Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 286 opinii

1.58 / 5

  • Oferta
    1.66
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.61

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~zen / 2018-12-14 11:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i złodziei nic więcej. Najgorsza firma jaka istnieje na rynku. Ostrzegam wszystkich przed zawarciem z nimi umowy.
  • ~Marco / 2018-12-13 16:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest mi bardzo przykro ale to najgorszy i najdrozszy ubezpieczyciel jakiego znalazłem dotąd na rynku.
    WadyObsługa, ceny ubezpieczeń.
  • ~Bluemad / 2018-12-06 09:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i złodziei nic więcej. Najgorsza firma jaka istnieje na rynku.
    ZaletyŻADNYCH
    WadyWSZYSTKO
  • ~bukwa / 2018-12-05 17:14
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam tej firmy.Po zgłoszeniu szkody otrzymałem informację ,że otrzymam na czas naprawy samochód zastępczy na 4 dni.Posiadam kompletne ubezpieczenie Ac i OC.W dniu 5 grudnia otrzymałem informację z salonu Hyundai że mam dostarczyć samochód do salonu aby wykonać naprawę blacharki. Powiadomiłem Link 4 aby podstawili mi samochód zastępczy i mało mnie szlag nie trafił kiedy otrzymałem informację ,że gonie dostanę bo mi się nie należy.Zanim otrzymałem taką informację przełączano mnie ciągle do innej osoby po różnych ,,specjalistach "aby w końcu oznajmić że samochodu nie otrzymam.Powiedziano mi ,ze mogę złożyć reklamację a na jej rozpatrzenie mają do 30 dni.Kiedy zażądałem przesłania nagrania z rozmowy kiedy pracownik potwierdził w dniu zgłoszenia szkody że otrzymam zastępczy samochód - stwierdzono ,że otrzymam je po rozpatrzeniu reklamacji to jest w ciągu 30 dni .To są jaja.Najważniejsze to wziąć kasę a ty się martw .Nigdy nikomu nie polecę Link 4 .Mają jedynie dobrą reklamę ale szokda twarzy tej pięknej kobiety dla reklamy takiej lipy
    Zaletysadziłem ,że jest to wiarygodna firma
    Wadywprowadzanie w błąd ,nie wywiązywanie się z umowy
  • ~ToJa / 2018-12-02 23:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma szuka baranów, ktorych można oszukać na każdym kroku. Wycenili mi starszy samochód (Daewoo Lanos) po kolizji na 900zł, odejmująć horrendalne pieniądze za to, że niby miałem maksymalnie zużyte opony do 3mm, mimo, że były prawie nowe i miały 6,6mm, odjęto mi za to -204zł, oraz za to, że miałem inny kolor maski -463zł. Firma rownież wyceniła instalacje gazową na 68zł, zamek centralny na 13zł a silnik i osprzęty na 128zł. P A R O D I A, UNIKAĆ FIRMY JAK SIĘ TYLKO DA I LEPIEJ NIE MIEĆ DOCZYNIENIA.
  • ~Andrzej / 2018-11-25 18:26
    Ocena: 1.00 / 5
    DNO I WODOROSTY, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE . SZANOWNI PAŃSTWO OMIJAJCIE TO DZIADOSTWO SZEROKIM ŁUKIEM JAK NAJDALEJ, TO JEST TAKA FIRMA ABY CIĘ WYDYMAĆ OSZUKAĆ I NIE WYPŁACIĆ. JAK NAJDALEJ , SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ.
  • ~Ewelina / 2018-11-20 11:50
    Ocena: 1.33 / 5
    Obecnie jest likwidowana moja szkoda z ubezpieczenia sprawcy który jest ubezpieczony w tej firmie, KROTKO MÓWIĄC ZŁODZIEJE. Wszystko jest nie związane pomijając że czołowo dostałam nawet nie uznano przedniego zderzaka. ŚMIECH I KOMEDIA!!!!!!!!!
    Zaletyniska cena
    Wadywszystko!!!!!!!!
