Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 270 opinii

1.62 / 5

  • Oferta
    1.70
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena/Jakość
    1.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Darek / 2019-03-05 10:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Trzeba uważać podczas rozmowy z konsultantem bo, można niespodziewanie zawrzeć umowę z L4 nieświadomie. Ja np. po zgłoszeniu kupna pojazdu zadzwoniłem do L4 żeby zgłosić fakt kupna z polisą już istniejącą w L4 i pan powiedział że mogę jeździć z tą polisą i z umową kupna lub zrobi rekalkulację i polisa będzie imienna na mnie cena dopłaty 230zł. Powiedziałem że, zastanowie się i oddzwonie. Po kilku godzinach oddzwania Pan z L4 i pyta sie jeszcze o autocasto i oblicza kolejne składki(robi tzw.rekalkulację) i pyta się o decyzję więc odpowiadam że, zostaje przy obecnej polisie i bede jeździł z umową. Na drugi dzień przychodzi polisa imnienna na mnie wraz z dopłatą 230zł. Umiejętne naciąganie wyuczone przez firmę L4. Lepiej nie nie dzwonić i nie kontaktować się. Odradzam naciągaczy. Sprawy i tak nie zostawie tak sobie radze takie rozmowy nagrywać samemu.
    Zaletynic
    WadyNaciąganie, wyłudzanie
  • ~wiesław / 2019-03-04 02:02
    Ocena: 2.67 / 5
    PRZEZ-35-LAT-UBEZPIECZEŃ-NIE-SPOTKAŁEM-SIĘ-Z-TAKIMI-OSZUSTAMI,MIŁO-DO-MOMENTU-OPŁACENIA-SKŁADKI-A-PÓŻNIEJ-KONTAKI-ALBO-Z-UDAJĄCYMI-DEBILI.ALBO-ZE-SZKOLONYMI-NA-DEBILI.
  • ~MARIUSZ / 2019-03-03 11:21
    Ocena: 1.00 / 5
    TAKIE GOWNO ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI TYDZIEN TEMU PODPISALEM UMOWE ZAPLACILEM MAM UMOWE NA MAILU ALE FAKTYCZNIE FIGURUJE BRAK UMOWY
    OLALI MNIE KAZALI RADZIC SOBIE SAMEMU.NJE POLECAM NAJGORSZEMU WROGOWI.JA NIGDY W ZYCIU SIE NIE NABIORE NA TO GOWNO.JESTEM PRZERAZONY ICH USLUGAMI.ZAPLACILEM A NIE MAM UBEZPIECZENIA BO NIE WPISALO MNIE ALE CO TO KIRWA POLICJE OBCHODZI.NIE POLECAM TEJ FIRMY JEST TRAGEDIA.
    ZaletyZERO ZALET
    WadySAME WADY MAJA W DUPIE KLIENTA ZAPLAC I RADZ SOBIE SAM
  • ~Grzegorz / 2019-03-01 12:35
    Ocena: 3.00 / 5
    W likwidacji szkody NAJWIĘKSI OSZUŚCI- MISTRZOWIE jedynie tylko SĄD inaczej nie można z nimi dojść do porozumienia.
    Przy naprawie BMW X6 ,gdzie niezależny rzeczoznawca uznał szkodę całkowitą wypłacili 9700zł , wystarczy tylko na 2 chłodnice i spinki do nadkoli. -Śmiech na sali. Auto najechało na potężny korzeń - rozbity cały przód i uszkodzony silnik - 98600.00 PLN sam słupek, maglownica - i inne cała naprawa 148500.00PLN WYPŁacili 9700PLN .
    TRAGEDIA - LUDZIE NIE UBEZPIECZAJCIE w LINK 4 - nic lepiej dać biednym .
    Zaletytaniej o 500zł, a póżniej tylko Sąd może pomóc z walką ze złodziejstwem
    WadyZŁODZIEJE
  • ~matt / 2019-02-27 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, wyłudzacze pieniędzy i złodzieje. Ubezpieczenie wypowiedziałem, po pewnym czasie otrzymałem wezwanie do zapłaty. ODRADZAM, chyba, że ktoś chce płacić za ubezpieczenie, które zostało wypowiedziane.

