Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 348 opinii

1.56 / 5

  • Oferta
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.47
  • Cena/Jakość
    1.60

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Wiesiek P. / 2019-07-22 10:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza z najgorszych firm w jakiej byłem od 40 lat .W mojej sprawie wyłudzono ode mnie dodatkowe pieniądze za O.C. Dotyczy wpisu w spół właściciela w dowodzie rejestracyjnym mojej córki i nękanie mnie strasząc windykacją i komornikiem . Od zawsze miałem wpisy w spół właścicieli i żadna inna firma mnie tak mnie nie "wkręciła" jak Link4. Ja nawet nie wiedziałem że córki nie ma w Gwarantowanych Świadczeniach .Nie było pytania (załatwiałem przez internet) zadanego przez ich przedstawiciela czy jest w dowodzie wpisany w spół właściciel i to jest początek całej mojej sprawy i mojego końca w tej złodziejskiej firmie .Nie wiedziałem że ten wpis to na mnie podwyżka O.C. Nie potrzebnie przesłałem im ksero dowodu rejestracyjnego bo chcieli ( to dla nich otwarta "furtka) i sam na siebie "ukręciłem bat" .Nie zgodziłem się na podwyżkę i złożyłem reklamację No i się zaczęło .Z mojej strony pisałem ,dzwoniłem ponad 10 razy do różnych ich przedstawicieli i co? ano nic .Olewali moje pisma .Doprowadziłem do tego że przesłali mi nagranie audio z przed dwóch lat i w nagraniu tym NIE BYŁO ŻADNEGO PYTANIA O W SPÓŁ WŁAŚCICIELU .Oni nie biorą pod uwagę żadnych nagrań z telefonów (mają te nagrania asekuracyjnie tylko dla siebie)chyba że chodzi o poważne sprawy wypadkowe i sądowe. Córka dała mi pieniądze i powiedziała OLEJ TĄ firmę .TAK TEŻ ZROBIŁEM i wypowiedziałem Polisę (byłem u nich 2 lata + ubezpieczenie mieszkania) ale teraz ja będę robił im antyreklamę i wszędzie gdzie się da rozpowiadał że Firma Link4 to oszuści i złodzieje .UWAŻAJCIE .NIC NA TELEFON .TYLKO NA PIŚMIE ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU .TO DRUGI AMBER GOLD
    ZaletyŻADNYCH
    WadyOSZUSTWO , "WKRĘCANIE " W TRAKCIE TRWANIA POLISY i DROGIE POLISY
  • ~sony / 2019-07-20 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Link4 to banda i bardzo łatwo się naciąć przy zakupie ubezpieczenia online. Żeby poznać cenę, trzeba wypełnić formularz. Będąc w pośpiechu - wypełniłam. Niestety, płatność nie zadziałała i wywaliło mnie ze strony. W końcu kupiłam ubezpieczenie gdzie indziej. Okazało się jednak, że mimo nieudanej płatności, Link4 stwierdziło, że podpisałam umowę, a parę miesięcy później dostałam wezwanie od komornika. Próby wyjaśnienia sytuacji i reklamacji nie pomogły. Mam dwa ubezpieczenia i dług. Dzięki wielkie, Link4, bandyci.
  • ~Jacek / 2019-07-17 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, naprawiają auta na najtańszych częściach w dodatku jeszcze trzeba dopłacać z własnej kieszeni
  • ~Martinez / 2019-07-17 08:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Uciekać uciekać uciekać!!!!
    Złodzieje i darmozjady.
    Szkoda że sprawcy Link4
    Szkoda od ponad miecha nie wypłacona.
    Zero kontaktu. Po moim tel po dwoch tyg przyjechał rzeczoznawca Wycena na śmieszne pieniądze dobrze więc się odwołałem. Kolejny tygodnie lecą i tak dodaje z Nimi walczę . Sprawę napewno oddam dalej. Niech ciepria
    ZaletyZadnej
    WadyBrak kontaktu na wszystko olewka i o wszystko się txreba upominać. Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia
  • ~Aga / 2019-07-12 12:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprawca wypadu z ubezp. W Link 4.Zderzak,błotnik,lampa ,atrapy plastikowe zderzaka,nadkole ,maska pasek klinowy oraz praca mechanika oszacowany koszt naprawy 1000 zł .Za te pieniądze żaden warsztat nawet nie chce rozmawiać na temat naprawy ! Dlatego walczę o realne odszkodowanie !
  • ~Wiktor / 2019-07-11 06:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Wykupione AC wkład własny w szkodę 500 zł. Uderzyłem w biednego liska. Wymieniałem, przedni zderzak, skraplacz klimatyzacji, obudowę chłodnicy, nowy czynnik chłodniczy. Za naprawę zapłaciłem 1300zł netto. Z AC wypłacili 160 zł...nie polecam, uciekajcie od nich jak najszybciej.
  • ~mamfik / 2019-07-09 18:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Mąż miał stłuczkę - Pani która była winna miała polisę W Link4 jak przyszło do kosztorysu to naliczyli 700 zł za błotnik,lampę i zderzak. Nie wiem gdzie za takie pieniądze mechanik naprawi nam samochód
    Zaletybrak
    Wadyewidentne zaniżanie odszkodowań
  • ~WLODI1980 / 2019-07-09 13:18
    Ocena: 1.00 / 5

