Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Flixbus opinie

Ocena na podstawie 751 opinii

2.28 / 5

  • Poziom cen
    2.59
  • Oferta
    2.44
  • Jakość obsługi
    1.94
  • Wygoda
    2.22

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jano / 2019-11-02 20:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka ! Ciężko mi ocenić komfort jazdy bo już drugi raz nie udało mi się pojechać busem za pierwszym razem zostałam źle potraktowana niemiły kierowca odmówił mi sprzedaży bieltu twierdząc że tylko można przez internet i nie ma miejsc także zostałam bez transportu drugim razem sytuacja z dzisiaj po prostu odjechał SB szybciej zrobiłam rezerwacje zapłaciłam za bilet dostałam informację dwa razy o opóźnieniach na lini mimo to wybrałam się szybciej na przystanek a tu proszę widzę z daleka jak mój opóźniony bus jedzie w najlepsze grubo przed czasem nie polecam już nigdy nie skorzystam z tej firmy
  • ~Mercedes128 / 2019-11-02 19:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Ostatni autobus z leska 19,03 miał być według powiadomienia 10 -20 min później , co się okazało pojechał prawie 10 min przed 19.03 nie zabierając pasażerów! To po co te powiadomienia o spóźnieniu skoro i tak jedzie szybciej ?! To nie pierwsza taka sytuacja , trzeba coś z tym zrobić !
  • ~Ja / 2019-11-02 12:29
    Ocena: 1.25 / 5
    Prawie godzinne opóźnienie w Berlinie na trasie Przemyśl- Berlin... Toaleta jak kloaka... zapchana papierem i kupami! Czy nie można w sposób widoczny opisać przycisku do spłuczki? Nie mówiąc już o braku wody w toalecie do spłukiwania...Internet to tylko puste deklaracje, po zalogowaniu natychmiast się rozłącza... wygląda to na celowe działanie Flixbusa!

