Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Pocztex opinie

Ocena na podstawie 1146 opinii

1.29 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.21
  • Cena
    1.52
  • Oferta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.33
  • Czas dostawy
    1.30

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bożena / 2020-05-05 15:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka nadana 30.04.2020 r. z miejscowości odległej o /+-/ 20 km. Dzisiaj 5.05.2020 r. godz.16
    przesyłka nadal w terminalu przeładunkowym. Nieporozumienie. Nigdy więcej kuriera Pocztexu.
  • ~konrad / 2020-05-05 11:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 27 kwietnia moja paczka jest w jednym magazynie i codziennie jest informacja terminal przeładunkowy
  • ~arek / 2020-05-04 18:38
    Ocena: 1.00 / 5
    co tu gadac
    po prostu szok!!!
    cały dzien człowiek k..... czeka i dupa
    może czekac dalej
    powinni ta instytucje juz zaorac byłby spokoj
    Zaletybrak
    Wadyza dużo pisania
  • ~Karol / 2020-05-04 10:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka wysłana 27 kwietnia wisi i rotuje się na "terminalu przeładkunkowym" :( Infolinia to jakaś fikcja!
  • ~achim / 2020-05-03 18:26
    Ocena: 1.33 / 5
    paczka zaginela nr 00859007735211197740 . Takie lajdactwo to mi sie zdarzylo w stanie wojennym. 40 lat temu.
    Zaletybrak
    Wadylajdactwo, dziadowstwo, zlodziejstwo
  • ~Tom / 2020-04-30 23:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno czas realizacji przesyłki nie do przyjęcia a jeszcze sprawdzam statusu realizacji a tam info nieudana próba doręczenia wszyscy w domu telefon w kieszeni i dupa. Jak następnym razem będę coś kupował a to sprawdzę przez jaką firmę realizuje sprzedawca wysyłki jeżeli to ta to odrazu podziękuję za zakupy i kupię gdzieś indziej gdzie mają konkretne firmy.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko co najgorsze aż nie chce mi się wyliczać
  • ~Łukasz / 2020-04-30 20:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma jest jedną wielką pomyłka. Oferuje usługi z których i tak się nie wywiązuje.
  • ~Bart / 2020-04-30 19:59
    Ocena: 1.33 / 5
    Masakra infolinia tragedia ciężko zlokalizować przyśle stoi w jednym miejscu kilkadziesiąt godzin nie zamawiajcie ich lepiej dać kilka złotych więcej i faktycznie mieć do 48 h
    ZaletyZadne
    WadyZadne
  • ~Mardie / 2020-04-30 17:39
    Ocena: 1.00 / 5
    to jest jakieś nieporozumienie. tą firmę należy zaorać!!!! Przesyłka kurierska idzie 8 dni i nadal idzie i nie wiadomo gdzie jest i co się z nią dzieje. Na infolinii czeka ponad 20 osób, średni czas oczekiwania to ponad 20 minut, a gdy dochodzi kolejka na kontakt to się rozłączają!!!!
    Skandal! Pierwszy i ostani raz korzystam z tej firmy!!!!
  • ~Basia / 2020-04-30 15:01
    Ocena: 2.00 / 5
    Jestem w pracy od 6,30 a tu informacja że o 9,45 próba dostarczenia ,, była ,, Na infolinii pani nie widzi tel do kuriera ŻENADA
    ZaletyBRAK
    WadyWIELKIE OSZUSTWO
  • ~Jaga / 2020-04-30 14:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo się bałam dostawy, bo myślałam, że tak jak z UPS będę musiała cały dzień warować w domu i czekać, aż jaśnie kurier przyjedzie, a tu taka niespodzianka! Rano sms określający widełki czasowe, w których przyjdzie paczka, a potem zgodnie z deklaracją dostawa.
    Specjalnie postanowiłam napisać tę opinią, bo niektórym firmom kurierskim pomyliło się wyraźnie, kto dla kogo istnieje - w UPS pracownikom się wydaje, to nos dla tabakiery, w Pocztexie jest tak, jak być powinno. Tak trzymać!
    ZaletyPowiadamiają, kiedy mniej więcej przyjedzie kurier i rzeczywiście się wtedy zjawiają.
  • ~Kris / 2020-04-30 10:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Przesyłka w Niepołomicach leży od 5 dni. Czas dostawy już minął a na infolinii zlewają klienta. Masakra!
