Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lycamobile opinie

Ocena na podstawie 95 opinii

1.88 / 5

  • Cena/Jakość
    1.82
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Oferta
    2.37

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marcin3k / 2019-08-27 21:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalna porażka. Rozmowy w Europie i Polsce ok. Internetu brak zarówno w uni europejskiej jak i w Polsce . Zdecydowanie nie polecam jeśli komuś zależy na transmisji danych chociażby do nawigacji ta sieć nie działa . Totalny syf i nie mają tu za znaczenie ustawienia telefony itp. po prostu dane nie działają .
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Irena / 2019-08-20 18:18
    Ocena: 3.00 / 5
    Jestem bardzo rozczarowany, kompletnie nie mogę porozumieć się w sprawie konfiguracji Internetu. Kupiłem kartę za 50 zł następnie doladowalem za 20 zł i 9 razy rozmawiałem z konsultantami,którzy tak mi doradzał że nie mam ani telefonu ani Internetu.Karte SIM zarejestrowałem 13 sierpnia a opinię piszę 20 sierpnia 2019.Poza tym żeby połączyć się z doradcą trzeba odczekać minimum 30 minut. Niekompetencja doradców po prostu obezwladnia.
    ZaletyNie mogę ocenić ponieważ nie mam aktywnej usługi.
    WadyTrudności z dogadaniem się z doradcami i długie oczekiwania na połączenie.
  • ~Dawid / 2019-08-20 14:19
    Ocena: 3.00 / 5
    Obsługa klienta w tej sieci to kpina. Z tak nieuprzejmą, olewającą, wręcz chamską i bezczelną obsługą klienta na infolinii jeszcze nigdy się nie spotkałem. Nie wiem jakie tam standardy obowiązują. Na bazarze mają lepsze podejście do klienta.
    WadyObsługa klienta.
  • ~Marek / 2019-08-20 10:13
    Ocena: 1.33 / 5
    Korzystam z tej sieci kilka lat i byłem bardzo zadowolony do końca tamtego roku. Obecnie nie mogę dokonać
    połączeń mimo doładowania karty. Obecnie na karcie mam 31 złotych i nie mogę zadzwonić do USA.
    Jak do tej pory polecałem znajomym tego operatora to obecnie nie ma możliwości nawet porozmawiać z konsultantem
    ponieważ jest informacja,że z przyczyn technicznych połączenie nie może być zrealizowane.
    Co to za operator który nic nie robi, aby usunąć usterki !!!
    ZaletyBrak zalet sieć fatalna !!
    WadyBrak możliwości połączenia się z operatorem sieci
  • ~Marek / 2019-08-08 22:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Proponuję zgłaszać sprawę do UKE.To jest jakaś kpina Internet w Niemczech działa na Edge.Predkosc jak na modemie w 98.
  • ~Lukasz / 2019-08-08 09:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet muli, za granica problem z polaczeniami nikt nie może sie dodzwonic, net nie działa z pakietu.
  • ~Daniel / 2019-08-06 13:38
    Ocena: 3.67 / 5
    Zasięg i działanie interneu w Niemczech to jakaś masakra. Wogole nie ma prawie zasięgu nigdzie w de. Zasięg przeważnie na E. Działa wolno. Nic nie da się oglądnąć na internecie. Zróbcie coś z tym bo jak nie rezygnuje.
  • ~aqwd / 2019-07-27 14:49
    Ocena: 1.00 / 5
    oferta wyglada na ulotce tylko ładnie w rzeczywistości internet nie działa można wrecz powiedziec bo działa z taką prędkością że szkoda słów w plusie po przekroczeniu pakietu miałem lepszą prędkość
    o pingu nie wspomne który nie spada poniżej 150ms
    doładowanie chciałem wykożystać na sms premium skoro i tak nie bd korzystał z tej sieci okazało msię że ta sieć nie udostępnia możliwości wysyłania smso premium jednym słowem 50zł wyrzucone na śmietnik
    Zaletybrak zalet bynajmniej w polsce w szwecji korzystałem byłom ok
    Wadybardzo ale to bardzo wolny internet słaby zasięg wysoki ping brak sms premium
  • ~Robert / 2019-07-21 15:19
    Ocena: 1.00 / 5
    To prawdziwi oszuśći i złodzieje . Wczoraj aktywowałem numer i doładowałem konto . Nie wykonałem ani jednego połączenia telefonicznego ani internetowego i dzisiaj mam tylko 8 groszy . To złodzieje ta LycaMobile . OSTRZEGAM PRZED ZŁODZIEJAMI Z LYCAMOBILE .
    Zaletyżadne
    Wadywszystkie
  • ~lolicja / 2019-07-20 14:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma, za 49 kupiłam 50 GB. Totalnie wtopiłam pieniądze. Internet w ogóle się nie ładuje, tak wolno że nie ma co gadać, człowiek żałuję tak bardzo, że tacy dostawcy usług żyją na tym świecie.Ale już nie można zmienić, kupiłeś to cierp. Jedne z najgorzej wydanych pieniędzy, tak jakbym sb splukala 50 zł w kiblu. Pozrazka, też żałuję, że nie przeczytałam opinii. Mam Play internet śmiga świetnie!!!to mało powiedziane, udostępniam sb na laptopa i jest elegancko. W łyżce nie ma szans żaden film się nawet na 1 sekundę nie odpali. Jakieś nieporozumienie. Nie polecam
    WadyObiecanki cacanki a głupiemu radość, oszuści po prostu
  • ~Jam / 2019-07-14 01:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Unikajcie tej sieci..ja na szczęście kupiłem starter na próbę , żeby się przenieść jak coś ;)
    I to był dobry plan ;)

