Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Pocztex opinie

Ocena na podstawie 1189 opinii

1.31 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.23
  • Cena
    1.52
  • Oferta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.36
  • Czas dostawy
    1.31

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 60
  • ~bob budowniczy / 2020-11-20 18:35
    Ocena: 1.00 / 5
    paczka jeżdzi z miasta do miasta i nikt niewie gdzie sie podziewa,normalnie k,u,r,e,s,t,w,o do pot egi a winnego nie ma
    Zaletytotalne 0
    Wadyw,c,i,u,l
  • ~Febe / 2020-11-20 16:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam już trzeci dzień na doręczenie przesyłki. Nie ma kontaktu z kurierem
    Pierwszy raz korzystam z tej firmy i ostatni
  • ~Pomiodziaku / 2020-11-18 15:03
    Ocena: 2.00 / 5
    Paczka jest w magazynie punktu pocztowego od tygodnia, po przyjściu i zapytaniu czy "pamiętają" o tej paczce dostałem informację że zostanie dostarczona i nie ma możliwości odebrania na miejscu
  • ~Robertos / 2020-11-18 07:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.Płaci się za kuriera A przynosi listonosz.Przesyłka przychodzi po kilku dniach mimo że zapłaciło się za kuriera 24 lub 48h.Powinno się to dziadostwo rozgonic.
    ZaletyBrak
    WadyCałe mnóstwo
  • ~dag / 2020-11-17 08:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja się zastanawiam dlaczego ta firma jeszcze istnieje ...
    Zaletybrak !
    Wadyczas w jakim odbywa się podróż przesyłki to kpina, następnym razem przejadę się te 20km
  • ~pawmor / 2020-11-15 14:53
    Ocena: 1.33 / 5
    Dziadostwo dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Dwukrotnie taka sama sytuacja. Kurier przyjechał z uszkodzoną paczką. Zarządałem sprawdzenia zawartości czy towar jest bez uszkodzeń. Identyczne zachowanie: nie wyrażają zgody ze stwierdzeniem że nie zapłacono za sprawdzenie i odsyłają paczkę do nadawcy. Uszkodzona paczka i mam płacić za sprawdzenie?????????????? Nie rozumiem dlaczego ludzie korzystają z ich usług.
    Zalety-------------
  • ~Duda / 2020-11-13 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna osoba obsługująca kolejke klientów. Poczta polska naprawdę oszczedza na wszystkim. Muszą czekać godzinę żeby wysłać list. Urząd Marki 1, ul Piłsudskiego 119
    ZaletyŻadne
    WadyTrzeci świat
  • ~Paweł / 2020-11-13 09:53
    Ocena: 1.33 / 5
    Paczka od poniedziałku wala się po bliżej nieokreślonych terminalach przeładunkowych (nie ma podanej miejscowości), choć wg strony śledzenia powinna być dostarczona we wtorek! Wcześniej bardzo często paczki leżały po 3-4 dni na poczcie w pobliskiej miejscowości, a gdy chciałem je sam odebrać to starsze panie na poczcie robiły ogromne problemy. Zło konieczne, tylko wtedy ich używam.
    ZaletyJedna z tańszych firm.
    WadyCzas dostawy, walanie się paczek nie wiadomo gdzie, problematyczny odbiór osobisty, brak kontaktu ze strony kuriera.
  • ~Mmm / 2020-11-13 00:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Maila i SMS o dzisiejszym dostarczeniu paczki, po.calodziennym oczekiwaniu okazuje się że próba doręczenia się odbyła. Wtf... Mar
  • ~Marta / 2020-11-12 15:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier ekspres 24 kpina przesyłka wartościowa utknęła brak informacji o przesyłce w śledzeniu przesyłki od 3 dni pisze Grodzisk Mazowiecki o 23 przeładunek i koniec nic dalej po 3 dniach nigdy więcej kurier 24 poczta Polska kpina
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
  • ~ewa / 2020-11-10 12:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka w UP pocztowym była w piątek o godz.12.41 i myślałam , że kurier dostarczy mi w tym dniu- niestety nie. Czekałam w poniedziałek i zadzwoniłam do Urzędu Pocztowego o godzinie 16 i dowiedziałam się , że kurier dostarczy paczkę we wtorek. Paczkę odebrałam sama w UP w poniedziałek. Nigdy w życiu nie skorzystam w usług kuriera pocztexu.














    Zaletynie widzę
  • ~Zibi / 2020-11-03 20:00
    Ocena: 2.33 / 5
    Kurier z poczteksu nie przyjeżdża po przesyłkę ptaków w Dąbrowie Górniczej miałem takie zdarzenie dwa razy zlecenie miałem . Dzieje się to dlatego tak że nie mają konkurencji są jedynymi do przewozu zwierząt a my klienci musimy się z tą firmą męczyć.Może by ktoś tym incydentem się zainteresował przecież to są żywe zwierzęta które czekają na kuriera cały dzień w kartonie.
    ZaletyBrak
    WadyKurier nie dojeżdża na umówiony dzień
  • ~Juzek / 2020-11-02 21:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka z Wrocławia do Lublina idzie dłużej niże inna firma z Francji do Warszawy...
  • ~Kubi / 2020-11-02 13:14
    Ocena: 1.67 / 5
    Kurier rzucił mi paczkę pod nogi kiedy szedłem do furtki aby paczkę odebrać, nawet się nie odezwał. Od razu odjechal. Tragiczny poziom obsługi, a właściwie jego brak!
    ZaletyZERO
    WadyOkropna obsługa, długi czas dostarczenia
  • ~A / 2020-10-29 11:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Na przesyłkę czekam juz 6 dzień, od przejęcia jej przez pocztex. Zero informacji odnośnie opóźnień w dostarczaniu zamówień. Jest to najgorsza firma kurierka ze wszystkich możliwych.
    ZaletyBrak zalet !!!
    WadyDługi czas dostarczenia przesyłki, a właściwie nadal brak dostarczenia.
  • ~Mały / 2020-10-28 12:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Otrzymałem powiadomieni na telefon. Kurier dostarczył przesyłkę.
  • ~Iga / 2020-10-27 16:23
    Ocena: 2.33 / 5
    Jeszcze żadna z zamawianych przesyłek nie została doręczona pod wskazany adres. Zamawiam pocztex kurier, gdyż mam problem z chodzeniem i nie mogę odbierać w placówce czy paczkomacie. Nie polecam i sama już korzystać nie będę.
    ZaletyCzas
    WadyJw
  • ~Eryk / 2020-10-23 17:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu z kurierem. Paczka nie doręczona mimo SMS o dostawie.
  • ~Edyta S. / 2020-10-21 11:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Pomimo mojej pomyłki kurier dostarczył paczkę na umówiony adres telefonicznie :)
    ZaletyMiła i wyrozumiała obsługa
  • ~Weronika / 2020-10-18 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak informowania klientów o zmianach w funkcjonowaniu dotyczących pandemii, nie dostarczenie paczki pod adres tylko zostawienie awizo, brak kontaktu z kurierem
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
strona 1 z 60
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.47, ilość opinii: 3254
DHL
Ocena: 1.31, ilość opinii: 2336
InPost
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1467
UPS
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1402
Pocztex
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1189
FedEx
Ocena: 1.50, ilość opinii: 315
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2512
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2243
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2094
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1891
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1050
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 913