Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 286 opinii

1.58 / 5

  • Oferta
    1.66
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.61

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~matt / 2019-02-27 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, wyłudzacze pieniędzy i złodzieje. Ubezpieczenie wypowiedziałem, po pewnym czasie otrzymałem wezwanie do zapłaty. ODRADZAM, chyba, że ktoś chce płacić za ubezpieczenie, które zostało wypowiedziane.

    Dodzwonić się do nich graniczy z cudem.
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKO
  • ~Dakr / 2019-02-25 22:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Bez żadnych zarzutów. Profesjonalna obsługa. Proste ubezpieczenia. Polecam w 100% .
    ZaletyObsluga
    WadyBrak
  • ~Magdalena / 2019-02-22 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Po zakupie samochodu ubezpieczonego w Link 4 została doliczona horrendalna dopłata do oc. Poprzedni właściciel płacił składkę 2,5 razy wyższą ( chociaż miał szkody ) niż ja na inny samochód o podobnych parametrach a i tak zostałam zmuszona do dopłaty chociaż posiadam wysokie zniżki. Na pytanie skąd taka kwota arogancka pani na infolinii odpowiedziała, że "dlatego bo to jest link 4".

    Nie polecam i na pewno po zakończeniu polisy nową zakupię w innej, szanującej klientów firmie.
  • ~ARKADIUSZ / 2019-02-21 17:28
    Ocena: 1.67 / 5
    OFERTA AC kosztorys porażka części wycena najtańszego zamiennika pomniejszona o 30% przy rocznym aucie
    wYPŁATA ODSZKODOWANIA POKRYŁA OKOŁO 40% NAPRAWY NA CZĘŚCIACH UrzYWANYCH NA ODWOŁANIE ODPOWIEDZIELI ZE TYLKO SĄDOWO ROZPATRUJĄ -- MÓJ KOSZTORYS OLALI -- NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
    ZaletyNIE MA
    WadyBRAK ZROZUMIENIA I NIE AKCEPTOWANIE ODWOŁAŃ !!!!
  • ~Adams / 2019-02-20 08:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Podejście do klienta zerowe
    Godziny oczekiwania
    Ceny z kosmosu, 3razy większe niż gdzie indziej.
  • ~aduś / 2019-02-18 22:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Miałem stłuczkę nie dawno ale auto mocno uszkodzone - wycena link4 jest 4 krotnie niższa niż w warsztacie, zabierają 50% wartości części bo były używane. Usłyszałem że na ich koszt chcę wyremontować auto. Nawet musiałem zapłacić za odebranie auta zastępczego. Omijajcie Link4 szerokim łukiem
    Zaletybrak
    Wadynie mili konsultanci
  • ~Evans / 2019-02-08 07:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści. Słaby kontakt. Słaby dostep do informacji o szkodzie. Oszukują przy wypłacie odszkodowania. Zawierają niekorzystne zapisy w warunkach polisy nie informując o nich.
    ZaletyNie przypominam sobie.
  • ~rodo / 2019-02-06 17:30
    Ocena: 2.00 / 5
    Poziom obsługi klienta jest na najniższym poziomie. Konsultantka bardzo niemiła, znudzona, chce jak najszybciej zakończyć rozmowę, byleby jej już nie zawracać d...y. Oferty z kosmosu. Nie polecam nikomu.
    Zaletybrak
    Wadyobsługa klienta
  • ~Ed / 2019-02-05 12:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszni oszuści 2 lata temu zapłaciłam za ubezpieczenie auto zostało dawno sprzedane, mam potwierdzenie za każdą płatność mimo tego wymagają ode mnie kolejnej zapłaty za samochod twierdząc że płatność nie została uiszczona. Wysłałam już kilka e-maili z potwierdzeniem zapłaty a wciąż dostaje pisma i telefony z prośbą zapłaty. Nie polecam tragedia..