  • ~wojtek / 2018-11-11 15:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zaskoczony błyskawiczną wypłatą odszkodowania za skradziony samochód przez link4,byłem załamany po kradzieży ale odzyskałem znowu chęć do życia,na prawdę uwierzcie ludzie że dobra Firma której warto zaufać pod względem ubezpieczenia ac-kradzieżowe.Pozdrawiam P. Magdę która prowadziła moją szkodę.Od złożenia dokumentów do wypłaty odszkodowania trwało zaledwie kilka dni proszę mi wierzyć to nie żadna ściema.
    Zaletyszybko,solidnie
    Wadybrak
  • ~Basia0505 / 2018-11-07 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Od momentu zakupu auta przezywam koszmar z ta firma: auto bylo ubezpieczone w Proamie z taka polisa wyjechalam od sprzedajacego, link 4-nie wiem skad wzieli moje dane nekaja mnie wezwaniami do zaplaty; dzis dostalam list od windykatora z wezwaniem do wplaty prawie 700 zl...Auto mam ubezpieczone dalej w Proamie...rozmawialam z osoba od ktorej kupilam auto-twierdzi ze raz dzwonil do link4 zeby sie zorietowac co do warunkow polisy. Ta firma to jakas masakra , ja w kazdym razie oddaje sprawie do sadu o nekanie
    ZaletyZadnych
    WadyNaciaganie ludzi
  • ~Radek / 2018-11-07 20:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i naciagaczy. Chca zapłaty niecałych 700 zl za polise oc, której mimo, iz nie chcialem i mało tego nawet nie otrzymałem. Rozmowa z nimi do niczego nie prowadzi, w zaparte mi wmawiaja, ze mam u nich polise, i że sie na nia zgodziłem. Wydzwaniaja windykatorzy, którzy nie potrafia przedstawić nawet kopii dokumentu, który by potwierdzał zawarcie jakiejkolwiek umowy. Poprostu kabaret
  • ~Klaudia / 2018-11-02 23:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam infolinii... Mój przypadek: sprowadziłam samochód z Niemczech, wykupiłam polisę na miesiąc, w LINK4, żeby wrócić samochodem na kołach do domu. 3.11 kończyła mi się polisa, zadzwoniłam na infolinię, aby dowiedzieć się czy muszę wykupić następna polisę (pierwszy raz miałam auto z Niemiec, więc byłam w tych sprawach kompletnie nie rozeznana).. Pan na infolinii poinformował mnie, że jeżeli nie wykupie polisy czeka mnie kara 4000 mimo, że samochód nie jest zarejestrowany w żadnym kraju, co oczywiście jest nie prawdą.(w momencie kiedy kończy mi się ubezpieczenie nie mogę się poruszać tym samochodem w drodze). Straciłam pieniądze na dojazdy, swój czas, czas moich znajomych, na załatwianie czegoś, co mogę zrobić w późniejszym czasie, bez żadnych kar i obciążeń... Serdecznie dziękuję Panu, który wprowadził mnie w znaczy błąd.
    Wady To
  • ~Magda M. / 2018-10-12 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Likwidacja szkody w LINK4 to istny koszmar! Z większym oszustwem jeszcze się nie spotkałam.
    Szkodę w moim aucie LINK4 wycenił na 515,60 PLN i pomimo mojego sprzeciwu oraz prośby o dokonanie wyceny zgodnie z cennikiem autoryzowanego serwisu taką kwotę mi przesłano. Naprawy dokonałam w autoryzowanym serwisie i jej koszt wynosił – uwaga – 3 528,80 PLN, czyli różnica to „skromne” trzy tysiące złotych, które ostatecznie LINK4 dopłacił, ale różnica między ich wyceną a faktyczną ceną naprawy była kolosalna (sam lakier kosztował 861,60 PLN).

    Apel do wszystkich likwidujących szkodę w LINK4 – „Nie dajcie się oszukać!” I pamiętajcie, że przy kontakcie z konsultantami potrzebna jest anielska cierpliwość, bo nawet podczas umawiania auta zastępczego piętrzone są rozliczne trudności.
    Zaletyjak dla mnie to żadnych zalet, całe szczęście, że nie jestem tam ubezpieczona
  • ~Dzamiila / 2018-10-11 10:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wysyłają polisy. Zakres ubezpieczenia inny niż wysyłają. Beznadziejna obsluga
    ZaletyZadnych
  • ~Atol11 / 2018-10-04 14:26
    Ocena: 1.00 / 5
    nie często miewałem awarie, więc trudno o porównania.
