń)
    • Duże pakiety internetu,
    • Rozmowy HD Voice oraz VoLTE i VoWiFi.
    Zachęcam do skorzystania z linku polecającego do przeniesienia numeru: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
  • ~Pokemon / 2024-03-04 14:52
    Ocena: 3.33 / 5
    Internet się krztusi. To już nie to samo co dwa lata temu.
    Wadyinternet wieczorami i w weekendy
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2477
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192
Lajt Mobile
Ocena: 4.11, ilość opinii: 954
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180