Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 262 opinii

1.62 / 5

  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena/Jakość
    1.66

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~ToJa / 2018-12-02 23:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma szuka baranów, ktorych można oszukać na każdym kroku. Wycenili mi starszy samochód (Daewoo Lanos) po kolizji na 900zł, odejmująć horrendalne pieniądze za to, że niby miałem maksymalnie zużyte opony do 3mm, mimo, że były prawie nowe i miały 6,6mm, odjęto mi za to -204zł, oraz za to, że miałem inny kolor maski -463zł. Firma rownież wyceniła instalacje gazową na 68zł, zamek centralny na 13zł a silnik i osprzęty na 128zł. P A R O D I A, UNIKAĆ FIRMY JAK SIĘ TYLKO DA I LEPIEJ NIE MIEĆ DOCZYNIENIA.
  • ~Andrzej / 2018-11-25 18:26
    Ocena: 1.00 / 5
    DNO I WODOROSTY, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE . SZANOWNI PAŃSTWO OMIJAJCIE TO DZIADOSTWO SZEROKIM ŁUKIEM JAK NAJDALEJ, TO JEST TAKA FIRMA ABY CIĘ WYDYMAĆ OSZUKAĆ I NIE WYPŁACIĆ. JAK NAJDALEJ , SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ.
  • ~Ewelina / 2018-11-20 11:50
    Ocena: 1.33 / 5
    Obecnie jest likwidowana moja szkoda z ubezpieczenia sprawcy który jest ubezpieczony w tej firmie, KROTKO MÓWIĄC ZŁODZIEJE. Wszystko jest nie związane pomijając że czołowo dostałam nawet nie uznano przedniego zderzaka. ŚMIECH I KOMEDIA!!!!!!!!!
    Zaletyniska cena
    Wadywszystko!!!!!!!!
  • ~wojtek / 2018-11-11 15:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zaskoczony błyskawiczną wypłatą odszkodowania za skradziony samochód przez link4,byłem załamany po kradzieży ale odzyskałem znowu chęć do życia,na prawdę uwierzcie ludzie że dobra Firma której warto zaufać pod względem ubezpieczenia ac-kradzieżowe.Pozdrawiam P. Magdę która prowadziła moją szkodę.Od złożenia dokumentów do wypłaty odszkodowania trwało zaledwie kilka dni proszę mi wierzyć to nie żadna ściema.
    Zaletyszybko,solidnie
    Wadybrak
  • ~Basia0505 / 2018-11-07 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Od momentu zakupu auta przezywam koszmar z ta firma: auto bylo ubezpieczone w Proamie z taka polisa wyjechalam od sprzedajacego, link 4-nie wiem skad wzieli moje dane nekaja mnie wezwaniami do zaplaty; dzis dostalam list od windykatora z wezwaniem do wplaty prawie 700 zl...Auto mam ubezpieczone dalej w Proamie...rozmawialam z osoba od ktorej kupilam auto-twierdzi ze raz dzwonil do link4 zeby sie zorietowac co do warunkow polisy. Ta firma to jakas masakra , ja w kazdym razie oddaje sprawie do sadu o nekanie
    ZaletyZadnych
    WadyNaciaganie ludzi
  • ~Radek / 2018-11-07 20:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i naciagaczy. Chca zapłaty niecałych 700 zl za polise oc, której mimo, iz nie chcialem i mało tego nawet nie otrzymałem. Rozmowa z nimi do niczego nie prowadzi, w zaparte mi wmawiaja, ze mam u nich polise, i że sie na nia zgodziłem. Wydzwaniaja windykatorzy, którzy nie potrafia przedstawić nawet kopii dokumentu, który by potwierdzał zawarcie jakiejkolwiek umowy. Poprostu kabaret
  • ~Klaudia / 2018-11-02 23:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam infolinii... Mój przypadek: sprowadziłam samochód z Niemczech, wykupiłam polisę na miesiąc, w LINK4, żeby wrócić samochodem na kołach do domu. 3.11 kończyła mi się polisa, zadzwoniłam na infolinię, aby dowiedzieć się czy muszę wykupić następna polisę (pierwszy raz miałam auto z Niemiec, więc byłam w tych sprawach kompletnie nie rozeznana).. Pan na infolinii poinformował mnie, że jeżeli nie wykupie polisy czeka mnie kara 4000 mimo, że samochód nie jest zarejestrowany w żadnym kraju, co oczywiście jest nie prawdą.(w momencie kiedy kończy mi się ubezpieczenie nie mogę się poruszać tym samochodem w drodze). Straciłam pieniądze na dojazdy, swój czas, czas moich znajomych, na załatwianie czegoś, co mogę zrobić w późniejszym czasie, bez żadnych kar i obciążeń... Serdecznie dziękuję Panu, który wprowadził mnie w znaczy błąd.
