Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lycamobile opinie

Ocena na podstawie 472 opinii

2.35 / 5

  • Cena/Jakość
    2.27
  • Obsługa klienta
    2.11
  • Oferta
    2.68

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Hainer / 2023-12-20 17:16
    Ocena: 2.00 / 5
    Mam również problem z przeniesieniem numeru od innego operatora. Wypełniam na ich stronie od dwóch miesięcy kilka razy dziennie formularz do przeniesienia numeru i cały czas wywala ten sam błąd. Obsługa po moich interwencjach co parę dni mi odpisuje, że już naprawili błąd a ten formularz dalej nie działa. Efekt jest taki, że muszę płacić za dwa numery u dwóch operatorów. Firma nie poważna. Nie potrafią sobie poradzić z tak prostą czynnością jak przeniesienie numeru.
    Drugi problem to oszukiwanie klientów na ofertach promocyjnych. Jak ktoś zapłaci im z góry za abonament za cały rok ( jest wtedy taniej) to nie otrzyma takiej ilości gigabajtów jak osoba, która płaci co miesiąc. Nigdzie wprost o tym nie piszą. Zorientowałem się dopiero po pierwszym okresie rozliczeniowym bo dostałem o połowę mniej gigabajtów niż pisało w ofercie. Nie da się z tym nic zrobić bo im zapłaciłem za rok z góry. Jest to ukryte oszustwo i naciąganie klientów. Jakbym od razu wiedział jak to działa i jak działa ich dział wsparcia technicznego to bym wybrał innego operatora. Nie polecam bo to kolejna firma cwaniaków w tej branży
  • ~Waldi / 2023-12-16 09:23
    Ocena: 3.00 / 5
    Bezpodstawnie ściągnęli mi z karty kredytowej pieniądze i odzyskanie ich graniczy z cudem.
  • ~Patrycja / 2023-12-06 14:11
    Ocena: 1.00 / 5
    17 października dzwoniłam do obsługi klienta, ponieważ chciałam przenieść swój numer telefonu do LycaMobile. Powiedziano mi, że formularz na stronie nie działa, więc nie mogę tego zrobić i muszę czekać, ale za 2 dni powinien już działać. Niestety tak się nie stało. Zadzwoniłam ponownie 25 października i powiedziano mi to samo. Niestety nadal formularz nie działał. 24 października zarejestrowałam kartę w punkcie partnerskim (Żabka) i pracownik obsługi klienta lycamobile powiedział mi, że od tego dnia mój pakiet jest już aktywny. Pakiet przy zamawianiu karty wybrałam na miesiąc, a skoro formularz nie działał, to nie mogłam z tego pakietu korzystać. Formularz nadal nie działa, a z działem obsługi klienta nie ma kontaktu. Nie udało mi się ani przenieść numeru ani odzyskać pieniędzy za niewykorzystany pakiet. Jednym słowem OSZUŚCI.
    ZaletyŻadnych
    WadyNic nie działa
  • ~Zico / 2023-11-29 23:38
    Ocena: 3.67 / 5
    Polecam Lyca do usług krajowych ze względu na tanie pakiety no limit i dużo GB. Za granicę lepiej zabrać inną kartę.
  • ~Waran / 2023-11-21 00:16
    Ocena: 4.00 / 5
    Jak mieszkasz w dobrym zasięgu Plusa to Lyca jest ok. W innym przypadku to szmelc.
  • ~Marcin / 2023-11-18 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziady kupujesz pakiety siano pobierają zero doładowania masakra
    Szwedzka łyka o dupe potrzaskac
    ZaletyZadnych
    WadyWszystkie mozliwe
  • ~Token / 2023-11-17 15:44
    Ocena: 3.33 / 5
    Posiadam smartfon dual sim z kartą Plusa i Lyca. Karta Lyca działa tak samo jak Plusa pod względem zasięgu i internetu. Jaki wniosek? Jak ktoś pluje na jakość sieci Lyca, to najpierw niech to robi na Plusa bo to ich nadajniki. Koniec i kropka.
    Zaletyniskie ceny za pakiety no limit i GB
  • ~Qdik / 2023-11-12 15:45
    Ocena: 1.67 / 5
    Katastrofa ;-( Internet jest bardzo niestabilny i często zrywa. Co z tego, że ceny może i atrakcyjnie jak nie da się na tym pracować. Zdecydowanie NIE POLECAM internetu z Lyca Mobile ;-(
  • ~Jj / 2023-11-11 23:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie Rudy już zapowiada podniesienie podatków,likwidację klasy średniej i dążenie do wzrostu bezrobocia żeby ludzie zapierd...za grosze a rasa panów żyła jak kiedyś ich kosztem! Już gronkowiec walc się wygadał w wywiadzie telewizyjnym.. że taniej to już było! Wszystko w temacie złodziejów i prania mózgów przez nie polskie media.
  • ~Loxon / 2023-11-09 23:46
    Ocena: 3.67 / 5
    Lyca jest dobra ale trzeba uważać na zasięg. Do rozmów jest ok.
  • ~Prixton / 2023-11-04 00:10
    Ocena: 3.33 / 5
    Oferta spoko tylko zasięg kinowy bo to działa na Plusie.
  • ~Komsomolskij Gieroj ™ / 2023-10-15 22:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja we Wladywostoku..osiągam 560 MB na siekundę...ale łączę się z sowieckim sputnikiem ... ŁUNA-20000.... I mam LTE++++ .pazdrawliaju was.
    ZaletyWsie...
    WadyNicziewo....
  • ~Sebastian / 2023-10-11 05:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze co koze by oszukuja ludzi na internecine kuoujesz pakiet 15gb a dostajesz 5 gb
  • ~Saturator / 2023-10-08 10:15
    Ocena: 5.00 / 5
    JESTEŚ NA 100% PEWNY, ŻE OSOBY MAJĄCE PROBLEMY Z SIECIĄ LYCA, MAJĄ TE SAME PROBLEMY W INNYCH SIECIACH. ŻYCIOWE PIERDOŁY!!!
    Zaletyprosta, tania i czytelna oferta
    Wadynie ma zasięgu na biegunie północnym :)
  • ~Mario / 2023-10-04 13:24
    Ocena: 1.67 / 5
    Dziadostwo, karta lajka PL gdy jestem za granicą np. W DE moge doładować konto ale już nie mogę dzwonić ani wykupić pakietów. Wszystko wraca do normy gdy przekroczę granice PL. Dopiero w PL mogę kupować pakiety i korzystac z nich za granicą.
    ZaletyBrak zelet
    WadyBrak komunikacji ,słaby serwis. Masakra
  • ~Strzyga / 2023-10-04 01:01
    Ocena: 4.00 / 5
    Ludzie nie czytajcie negatywnych opinii. To piszą tzw. życiowe pierdoły, nieudacznicy, ludzie mający od urodzenia problem z czytaniem ze zrozumieniem. Sieć Lyca nie jest mekką ale z czym tu mieć problemy??? Wszystko jest na stronie, a aplikacja mobilna (są dwie) pomaga aktywować pakiety. Polscy Janusze wypad stąd.
  • ~wojtek / 2023-10-03 20:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam najgorsze co mogło mnie spotkac kompletny brak komunikacji nic nie mozna zalatwic nie mozna zadzwonic z innych numerów na infolinie cos niesamowitego inaczej jak chcesz miec zabawe przenies sobie numer do nic
  • ~Uczciwa opinia wieloletniego użytkownik / 2023-10-03 08:08
    Ocena: 4.33 / 5
    Używam polskiego Lycamobile od wielu lat, mieszkając za granicą. W tym czasie, nie miałem większych problemów, i uczciwie mogę go polecić dla osób szukających tanich i niezobowiązujących opcji (nie ma potrzeby podpisywania umowy).