    WadyKpia sobie z ludzi. Naciagacze
  • ~apsikk / 2019-01-31 12:57
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałam w link4 ubezpieczenie samochodu AC/OC. Miałam wypadek z mojej winy. Wszystko zostało sprawnie przeprowadzone, naprawa w ASO bezgotówkowo. Naprawdę nie moge narzekać.
    ZaletyProfesjonalna obsluga klienta
    Szybkie załatwienie rozczenia
  • ~mat / 2019-01-29 08:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma beznadziejna,oszuści i naciągacze.Miałem wypadek z winy osoby,która OC miała w LINK4.Kilka miesięcy leczenia,wysłałem faktury,historię choroby,powysyłali mnie na jakieś badania do róznych specjalistów a teraz twierdzą,że nie mają od nich opinii i nie mogą ruszyć ze sprawą.KATASTROFA I OSZUSTWO,przeciąganie w czasie,na infolinii nie ma co rozmawiać bo albo nikt nic nie wie albo są tak szkoleni żeby udawać idiotów.Będę musiał się zwrócić o pomoc do Rzecznika Finansowego i to radzę innym poszkodowanym przez tą debilną i złodziejską firmę.Omijajcie szerokim łukiem tych oszustów.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko,firma,która powinna być wzięta w kontrolę
  • ~JA / 2019-01-15 12:29
    Ocena: 1.00 / 5
    LINK 4 to oszuści. Przy wypłacie szkody zaniżają wasrtość szkody o 90%.
    NIE POLECAM!!!
    ZaletyBRAK.
  • ~Fred / 2019-01-12 01:32
    Ocena: 4.33 / 5
    Czytając opinie nie wierzę,że tak postępuje obecnie LINK/4. Miałem szkodę, w grudniu, zgłosiłem w styczniu ,wysłałem zdjęcia opisałem wcześniej likwidatorce co i jak się stało, opisałem również na formularzu. Po tygodniu przyszła wycena, zakwestionowałem -opisałem dodatkowo szkodę raz jeszcze,przedstawiłem swoje opinie i argumenty. Przyjęto je i uwzględniono do realnej sumy, za którą mogę naprawić szkodę i to w dobrym warsztacie w dużym mieście,gdzie ceny są jedne z wyższych! Tak więc 11 01 2018 mam na koncie pieniądze i ustalam termin naprawy. Zostanie jeszcze na gratis dla lakiernika za dobrze wykonaną pracę i paliwo na dojazdy. To rozumiem! Pozdrawiam i życzę każdemu tak załatwienia sprawy.
    Zaletydość rzeczowe tłumaczenie i pokierowanie sprawą oraz szybkie załatwienie szkody.
    WadyMożna było za pierwszym razem tak załatwić.
  • ~e-raf / 2019-01-07 22:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Całkowicie się zgadzam z podanymi krytycznymi opiniami! Link4 to kombinatorzy i krętacze. Byłem poszkodowanym, inny samochód uderzył mnie w tył. Nawet nie dali możliwości, żeby przyjechał likwidator i osobiście stwierdził rozmiar szkód (chodziło przede wszystkim o tylny zderzak z czujnikiem parkowania). Otrzymałem kalkulację, według której wynikałoby, że ew. kwota na podstawie kalkulacji byłaby NIŻSZA od kwoty obliczonej przez program. Z łaski wypłacili mi ok. 900 zł, żerując na tym że "szeregowy" klient jak ja nie ogarnia od razu wszystkich szczegółów i formalności (oryginalny nowy tylny zderzak kosztuje w serwisie Forda z bonifikatą ok. 1100 zł!). Paskudni naciągacze! Nie dosyć że poszkodowany ma kłopoty, to jeszcze oni kolejne dołożą! Skandal!
  • ~Paul / 2018-12-28 10:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści! Uwaga na dane osobowe. Kradną dane i zawierają fikcyjne umowy i ścigają za to ludzi! Próbowali mnie okraść ale sprawa trafiła na Policję...
  • ~ANDRZEJ. / 2018-12-27 17:30
    Ocena: 1.00 / 5
    LUDZIE TO ŚMIECIE ŁACHUDRY I OSZUSTY GORZEJ NIŻ BAGNO Z SZAMBEM, TE ŁACHUDERSTWO TO POWINNO ZA KRATAMI BYĆ
