Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Toya (internet) opinie

Ocena na podstawie 597 opinii

2.71 / 5

  • Parametry
    2.83
  • Cena
    2.77
  • Obsługa klienta
    2.64
  • Niezawodność
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~tass / 2024-01-06 14:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest taki jak być powinien tj nie wiem, że może go nie być. W domu korzystamy z niego w kilka osób i każdy jest zadowolony.
  • ~woland / 2024-01-03 19:42
    Ocena: 5.00 / 5
    internet jest świetny! polecam każdemu kto mnie o to pyta. ważne, że jest szybki i ma dobrą cenę w stosunku do jakości.
  • ~Paula / 2023-12-30 20:59
    Ocena: 5.00 / 5
    I do pracy jest spoko i do rozrywki- gram w gierki na onlinie. Nie zawodzi raczej a jak coś mam do zgłoszenia to na infolinii ktoś się mną zawsze zajmie.
    MiejscowośćKonin
  • ~bartok / 2023-12-28 15:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Jak do innych dostawców zawsze miałem jakieś uwagi tak do Toya nie mam zastrzeżeń. Internet odpowiada mi pod każdym kątem- parametrów, ceny i szeroko pojętej obsługi klienta.
  • ~nikoś / 2023-12-23 15:28
    Ocena: 5.00 / 5
    U nas cała rodzina korzysta z Toya ;) więc jest to jakaś rekomendacja (3 domy). Używamy do pracy, zabawy, filmów online a młodzi do mediów społecznościowych itd. Nikt się nie skarży na jakość!
  • ~kubi / 2023-12-20 20:51
    Ocena: 5.00 / 5
    okej necik. nawet na moja studencka kieszen wychodzi sensownie bo predkosc jest jak trzeba.
  • ~boa / 2023-12-20 16:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobrze mieć internet, który chodzi jak marzenie a człowiek się o nic nie martwi. W toya mam dobrą cenę, porządną prędkość i jeszcze realnie pomocną obsługę klienta.
  • ~wiktor / 2023-12-19 17:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest niezawodny i to jest najważniejsze. Gram czasem i robię pracę z domu 2 x w tygodniu, więc bez dobrego internetu nic bym nie załatwił. Co do prędkości to trzymają się tej, którą wybrałem.
  • ~Janusz / 2023-12-14 20:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Firmę uważam za profesjonalną i godną polecenia. Nie ma problemu z internetem w godzinach porannych ani wieczornych, gdy jest największe natężenie ruchu.
  • ~tatko / 2023-12-14 20:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet śmiga. Rodzina zadowolona, ja również.
  • ~vigor / 2023-12-05 18:04
    Ocena: 5.00 / 5
    |Internet jesto ok, leci mi już drugi rok, nie wiem w sumie co można napisać. jest na co dzień cały czas, czyli dobrze.
  • ~Karolka / 2023-11-30 15:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja tam zastrzeżeń nie mam. Toya spełnia moje wymagania, czyli nie jest za drogo, pracownicy normalni, i sam internet ma zadowalające parametry.
  • ~kokos31 / 2023-11-28 20:40
    Ocena: 5.00 / 5
    jestem klientem juz pięć lat i dopiero opinie piszę. jak coś dobre to człowiek nawet nie pomyśli żeby pochwalić. a jednak zachwalam bo przez te pięć lat do głowy mi nie przyszło żeby dostawcę zmieniać. internet zawsze na poziomie i bez zawiechy a rachunki nie powalają. szczerze polecam.
    MiejscowośćKonstantynów Łódzki
  • ~igrek / 2023-11-26 19:03
    Ocena: 5.00 / 5
    u mnie net działa bez zarzutu. wszystko chodzi płynnie, różne seriale, filmy, platformy.do tego cena jest atrakcyjna
  • ~Lynx25 / 2023-11-26 00:30
    Ocena: 1.50 / 5
    Dla mnie ta firma to jedna wielka porażka !! Mam usługę od lipca tamtego roku więc wiem co mówię.
    Telewizja wiecznie się wiesza, internet na sprzęcie który dają to dramat i kpina. Wifii na nim zapomnij żeby działało na żadnych urządzeniach. Zakupiona usługa to 1 gb. Połączone wifi 2-3 urządzenia i wchodzimy na neta i się wiesza trzeba przlączac na internet z komórki żeby pobrac aplikację ze google sklepu czy przejrzeć poczte. Telewizja jak netflix, amazon czy hbp max tznie się jak bym korzystał z 10mb internetu. Obsługa to chamy i gbury okraszone buractwem dla nich wszystko działa poprawnie i miodzi nawet ich technicy mówili mi że sprzęt to badziewie. Nie da się nic w tych ich badziewnym ruterku zmienić nie to co w orange. Mamy monitoring kamer nie działały kazali nam przejść na ip publiczne miało to załatwić problem okazało się że jest tak samo albo nie wiem czy nie gorzej. Wejście na kamery to czas nawet do 1 minuty okradli by nas zabili i nie widziało by się, wiecznie rozłączały się. Chcieliśmy zrezygnować ale bezczelność ich to już szczyt wszystkiego Pani powiedział że jak nie jestem zadowolony to lepiej wyjdę jak wezmę sobie gdzieś indziej internet ale tu będę nadal płacić bo każą za zerwanie to ponad 3300 zł z jej wyliczeń. Wiec na pewno już z tym dziadostwem nie podpiszemy umowy i faktycznie wzięty został światłowód w orange i teraz widzę że net to żyje, kamery działają idealnie odpalają się po kliknieciu nie po minucie jak tam, nie ma problemu z wifi i innymi które występowały tam. Zresztą sam zasię wifi funboxa 6 to cud miód. Polecam każdemu światłowód od orange a te dziadowska firmę mijać szerokim lukiem i tych idiotów z pomocy też którzy na niewygodne pytania potrafią się rozłączać
    Zaletybrak
    Wadysetki, dziadowski sprzęt , brak możliwości konfoguracji rutera i ustawień, jestemy ograniczeni i blokowani na każdym kroku, nie miła i wredna pomoc techniczna
    MiejscowośćGłowno
  • ~sławek / 2023-11-23 12:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet chodzi dużo lepiej niż u innych operatorów przerabiałem upc i orange . Jestem zdziwiony że jest taka poprawa także dla mnie super
    MiejscowośćKraków
  • ~jaro / 2023-11-20 20:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja do czego się nie mam jak przyczepić. Internet chula cena też w porzadku.
  • ~Kubek / 2023-11-17 18:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet się zacina kilka razy dziennie, słabe pobieranie, niby miał być szybki a jest tragiczny.
    MiejscowośćŁódź
  • ~szadzi / 2023-11-16 16:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobry internet! Mam porównanie z innymi dostawcami, bo i w pracy kto inny, i u teściów i u nas śmiga najszybciej i też nie ma tak, że go nie ma ;)
  • ~ryzy / 2023-11-14 17:51
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam od nich neta kilka miesięcy i wszystko gra. Nie zdarza się,żeby nie było internetu, zwłaszcza w godzinach pracy jest mi potrzebny ;) dodatkowo siedzę w gamingu, więc nie brałbym dostawcy, który zawala
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2532
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2020
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2729
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2393
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177