Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lycamobile opinie

Ocena na podstawie 475 opinii

2.35 / 5

  • Cena/Jakość
    2.27
  • Obsługa klienta
    2.10
  • Oferta
    2.68

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Uczciwa opinia wieloletniego użytkownik / 2023-10-03 08:08
    Ocena: 4.33 / 5
    Używam polskiego Lycamobile od wielu lat, mieszkając za granicą. W tym czasie, nie miałem większych problemów, i uczciwie mogę go polecić dla osób szukających tanich i niezobowiązujących opcji (nie ma potrzeby podpisywania umowy).

    ZaletyNiesamowicie tanio!
    Nie ma potrzeby podpisywania umowy.
    Doskonała opcja dla Polaków mieszkających za granicą, a potrzebujących polskiego numeru.
    Wady- Bardzo wrażliwi na zbyt duży roaming, co powoduje, że "za karę" mogą wyłączyć nawet wielomiesięczny pakiet.
    - Chociaż jest opcja kontaktu z obsługą techniczną przez numer Lycamobile, to gdy Lycamobile nie działa, to nie można się z nimi w tej sposób skontaktować. Pozostaje powolniejszy e-mail lub czat, na który jednak zawsze odpowiadali w przeciągu paru dni, rozwiązując problem.
  • ~Zadowolony użytkownik Lyca / 2023-10-03 01:10
    Ocena: 5.00 / 5
    PRZYPOMINAMY WSZYSTKIM TROLLOM, ŻE JEST TO STRONA ODNOŚNIE OPINII KART SIM LYCAMOBILE POLSKA. WRZUCANIE OPINII O KARTACH SIM LYCAMOBILE Z INNYCH KRAJÓW NIE SPOWODUJE ROZWIĄZANIA TU PROBLEMU.
    Zaletyprosta i tania oferta i bardzo dużo GB
    Wadyludzie na potęgę mylą lycamobile polska z innymi zagranicznymi oddziałami lycamobile
  • ~Maciej / 2023-10-02 18:07
    Ocena: 1.67 / 5
    Dno i wodorosty. Tragiczna obsługa klienta, nie da się skontaktować z innego numeru niż Lycamobile chyba że przez czat, który ma cię zlać po minucie. Z takim badziewiem to nie miałem do czynienia. Jest poniedziałek a w sobotę kupiłem doładowanie i jest nadal awaria w całej Europie, infolinią dla klientów wyłączona w tym czasie.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~dim / 2023-09-30 10:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad zakupem Lycamobile jako karta na wyjazd do Wielkiej Brytanii, to odradzam z całego serca!!! TO się dzieje w tej sieci to jakaś porażka!!! Doładuję konto a aktywuje się ZUPEŁNIE INNY PAKIET! Cały cas problemy z zasięgiem a w aplikacji są jakieś szczątkowe dane. Ile pieniędzy nerwów i czasu straciliśmy, tego nikt nam nie odda. NIE POLECAM ABSOLUTNIE.
    Wady- częsty brak zasięgu w UK
    -błędy w aktywacji pakietu!!!
    - aplikacja nie pokazuje większości danych ze stanu pakietu
    - absurdalny brak pomocy na czacie
    - nic nie działa jak powinno
  • ~Tryton / 2023-09-19 18:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Zajeb...a sieć do używania w Polsce. Tanio, dużo GB w przyzwoitej cenie. Wisi mi to co jest za granicą.
    Zaletynajniższa cena wśród ofert na kartę
  • ~Rafał / 2023-09-18 20:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja mogę z czystym sumieniem polecić sieć VIKINGS MOBILE PERFECT MATCH tylko 25zł az 25 GB internetu i ze względu na: •Kumulacja internetu • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci • Możliwość obniżenia kosztów za telefon do 0zł (Program Poleceń) •Zachęcam do skorzystania z linku polecającego: https://mobilevikings.pl/referral/LojalnySprytnyZeglarzRafal/
    WadyJa mogę z czystym sumieniem polecić sieć VIKINGS MOBILE PERFECT MATCH tylko 25zł az 25 GB internetu i ze względu na: •Kumulacja internetu • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci • Możliwość obniżenia kosztów za telefon do 0zł (Program Poleceń) •Zachęcam do skorzystania z linku polecającego: https://mobilevikings.pl/referral/LojalnySprytnyZeglarzRafal/
  • ~Sylwia / 2023-09-18 17:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Doladowalam za 30 a stan konta 20,w wielu miejscach nie ma zasięgu,nie polecam serdecznie
  • ~Piotr / 2023-09-15 07:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści, promocja u Lycamobile to nie promocja bo nie pobierają z środków na koncie opłaty za plan tylko wymagają karty płatniczej. Przy zmianie karty płatniczej twierdzą że promocja nie obowiązuje już. Obsługa arogancka i nieprzyjemna, kompletnie nie polecam.. uważajcie!
    WadyWszystko…
  • ~Murzynek / 2023-09-13 13:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziadostwo. Niby cena dobra, ale za granicą ciężko się połączyć z jakąkolwiek siecią
    ZaletyCena
    WadyJw
  • ~Zico / 2023-09-12 23:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Lyca najlepszy opz bardzo dobrą obsługą. Nie słuchajcie trolli.
