Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Toya (internet) opinie

Ocena na podstawie 596 opinii

2.70 / 5

  • Parametry
    2.82
  • Cena
    2.77
  • Obsługa klienta
    2.64
  • Niezawodność
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krystian / 2023-11-08 22:23
    Ocena: 2.25 / 5
    Toya nie szanuje klienta. Mają awarie więc dzwonimy spytać się kiedy naprawia. Odpowiedź do 22, na drugi dzień naprawia do 14, później przesunęli do 22. O 22 zmienili status na naprawiony a internetu nadal nie ma. Niektórzy pracują zdalnie i potrzebują niezawodności, a tu 2 dzień w plecy i nie wiadomo jak długo to potrwa.
    MiejscowośćPabianice
  • ~gezz / 2023-11-06 18:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Wg mnie dobry net za niskie pieniądze. Zero problemów z dostawą, wszystko chodzi płynnie, korzystam intensywnie i pewnie długie lata jeszcze będę
  • ~fvth / 2023-11-01 19:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzień dobry internauci, chciałbym sie podzielić moją opinią na temat internetu od firmy Toya. Toya przedstawia sie jako najlepszy dostawca internetu w Łodzi chciałbym jednak temu zaprzeczyć bo internet od firmy Toya jest tak tragiczny i tak beznadziejny że to przekracza ludzkie pojęcie. Internet zacina sie przynajmniej 3 razy w dniu, utrata pakietu na poziomie 50% to normalne u tego dostawcy, więc jeżeli chciałby ktoś internet na którym nie da sie grać, oglądać filmów a pobieranie jest zazwyczaj z prędkością nie przekraczającą 6mb/s pomimo najlepszego w ich ofercie pakietu to jest to internet idealnie stworzony dla niego, przy kontakcie z obsługą klienta zazwyczaj można usłyszeć że wszystkie błędy internetu jakie występują są winą klienta. Pani lub pan z obsługi klienta zazwyczaj mówi coś w stylu prosze zamiast z wifi korzystać z kabla lecz po usłyszeniu że klient korzysta z kabla mówi że to itak nie jest ich wina. Podsumowując internet tragiczny, kontakt z obsługą tragiczny i cena za wysoka jak za pobieranie 6mb/s.
    Zaletybrak
    Wady-tragiczna obsługa klienta
    -tragiczna jakość internetu
    -nie uczciwe traktowanie klienta
    MiejscowośćŁódź
  • ~ekler / 2023-10-30 17:05
    Ocena: 5.00 / 5
    wiem że nie tylko ja jestem zadowolony z toya, bo u mnie na osiedlu większość znajomych też ją ma. są tacy co pracują z domu i nie narzekają, czyli jest ok. u mnie też bez opóźnień, zawieszek itd
  • ~belfer / 2023-10-29 16:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Super net ze świetnymi prędkościami w dobrej cenie. ściąganie jest błyskawiczne, czy są to duże pliki czy małe. oglądanie relacji czy rzeczy na żywo odbywa się bez przerw.
  • ~Mikos / 2023-10-27 22:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Zgadzam się z dobrymi opiniami. Internet to ważna rzecz dla mnie, bo pracuję z domu od czasów epidemii. W tej chwili korzystam bez zakłóceń i mam nadzieję,że tak zostanie.
  • ~kaktus / 2023-10-26 15:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobry support, granie online przechodzi bez problemu, z ceny też jestem zadowolony
  • ~Aneta / 2023-10-25 16:47
    Ocena: 2.25 / 5
    Tragedia, miałam Netie po kablu i lepiej chodziła niż ten dziad, niby swiatłowód! Koszmar odradzam wszystkim, tak jak bym sie cofneła w czasie o 15 lat !!!!
    Zaletynie ma zalet
    Wadysame wady, wolny strony mi znikaja= mam na pasku i zacholę już jej nie ma.
    MiejscowośćKraków
  • ~Angie / 2023-10-22 08:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejny router do internetu wiecznie trzeba resetować i to co ok. 2 miesiące masakra! ????Oczywiście restart wygląda tak ze wyłączasz router na pare minut a potem czekasz godzinę aż się ogranie, żenada. ????????Za tak beznadziejny sprzęt powinni obniżyć cenę
    ZaletyRestartuje się router co 2 miesiące, a nie codziennie wiec chociaż taki plus ????
    WadySłaby sprzęt do internetu
    MiejscowośćLodz
  • ~acs / 2023-10-17 22:39
    Ocena: 5.00 / 5
    polecam toya, zresztą paru znajomych skorzystało i słyszę dobre opinie. u mnie internet działa bez przerw, i dosłownie cały czas ktoś z niego korzysta, więc mam próbę dość szeroką. wniosek jest taki, że nie ma znaczenia pora- jest niezawodny.
  • ~kogut / 2023-10-15 23:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest ok, prędkość można sobie wybrać, i faktycznie taka jest. Ceny mają dobre w porównaniu z innymi dostawcami.
  • ~Tomasz / 2023-10-13 10:38
    Ocena: 4.25 / 5
    Miałem problemy z połączeniem internetowym.
    W ciągu 1 dnia pojawił się u mnie ich specjalista - Piotr Gasparowicz i ogarnął temat (wymiana modemu) w kilka minut.
    Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze szybka i skuteczna. Polecam.
    MiejscowośćŁódź
  • ~Irena / 2023-09-30 19:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobry dostawca. Niezwodny internet i same pozytywne doświadczenia z biurem obsługi klienta. Poprostu na piątke.
    MiejscowośćAleksandrów Kujawski
  • ~marcinek / 2023-09-29 18:33
    Ocena: 5.00 / 5
    świetne parametry, dobra cena, rzadkie awarie i w porządku obsługa. ciężko lepiej wywiązać się z umowy. Toya spoko do polecenia.
  • ~Marcin / 2023-09-27 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Po zakończeniu umowy nie dali znać ze chcą ruter z powrotem a teraz droga sądowa zadają 800zl
  • ~grzesiek / 2023-09-22 14:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami. Nie ma żadnych minusów posiadania neta z tej firmy. Warto się zdecydowac.
  • ~Krystian78 / 2023-09-19 14:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet to podstawa w dzisiejszych czasach, więc logiczne że każdy chce mieć najlepszy. Przetestowałem kilku operatorów i toya wypada najlepiej na moim osiedlu. Polecam.
  • ~fredzik / 2023-09-17 14:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Za namową znajomych z pracy zmieniłem internet na toya, i to była najlepsza decyzja, w końcu zero problemów na teamsie i granie też bez lagów.
  • ~teneryfa / 2023-09-15 19:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Mogę powiedzieć, że toya to dobry internet. Nic się z nim nie dzieje, raz była sytuacja że była przerwa w dostawie na chwilę, ale to w ciągu prawie roku użytkowania. Obsługa klienta wszystko objaśnia jeśli jest potrzeba.
  • ~Mietek / 2023-09-14 22:45
    Ocena: 1.25 / 5
    Toya to chłam jakich mało internet niech sobie wsadza w dupę cisgle zbywają ze ustawją. Gościu miał się osobiście stawić w domu na zaistniały problem poczym donie dzwoni i tele poradę płazem uskutecznia. Ludzie po internet idźcie gdzie indziej.
    ZaletyBrak
    WadyBardzo duże
    MiejscowośćŁódź
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2017
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4009
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177