Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Pocztex opinie

Ocena na podstawie 1146 opinii

1.29 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.21
  • Cena
    1.52
  • Oferta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.33
  • Czas dostawy
    1.30

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Robert / 2020-06-23 13:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia jak i ta cała poczta. Dlaczego tylko u nich nie ma kontaktu z kurierem ??!!! To jakaś super tajemnica a oni jacyś cichociemni . Dostane znów to pie... ne awizo bo się skontaktować nie mogę i będę na tej j...nej poczcie stał godzinę w kolejce... A wystarczyłoby zadzownic do gościa i powiedzieć żeby u sąsiada zostawił ..... No ale czego wymagać od państwowej wydmuszki... jak to w ogóle jeszcze funkcjonuje ? Chyba tylko z naszych podatków jedynie !
    Zaletyżart
    Wadywszystkie możliwe
  • ~Margolcia / 2020-06-22 11:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenada! Kompletne dno. Brak informacji od kuriera, kiedy dostarczy przesyłkę. Kurier widmo, awizo widmo. W monitoringu śledzenia przesyłka znajduje się w jednym urzędzie pocztowym, natomiast z informacji uzyskanej w infolinii w innym urzędzie pocztowym. Pocztex przetrzymywał moją przesyłkę przez 5 dni. Omijajcie z daleka tą firmę!
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Jadzix / 2020-06-19 20:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Cały dzień w domu, a mimo to paczka awizowana. Nigdy nie skorzystam już z tej formy dostawy
  • ~Nina / 2020-06-19 17:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak słów. To jest jakaś kpina. Za paczką czekam ponad tydzień, bo leżała sobie w terminalu przeładunkowym. Obsługa też wiele do -zarzucenia. Nie pierwszy raz taka sytuacja i zero poprawy.
    ZaletyBrak
    WadyBrak szacunku dla klienta
  • ~Slawek / 2020-06-17 10:37
    Ocena: 1.67 / 5
    Pocztex48 powinien zmienić nazwę na 72 . Niestety w moim przypadku tak zawsze jest że paczki przychodzą z opóźnieniem i wkręt kuriera że podjęto próbę dostarczenia paczki . Porażka nie polecam .
    ZaletyBrak
    WadyDługi czas dostarczenia paczek,
  • ~Kolarani / 2020-06-17 07:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Paczka idzie drugi tydzień i dojść nie może. Dobrze im idzie dostarczanie przesyłek w trzy dni.
    ZaletyBrak
    WadyZdecydowanie czas dostawy
  • ~Ewelina / 2020-06-14 10:04
    Ocena: 1.33 / 5
    Kurier nie przyszwdl do domu tylko umowil aie zw mna pod innym blokiem kazal przyjsc odebrac paczke
    Zaletybrak
    Wadyogromne
  • ~Irena / 2020-06-12 17:51
    Ocena: 1.50 / 5
    Co jakis czas kurier po prostu nie przynosi paczki.Ja siedzac i czekajac na kuriera dostaje sms o awizie.Unikam jak moge Poczty Polskiej ale zdarza sie ze musze od poczty paczke dostac.Wtedy trzeba sie modlic przyniesie-nie przyniesie.Panie Boze unikaj kurierow z Poczty Polskiej./Szczecin/
    ZaletyZadne
    Wadybrak odpowiedzialnosci
  • ~Sychyev22 / 2020-06-11 07:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Książka została nadana do mnie za pośrednictwem Pocztex48 w czwartek (04.06) o 21:30, a w poniedziałek (08.06) przed południem dotarła już do mnie. Podróżowała z Warszawy na Pomorze.

    Jestem miło zaskoczony, bo opinie na temat tej usługi są tu bardzo negatywne. Całe szczęście, że u mnie obyło się bez komplikacji.

