Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus opinie

Ocena na podstawie 2720 opinii

1.43 / 5

  • Oferta
    1.51
  • Obsługa klienta
    1.46
  • Cena/Jakość
    1.32

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Zenek / 2024-02-17 16:05
    Ocena: 1.67 / 5
    Plus to dno dna. Ten ich zasięg LTE i jego jakość pod względem internetu. Ech...
  • ~Adam / 2024-02-16 17:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Zlodzieje i oszusci skladane reklamacje u nich jak zwykle wszystko ok ,a ja mam sms zapisane jaka oplata i ile zostajr na koncie a pieniadze znikaja nigdy wiecej zaraz przenosze nomer do innego operatora .
    ZaletyZadnych
    WadyZlodzieje i oszusci znikajace pieniadze
  • ~Hejter Plusa / 2024-02-14 18:28
    Ocena: 1.33 / 5
    Jeżeli chcecie "dobry" internet na równy miesiąc to do Plusa śmiało możecie iść chociaż powinienem powiedzieć minusa. Od Grudnia internetu nie da się używać packet loss na takim poziomie że zrobienie czego kolwiek jest niemożliwe mowa tu np o graniu online np ze znajomymi, albo obejrzeniu zwykłego filmiku na yt. Naprawdę przekonywało mnie to "Najlepsze 5G" ale teraz wiem że posiadanie umowy w plusie jest jedna z najgorszych rzeczy.
    ZaletyCiężko jakąkolwiek znaleźć
    WadyWszystko
  • ~Fabi / 2024-02-14 12:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Zero kompetencji. Próbuję komuś wytłumaczyć że nie chce smsow od firm. Ale jakąś niekompetentną osoba mówi że mam wysłać sms
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystkie jakie może mieć sieć komórkowa
  • ~Jol Jol / 2024-02-14 07:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukują starsze osoby przy zawieraniu umowy .Uważajcie
    WadyOpisałam
  • ~sdwet / 2024-02-14 04:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłem wiele lat w Play, ale mnie oszukiwali na kasę zatem zmieniłem na a2mobile na nadajnikach Plus.
    I nagle się okazało że tam gdzie nie miałem do tej pory zasięgu teraz jest.
    Zaletyzasięg
  • ~Krzysztof / 2024-02-13 17:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Kradną olewają
    Wiertła porażka
    Nigdy więcej
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie
  • ~Stalovy / 2024-02-13 15:22
    Ocena: 2.67 / 5
    Centrum Handlowe Targówek przy Głębokiej. Po wejściu do budynku 1 kreska LTE i internet dosłownie zawiesił się. Drugi przypadek Centrum Handlowe Renova na Rembielińskiej: jestem w Rossmann, a tam 1 kreska 2G!. I ostatni najbardziej hardcore: wchodzę do Żabki w centrum Radzymina i chcę zapłacić ich aplikacją za punkty, a na telefonie EDGE (2G) i zero reakcji w aplikacji bo prędkości poniżej 100 kbps. Masakra!!!!!
  • ~Stalovy / 2024-02-13 15:00
    Ocena: 2.33 / 5
    Centrum Handlowe Targówek przy Głębockiej. Po wejściu do budynku 1 kreska LTE i internet dosłownie zawiesił się. Drugi przypadek Centrum Handlowe Renova na Rembielińskiej: jestem w Rossmann, a tam 1 kreska 2G!. I ostatni najbardziej hardcore: wchodzę do Żabki w centrum Radzymina i chcę zapłacić ich aplikacją za punkty, a na telefonie EDGE (2G) i zero reakcji w aplikacji bo prędkości poniżej 100 kbps. Masakra!!!!!
  • ~reutherjuthsiioe9we9tjwrwerewrewrwea / 2024-02-12 18:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Zapłaciłem dzisiaj za internet i nadal jest słaby. :)
    Wadywolny internet
  • ~AAA / 2024-02-12 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 07.02.2024 około godziny 12.00 wasz kierowca - chorobliwie otyła niska pani - prowadząca samochód Renault Zoe nr. rej. WL6003P zaparkowała pod sklepem spożywczym celem zrobienia zakupów.
    Następnie wracając bez żenady zaśmieciła parking wsiadła i odjechała.
    Nauczcie personel zachowania.
    Z pewnością nie jest ona wizytówką waszej firmy.
  • ~Emil / 2024-02-12 06:35
    Ocena: 3.00 / 5
    Wybierajcie Plusa jeśli naprawdę mieszkacie lub pracujecie w dobrym zasięgu + internetu.
    Zaletytanio
    Wadyzasięg + internet
  • ~Mariuszucobra / 2024-02-11 14:15
    Ocena: 4.33 / 5
    Witam serdecznie, miła obsługa klienta. Buży wybór, umowa dobra,ceny produktów przytępne .Polecam współpracę.
    ZaletySzybko załatwienie sprawy, miła obsługa, polecam wszystkim.
    WadyBrak
  • ~Plus.zart / 2024-02-09 11:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Totale dno.
    Aktywacja karty kosztuje 190zl gdzie konsultant o tym nie poinformował dodatkowo nie wysyłają rachunków. Odrazam
    ZaletyBrak
    WadyCała sieć to jeden wielki żart
  • ~##### / 2024-02-08 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Na turniejach o pieniądze się przegrywa przez internet. Zgłaszałem was na policje kilkukrotnie ale to nic nie skutkuje. Zgłaszam was do sądu.
    ZaletyNie ma
    WadyNie dziala
  • ~Gocha / 2024-02-07 14:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Dajcie Monice Gąsiorek z Rupniowa urządzenie GESKE do powiększania ust żeby była jeszcze ładniejsza
  • ~Arek / 2024-02-06 17:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje, naciągacze i w dodatku nieroby. Nie będę pisał dłużej opini bo szkoda mi na to czasu.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Jan / 2024-02-06 16:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet ciagle sie zacina, nie ma dnia bez ciaglych przerw z dostawa internetu. Stale 800ms , nie polecam nikomu.
    ZaletyBrak zalet
    WadyWszystko co mozliwe
  • ~Damian / 2024-02-06 15:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie pracujący w tej pseudobranzy powinni naprawdę się cieszyć z życia... Nie wiem jak można być aż tak tragicznie nie rozumiejącym człowiekiem... Prośba z infolinii żeby moja mama (właścicielka) ustawiła hasło, po kontakcie tłumaczy facetowi że mam problem z wysłaniem sms i chce ustalić hasło, pan oczywiście nalega żeby wysłać SMS, czy w zdaniu 'syn ma problem z wysłaniem sms' jest jakiś problem z jego rozumieniem? Czy to jest aż za trudne do przetworzenia w ich mózgu? Skoro chce ustalić hasło, to czemu prosi żeby syn wysłał sms którego NIE MOŻE? JEDNA WIELKA PORAŻKA.
    ZaletyBrak
    Wady0 logicznego myślenia, ciągły problem z dogadaniem się, nonstop problemy ze strony konsultantow, brak spójnej logiki, problemy z mysleniem.
  • ~Mamjshshyhff / 2024-02-05 19:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Z całego serca nie polecam strata pieniędzy totalnie kiepski internet co 5 minut wywala Internet na 10 minut
    Zaletypatpyrykyk@gmail.com
    WadyCały plus
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 906
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177