Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lycamobile opinie

Ocena na podstawie 459 opinii

2.34 / 5

  • Cena/Jakość
    2.27
  • Obsługa klienta
    2.10
  • Oferta
    2.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 23
  • ~Leny / 2024-02-26 15:39
    Ocena: 4.00 / 5
    Lycamobile jest ok. Przenoszę do nich numer. Tyle GB w atrakcyjnej cenie nie daje nikt.
  • ~F / 2024-02-21 18:58
    Ocena: 3.33 / 5
    Oferta świetna, obsługa klienta- ciężko się dodzwonić, praktycznie to nie możliwe. Cena bardzo dobra ale jakość... Niby działają na infrastrukturze sieci Plus a sam Plus lepiej działa niż oni..
    ZaletyOferta
    WadyStabilność sieci
    Obsługa(ledwo jest)
  • ~Hit_Man / 2024-02-06 00:03
    Ocena: 5.00 / 5
    W Lycamobile-PL działa usługa Google czyli RCS. To załatwia sprawę braku usługi MMS w sieci Lycamobile.
    ZaletyRCS od Google
  • ~jebaclycamobile / 2024-02-04 22:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszusci zlodzeje jeśli jzcze dłuższą opinia - rasistowskie faszystowskie sieć dziecko hitleryzmu
  • ~Tony / 2024-01-23 15:13
    Ocena: 3.33 / 5
    Zboki wypad z tego forum. Lycamobile nie jest idealna ale za to tania w ofercie krajowej.
    Zaletydużo tanich GB w pakietach
  • ~Yulcoo / 2024-01-18 17:27
    Ocena: 2.33 / 5
    Podczas roamingu wyłączają kartę sim . Tłumaczą się,że uszkodzona karta. Chociaż po restarcie loguje się do sieci, żeby po kilku minutach się rozłączyć. Biuro obsługi klienta totalny porażka. Mam drugi numer z Play nigdy nie było problemów zagranica.
    WadyObsługa klienta
  • ~justa / 2024-01-16 16:09
    Ocena: 3.00 / 5
    Odkąd mam u nich numer codziennie dostaję zaproszenie na lnstagram: znieprawiona
    Już dołączyłem i jest grubo
    Zaletyinsta: znieprawiona
  • ~znieprawiona / 2024-01-16 16:07
    Ocena: 3.33 / 5
    Odkąd mam u nich numer codziennie dostaję zaproszenie na ????????????????????????????????????: @????????????????????????????????????????????????
    Już dołączyłem i jest grubo ????
    Zalety????????????????????????????????????: @????????????????????????????????????????????????
  • ~Roman / 2024-01-01 17:03
    Ocena: 3.33 / 5
    Lyca jest dobra ale ostatnio coś im się krzaczy system. Lycamobile powinna być jak karty sim z Plusa tj. 260-01. Póki co karty sim Lyca działają jako 260-09.
  • ~Prezes / 2023-12-26 20:42
    Ocena: 3.33 / 5
    Napisali mi że 24.12 przeniosą mi numer do lycamobile a dziś jest 26.12 i jak dzwonię na ten numer to jest niedostępny i nie przeniesiony do lycamobile
    ZaletyOferta
    WadyOlewanie klienta
  • ~Hainer / 2023-12-20 17:16
    Ocena: 2.00 / 5
    Mam również problem z przeniesieniem numeru od innego operatora. Wypełniam na ich stronie od dwóch miesięcy kilka razy dziennie formularz do przeniesienia numeru i cały czas wywala ten sam błąd. Obsługa po moich interwencjach co parę dni mi odpisuje, że już naprawili błąd a ten formularz dalej nie działa. Efekt jest taki, że muszę płacić za dwa numery u dwóch operatorów. Firma nie poważna. Nie potrafią sobie poradzić z tak prostą czynnością jak przeniesienie numeru.