  • ~Anna / 2018-12-21 16:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje jak chcą pozyskać klienta to pięknie gadają a jak oni mają się wywiązać z zobowiązania to już klienta mają w domu. .... przekonałam się sama szkoda i wypłata odszkodowania jak dowiadywalam się kiedy będzie zdjęta szkoda to powolywali się na 30 dni zdjęcie i wypłata odszkodowania bo tak mówi regulamin u mnie już dawno minęło 30 dni i dupa jak odszkodowania na koncie nie ma tak nie ma. Oszusci i złodzieje. Unikac ich z daleka. Tylko tancowac w telewizji im wychodzi.
    ZaletyZero
    WadyWadliwy towar
  • ~qaz10 / 2018-12-15 14:47
    Ocena: 4.00 / 5
    dajcie nazwe firmy ktora jest tansza od link4 , kupuje tylko OC bo jak widac AC to tylko nabijanie kasy firm ubezpieczeniowych,
    OC AXA 614 pln,
    link 4 510 pln,
    pisalem do AXA , w sumie 5 aut bylo u nich ubezpieczonych, odpisali ze 614 pln to jedyne na co moga mi zaproponowac, i juz w AXA zostaly 4 auta
    Zaletycena
    Wadybrak
  • ~Michał / 2018-12-15 09:40
    Ocena: 2.50 / 5
    Banda złodzieji, unikać, szukają kruczków żeby wyrwać choćby kilka pln byłym klientom.
    Po telefonie z Link4 - konsultant, rozmowa nagrywana, nie zgodziłem się na przedłużenie OC, (inna firma jest tańsza o 250 PLN). Po tygodniowej zwłoce przysłali polisę OC, na mojego maila i po rozmowie z konsultantem przesłali wzór wypowiedzenia, wypełniłem, podpisałem skan wysłałem do bok@link4.pl. i co? Po tygodniu nakaz zapłaty bo druk wypowiedzenia jest nieprawidłowy, ten który mi przysłali, znowusz telefon do konsultanta (to kosztuje) i info - inny druk wypełnić, przesłać. Zrobiłem, takie opóźnienie 2 tygodniowe kosztuje mnie nie z mojej winy 39,89 PLN nie licząc 4 połączeń płatnych z konsultantem.
    Pamiętajcie !!! Link4 musi się reklamować bo nie ma klientów, kicha firma.
    ZaletyPierwszy raz taniej
    WadyPotem kłopoty z wypowiedzeniem
  • ~Aro / 2018-12-14 11:52
    Ocena: 1.67 / 5
    Bardzo się zawiodłem na LINK4, posiadam ubezpieczenie opon i AC, ostatnio nieznany sprawca przeciął mi wszystkie opony nożem i nie nadają się do naprawy, musiałem z własnej kieszeni wydać 1650 zł bo ta firma płaci tylko za naprawę starych opon na wulkanizacji! Gdy ubezpieczałem auto to zapewniała mnie firma, że w razie awarii opon zapłaci mi za nowe i nawet nie mogłem skorzystać z auta zastępczego, które mam wykupione w pakiecie, po każdej awarii, awaria opon, to nie jest dla tej Firmy żadna awaria, według nich można jeździć bez powietrza. Płacę za pełny pakiet 1800 zł, jest tragedia! Jedynie odholowali moje auto za darmo na wulkanizację. Wcześniej byłem w AXA i tam miałem podobny przypadek wymienili mi wszystkie opony bezgotówkowo i przednią szybę. Nikomu nie polecam Link4.
    ZaletyHolowanie auta
    Wadybardzo zła obsługa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.66, ilość opinii: 318
Hestia
Ocena: 1.52, ilość opinii: 289
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 286
Generali
Ocena: 1.82, ilość opinii: 164
MTU
Ocena: 1.67, ilość opinii: 126
AXA
Ocena: 1.49, ilość opinii: 113
Flixbus
Ocena: 2.19, ilość opinii: 493
mBank
Ocena: 2.09, ilość opinii: 482
ITAKA
Ocena: 2.83, ilość opinii: 222
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 127
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 123
Virgin Mobile
Ocena: 2.56, ilość opinii: 84