  • ~Justa / 2020-04-30 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra, zamówiłam przesyłkę kurierem, kurier niby był z paczką u mnie, co nie miało miejsca wogole, a teraz sms że paczka czeka na mnie w oddziale gdzie wogole nie mam po drodze, a dodam że na paczke czekam od 14 kwietnia. Na co komu taka firma kurierska?? Jak się w pracy nadali to są konsekwencje A Ci kurierzy mają wszystko gdzieś.
    ZaletyŻadnych zalet
    WadyTragedia
  • ~batman / 2020-04-30 09:37
    Ocena: 1.00 / 5
    dramat takich ciamajd to dawno nie spotkałem. mialem napisac dluzsza opinie czyli juz sa znani w internecie ze trzeba dluuuugggooooooooo czekac na wszystko u nich
    Zaletyprawie wcale ich nie widać. chyba zgłoszę na policję ich zaginięcie
    Wadytotalne zlewusy
  • ~Mariusz / 2020-04-30 09:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani ~Jadwiga to pracownik p zł Pocztexu rozumiem. Wazeliniarstwem nie podniesie Pani poziomu usług tej firmy
  • ~Mario / 2020-04-30 05:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Gorszej firmy kurierskiej nie spotkałem , towar zamówiony oczywiście dalej standard , sms że próba doręczenia , próbuje zadzwonić pod wskazany tel. zero kontaktu . Następny sms paczka do odbioru na poczcie , jest to 5 i ostatni raz zamówiony kurier przez tą firmę . Na 5 prób doręczenia powiodła się 1 , więc coś ewidentnie nie gra w tej firmie . Teraz wiem że w Pocztex opcja kurier = odbiór w punkcie , więc nie zamierzam płacić za stanie w kolejce na poczcie . Nie można wystawić oceny 0 , więc jest zawyżone 1 , TRAGEDIA ????
  • ~Kamila / 2020-04-29 18:20
    Ocena: 1.00 / 5
    To jakaś porażka!!!! Kurier jest zobowiązany dostarczyć paczkę pod drzwi, tymczasem o 18 dowiaduje się że przesyłka czeka w oddziale!!! I podobno mnie o tym powiadomili, tylko jakoś ani maila ani smsa nie dostałam...żenada, za co im płacą? paczka 25 kg a ja mam w 8 miesiącu ciązy iść na poczte, stać w 2h kolejce i przynieść sobie sama do domu!!! . super. pocztę polską dobrze radze omijać z daleka.
  • ~Kapi13 / 2020-04-29 14:13
    Ocena: 1.67 / 5
    Poprostu ta firma kurierska jest bardzo zła zamawiałem w poniedziałek a przyszła następnego tygodnia
    ZaletyNie wszystkie paczki idą tak długo
    WadyZa dużo do wymieniania
  • ~Jadwiga / 2020-04-29 11:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Od kilku lat korzystam z usług kurierskich POCZTEXU - zawsze usługa była świadczona w stopniu bardzo dobrym
    ZaletyŚwietne opcje powiadamiania o przesyłkach, możliwość śledzenia paczki, zachęcające ceny usług,
    bezproblemowe dostawy, dbałość o przesyłki. kompetentni panowie Kurierzy.
    Wadynie dostrzegam
  • ~Monika / 2020-04-29 10:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeszcze nie dostałam swojej przesyłki a już wystawiam opinie przez to że dzwoniąc na infolinię nie uzyskałam żadnych informacji o WŁASNEJ paczce. Bardzo niemiły pan powiedział mi że skoro jest kurier 48 to mam czekać 3 dni robocze, kiedy zapytałam czy chociaż sprawdzi mi gdzie jest teraz MOJA paczka powiedział że mam czekać 3 dni robocze. Podkreślam MOJA paczka bo zachowują się tam jak by nam je rozdawali za darmo i nie mamy do nich prawa...
    ZaletyBrak?
    WadyDługo, drogo, nieprzyjemnie.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.46, ilość opinii: 2830
DHL
Ocena: 1.30, ilość opinii: 2069
UPS
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1305
InPost
Ocena: 1.73, ilość opinii: 1254
Pocztex
Ocena: 1.29, ilość opinii: 1146
FedEx
Ocena: 1.52, ilość opinii: 277
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2490
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2197
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1842
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 910