  • ~Robin Hood / 2023-09-11 20:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Oczywiście to dno to
    LYCAMOBILE i obojętnie w jakim kraju bo w paru mnie wychu....li i piszę o swoich doświadczeniach i mojej rodziny w Polsce i za granicą
    ZaletyChcieli by mieć lecz brak!!!
    Wady...długo by wymieniać niestety
  • ~Robin Hood / 2023-09-11 20:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Pakiety dugoterminowe odradzam tak jak i wiecej choc o 1zl na koncie niż kosztuje pakiet bo złodzieje okradną do zera. Miałem 174zl chciałem wykupić na rok i ani pakietu ani pieniędzy co miesiąc pakiet za 20zl i pisze że nie wystarczające środki na koncie choć się ma te 20zl a jak doładujesz więcej to cię w miesiąc wydziobia do zera i tak co miesiąc. Masakra ZŁODZIEJE!!!
    ZaletyMniej niż Zero - bo niby tanio a okradanie ludzi
    WadyOkradanie ludzi to ta największa
    Pakiet S za 20zl 70GB
    Pakiet M za 25zl 50GB
    I nabijanie ludzi w butelkę
  • ~….. lyce / 2023-09-08 12:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Syf jakich mało, mam nadzieje że to oszukiwanie ludzi odbije wam się czkawką, 50 zł wje.e a żeby pokorzystać z internetu trzeba najlepiej stać przy nadajniku a i tak wystarczy kropla deszczu i możesz se tym internetem dupe podetrzeć gdzie jakiś czas temu w tej samej miejscowości chodził dobrze. Kiedyś miałem dobrą opinie na temat tego operatora teraz nie polacam serdecznie komu tylko mogę.
    ZaletyInternet tylko do dużych miast
    Nie najgorsza oferta
    WadyWszystkie pozostałe
  • ~Monter / 2023-09-07 23:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepszy op w Polsce. Nic więcej nie potrzeba. Oglądam mecze w HD. Trolii je...ć prądem. Lyca górą!
    Zalety5G najlepsze
    Wadytrolle idą jak muchy do guano
  • ~Tyson / 2023-09-05 22:57
    Ocena: 5.00 / 5
    Gonić szczeniactwo. Nie pasi to won do internetu DSL na łączach miedzianych. Szczyle.
  • ~Nico / 2023-09-04 08:15
    Ocena: 3.33 / 5
    Do tych co narzekają, że internet 5-10 mega nie jest do używania: do oglądania filmów 4K to tak ale do przeglądania stron, normalnego wideo itd. to jest ok. Widzę, że szczeniakom rocznik 2000 poprzewracało się w głowach. Nie neguję, że LycaMobile jest widocznie wolniejsza ale nie drzyjcie swoich jap bez przesady.
  • ~Miłośnik piwa Stern 9% / 2023-09-03 08:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Lycamobile ma dobrą ofertę ale po swoich doświadczeniach i innych tu piszących dochodzę do wniosku, że to wszystko jest zasłoną. To tak jak posiadać samochód wyścigowy z ograniczeniem do 50 km/h. Szemrany interes na nieświadomych klientach albo szrotowa jakość sieci Plus.
    Wadydo dupy internet
  • ~Soros / 2023-09-03 07:53
    Ocena: 3.33 / 5
    Jakość internetu spadła o 50%. Zamiast 40 mega jest 18. Albo Plus jest zapchany albo w siedzibie Lyca ktoś przykręcił kurek.
    Wadycoraz wolniej działający internet
  • ~Agnieszka / 2023-09-01 19:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłam kartę przed wyjazdem na wycieczkę do Czech. Skusiła mnie liczba giga bajtów w roamingu UE.
    Nie zużyłam nawet 5%. Po wjeździe do Czech okazało się, że wszystkie sieci jakie tu są oferują może 3 megabity na karcie Lyca. Siedem dni trwał urlop i przez siedem dni prędkość nie wskoczyła choćby lekko na d trzy mega. Do biura obsługi nigdy nie udało mi się dodzwonić. Telefon Huawei P50 Pro. Po zamontowaniu Czeskiej karty okazało się, że prędkości są na poziomie od 180 do 250 mega. Lyca to szit. W Polsce pod Wodzisławiem nie idzie używać internetu. Prędkości od może 5 do maksymalnie 10. Pieniądze wyrzucone w błoto.
  • ~Wiesio / 2023-09-01 15:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczna obsluga klienta.praktycznie nie ma kontaktu przez telefon z konsultantem. Kontakt online na czacie tez tragiczny.Zanim zdążyłem opisac sytuację rołączyło mnie z czatem.Osoba udzielająca informacji ma czasie nieprzyjemna i traktująca klienta arogancko. Po zapytaniu o kej imię i nazwisko nalisala ,że jeat oxhrona danyxh osobowych co skutkuje rym ,że sa anonimowi i bezkarni.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4220
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3789
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2831
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2462
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1185
Lajt Mobile
Ocena: 4.12, ilość opinii: 949
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4314
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3469
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1970
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180