Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Flixbus opinie

Ocena na podstawie 251 opinii

2.04 / 5

  • Poziom cen
    2.38
  • Oferta
    2.14
  • Jakość obsługi
    1.70
  • Wygoda
    1.98

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bongo / 2018-12-31 02:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Bilet Warszawa - Poznań na 28 stycznia na godzinę 7.00  kupiony, zapłacony. I wszystko fajnie, pięknie - dopóki nie dostałam wiadomości, że połączenie o 7 będzie zlikwidowane a moja rezerwacja została przeniesiona na wyjazd o 11. Nie interesuje mnie wyjazd o tej godzinie. W tej sytuacji - kiedy odwołanie całego wyjazdu nie jest z mojej winy - firma proponuje mi voucher (na inny autokar widmo?) albo częściowy zwrot gotówki. Żadnych planów na podróż z flixbusem, nie jest to dla mnie wiarygodna firma!!!
    ZaletyNie ma
    WadySprzedaż biletów a potem likwidowanie kursów.
  • ~Jakub / 2018-12-30 12:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma obnizyla standardy o 100%.Opoznienia,wyzsze ceny,kierowcy stwarzajacy zagrozenie na drodze,ukraincy nie rozumiejacy po polsku na infolini oraz kierowcy krzyczacy na pasazerow.Absolutne dno
    ZaletyBrak
    WadyBrak zalet
  • ~Ola / 2018-12-29 18:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Po ostatnich akcjach z odwołaniami kursów z powodu braku kierowców , a tłumaczeniem że mała frekwencja dziś już nie kupię biletu i nie skorzystam. Poprostu nie ma pewności czy dany kurs się w ogóle odbędzie . Uważajcie bo możecie na dworcu się o tym dowiedzieć
    ZaletyZielone autobusy
    WadyBrak odpowiedzialności za pasażera
  • ~Agata / 2018-12-27 23:25
    Ocena: 1.75 / 5
    Po podróży świątecznej Wrocław - Warszawa - Wrocław całkowicie zgzdadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami , więc nie ma sensu się powtarzać ! MASAKRA !
    ZaletyZero
    WadyWcześniej wymienione
  • ~Boo / 2018-12-26 16:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Ceny i opóźnienia coraz większe, ignorowanie klientów. Nie polecam.
  • ~Nikita / 2018-12-26 14:49
    Ocena: 1.25 / 5
    Opóźnienia, okropni kierowcy i to krętactwo przy sprzedaży biletów to jakaś paranoja
  • ~Alex / 2018-12-25 10:22
    Ocena: 1.00 / 5
    I've been waiting for a bus to Poznan (Berlin direction, #1320 from Warsaw) already for 30 minutes, we had to departure at 09:05, but there is still no bus. I found a bus on the parking lot and told the driver that it's time to departure, but he just shows me the way to the station and told nothing. It's already 09:25 and the driver still stays somewhere in the parking lot and lots of people have been waiting for that bus. It's cold outside but the driver plays on his phone and doesn't give a f_u_c_k.

    We departed with 48 minutes delay.
    Almost all of this time people have been waiting for a bus staying in the cold (minus 2 Celsius)
  • ~Loki / 2018-12-22 20:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno. Chamstwo w stosunku do pasażera. Nie polecam.
  • ~PAWEŁ / 2018-12-21 22:38
    Ocena: 1.00 / 5
    21.12.2018 autobus z Wrocławia do Warszawy 13.40......przyjechał 15.55. Żadnej informacji....Pani w informacji zakłamana....nie udzieliła żadnych informacji....na pytanie co z autobusem....odpowiedź ...a co nie było autobusu? Żart!!!! Żadnych powiadomień lub przeprosin....o 21.00 miałem kolejny autobus ...oczywiście flixbus nie dojechał na czas!!!!Dramaat. Nie polecam podróży z tym przewoźnikiem. Kierowcy śmieją się w twarz i mają za nic prośby o przyspieszenie procedur związanych z 2H!!!! opóźnieniem.
    ZaletyBrak
    WadySame
  • ~Xxxx / 2018-12-21 19:01
    Ocena: 1.50 / 5
    Drugi raz jadę tą linią i drugi raz katastrofa! Po co piszecie żeby pasażer był 15minut wcześniej na przystanku jak przyjeżdżacie 30minut później!?!?!? Drugi raz jadę i drugi raz takie opóźnienie... to jakiś żart! Już nigdy podróży z wami.
    ZaletyZero
    WadyWszystko bezdnadzieja
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.79, ilość opinii: 663
Flixbus
Ocena: 2.04, ilość opinii: 251
NeoBus
Ocena: 2.83, ilość opinii: 162
PKS Polonus
Ocena: 1.92, ilość opinii: 85
Szwagropol
Ocena: 1.98, ilość opinii: 77
LEO Express
Ocena: 2.71, ilość opinii: 73
mBank
Ocena: 2.13, ilość opinii: 408
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 215
ITAKA
Ocena: 2.89, ilość opinii: 151
nju mobile
Ocena: 3.42, ilość opinii: 98
Netflix
Ocena: 3.06, ilość opinii: 88
Virgin Mobile
Ocena: 2.68, ilość opinii: 48