    Ping grubo ponad 100, częściej kolo 200( a czasem speedtest nie chce się załadować)
    Internet ciągle 0.3 MB... super prędkość xd lte ? Chyba EDGE a nie lte ;d i non stop roaming mam(ikonka). A przecież to działa na plusie to jaki roaming? Są w swojej sieci , a plus odbiera dobrze u mnie..a tu niestety słabo ;( .
    ZaletyCeny
    WadyWszystko inne
  • ~Amamwaswdu / 2019-07-01 05:46
    Ocena: 2.33 / 5
    Ponad miesiąc temu próbowałem złożyć wniosek o przeniesienie numeru do lyca. Nie udało się, bo co chwilę jakiś problem z danymi teleadresowymi. Napisałem więc aby to zrobili na mnie, bo system co chwilę odrzuca proces.
    Zrobili to za mnie, odesłali dok w pdf celem podpisania. Dokumentów było na 5 stron. Wypełniłem, podpisałem i wysłałem. Na drugi dzień, jakiś przygłup odpisał żebym załączył 1 stronę. Odpisałem, że 1 strona to załącznik nr 1 i został już wysłany (za 1 razem). I tu nastąpiła cisza na ok 10 dni. Postanowiłem zapytać jaki jest status przenoszenia numeru, odpisał kolejny ćwierćmózg, żebym wysłał 1 stronę umowy. Myślę sobie, by was osrało, więc wysłałem oryginał dok + podpisane wszystkie dok (5 stron). Jaka przyszła odp? Tak! Wyślij pierwszą stronę umowy! Zadzwoniłem więc na infolinię (40 minut czekania), odebrał taki to co „pozjadał wszystkie rozumy” i mówi, że koledzy są bardzo doświadczeni, więc pewnie wiedzą co robią, prosząc o 1 stronę. Nie wytrzymałem, rozłączyłem się. Mam lyce w d...e, szkoda nerwów na tę bandę kret.y.nuf!
    WadyBrak zalet, brak elementarnej wiedzy, firma dno, ludzie to jakaś piorażka, co jeden to glupsxy od drugiego, zero podejścia do klienta, DNO!
  • ~Bozenka / 2019-06-27 16:10
    Ocena: 4.00 / 5
    Będąc w Niemczech a mąż w Polsce rozmawiamy za darmo godzinami lajka niemiecka ma darmowe minuty za doładowania 3, 4 tysjace minut dzwonię ja na męża z niemieckiej lajki i odwrotnie mąż dzwoni z Polski z polskiej lajki na moją polską lajke do Niemiec wszystko zadarmo musicie tylko parę razy doładować konto po rozmowie przychodzi wam raport ile minut wam zostało. Miłego i długiego rozmawiania pozdrawiam.
    ZaletyRozmowy zadarmo za doladowania
    WadyNie ma
  • ~Eizo / 2019-06-24 22:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Szybkość internetu, przypomina czasu symbiana ;D mam 35 giga za 25 zł. Zanim cokolwiek się załaduje, przechodzi cała ochota na przeczytanie tego artykułu. Z całego serca odradzam. Od kilku lat mam tmobile. Tam internet śmiga tak szybko, jakby się chodziło po interfejsie telefonu. Kupiłem lyca tylko dla dużego pakietu i żałuje, ze nie czytałem opinii. Wszystkie opinie o wolnym internecie są prawda. Szczerze odradzam
    ZaletyNi ma ;)
    Wady„Szybkość internetu”. Jakbyś surfował deska z papieru ściernego po żelbecie
  • ~Julia / 2019-06-20 23:37
    Ocena: 2.67 / 5