    miałem szkodę nie z mojej winy w zielem od nich auto na 5 dni mieli przedłużyć ale zadzwoniła pani z link i kazała oddać auto bo w moim aucie skończył się przegląd 2 dni po szkodzie auta a wycena auta to kpina bylem u kilku mechaników i pokazałem szkodę i okazało się ze za ich wycenę to części ledwo się kupi porostu złodzieje i oszuści nigdy oc u nich nie wykupie i będę odradzał znajomym

    OMIJAĆ BANDĘ OSZUSTÓW
    ZaletyBrak
    WadyWSZYSTKO CO U ZŁODZIEJ
  • ~Klijent / 2019-07-06 14:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma tragedia pani na infolinii próbowała mi wmówić że 1 szkoda na rok to zdecydowanie za dużo na koniec dodała że nie znajdę nigdzie taniej jak już znalazłem o połowę taniej nikomu nie polecam i nigdy więcej tej firmy
    ZaletyBRAK
    WadyDrogo
  • ~Daniel / 2019-07-06 13:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Droga firma i trudno się wyplątać jak chce się odejść. Dawna świetność minęła. Obecnie to PZU czyli drożyzna i dużo wydają na reklamę kosztem jakości i konkurencyjności. Budzą się dopiero jak chcesz odejść. Omijać szerokim łukiem.
  • ~hENRYK / 2019-07-02 13:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści!!! Lepiej się trzymać od nich z daleka!!!! Odpisują na maile po ponad tygodniu! wprowadzają człowieka w błąd i naliczają składki za korzystanie z ubezpieczenia chociaz przedluzylo sie u obecnego ubezpieczyciela i z ich ubezpieczenia nawet się nie korzystało!!!! ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM!!!!
    WadyNIEKOPETENCJA, OSZUSCI, WPROWADZAJĄ KLIENTA W BŁĄD, NALICZAJĄ OPŁATY CHOCIAŻ KORZYSTAŁO SIE Z INNEGO UBEZPIECZENIA
  • ~Michal / 2019-07-01 13:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i metr mulu. Wyslane wypowiedzenie OC przed jego koncem bo wykupilem tansze u konkurencji a ta banda idiotow na sile probuje ci wcisnac swoje w,awiajac ze MUSZE oplacic skladke na kolejny rok. Widac banda jelopow nie zna przepisow i pomyslec ze zateudniaja tam debili a potem sie dziwia ze maja taka ocene
    ZaletyBrak
  • ~Marek / 2019-06-27 22:31
    Ocena: 1.67 / 5
    Totalne dno w sprawie wypłaty odszkodowania szukają dziury wszędzie byle nie wypłacić wysyłają kalkulator szkody ile wypłacić za zderzak 10cm uszkodzenia tyle wypłaty gdzie w ASO kopie sobie 10cm zderzaka i jak go skleje może na kropelka kpina całkowita lichwa totalna.
  • ~krzysztof / 2019-06-26 15:17
    Ocena: 1.00 / 5
    kompletnie nie polecam, banda idiotów pracuje, nie potrafią wyszukać sprawy, nie odzyskałem zwrotu za polise tragedia
  • ~Oszukany klient pamięta / 2019-06-25 16:37
    Ocena: 1.00 / 5
    NNW nie polecam , córka miała skręconą nogę ,wydarzyło się to podczas wysiadania , więc mamiony przez konsultanta -sprzedawcę jak bardzo pomocne jest nnw w takich wypadkach kupowałem je przez wiele lat. Kiedy już doszło do zdarzenia z...ne link4 stwierdziło ,że odszkodowanie się nie należy, podczas gdy inni ubezpieczycieli uznali uszczerbek. UWAGA LINK4 oszukuje, to tylko małe odszkodowanie ,ale rzutuje na rzetelność ubezpieczyciela- nigdy więcej dobrowolnej polisy u tych krętaczy!
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Skok / 2019-06-21 22:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Liknk4 to oszuści i ściągacze.wysłali na mnie komornika za ubezpieczenie mieszkania kturego nie posiadam i nigdy nie zawierała żadnej polisy.
