Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus opinie

Ocena na podstawie 2720 opinii

1.43 / 5

  • Oferta
    1.51
  • Obsługa klienta
    1.46
  • Cena/Jakość
    1.32

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~aaaaooooobbbdddsk / 2024-01-15 01:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzień dobry wszystkim chce tylko napisać ze internet z plusa jest po prostu przeokropny ledwo co dziala nic mi sie nie ładuje , gram nawet sporo i gry które chce zinstalowac instaluja sie kilka dni czasmi jak nie wiecej a dodaje ze mam nowego laptopa przystosowanego do takich rzeczy z dobrym zsiegiem itp , drugą rzeczą jest to że gry działaja przekokropnie ładują sie strasznie długo i zacinają sie a czasmi mnie wyrzuca z róznych serwerów w grze przez internet kolejną rzeczą jest to ze jak rozmawiam naznanej platformie discord nie che połączyc mnie z serwerem przez słaby internet z plusa mam bardzo wysokiej jakosci sprzęt i nikt mi nie wmówi że to jest przez to po prostu internet jest straszny nie wiem za co ja płace , za to żeby nic mi sie nie ładowało,zacinało, rozłączało ? prosze naprawic to wszystko bo to wyrzucanie pieniedzy w błoto inne sieci sa o wiele lepsze pod względem internetu i jego działania dziekuje bardzo
    Zaletyzalety śsa takie że lte jak jest doladowane podkreslam dziala bardzo dobrze i wf ale to tak do tygodnia po wpłacie
    Wadywady śą opisane powyrzej
  • ~Gojh / 2024-01-14 22:14
    Ocena: 1.67 / 5
    Ta strona z opiniami ładowała mi się dobre dwie minuty
    WadyWszystko
  • ~Shek / 2024-01-14 12:49
    Ocena: 1.67 / 5
    Takie lagi rozdzielenia internet chodzi jak gówno
    WadyLag rozdzielenia wolny internet
  • ~Roman / 2024-01-13 19:28
    Ocena: 1.33 / 5
    Masakra to jest, takich lagów to chyba nawet Hindus nie widział. Utrata pakietów taka że szok. Naprawdę nie polecam innym, radzę się zastanowić, ponieważ po 2 miesiącach lub wcześniej, usługa tak zwolni że nic z tym nie zrobisz.
    ZaletyBrak
    WadyUtrata pakietów, lagi, słaba jakość
  • ~Marcin / 2024-01-13 08:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga. Oszukują na całej linii. Oferta dwa numery za 69 zł jest największą bzdurą pod słońcem. Te numery nie są współdzielone. Czyli jeden jest w pełni płatny za każde połączenie. Złodziejstwo pełnej maści. Polecam wiac z firmy tej jak najszybciej. Oczywiście pomijam fakt zasięgu bo to kpina.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Litwor / 2024-01-12 19:16
    Ocena: 3.00 / 5
    Do poniższej wypowiedzi: wymuś konkretne pasmo dla LTE lub 5G w routerze. Jeśli tego nie masz, to twój sprzęt to szrot.
  • ~andrzej / 2024-01-12 18:41
    Ocena: 1.00 / 5
    ten operator jest żałosy wymieniłem ostatnio ruter z starszego na nowszy model i jest gorzej niż było 1024Kb/s plus 120ms w różnego rodzaju grach .Nie polecam
  • ~Szczecinianie / 2024-01-12 16:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Nic dodać, nic ująć. 132 strony negatywnych komentarzy mówią same za siebie. Posiadamy 5 numerów w plusie (3 telefony i 2 internety). nigdy nie podpisywaliśmy nowych umów ponieważ zawsze bardziej opłacało się zostać na starych warunkach lub zrezygnować i wrócić jako nowy klient niż przedłużać umowę.

    Pisząc, że jakość świadczonych usług, kompetencje konsultantów w dziale obsługi klienta (np. pani mówi mi, że bajt i bit to jedno i to samo...), jak i w punktach pozostawiają wiele do życzenia było by komplementem.

    Po otrzymaniu informacji, że przenosimy wszystkie numery do innego operatora zaczęły się takie cyrki, że nie wiadomo czy dzwonimy do poważnych osób czy do przedszkola.
    Zaletykrótka nazwa firmy
    Wadyzabraknie tutaj miejsca
  • ~Wieslawa / 2024-01-12 08:21
    Ocena: 1.33 / 5
    Dnia 11.01.2024 r. O godz.11.23 odwiedziłam punkt plusa w dh astra ul. Horbaczewskiego we Wrocławiu. Pan który tam był nie chciał udzielić mi informacji twierdząc że ma inne rzeczy do roboty (chodził i sprzątał). Nie miał plakietki indetenfikacyjnej. Na moje pytanie jak się nazywa odpowiedział że mi nie powie. Zapytał się natomiast o moje nazwisko. Gdy poprosiłam o kierownika stwierdził że to on. Był arogancki (jak Pan na swoich włościach i co mi zrobisz).
    ZaletyBrak
    WadyButa i arogancja.
  • ~Nie podam / 2024-01-11 15:36
    Ocena: 1.00 / 5
    gdzie jest moj internet zaplacilem przed wczoraj i nadal nie ma tego internetu plus sie obija internet nie polecam z gory nie dziekuje.
    Zaletynie ma
    Wady+1000
  • ~Jolanta / 2024-01-11 13:58
    Ocena: 1.00 / 5