    Wady To
  • ~Magda M. / 2018-10-12 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Likwidacja szkody w LINK4 to istny koszmar! Z większym oszustwem jeszcze się nie spotkałam.
    Szkodę w moim aucie LINK4 wycenił na 515,60 PLN i pomimo mojego sprzeciwu oraz prośby o dokonanie wyceny zgodnie z cennikiem autoryzowanego serwisu taką kwotę mi przesłano. Naprawy dokonałam w autoryzowanym serwisie i jej koszt wynosił – uwaga – 3 528,80 PLN, czyli różnica to „skromne” trzy tysiące złotych, które ostatecznie LINK4 dopłacił, ale różnica między ich wyceną a faktyczną ceną naprawy była kolosalna (sam lakier kosztował 861,60 PLN).

    Apel do wszystkich likwidujących szkodę w LINK4 – „Nie dajcie się oszukać!” I pamiętajcie, że przy kontakcie z konsultantami potrzebna jest anielska cierpliwość, bo nawet podczas umawiania auta zastępczego piętrzone są rozliczne trudności.
    Zaletyjak dla mnie to żadnych zalet, całe szczęście, że nie jestem tam ubezpieczona
  • ~Dzamiila / 2018-10-11 10:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wysyłają polisy. Zakres ubezpieczenia inny niż wysyłają. Beznadziejna obsluga
    ZaletyZadnych
  • ~Atol11 / 2018-10-04 14:26
    Ocena: 1.00 / 5
    nie często miewałem awarie, więc trudno o porównania.
    Link4 odmówił wypłaty odszkodowania za zalanie mieszkania w skutek awarii pralki automatycznej, chociaż w polisie jest ''awaria agd'' wymieniona jako, że będzie miała pokrycie w odszkodowaniu.
    Po takim zdarzeniu - mówię im NIE I NIGDY WIĘCEJ. I NIE POLECAM.
    Zaletywabienie zawarciem mądrej polisy - nie jest zaletą, a to link4 potrafi i obawiam się, że niewiele więcej
    Wadybrak wiarygodności
  • ~Lekarz / 2018-10-03 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści i nic więcej. Chciałem dowiedzieć się o ofertę ubezpieczenia mieszkania, a już wzywają do zapłacenia za polisę. Żadnej zgody nie wyraziłem. Wcześniej zawarłem umowę ubezpieczenia samochodu AC. OC i NW na moją żonę. Od tej pory nękają nas firmy windykacyjne. Uważajcie, bo jest to firma pozbawiona jakichkolwiek zasad. Wysłałem pisemne wyjaśnienia i jak grochem o ścianę.Nie odpowiadają na listy polecone, a kontakt z nimi jest niemożliwy.
  • ~Egniu / 2018-10-03 18:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszusci!Przyciagaja niskimi skladkami,a pieniedzy z odszkodowania nigdy nie zobaczycie.Pomimo,ze dom byl juz drugi rok u nich ubezpieczony,to szkody nie uznali.Skladam wypowiedzenie i nigdy wiecej.