    Dodzwonić się do nich graniczy z cudem.
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKO
  • ~Dakr / 2019-02-25 22:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Bez żadnych zarzutów. Profesjonalna obsługa. Proste ubezpieczenia. Polecam w 100% .
    ZaletyObsluga
    WadyBrak
  • ~Magdalena / 2019-02-22 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Po zakupie samochodu ubezpieczonego w Link 4 została doliczona horrendalna dopłata do oc. Poprzedni właściciel płacił składkę 2,5 razy wyższą ( chociaż miał szkody ) niż ja na inny samochód o podobnych parametrach a i tak zostałam zmuszona do dopłaty chociaż posiadam wysokie zniżki. Na pytanie skąd taka kwota arogancka pani na infolinii odpowiedziała, że "dlatego bo to jest link 4".

    Nie polecam i na pewno po zakończeniu polisy nową zakupię w innej, szanującej klientów firmie.
  • ~ARKADIUSZ / 2019-02-21 17:28
    Ocena: 1.67 / 5
    OFERTA AC kosztorys porażka części wycena najtańszego zamiennika pomniejszona o 30% przy rocznym aucie
    wYPŁATA ODSZKODOWANIA POKRYŁA OKOŁO 40% NAPRAWY NA CZĘŚCIACH UrzYWANYCH NA ODWOŁANIE ODPOWIEDZIELI ZE TYLKO SĄDOWO ROZPATRUJĄ -- MÓJ KOSZTORYS OLALI -- NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
    ZaletyNIE MA
    WadyBRAK ZROZUMIENIA I NIE AKCEPTOWANIE ODWOŁAŃ !!!!
  • ~Adams / 2019-02-20 08:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Podejście do klienta zerowe
    Godziny oczekiwania
    Ceny z kosmosu, 3razy większe niż gdzie indziej.
  • ~aduś / 2019-02-18 22:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Miałem stłuczkę nie dawno ale auto mocno uszkodzone - wycena link4 jest 4 krotnie niższa niż w warsztacie, zabierają 50% wartości części bo były używane. Usłyszałem że na ich koszt chcę wyremontować auto. Nawet musiałem zapłacić za odebranie auta zastępczego. Omijajcie Link4 szerokim łukiem
    Zaletybrak
    Wadynie mili konsultanci
  • ~Evans / 2019-02-08 07:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści. Słaby kontakt. Słaby dostep do informacji o szkodzie. Oszukują przy wypłacie odszkodowania. Zawierają niekorzystne zapisy w warunkach polisy nie informując o nich.
    ZaletyNie przypominam sobie.
  • ~rodo / 2019-02-06 17:30
    Ocena: 2.00 / 5
    Poziom obsługi klienta jest na najniższym poziomie. Konsultantka bardzo niemiła, znudzona, chce jak najszybciej zakończyć rozmowę, byleby jej już nie zawracać d...y. Oferty z kosmosu. Nie polecam nikomu.
    Zaletybrak
    Wadyobsługa klienta
  • ~Ed / 2019-02-05 12:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszni oszuści 2 lata temu zapłaciłam za ubezpieczenie auto zostało dawno sprzedane, mam potwierdzenie za każdą płatność mimo tego wymagają ode mnie kolejnej zapłaty za samochod twierdząc że płatność nie została uiszczona. Wysłałam już kilka e-maili z potwierdzeniem zapłaty a wciąż dostaje pisma i telefony z prośbą zapłaty. Nie polecam tragedia..
    WadyKpia sobie z ludzi. Naciagacze
  • ~apsikk / 2019-01-31 12:57
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałam w link4 ubezpieczenie samochodu AC/OC. Miałam wypadek z mojej winy. Wszystko zostało sprawnie przeprowadzone, naprawa w ASO bezgotówkowo. Naprawdę nie moge narzekać.