    ZaletySzybki czas dostawy
  • ~Matełko / 2020-06-10 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Proponuję zmodyfikować nazwę Pocztex48 na Pocztex(Xh). Posłańcy poczty konnej Imperium mongolskiego w XIII wieku byli w stanie pokonać nawet 600 km na dobę! Poczta Polska nie jest w stanie w TYDZIEŃ pokonać 9 km z WER Warszawa do punktu docelowego. Przed zamówieniem usługi Pocztex koniecznie przygotować świeży napar z melisy...a NIE! ZARAZ! Nie będzie kolejnego razu, Wam także odradzam :)
    ZaletyBRAK
    WadyEkstremalnie długi czas oczekiwania. Brak dotrzymania terminu gwarantowanego - 3 dni robocze. Bezradna Infolinia - wysyłane interwencje nie przynoszą żadnych rezultatów.
  • ~Kamil / 2020-06-02 17:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Zlew zapakowany w oryginalne opakowanie producenta (zlew granitowy) doszedł potłuczony. Poczta nie uwzględniła reklamacji tłumacząc, że paczka słabo zabezpieczona chociaż zlew dookoła w styropianie. Nie Polecam.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Sara / 2020-06-01 09:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Według śledzenia przesyłki była ona dostarczona dwa razy przez kuriera, który podobno nikogo nie zastał i zostawił awizo. Tylko ten kurier nigdy nie dotarł na podany adres, a awizo nie widziałam na oczy.
    Dzwoniąc na infolinię byli uprzejmi, ale nie potrafili mi pomóc i podawali numery do osób, które nie odbierały telefonu mimo, bardzo wielu prób dodzwonienia się. Ostatecznie muszę jechać na koniec miasta do placówki odebrać paczkę której kurier nie potrafił dostarczyć..
  • ~Ada / 2020-05-29 21:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeżeli doręczeniem w tej firmie nazywa się zostawienie paczki u nieznajomych sąsiadów, kiedy przez cały dzień wszyscy byli w domu a kurierowi się nie chciało wejść na 1 piętro to gratuluję.
    ZaletyBrak
    WadyLeniwy kurier
    Brak kontaktu
    Niedostarczenie przesyłki na wskazany adres
  • ~Paweł / 2020-05-29 21:11
    Ocena: 1.33 / 5
    Nigdy więcej. Beznadziejna firma, nie polecam. Pocztex 48 czekam już 3 dni i poczekam jeszcze bo weekend.
    Jeśli komuś zależy na czasie to nie ta firma.
    WadySame
  • ~Rancore / 2020-05-29 20:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier miał przyjechać rano po odbiór przesyłki, nie pojawił się wcale tego dnia, wysłane zostały ponaglenia, kilkukrotnie!!!
    Zaznaczam, że przesyłka została ustawiona jako Express, jak tak wygląda wasz ekspres, to boję się, jak wygląda zwykła przesyłka!
    Kpina!!!
    W ogóle nie można na was liczyć
    ZaletyBrak
    WadyPodejście do klienta
  • ~PiPi / 2020-05-26 17:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma z możliwych. Siedzisz człowieku w domu cały dzień na tyłku, a dostajesz wieczorem powiadomienie o nieudanym doręczeniu. Zgłaszasz o ponowne przesłanie pod wskazany adres, a oni sobie rozpatrują sprawę kij wie ile czasu mimo, że to kurier dał przysłowiowej d***. Chore.
    WadyWada jest jedna, że taka firma w ogóle jeszcze istnieje.
  • ~Niezadowolony / 2020-05-25 17:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Za darmo nawet już nie skorzystam z tej opcji sam wolę wsiąść na rower i pojechać po paczkę. Dramat, tragedia a zresztą wolę już zapomnieć o tej pseudo firmie kurierskiej.
    ZaletyJedyna zaletą byłoby zamknięcie tej firmy
    WadyCena do usług, nierzetelność pracowników, brak odpowiedzi na telefony, a cała ta firma to jedna wielka wada.
  • ~Rob / 2020-05-23 13:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Co to ma być. Przesyłki idą bardzo długo. Leżą na pocztach, bez próby doreczenia. Jak ktoś się nie upomni to tak leżą. Ludzie uciekajcie od nich. Bierzcie konkurencję.
  • ~Krystian / 2020-05-23 00:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat, długi czas, pomyłki sortowni, drogo, sytuacja często się powtarza a paczki często są zmasakrowane
  • ~dżef / 2020-05-20 23:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier nawet nie próbuje doręczyć przesyłki tylko od razu zostawia w najbliższej poczcie.
    Zaletybrak
    WadyNierealizowanie umowy kurierskiej
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.46, ilość opinii: 2830
DHL
Ocena: 1.30, ilość opinii: 2069
UPS
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1305
InPost
Ocena: 1.73, ilość opinii: 1254
Pocztex
Ocena: 1.29, ilość opinii: 1146
FedEx
Ocena: 1.52, ilość opinii: 277
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2490
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2197
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1842
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 910