Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Pocztex opinie

Ocena na podstawie 3993 opinii

1.27 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.19
  • Cena
    1.52
  • Oferta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.30
  • Czas dostawy
    1.29

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Iwa / 2024-05-25 08:48
    Ocena: 1.00 / 5
    15 maja wysłałam walizkę do ośrodka, w którym jest turnus rehabilitacyjny.18 mają okazało się, że walizki nie ma, a ja mam to, co na sobie i leki na dwa dni. Musiałam kupić dosłownie wszystko. Walizka utknęła 15 maja na przewozie, tak pokazuje funkcja śledzenia paczki. Brak odpowiedzi na e-maila wysłanego przez panią z poczty. Dodzwonić się nie można. Złożyłam reklamację. Okres oczekiwania 30 dni. Walizki nadal nie ma.
    Dziękuję firmie za zmarnowanie urlopu.
  • ~Norbert / 2024-05-24 19:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska. W mailu dostajesz informacje o możliwości zapłaty kartą ale kurier nie posiada terminala. Na infolinii przez 45 minut informacja że na połączenie oczekuje 20 osób .... żenada. Strona ze śledzeniem przesyłek informuję o problemie technicznym ... Może najwyższy czas aby ogłosili upadłość bo ich obsługa już upadła.
  • ~zawiedziony klient / 2024-05-24 17:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Absolutna katastrofa, banda niekompetentnych, przygłupich nierobów, nic w tej firmie nie funkcjonuje, kontakt zerowy, masowe oszustwa, zgłaszajcie to ludzie do uokiku może zajmie się prokurator tą pseudo instytucją
    Zaletyco? zalety? XDDD
    Wadyabsolutnie wszystko
  • ~Stanley / 2024-05-24 16:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Jako kurier jest do niczego.Reklamują się, że przesyłka dotrze w ciągu 24 godzin a czekałem prawie 5 dni. Pani na infolinii powiedziała że jak chce to mogę zgłosić reklamacje. Mogę...ale co to da. Po prostu żenada. PX6729030644
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Jeeras / 2024-05-24 14:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalna masakra, w dostarczeniu ponad 10 dni i nie wiadomo kiedy będzie, dodzwonienie sie na infolinie to istna męka 1.5 godziny oczekiwania. Nigdy więcej!!!
    ZaletyBrak
    WadySame wady zero pozytwow
  • ~pocztexpatologia / 2024-05-24 13:47
    Ocena: 1.00 / 5
    tragedia, syf i patologia, paczka tydzień po gwarantowanym terminie dostawy nadal leży w przeładunku w moim mieście, skąd nie można jej odebrać, ale też nie chcą jej transportować dalej, szkoda czasu na takich wykrętów, odradzam każdemu
    Zaletybrak absolutnie
    Wadynie mam całego dnia żeby wymieniać i szkoda mi czasu na te robale
  • ~andre’s / 2024-05-24 13:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma zapewnia maxymalny czas dostawy 3 dni robocze od nadania już na paczkę czekam 6 dni roboczych to jest żart jakiś. Nie polecam!!!!
  • ~Paweł / 2024-05-23 14:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 5 dni paczka w terminalu przeładunkowym, brak możliwości kontaktu przez infolinię, wiecznie czeka ponad 20 osób.
    ZaletyBrak
    WadyBrak kontaktu, nieterminowość, brak szacunku do klienta
  • ~Dramat / 2024-05-23 10:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Przesyłka od ponad dwóch tygodni jest w terminalu przeładunkowym. Zero możliwości kontaktu, na maila odpowiedź kopiuj-wklej, na infolinii jak w końcu udało się dodzwonić, też spuszczają na bambus. Widząc, ile podobnych opinii pojawia się w ostatnich tygodniach, może powinien się tym zainteresować prokurator, bo to jest zwyczajnie oszustwo. Z całego serca życzę poczcie polskiej unicestwienia.
  • ~J / 2024-05-22 12:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat, po 6 dniach niewiem gdzie są pieniądze na które czekam za paczkę za pobraniem. 25min wiszenia na telefonie i nic. Zamknąć to gowno.
