Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lajt Mobile opinie

Ocena na podstawie 907 opinii

4.13 / 5

  • Cena/Jakość
    4.02
  • Obsługa klienta
    4.07
  • Oferta
    4.33

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ann / 2023-12-21 10:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Dramat , jakość świadczonych adekwatna do wysokości abonamentu. I BOK który jedyne co wie to że nic nie wie !
    ZaletyNiska cena
    WadyProblemy za każdym razem z roaming, brak dostępu usług , długi czas oczekiwania na rozwiązanie problemu
  • ~leon / 2023-12-20 19:15
    Ocena: 4.33 / 5
    mam już 2 numery w lajt i chciałem trzeci dla dywersyfikacji zrobić gdzie indziej, ale poczytałem na forach że u kilku konkurencji to lipa i granda, myślałem że o lajt mobile też naczytam się narzekań (może opinie piszą tylko niezadowoleni?), ale czytam tu pochwały z uwagami. Osobiście jestem zadowolony, więc chyba jednak trzeci numer też tu.
    Zaletyzasięg, obsługa klienta,
    Wadybrak, co najwyżej drobne uwagi
  • ~Artur / 2023-12-20 08:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Myślę że gdybym znalazł bardziej opłacalną usługę, to bym nie był w Lajt.
  • ~Darek / 2023-12-19 09:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam wszystkim. Obsługa i zakres usług bez uwag..
  • ~Sylwia / 2023-12-18 16:00
    Ocena: 4.33 / 5
    Niska cena duża ilość internetu, rozmowy i smsy bez opłat w kraju. Niestety oferta nie zgodna z normami unijnymi. Roaming w Unii Europejskiej w ramach rozmów i smsow nie może przekroczyć ilości rozmów na terenie Polski w tym samym miesiącu bo będą dodatkowe opłaty. Co do internetu to w ogóle nie ma na terenie Unii w ramach abonamentu trzeba dodatkowo płacić.
    ZaletyCena 19.90
    WadyBrak internetu w ramach abonamentu w Unii Europejskiej
  • ~Wojciech / 2023-12-18 07:47
    Ocena: 4.67 / 5
    Zbyt długi wstęp powitalny do biura obsługi. Wystarczy samo menu 1, 2, 3.
    O RODO, Administratorze i WWW to już chyba wszyscy wiedzą.
  • ~Grzegorz / 2023-12-17 20:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Niski abonament i rozmowy bez ograniczeń - czego chcieć więcej ?
  • ~Emilia / 2023-12-16 12:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona z oferty Lajt Mobile, bardzo sprawna i szybka obsługa klienta, duża łatwość w nawiązaniu współpracy, internet szybki i bezproblemowy
  • ~Jadwiga / 2023-12-15 17:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem z Wami już od wielu lat i jestem zadowolona z Waszych usług.
    ZaletyNiski abonament.
  • ~Edyta / 2023-12-15 16:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Póki co jestem zadowolona internet też śmiga cena którą mi zaoferowano też jest do zaakceptowania. Także śmiało polecam.
  • ~Ewa / 2023-12-15 11:08
    Ocena: 4.67 / 5
    Jestem zadowolona z zasięgu sieci Internet działa płynnie
    ZaletyInternet działa płynnie
    WadyBrak
  • ~Normalny / 2023-12-15 08:56
    Ocena: 1.67 / 5
    Masakra nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZaletyŻadnych - karta nie działa z połową urządzeń na kartę sim
    WadyWycofanie się z umowy z tą firmą to schody z kłodami pod nogami.
  • ~Grzegorz / 2023-12-15 08:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Zmieniłem operatora z PLUS GSM na Lajtmobile. Wszystkie usługi mam takie jak miałem, wszystko działa normalnie, a płacę 3 razy mniej. Po co przepłacać?
    Zalety3 razy taniej za to samo
    Wadynie zauważyłem
  • ~Ania / 2023-12-14 22:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Bezproblemowo, szybko i sprawnie.
    anna.szponder@wp.pl
    Ania
  • ~Ewa / 2023-12-14 19:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona z oferty Lajt Mobile. Za niewielką cenę mam bez limitu wszelkie połączenia i smsy oraz tyle internetu ile potrzebuję. Nie zamienię jej na żadną inną. Współpraca z Lajt jest świetna. Super łatwy i miły kontakt i pomoc. Polecam wszystkim.
  • ~alutka / 2023-12-14 16:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam abonament w Lajt Mobile już od 2019 r. Jestem bardzo zadowolona, bo nie mam absolutnie żadnych problemów z funkcjonowaniem usługi i z komunikacją z Biurem Obsługi Klienta.
  • ~eugen47 / 2023-12-14 14:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolonym abonentem już kilka lat i dlatego poleciłem żonie, która od m-ca też jest abonentką Lajt Mobile.
    Zaletytylko plusy
    Wadybrak
  • ~Daniel D / 2023-12-14 13:09
    Ocena: 5.00 / 5
    Super cena super obsługa. Sami zadzwonili i powiększyli mi pakiet internetu za darmo!
    WadyMógł by być dostępny tani pakiet do UE
  • ~Ela_Kordas / 2023-12-14 10:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OKJest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK Jest OK
  • ~Daria / 2023-12-14 09:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona z oferty oraz obsługi. Polecam Wasza firmę rodzinie i znajomym.
    ZaletyNiska cena abonamentu, bardzo miła i rzetelna obsługa.
    Wadybrak
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 907
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2531
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177