Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Toya (internet) opinie

Ocena na podstawie 596 opinii

2.70 / 5

  • Parametry
    2.82
  • Cena
    2.77
  • Obsługa klienta
    2.64
  • Niezawodność
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~kredka / 2023-07-24 17:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Dla mnie same plusy jeśli chodzi o neta od nich- zero problemów z prędkością, korzystne warunki w umowie. No i super, że mają te pakiety z telewizją.
  • ~monika / 2023-07-24 16:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Zero pomocy technicznej. Panowie zdalnie chcą naprawiać internet przy jego braku. Po trzech miesiącach zgłoszeń nikt się nie pofatygował żeby rozwiązać problem. Za każdym razem gdy do nich się dzwoni wydają szereg poleceń, których wykonanie nic nie daje.
  • ~gato / 2023-07-14 15:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobrze wydane pieniądze na internet od toya. Rzadko kiedy zdarzają się awarie, powazniejszych do tej pory nie miałem. Prędkość jest satysfakcjonująca.
  • ~atol / 2023-07-12 13:12
    Ocena: 5.00 / 5
    U mnie żadnych problemów, net chodzi płynnie, filmy czy granie na luzie idą jak trzeba
  • ~Jebany internet / 2023-07-08 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak hujwoego internetu dawno nie widziałem lagi we wszystkich grach pedały naprawdę ten internet
    ZaletyHujowy
    WadyHujwoy
  • ~Moto2 / 2023-06-25 22:29
    Ocena: 5.00 / 5
    widać, że toya wie czego potrzebują klienci. Na pewno tego by mieć niezawodny i bezproblemowy internet i spoko obsługę klienta. I to dostaję u nich.
  • ~rokitnik / 2023-06-22 15:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Taki internet potrzebowałem! Świetna sprawa! właściwie widzę u nich same plusy, ale tak przecież powinno być. Fajnie, że doradzają w sprawie pakietów.
  • ~Wojciech / 2023-06-13 16:00
    Ocena: 2.00 / 5
    Tragiczne warunki w przypadku niskiej stabilności łącza lub awarii, które niestety zdarzają się bardzo często.

    Chcesz reklamować usługę? Musisz nie mieć internetu 36 godzin łącznie! Czyli jeśli awaria trwa 35 godzin, przywrócą połączenie na godzinę i następnie znów przed 35 godzin nie będziesz mieć internetu, to Toya Ci pokaże środkowy palec.

    A obsługa klienta jest na tak niskim poziomie, jakby konsultanci nie wierzyli, że mają wokół siebie konkurencję.

    Omijać z daleka.
    Zaletyzakres oferty
    Wadycała reszta
    MiejscowośćŁódź
  • ~axel / 2023-06-09 22:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Dość długo mam od nich neta i nie widzę problemów. Wszystko działa jak nalezy, jak coś od nich potrzebuję tp dzwonię nma infolinię i bez problemu ogarniają
  • ~Miciel / 2023-06-09 21:16
    Ocena: 1.50 / 5
    Toya to dno internet śmiga jak z epoki kamienia upanego i to najczęściej w weekend.Maja za słaby sygnał albo te ich rutery są di dupy. Wszystko się tnie komputer telefon o telewizor smart tv nie dzisla w tej sieci,chanba,tlatego rozważam zminic dostawce internetu i wam dobrzy ludzie też radzę.
    ZaletyZero
    WadyWszystkie
    MiejscowośćŁódź
  • ~Adik / 2023-06-08 16:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest bardzo dobry! Do tego mają super obsługę klienta, i nie ma problemu z montażem
  • ~krask / 2023-06-06 17:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Fajny i nie robiący problemów dostawca. Mają ciekawą ofertę, zwłaszcza jeśli się ją porówna z innymi. Niby jest ich dużo a jak przychodzi co do czego to jedynie toya jakoś dobrze wychodzi ;)
  • ~Dorota / 2023-05-24 09:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo Dobra Firma Jestem Bardzo Zadowolona Pełen Profesjonalizm. Internet działa niezawodnie.
    ZaletyProfesjonalizm Pracowników
    WadyNie mam żadnych zastrzeżeń.
    MiejscowośćZgierz
  • ~Roberx / 2023-05-22 17:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobra firma i godna zaufania. Internet jest taki jak chciałem, prędkość świetna. obsługa też się sprawdza.
  • ~cytryna / 2023-05-16 17:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet na zadowalającym poziomie. Nie mam uwag, montaż przebiegł bez problemu, umowa jasna, wszystko zapisane. Polecam.
  • ~Mikolaj / 2023-05-16 10:42
    Ocena: 1.75 / 5
    Podpisałem umowe 02.05.23. Pracownik zadzwonił 10 dni później (12.05) i umówił się na przyjazd i podłączenie 16.05 (dzisiaj). Nie przyszedł, nie zadzwonił, nie odbiera telefonu, nie odpowiada na smsy.
    Czekam już 14 dni, ta szukam juz nowego połączenia internetowego.
    MiejscowośćLodz
  • ~Zadowolona / 2023-05-12 19:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Moja opinia o toya jest pozytywna. Nie mam z nimi żadnych problemów. Prędkość jest dobra, taką jak potrzebuję, na obsługę też nie narzekam.
  • ~sonek / 2023-05-10 14:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam pozytywne doświadczenia z Toya. Czy to gdy dzwonię z jakąś sprawa czy problemem, są pomocni, to na pewno. A internet jest uważam, bardzo dobry, nie mam z nim kłopotów.
  • ~Katarzyna / 2023-05-07 20:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Fatalny internet, często jego brak!!!Już rok dzwonię średnio raz w tygodniu, że połączenie z siecią lokalną nie jest możliwe.
    ZaletyMało
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćŁódź
  • ~Jadwiga / 2023-05-07 11:12
    Ocena: 2.75 / 5
    Parametry są dobre wtedy, kiedy wszystko działa zgodnie z umową. Notorycznie internet zwalnia nawet do 25% prędkości w umowie.
    Obsługa Klienta często opryskliwa, często trzeba długo czekać na połączenie z konsultantem.
    MiejscowośćKraków
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2017
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4009
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177