    WadySame wady
  • ~Adam / 2024-05-21 13:22
    Ocena: 1.00 / 5
    krótko mówiąc tą firmę powinni zamknąć, a obiboków wywalić na zbity ryj, gówno w papierku
    Zaletynie ma
    Wadybardzo dużo
  • ~Pawel / 2024-05-21 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat ponad dwa tygodnie i paczki dalej nie ma. Trzy reklamacje i ponaglające i nic. 60 procent dostawy Pocztexu jest problem.
    ZaletyNie dostrzegłem
    WadyZawsze jest problem, same wady.
  • ~Rafal / 2024-05-21 08:24
    Ocena: 1.67 / 5
    Kurier tragedia najdłuższe dostarczenie jakie istnieje , infolinia nie działa , zero kontaktu . Omijać i wybierać każdą inną przesyłkę niż Pocztex.
    ZaletyBrak
    WadySame
  • ~Zenek / 2024-05-20 14:47
    Ocena: 1.67 / 5
    Piszę tą opinię po zaobserwowaniu przez parę lat jak działa pocztex. Będę pisał do olx żeby w największym gabarycie zmienili pocztę polska na inną firmę kurierską. Dziwię się że to coś jeszcze funkcjonuje. Z Chin szybciej paczka dotrze. Jak na dzisiejsze standardy innych firm kurierskich to pocztex jest zacofany o 100 lat. Dziwię się że OLX trzyma się pocztex zamiast zmienić na coś wydajniejszego i szybszego. Dlatego zmieniają coś w opiniach osób sprzedajacych. Nawet jak towar jest super ale czeka się na niego tydzień czasu to odrazu złe opinie. Odradzam każdemu korzystania z ich usług.
    Zaletybrak zalet
    Wadysame wady
  • ~Mikun / 2024-05-20 09:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsi kurierzy paczka od 6 dni leży na sortowni, na infolinie nie idzie się dodzwonić na reklamacje nie odpowiadają. nigdy więcej pocztex
    Zaletybrak
    WadyIstnieją
  • ~Tomasz / 2024-05-19 15:13
    Ocena: 1.00 / 5
    dno i wodorosty !!!
    dwie przesyłki i klient wciąż czeka na ich odbiór
    system powiadomienia i śledzenia przesyłek "to pic na wodę fotomontaż" - nikomu i niczemu nie służy. Chyba tylko fikcji literackiej dla kontrolera czy managera ds. przesyłek, aby ten coś tam w systemie sobie odhaczył np. że jest w pracy.
    POCZTA POLSKA, JAKĄ BY NIE PRZYJĘŁA NAZWĘ TO i TAK DALEJ PRL-owski TWÓR KTÓRY POWINIEN Z RYNKU DAWNO ZNIKNĄĆ!!
    ZaletyPRL - system pracy
    WadyPRL- system pracy
  • ~klient / 2024-05-19 15:05
    Ocena: 1.00 / 5
    dno i wodorosty i jeszcze im się strajków zachciało !!
    nieroby, obiboki
    Zaletynie ma
    Wadysame wady
  • ~Dariusz / 2024-05-18 08:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy kurier w Polsce nie ma wątpliwości ludzie nie korzystajcie z usług pocztexu bo to tragedia we wtorek zamówiłem produkt a dziś sobota i przesyłki nie mam za co im się płaci dodzwonić do nich się nie idzie bo jakąś automatyczna sekretarka się włącza i trzeba czekać pół godziny naprawdę nie polecam tej firmy
    WadyNajgorsza firma
  • ~Aga / 2024-05-18 06:32
    Ocena: 1.33 / 5
    Tragedia!!! Najgorsza firma kurierska jaką mogłam wybrać. Przesyłka idzie tak długo, jakby była nadawana z zagranicy. Utrudniony kontakt z firmą. Nigdy więcej już nie wybiorę Pocztex-u.
    ZaletyBrak
    WadyZa dużo by wymienić...
  • ~Klecha / 2024-05-17 23:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka nadana- 08.05.2024. Paczka zwrócona 09.05.2024 gdzie nawet nie mam pewności czy kurier był pod moim domem tego dnia. Zero kontaktu. Od 13.05.2024 wisi w "Terminal przeładunkowy" i cisza. Nie polecam
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 12193
InPost
Ocena: 1.75, ilość opinii: 7892
DHL
Ocena: 1.29, ilość opinii: 7461
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 4060
Pocztex
Ocena: 1.27, ilość opinii: 3993
GLS
Ocena: 1.55, ilość opinii: 2358
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4262
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3802
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3475
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2845