    Drugi problem to oszukiwanie klientów na ofertach promocyjnych. Jak ktoś zapłaci im z góry za abonament za cały rok ( jest wtedy taniej) to nie otrzyma takiej ilości gigabajtów jak osoba, która płaci co miesiąc. Nigdzie wprost o tym nie piszą. Zorientowałem się dopiero po pierwszym okresie rozliczeniowym bo dostałem o połowę mniej gigabajtów niż pisało w ofercie. Nie da się z tym nic zrobić bo im zapłaciłem za rok z góry. Jest to ukryte oszustwo i naciąganie klientów. Jakbym od razu wiedział jak to działa i jak działa ich dział wsparcia technicznego to bym wybrał innego operatora. Nie polecam bo to kolejna firma cwaniaków w tej branży
  • ~Waldi / 2023-12-16 09:23
    Ocena: 3.00 / 5
    Bezpodstawnie ściągnęli mi z karty kredytowej pieniądze i odzyskanie ich graniczy z cudem.
  • ~Patrycja / 2023-12-06 14:11
    Ocena: 1.00 / 5
    17 października dzwoniłam do obsługi klienta, ponieważ chciałam przenieść swój numer telefonu do LycaMobile. Powiedziano mi, że formularz na stronie nie działa, więc nie mogę tego zrobić i muszę czekać, ale za 2 dni powinien już działać. Niestety tak się nie stało. Zadzwoniłam ponownie 25 października i powiedziano mi to samo. Niestety nadal formularz nie działał. 24 października zarejestrowałam kartę w punkcie partnerskim (Żabka) i pracownik obsługi klienta lycamobile powiedział mi, że od tego dnia mój pakiet jest już aktywny. Pakiet przy zamawianiu karty wybrałam na miesiąc, a skoro formularz nie działał, to nie mogłam z tego pakietu korzystać. Formularz nadal nie działa, a z działem obsługi klienta nie ma kontaktu. Nie udało mi się ani przenieść numeru ani odzyskać pieniędzy za niewykorzystany pakiet. Jednym słowem OSZUŚCI.
    ZaletyŻadnych
    WadyNic nie działa
  • ~Zico / 2023-11-29 23:38
    Ocena: 3.67 / 5
    Polecam Lyca do usług krajowych ze względu na tanie pakiety no limit i dużo GB. Za granicę lepiej zabrać inną kartę.
  • ~Waran / 2023-11-21 00:16
    Ocena: 4.00 / 5
    Jak mieszkasz w dobrym zasięgu Plusa to Lyca jest ok. W innym przypadku to szmelc.
  • ~Marcin / 2023-11-18 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziady kupujesz pakiety siano pobierają zero doładowania masakra
    Szwedzka łyka o dupe potrzaskac
    ZaletyZadnych
    WadyWszystkie mozliwe
  • ~Token / 2023-11-17 15:44
    Ocena: 3.33 / 5
    Posiadam smartfon dual sim z kartą Plusa i Lyca. Karta Lyca działa tak samo jak Plusa pod względem zasięgu i internetu. Jaki wniosek? Jak ktoś pluje na jakość sieci Lyca, to najpierw niech to robi na Plusa bo to ich nadajniki. Koniec i kropka.
    Zaletyniskie ceny za pakiety no limit i GB
  • ~Qdik / 2023-11-12 15:45
    Ocena: 1.67 / 5
    Katastrofa ;-( Internet jest bardzo niestabilny i często zrywa. Co z tego, że ceny może i atrakcyjnie jak nie da się na tym pracować. Zdecydowanie NIE POLECAM internetu z Lyca Mobile ;-(
  • ~Jj / 2023-11-11 23:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie Rudy już zapowiada podniesienie podatków,likwidację klasy średniej i dążenie do wzrostu bezrobocia żeby ludzie zapierd...za grosze a rasa panów żyła jak kiedyś ich kosztem! Już gronkowiec walc się wygadał w wywiadzie telewizyjnym.. że taniej to już było! Wszystko w temacie złodziejów i prania mózgów przez nie polskie media.
  • ~Loxon / 2023-11-09 23:46
    Ocena: 3.67 / 5
    Lyca jest dobra ale trzeba uważać na zasięg. Do rozmów jest ok.
strona 1 z 23
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 906
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177