    ZaletyBezpośrednie połączenie z Berlinem
    WadyToaleta- smród na całym dilnym pokładzie, brak internetu, prawie godzinę opoźnienia w Berlinie...
  • ~HONIA / 2019-11-02 07:39
    Ocena: 4.25 / 5
    Jechałam z Gdyni do Grudziądza i z powrotem. Nie mam żadnych zastrzeżeń, podróż przebiegła bezproblemowo, kierowcy byli bardzo mili i uprzejmi.Jestem zadowolona.
    ZaletySzybko i w miarę wygodnie
    WadyTo pasażerowie powinni być bardziej punktualni,i dokładnie przeczytać regulamin.
  • ~Bartek / 2019-11-01 16:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko OK POLECAM czyste autobusy mili kierowcy
    ZaletySam Profesjonalizm bardzo dobra konkurencja dla pkp
    Wadybrak
  • ~Lidia / 2019-11-01 14:13
    Ocena: 2.50 / 5
    Boże ile negatywnych opinii????
    SAME negatywne wręcz...
    A ja mam pytanie: czy kierowcy chociaż są mili??
    ZaletyNie wiem
    WadyNie wiem
  • ~Ola37 / 2019-11-01 14:01
    Ocena: 4.00 / 5
    Wawa Modlin - Toruń. Opóźnienie 1h. Poza tym ok. Czystość + informacja + cena +
  • ~Hejtnaflixbus / 2019-10-31 22:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Sur kiła i mogiła. Zapłaciłam sporo za da miejsca A zostałam z nich wyproszona... W dodatku smród patologia itp. Nie polecam totalnie
  • ~Maciej / 2019-10-31 05:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Super przewoźnik. Trasa Wałbrzych - Warszawa bez opóźnień
    Polecam ????
  • ~Paulina / 2019-10-30 16:20
    Ocena: 1.25 / 5
    Brak wifi lub wifi z ograniczeniem 3 godzin. Kierowcy bardzo niemili.
    Poza tym nie widzę różnicy między pks a flixbusem.
    Zaletybrak
    WadyNiemiła obsługa, brak wifi
  • ~AGNIESZKA / 2019-10-28 16:05
    Ocena: 2.00 / 5
    Pierwszy i ostatni raz. Planowy odjazd ze Zgorzelca 6.15 (kurs N1304 Warszawa Zachodnia) na dzień 28.10.19, o godz. 05:45 info. o opóźnieniu 10-20 min, następnie o godz. 6.17 kolejne info. o opóźnieniu 50-60. Nie czekałam ponieważ z dzieckiem miałam stawić się w klinice Wrocław do godz. 10.30. Jeżeli macie wybór lepiej i pewniej i szybciej PKP.
    ZaletyNie miałam okazji, bo wybrałam pkp
    WadyOpóźnienie w przybyciu do Szpitala oraz stracone 40,00zł
  • ~Ona / 2019-10-28 14:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam niestety muszę dodać negatywna opinie,autobus odjechał minimum 10min przed czasem, planowy odjazd 13:45,na przystanku byłam 13:37nawet nie widziałam jak odjeżdżał,wymagam aby odjeżdżał o czasie tym bardziej że wiele razy był opóźniony i czekałam ok 1h i nie robiłam z tego sfery bo jest to dla mnie zrozumiałe korki itp pozdrawiam
  • ~Magdalena / 2019-10-28 13:11
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko było w porządku,kierowcy mili,żadnych zastrzeżeń,trasa Katowice-Gorzów Wielkopolski bez opóźnień
    ZaletySzybkie połączenie,wygoda w autobusie
  • ~Tomasz / 2019-10-27 20:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Czesc. Z uwagi na wiele negatywnych opinii stwierdzilem ze wrzuce swoja pozytywna. Flixbus spelnil moje oczekiwania w 100% na trasie bydgoszcz-praga. Obsluga super, miejsca sporo i przystanki w miare mozliwosci. Dodam ze opoznienia jak maja czasami miejsce wynikajanz naturalnych sytuacji takich jak kontrole drogowe czy kontrole przy granicy. Warto korzystac. Polecam.
  • ~Piter / 2019-10-26 21:46
    Ocena: 5.00 / 5
    W dniu 25/10/2019R jechałem trasa nocna Szczecin - Olsztyn, kierowcy normalni, pełna kulturka z ich strony, szybki dojazd a i przede wszystkim bezpieczny i mam nadzieję że tak samo będzie z powrotem nocną trasą w dniu 27/10/2019
    ZaletyPołączenie nocne Szczecin - Olsztyn
    Porzadny Autokar
    Toaleta
    Idealna temperatura w autokarze
    WadyBrak.
  • ~Gosia / 2019-10-26 21:40
    Ocena: 4.75 / 5
    Jeżdżę bardzo często Flixbusem i jestem bardzo zadowolona, już dawno odstawiłam pociągi na bok
  • ~Natalia / 2019-10-26 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam jakiś dramat!!!! Obsługa fatalna. Pierwszy i ostatni raz podróżuje z ta firma.
    ZaletyBrak zalet
    WadyTa firma to jakieś nieporozumienie
  • ~Monika / 2019-10-26 07:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem oburzona sytuacją jaka miała miejsce w dniu 24.10.19 ok.godz. 17:40 na przystanku Krakow Airport.
    Kierowcy odmówili mi sprzedaży biletu (pomimo takiej informacji widniejacej na przystanku) gdyz przyjechali spoznieni (autobus planowo mial byc o 17:30) takie bylo ich wytłumaczenie.
    Było mi wstyd bo poza mną, byli tez obcokrajowcy... Co za wspaniała wizytówka firmy i goscinnosci!
    Nie przeszkodziło to kierowcom jednak zapalic kolejnego papierosa, opozniajac jeszcze bardziej ich i tak spóźniony kurs.
    Jestem zawiedziona. Podróżuje i w kraju i za granicą Flix Busem.... Ale nigdy wiecej!
  • ~Iuqwertyo / 2019-10-26 01:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak normalnie słów.
    Odjazd miał być o 00:50 - a odjechał 01:20
    Kierowca czeka aż sobie dopala .....
    A inni ho nie interesują !!!
    ZaletyNie ma ani jednej
  • ~Jan / 2019-10-25 22:18
    Ocena: 2.50 / 5
    Szok.Chamski kierowca mòwiácy na ty.Ale to nic.Od 17 do 20 nie podłączone lampki-jazda w totalnym mroku.Toalety?Zamkniěte!Podobno ktoś nasiusiał a ON nie bêdzie sprzátał!(jest dwòch kierowcòw).Klimatyzacja?Zapomnijcie.Złošliwy kròl furmanki ustawił na 30 chyba stopni.Teraz najlepsze:non stop psikał odswiezaczem powietrza.Takim do WC.Pewnie mi klienci śmierdzieli.Dopòki szef flixbusa nie zrobi tu ordnungu to wolę PKP!




    ZaletyPołáczenie Warszawa-Bieszczady
    WadyBrak toalety przez 6 godzin a sá połáczenia 14 godzinne!
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.81, ilość opinii: 1239
Flixbus
Ocena: 2.28, ilość opinii: 751
NeoBus
Ocena: 2.67, ilość opinii: 343
Szwagropol
Ocena: 1.95, ilość opinii: 134
PKS Polonus
Ocena: 1.94, ilość opinii: 129
Voyager Transport
Ocena: 2.21, ilość opinii: 114
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 600
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 319
ITAKA
Ocena: 2.78, ilość opinii: 315
Netflix
Ocena: 2.77, ilość opinii: 169
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 134
Virgin Mobile
Ocena: 2.57, ilość opinii: 102