    Wadywylacznie
  • ~Mona / 2018-09-26 19:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Po 3 tygodniach od ubezpieczenia samochodu w LINK4 (OC+ smart casco) skradziono moj samochod. Ubezpieczyciel, bez problemu wyplacił mi odszkodowanie na ustaloną w umowie kwotę. Nawet nie było trzeba czekac na umorzenie sprawy przez policję, a juz miałam pieniądze na koncie. Kontakt bardzo atwy, przydzielono mi likwidatora szkody, z którym mogłam w każdej porozmawiać i zapytać o instrukcję postępowania. Polecam.
    Zalety-niska składa
    -szybko wypłacone odszkodowanie
    -nie zanizono kwoty odszkodowania
    -łatwu kontakt
    Wady-brak
  • ~Lenio / 2018-09-26 09:25
    Ocena: 1.00 / 5
    firma oszukuje na każdym kroku brak jakiekolwiek odpowiedzi już chyba łatwiej trafić szóstkę w totka niż uzyskać od nich jakąkolwiek odpowiedz nie polecam tej firmy unikać jak ognia. Do tej pory nie brałem takich opinii na serio ale obecnie uważam, że jest to najgorsza firma na rynku Unikać jak ognia. Najlepiej nagrywać wszystkie rozmowy z tymi ludźmi bo potem są problemy żeby im cokolwiek udowodnić a na reklamacje nie odpowiadają mam nadzieje ze firma zniknie z rynku
    Zaletyzeoro
    Wadysame
  • ~Eugi / 2018-09-17 18:41
    Ocena: 1.67 / 5
    Dziady, zaproponowali mi 1100 zł za ubezpiecznie, gdzie w innym towarzystwie wykupiłem OC za 560 zł.
    Oszuści, omijać szerokim łukiem...
    Zaletybrak
    Wadytyle że można książkę napisać albo film nakręcić.
  • ~Janek / 2018-09-17 07:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprawa z OC sprawcy .
    Oszukują ze wypłacili pieniądze . Nagrałem wszystkie rozmowy . Sprawa dzisiaj trafia do prokuratury !!!
    ZaletyŻadnych
    WadyOszustwa
  • ~Paweł / 2018-09-12 19:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Druga polisa na auto u nich. Dodatkowo mini caso tj. ubezpieczenie od pożaru, kradzieży, klęsk żywiołowych, laweta, naprawa w drodze itd. Auto pojemność 2499ccm koszt całkowitej polisy 849 zł. Kiedy doszło do obierania gałęzi która uszkodziła przednią szybę w aucie cała procedura od zgłoszenia do wypłaty trwała ok 72 godzin.
    ZaletySzybko. Wygodnie.
  • ~Slawomir / 2018-09-12 13:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Zrobili problem po 3 latach ubezpieczebia z niczego
    Bardzo ciezko dogadac sie z nimi
    Jestem bardzo zawiedziony z powodu anulowania ac
  • ~Adm / 2018-09-10 23:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprzedałem auto 2 miesiące od wykupienia polisy na rok. Miałem dostać zwrot ubezpieczenia calego a wysłali mi 20 złotych. Porażka totalna. Z daleka od tych nedznych siedmiu 4
  • ~Daniel / 2018-09-10 10:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsluga do momentu zakupy polisy - super. Jesli chcesz zglosic szkode juz nie jestes traktowany tak milo. Od kilku miesiecy nie uznaja szkody z ubezpieczenia Dom twierdzac ze "szkoda nie mogla miec miejsca". To jakis absurd!!
    Zaletybrak
    Wadynie wywiazuja sie z umowy
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.62, ilość opinii: 305
Hestia
Ocena: 1.52, ilość opinii: 280
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
Generali
Ocena: 1.85, ilość opinii: 158
MTU
Ocena: 1.67, ilość opinii: 125
AXA
Ocena: 1.55, ilość opinii: 102
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113
Virgin Mobile
Ocena: 2.52, ilość opinii: 75