Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus opinie

Ocena na podstawie 718 opinii

1.55 / 5

  • Oferta
    1.68
  • Obsługa klienta
    1.54
  • Cena/Jakość
    1.43

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~nie ważne / 2021-01-13 16:10
    Ocena: 1.00 / 5
    nic nie działa internet laguje i wszystko jest do dupy
    Zaletynie ma zalet
    Wadywszytko
  • ~ETERNECIK / 2021-01-12 23:08
    Ocena: 1.33 / 5
    Najgorszy internet odradzam chcesz obejrzeć film? nie maaaa
    ZaletyNie zauważyłem
    WadyZbyt dużo
  • ~Htfu na plusa / 2021-01-12 12:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki jest dostepny w Polsce. Nie widzialem gorszej firmy niz plus. Oddalem modem na gwarancje i powiedzieli mi ze wysla go do ich "autoryzowanego" serwisu, powiedzieli ze powinien byc do 21 dni roboczych a czekam juz prawie miesiac. Nie pozdrawiam plusa. Htfu
    ZaletyBrak
    WadyDoslownie wszystko
  • ~xeno / 2021-01-11 22:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy możliwy internet jaki świat może ujrzeć. Nie polecam tego internetu, jest tak wolny że internet napędzany chomikiem w kulce byłby szybszy.
    ZaletyNic z tych rzeczy
    WadyWszystko
  • ~ANONIMOWY / 2021-01-11 16:28
    Ocena: 1.00 / 5
    KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPA NIC SIĘ NIE DA ROBIĆ PING 7000
    ZaletyNIC A NIC
    WadyWSZYSTKO
  • ~Qiub / 2021-01-11 14:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Witam,
    odradzam Plusa nie z powodu zasięgi czy też ceny chodzi o obsługę klienta, a mianowicie mam abonament ze smartfonem na raty i spóźniłem się z płatnością nie z własnej winy, ale mimo uregulowania zaległości i zrobienia dużej nadpłaty tak żeby do końca umowy pokryć abonament oraz raty blokada nie została usunięta... Szarpię się już z tym operatorem od tygodnia i słyszę tylko że w ciągu 24H blokada będzie ściągnięta a nic takiego się nie dzieje, oczywiście w smartfonie mam aplikacje do obsługi banków oraz aplikację od kwarantanny. Jestem klientem biznesowy i zablokowanie mi dostępu do banków jest poniżej jakichkolwiek biznesowych norm...
    Jednym słowem nie polecam...
    Zaletydobra jakość usług
    Wadybardzo zła wręcz wulgarna obsługa klienta
  • ~Darek / 2021-01-10 11:41
    Ocena: 1.67 / 5
    To jakaś masakra. Chcę zmienić dostawcę internetu, ale nie na gorszego. https://www.speedtest.pl/test/275008460
    ZaletyBrak
    WadyTak wolnego internetu nigdy jeszcze nie miałem. Jedyne szczęście, że mam 14 dni na zwrot tego pseudo internetu LTE.
  • ~Wojciech / 2021-01-09 11:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Na start chciałbym poinformować, żeby łączyć się tylko i wyłącznie z Joanną Wójcik.
    Po pierwsze, ciężka komunikacja.
    Po drugie, problemy z siecią.
    Po trzecie, zapętlanie rozmów.
    Po czwarte, po rozmowach z konsultantami z jednym się da, a z drugim się nie da.
    Po piąte, szydercze podejście obsługi klienta, gdy chciałaby się rozwiązać jakoś problem bo się nie da, kolejny telefon się da...
    Po szóste, płacąc nadwyżkę kilka miesięcy, podczas rezygnacji jednak się udało zaproponować i znaleźć super ofertę, a w pytaniach, gdy było naliczane bardzo dużo pieniędzy już nie.
    Po siódme szkoda mi czasu na kolejne 10 pkt.
  • ~MaMarek / 2021-01-08 19:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakby sie dalo to bym dał zero gwiazdek po prostu masakra dzisiaj wziąłem nowy router mobilny i dalej to samo co na starym 1000/500kb/s to jest po prostu żenada nie polecam sieci plus i ludzie nie ostrzegam was nie bierzcie nic od tej sieci bo ludzie którzy tam pracują to kanty i złodzieje. Najchętniej bym ich teraz tak zwyzywał żeby mnie zapamiętali do końca życia. NIE POLECAM!!!!!
  • ~Plus Najgorszy / 2021-01-08 10:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na świecie, nie polecam, plik 5mb pobiera się ponad jeden dzień a speed test pokazuje pobieranie na poziomie 30Mb/s
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
  • ~Bartek2205 / 2021-01-07 23:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak Internetu to już dla mnie codzienność. Dzień w dzień awarie i problemy. Czemu mam się wywiązywać z umowy i płacić terminowo, skoro Wy się nie wywiązujecie?
    ZaletyCzasem jest internet
    WadyZa dużo, by pisać
  • ~Robert / 2021-01-07 21:52
    Ocena: 1.33 / 5
    Internet LTE - nie polecam nikomu, niby ez limitu jak jesteś w zasięgu LTE ale i tak to nie prawda obnizają ci pędkość jak tylko chcą
    Zaletybrak
    Wadynierzetelność
  • ~Damian / 2021-01-07 21:30
    Ocena: 2.33 / 5
    Plus chwali się 5g A podstawowy transfer coraz gorszy . Zasięg Słaby i coraz więcej dziur
    ZaletyBrak
    WadyZasięg
  • ~Użytkownik / 2021-01-07 12:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Skąd oni wzięli tak dobrą opinie na takie szajstwo . Przez pierwszy okres sprawdzający internet działał w miarę ale po miesiącu mam po 500-800 pingu i piosenka która waży kilka mega pobiera się około 10 minut mimo że mam zasięg LTE . Totalny złom nie internet!!
    ZaletyDosłowny brak
    WadyIstnienie sieci
    WSZYSTKO
  • ~Szczery / 2021-01-07 12:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu ! Nie dość że internet nie działa wcale to jeszcze kity wciskają w związku z pakietami .
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~K / 2021-01-07 11:52
    Ocena: 1.00 / 5
    To jest niepojęte co robi ta firma. Nie potrafi przeprowadzić cesji. Rejestruje firmowy numer na prywatną osobę. Wysyła faktury do prywatnej osoby i do firmy jednocześnie.