    Plus powinien zablokować użytkownika z niżej podanego numeru telefonu , który oszukuje ludzi na platformie handlowej olx ,oszust Hejejjj z Ciechanowa to ukryty sklep lumpex,a sprzedaje od miesiąca na olx jako prywatny sprzedawca podarte , śmierdzące zużyte rzeczy lumpex, zostałam oszukana na 52,40 zł ... sprzedaje na trzy województwa pod enigmatycznym nick Hejejjj , jako firma musiałby przyjąć reklamacje /zwroty z prawa ochrony konsumenckiej, a jako prywatny sprzedawca jest bezkarny, ma telefon zarejestrowany u operatora plus +48661710244.Po oszukaniu zablokuje was w telefonie. OLX NIE POMAGA POSZKODOWANYCH, CHRONI OSZUSTÓW. Proszę PLUS zablokować numer telefonu, który służy do oszukiwania kupujących klientów na OLX
  • ~Wkurzony użytkownik plusa / 2024-01-11 01:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus RACZEJ Minus,
    Chciałem doładować telefon ale jak wiadomo plus ma to w d*e podałem numer (zarejestrowany w plusie) dałem emaila i...
    Nic, bo plus ma wywalone w numery telefonów istniejących klijętów
    Ba! Nawet aplikacja nie działa poprawnie. telefon nie doładowany
    WIOCHA PLUS
    ZaletyBRAK
    WadyJakość i szybkość
  • ~Jakub Rudnicki / 2024-01-10 18:46
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 10.01.2024 o godzinie 18.20 rozmawiałem z konsultantem konsultant nie był pomocny i życzliwy w stosunku mojej osoby

    Np. spóźniliśmy się z opłatą raptem 3 dni zadzwoniła do nas pani z obsługi klienta ponieważ mama nie zna się tak na elektronice i tego typu rzeczach prosiła aby mógł tata rozmawiać która zna się lepiej a pani która rozmawiała nie dała nawet dojść do głosu i bardzo chamsko wobec nas się zachował, napomne że w plusie jesteśmy już długo mamy około 4 telefony w tej sieci i pierwszy raz się spotkaliśmy z takim zachowaniem

    2. Gdy dzwoniliśmy nie jedno krotnie o prośbę żeby naprawić problem z zasięgiem ponieważ od minimum roku mamy problem z zasięgiem to nie przyznaliśmy w tym kierunku żadnej pomocy jedynie przeprosiny

    Najgorsze jest to że gdy prosi się o pomoc to nie zawsze otrzymamy pomoc a gdy są problemy z opłaceniem to nagle każdy się budzi
    Muszę przyznać że troszkę się zawiodłem takim zachowaniem
  • ~Wioleta / 2024-01-10 13:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła i sympatyczna obsługa,bardzo polecam Pana Kubę wszystko z nim da się załatwić nie ma żadnych problemów.
  • ~Pogromca lemingów / 2024-01-09 20:21
    Ocena: 3.00 / 5
    Do poniższej wypowiedzi: cwaniaczku bankowi też tak byś pyskował?
  • ~Masig / 2024-01-09 14:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Arogancja konsultanta w przypadku windykacji uregulowanej (5 dni opóźnienia w płatności raty za telefon i za abonament).(do informacji dla operatora nie polecam i nie ma sensu korzystać więcej z usług Polkomtel)
  • ~Sebastian / 2024-01-07 15:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet kompletnie nie działa. Ruter do PlayStation jest podłączony przez kabel a wyciąga 300kb. To jest jeden wielki żart.
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu
  • ~Grzegorz / 2024-01-07 07:29
    Ocena: 3.00 / 5
    Dziwne wyliczenia,faktura SMS przyszło 65zł a w aplikacji do zapłacenia jest 52zł. ? Mam abonament ale przy podpisywaniu (przedłużaniu)nowej umowy warunki są gorsze od umowy pierwotnej, bo inaczej ponoć się nie dało . Natomiast jak bym zakończył umowę i podpisał jako nowy nabywca już by się dało dać solidną i ciekawą ofertę. Czyli stały klient to byle kto dla Plusa. Ważne tylko aby wpłacał. A internet jakoś chodzi, byle jak to byle jak ale rozkład autobusów jeszcze otwiera.
    ZaletyŁączność bez problemów
    WadyBrak stałej opłaty ruchome ceny.
  • ~Zaxi / 2024-01-06 15:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo wolny słaby internet podczas rozgrywki w gry online nic nie da się zrobić
  • ~Pedro / 2024-01-06 11:40
    Ocena: 1.33 / 5
    Internet w Plusie to jakaś porażka. Notoryczny jego brak lub Edge. Chwalą się 5G a tak naprawdę to nawet 3 G nie jest. Jedne wielkie oszustwo i brak szacunku dla klienta. Każda inna sieć będzie lepsza więc zapraszam do konkurencji
    ZaletyBrak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4009
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 907
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177