    Jestem bardzo zawiedziona internetem i roamingiem. Od ostatnich trzech miesięcy internet jest do niczego, piosenki na spotify nie można odtworzyć. Roaming w innych krajach - działają tylko połączenia i sms, o Internecie można zapomnieć. Słaby zasięg zawsze i wszędzie . Płakać się chce. Myślę o przeniesieniu numeru do innej sieci.
    ZaletyNiema
    WadySłaby zasięg, mega słaby internet.
    Brak uslugi mms, brak internetu w roamingu.
  • ~Tomek / 2019-06-11 13:32
    Ocena: 3.67 / 5
    Jeżdżę po całej Europie i takiej lipy nie ma z żadną siecią. W Polsce powiedzmy ze w miarę okej ale za granicą Często gubi zasięg nawet w wielkich miastach. Raz jest zasięg a następnego dnia w tym samym miejscu brak zasięgu do tego Internet jest bardzo wolny ze nawet na YouTube w nahnizszej jakości nie chce chodzić
    ZaletyNiska cena pakietów
    WadyTragiczny zasięg. Bardzo wolny internet
  • ~tom / 2019-05-28 15:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Podzielę się opinią, bo sam szukałem przed przenisienim numeru i nie znalazłem szczegółowych informacji. Kolega mnie namówił i się skusiłem. Przeniosłem numer. Od początku niespodzianki: siec lycamobile nie obsługuje mms, czyli nie możesz wyslać ani otrzymać mmsa od nikgo. Nie chwalą się tym na stronie. Ok, przeżyłem to jakoś. Po dwóch tygodniach zorientowałem się, ze moje smsy nie dochodza do jednego kolegi. Zaczełem sprawdzać, okazało się, że nie dochodzą do wielu numerów, nawet do numeru z lycamobile, do całej sieci t-mobile i innych. 3 razy dzwonilem na infolinie i tak nic nie pomogli. Nie wspominjąc o szybkości Internetu - czasami mega szybki, ale w wiekszosci czasu predkośc minimalna. Uciekłem od nich. A i jeszcze jedno, mój kolega jak dzwoni czy wysyla smsy z Angli (jest w roamingu) to wyswietla się ciagle jakiś inny, nowy numer angielski, wiec jak chcesz do kogoś zadzwonic to mozesz sie zdziwic, ze nie odbiera telefonu bo się boi jak widzi zagraniczny nr tel.
  • ~Parczik / 2019-05-24 20:57
    Ocena: 1.00 / 5
    kupiłem psc, dostałem lycamobile...












    1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
    WadySprzedawane pod pretekstem "Paysafecarda"
  • ~wkurwiony oszukany / 2019-05-18 21:18
    Ocena: 1.00 / 5
    brak zasiegu net 2g zajebisty jak na te czasy
    Postaraj się napisać trochę dłuższą opinię. Podaj więcej szczegółów dotyczących Twoich własnych doświadczeń z tą usługą / tym produktem.
    Zaletyniema
  • ~Wr / 2019-05-18 12:20
    Ocena: 1.67 / 5
    Pani na odbiera po 11 min oczekiwania na infolinii robi łaskę jak odpowiada na pytania, ciągle skierowuje na stronę i zachowuje się chamsko w stosunku do klienta
    WadyChamsko obsługa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611
Plus
Ocena: 1.61, ilość opinii: 509
nju mobile
Ocena: 3.04, ilość opinii: 178
Virgin Mobile
Ocena: 2.42, ilość opinii: 143
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912