    ZaletyNiesamowicie tanio!
    Nie ma potrzeby podpisywania umowy.
    Doskonała opcja dla Polaków mieszkających za granicą, a potrzebujących polskiego numeru.
    Wady- Bardzo wrażliwi na zbyt duży roaming, co powoduje, że "za karę" mogą wyłączyć nawet wielomiesięczny pakiet.
    - Chociaż jest opcja kontaktu z obsługą techniczną przez numer Lycamobile, to gdy Lycamobile nie działa, to nie można się z nimi w tej sposób skontaktować. Pozostaje powolniejszy e-mail lub czat, na który jednak zawsze odpowiadali w przeciągu paru dni, rozwiązując problem.
  • ~Zadowolony użytkownik Lyca / 2023-10-03 01:10
    Ocena: 5.00 / 5
    PRZYPOMINAMY WSZYSTKIM TROLLOM, ŻE JEST TO STRONA ODNOŚNIE OPINII KART SIM LYCAMOBILE POLSKA. WRZUCANIE OPINII O KARTACH SIM LYCAMOBILE Z INNYCH KRAJÓW NIE SPOWODUJE ROZWIĄZANIA TU PROBLEMU.
    Zaletyprosta i tania oferta i bardzo dużo GB
    Wadyludzie na potęgę mylą lycamobile polska z innymi zagranicznymi oddziałami lycamobile
  • ~Maciej / 2023-10-02 18:07
    Ocena: 1.67 / 5
    Dno i wodorosty. Tragiczna obsługa klienta, nie da się skontaktować z innego numeru niż Lycamobile chyba że przez czat, który ma cię zlać po minucie. Z takim badziewiem to nie miałem do czynienia. Jest poniedziałek a w sobotę kupiłem doładowanie i jest nadal awaria w całej Europie, infolinią dla klientów wyłączona w tym czasie.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4175
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3772
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2820
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2448
Mobile Vikings
Ocena: 4.63, ilość opinii: 1170
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 946
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4284
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3464
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3186
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2539
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1963
Orange Neostrada
Ocena: 1.94, ilość opinii: 1179