  • ~Użytkownik Link 4 / 2019-06-20 10:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Podzielam wszystkie poniższe negatywne opinie. Wybierają link 4 nic dobrego człowieka nie może spotkać!!! Banda oszustów i złodziei. Nie polecAM!
    Zaletybrak
    WadySAME WADY
  • ~Barbara / 2019-06-19 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Podzielam wszystkie negatywne opinie. Banda oszustów! w sobotę zgłaszałam im swoja uszkodzoną szybę( a mam wykupiony wariant szyby 24) w aucie i poinformowali mnie że zgłoszą się do mnie w ciągu 24 godzin. czekałam cały poniedziałek i nic! dziś jest wtorek ,dzwonie do nich ponownie a oni do mnie że nie jest zgłoszona szkoda gdyż w sobotę był nie kompetentny i nowy konsultant. ja się pytam co mnie to obchodzi! 24 godziny to 24 godziny! zaznaczam że przebywam obecnie 300 km od mojego miejsca zamieszkania i jak ja mam niby tam dojechać jak ci oszuści mnie w bambuko zrobią?!dziś jest środa i dzwonię po raz kolejny a oni do mnie że ktoś do mnie zadzwoni za 24 godziny!! kolejne 24 godziny!!! i musiałam kupić szybę za własne pieniądze!!!!
    Zaletyżadnych!!!
    WadyOszuści !!!!!
  • ~tori / 2019-06-17 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak wykupić oc to zachęcają ..a jak di wyplaty odszkodowania to tacy matacze jakich mało Nie polecam!!!!!
    WadyWszystkie mozliwe
  • ~GP / 2019-06-14 08:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści. Polisa nr K12320026101. Assistance Komfort w Link4 to wyłudzenie pieniędzy. 1. Mimo rzekomo zapewnionego przez owu holowania do miejsca wskazanego pani na infolinii uparcie twierdzi, że holowanie mogłoby się odbyć i tu uwaga do najbliższego warsztatu i na nic się zdaje powoływanie się na warunki i cytowanie ich. 2. Mało tego miałem podobno obowiązek dzwonienia już z miejsca awarii i tu znów nie pomogło tłumaczenie, że trzymając kierownicę musiałem najpierw zjechać z drogi. 3. Według Link4 awarią lub unieruchomieniem nie jest cieknący przewód z paliwem czy z płynem hamulcowym. Skoro samochód nadal się toczy po drodze nie doszło do awarii czy unieruchomienia. Należy poczekać, aż zbiornik z paliwem wybuchnie, samochód spłonie, kierowca z pasażerami się spalą a samochód będzie unieruchomiony. 4. Samochód zastępczy też się nie należy, bo skoro zjeżdżając z drogi zatrzymałem się akurat przed jakimś warsztatem to nie będę mnie holować, mimo tego iż mam zapewnione holowanie do wskazanego warsztatu a więc wybór warsztatu należy do mnie, bo za to w końcu dopłaciłem. Złodzieje i wyłudzacze.
    ZaletyBrak.
    WadyWyłudzacze i oszuści.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.61, ilość opinii: 374
Hestia
Ocena: 1.52, ilość opinii: 374
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
Generali
Ocena: 1.76, ilość opinii: 187
AXA
Ocena: 1.52, ilość opinii: 139
Warta
Ocena: 1.54, ilość opinii: 135
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 858
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 681
ITAKA
Ocena: 2.73, ilość opinii: 381
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 226
nju mobile
Ocena: 3.11, ilość opinii: 153
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 133