    Stanowczo odradzam. Skrajnie niekompetentni ludzie z olewczym podejściem do klienta. Jak nie chcesz być narażony na dodatkowe koszta i stratę czasu proszę unikać.
    ZaletyBrak
    WadyKompletny brak zalet.
  • ~Andrzej / 2021-01-05 21:07
    Ocena: 2.33 / 5
    Bida z nędzą. Zanadto zajęli się rozwojem 5G, zapominając o użytkownikach którzy mają gdzieś 5G.
    ZaletyKiedyś mieli jedną zaletę. Zasięg mieli tam, gdzie inne sieci nie docierały.
    WadyCzęsty zanik sieci.
  • ~ShandownYT / 2021-01-05 11:58
    Ocena: 1.67 / 5
    To jwst najgorszy abonament po w pierwszym mieśiącu działa internet spoko ale pózniej długo ci sie ładuje np.roblox,brawl stars
  • ~no name / 2021-01-04 21:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Załamałem się nie da się normalnie grać w gry 900 ping najmniej 200 ping. Idzie wywalić go przez okno. Załadowanie czegoś zajmuje 30 sekund a samo pobieranie pliku 700 mb zajmie 2-3 godz
    Zaletynic
    Wadybrak zasięgu, wysoki ping, bardzo słabe pobieranie plików, wolne wyszukiwanie na przeglądarce, oglądanie youtube tylko na słabych rozdzielczościach itp...
  • ~me / 2021-01-04 19:03
    Ocena: 3.00 / 5
    Internet domowy lte , ujdzie w tłumie, szału nie ma, mieszkam na wsi więc nie ma za dużego wyboru, a światłowodów brak, zasięg na poziomie 3 kresek, ping 28 , prędkość zależy od poru dnia, od 7 mb/s do 48 mb/s pobierania, wysyłanie ma dobre zawsze na poziomie 20 mb/s ,
    Zalety+
    +
    Wady-
    -
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1034
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 951
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 753
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 718
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 180
Virgin Mobile
Ocena: 2.39, ilość opinii: 157
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2540
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2275
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2157
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1945
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1062
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 862