    Link4 odmówił wypłaty odszkodowania za zalanie mieszkania w skutek awarii pralki automatycznej, chociaż w polisie jest ''awaria agd'' wymieniona jako, że będzie miała pokrycie w odszkodowaniu.
    Po takim zdarzeniu - mówię im NIE I NIGDY WIĘCEJ. I NIE POLECAM.
    Zaletywabienie zawarciem mądrej polisy - nie jest zaletą, a to link4 potrafi i obawiam się, że niewiele więcej
    Wadybrak wiarygodności
  • ~Lekarz / 2018-10-03 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści i nic więcej. Chciałem dowiedzieć się o ofertę ubezpieczenia mieszkania, a już wzywają do zapłacenia za polisę. Żadnej zgody nie wyraziłem. Wcześniej zawarłem umowę ubezpieczenia samochodu AC. OC i NW na moją żonę. Od tej pory nękają nas firmy windykacyjne. Uważajcie, bo jest to firma pozbawiona jakichkolwiek zasad. Wysłałem pisemne wyjaśnienia i jak grochem o ścianę.Nie odpowiadają na listy polecone, a kontakt z nimi jest niemożliwy.
  • ~Egniu / 2018-10-03 18:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszusci!Przyciagaja niskimi skladkami,a pieniedzy z odszkodowania nigdy nie zobaczycie.Pomimo,ze dom byl juz drugi rok u nich ubezpieczony,to szkody nie uznali.Skladam wypowiedzenie i nigdy wiecej.
    Wadywylacznie
  • ~Mona / 2018-09-26 19:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Po 3 tygodniach od ubezpieczenia samochodu w LINK4 (OC+ smart casco) skradziono moj samochod. Ubezpieczyciel, bez problemu wyplacił mi odszkodowanie na ustaloną w umowie kwotę. Nawet nie było trzeba czekac na umorzenie sprawy przez policję, a juz miałam pieniądze na koncie. Kontakt bardzo atwy, przydzielono mi likwidatora szkody, z którym mogłam w każdej porozmawiać i zapytać o instrukcję postępowania. Polecam.
    Zalety-niska składa
    -szybko wypłacone odszkodowanie
    -nie zanizono kwoty odszkodowania
    -łatwu kontakt
    Wady-brak
  • ~Lenio / 2018-09-26 09:25
    Ocena: 1.00 / 5
    firma oszukuje na każdym kroku brak jakiekolwiek odpowiedzi już chyba łatwiej trafić szóstkę w totka niż uzyskać od nich jakąkolwiek odpowiedz nie polecam tej firmy unikać jak ognia. Do tej pory nie brałem takich opinii na serio ale obecnie uważam, że jest to najgorsza firma na rynku Unikać jak ognia. Najlepiej nagrywać wszystkie rozmowy z tymi ludźmi bo potem są problemy żeby im cokolwiek udowodnić a na reklamacje nie odpowiadają mam nadzieje ze firma zniknie z rynku
    Zaletyzeoro
    Wadysame
  • ~Eugi / 2018-09-17 18:41
    Ocena: 1.67 / 5
    Dziady, zaproponowali mi 1100 zł za ubezpiecznie, gdzie w innym towarzystwie wykupiłem OC za 560 zł.
    Oszuści, omijać szerokim łukiem...
    Zaletybrak
    Wadytyle że można książkę napisać albo film nakręcić.
  • ~Janek / 2018-09-17 07:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprawa z OC sprawcy .
    Oszukują ze wypłacili pieniądze . Nagrałem wszystkie rozmowy . Sprawa dzisiaj trafia do prokuratury !!!
    ZaletyŻadnych
    WadyOszustwa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.66, ilość opinii: 318
Hestia
Ocena: 1.52, ilość opinii: 289
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 286
Generali
Ocena: 1.82, ilość opinii: 164
MTU
Ocena: 1.67, ilość opinii: 126
AXA
Ocena: 1.49, ilość opinii: 113
Flixbus
Ocena: 2.19, ilość opinii: 493
mBank
Ocena: 2.09, ilość opinii: 482
ITAKA
Ocena: 2.83, ilość opinii: 221
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 127
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 123
Virgin Mobile
Ocena: 2.56, ilość opinii: 84