    ZaletyProfesjonalna obsluga klienta
    Szybkie załatwienie rozczenia
  • ~mat / 2019-01-29 08:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma beznadziejna,oszuści i naciągacze.Miałem wypadek z winy osoby,która OC miała w LINK4.Kilka miesięcy leczenia,wysłałem faktury,historię choroby,powysyłali mnie na jakieś badania do róznych specjalistów a teraz twierdzą,że nie mają od nich opinii i nie mogą ruszyć ze sprawą.KATASTROFA I OSZUSTWO,przeciąganie w czasie,na infolinii nie ma co rozmawiać bo albo nikt nic nie wie albo są tak szkoleni żeby udawać idiotów.Będę musiał się zwrócić o pomoc do Rzecznika Finansowego i to radzę innym poszkodowanym przez tą debilną i złodziejską firmę.Omijajcie szerokim łukiem tych oszustów.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko,firma,która powinna być wzięta w kontrolę
  • ~JA / 2019-01-15 12:29
    Ocena: 1.00 / 5
    LINK 4 to oszuści. Przy wypłacie szkody zaniżają wasrtość szkody o 90%.
    NIE POLECAM!!!
    ZaletyBRAK.
  • ~Fred / 2019-01-12 01:32
    Ocena: 4.33 / 5
    Czytając opinie nie wierzę,że tak postępuje obecnie LINK/4. Miałem szkodę, w grudniu, zgłosiłem w styczniu ,wysłałem zdjęcia opisałem wcześniej likwidatorce co i jak się stało, opisałem również na formularzu. Po tygodniu przyszła wycena, zakwestionowałem -opisałem dodatkowo szkodę raz jeszcze,przedstawiłem swoje opinie i argumenty. Przyjęto je i uwzględniono do realnej sumy, za którą mogę naprawić szkodę i to w dobrym warsztacie w dużym mieście,gdzie ceny są jedne z wyższych! Tak więc 11 01 2018 mam na koncie pieniądze i ustalam termin naprawy. Zostanie jeszcze na gratis dla lakiernika za dobrze wykonaną pracę i paliwo na dojazdy. To rozumiem! Pozdrawiam i życzę każdemu tak załatwienia sprawy.
    Zaletydość rzeczowe tłumaczenie i pokierowanie sprawą oraz szybkie załatwienie szkody.
    WadyMożna było za pierwszym razem tak załatwić.
  • ~e-raf / 2019-01-07 22:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Całkowicie się zgadzam z podanymi krytycznymi opiniami! Link4 to kombinatorzy i krętacze. Byłem poszkodowanym, inny samochód uderzył mnie w tył. Nawet nie dali możliwości, żeby przyjechał likwidator i osobiście stwierdził rozmiar szkód (chodziło przede wszystkim o tylny zderzak z czujnikiem parkowania). Otrzymałem kalkulację, według której wynikałoby, że ew. kwota na podstawie kalkulacji byłaby NIŻSZA od kwoty obliczonej przez program. Z łaski wypłacili mi ok. 900 zł, żerując na tym że "szeregowy" klient jak ja nie ogarnia od razu wszystkich szczegółów i formalności (oryginalny nowy tylny zderzak kosztuje w serwisie Forda z bonifikatą ok. 1100 zł!). Paskudni naciągacze! Nie dosyć że poszkodowany ma kłopoty, to jeszcze oni kolejne dołożą! Skandal!
  • ~Paul / 2018-12-28 10:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści! Uwaga na dane osobowe. Kradną dane i zawierają fikcyjne umowy i ścigają za to ludzi! Próbowali mnie okraść ale sprawa trafiła na Policję...
  • ~ANDRZEJ. / 2018-12-27 17:30
    Ocena: 1.00 / 5
    LUDZIE TO ŚMIECIE ŁACHUDRY I OSZUSTY GORZEJ NIŻ BAGNO Z SZAMBEM, TE ŁACHUDERSTWO TO POWINNO ZA KRATAMI BYĆ
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.65, ilość opinii: 309
Hestia
Ocena: 1.50, ilość opinii: 282
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 270
Generali
Ocena: 1.83, ilość opinii: 160
MTU
Ocena: 1.67, ilość opinii: 125
AXA
Ocena: 1.51, ilość opinii: 109
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 457
Flixbus
Ocena: 2.16, ilość opinii: 423
ITAKA
Ocena: 2.79, ilość opinii: 202
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 120
nju mobile
Ocena: 3.20, ilość opinii: 117
Virgin Mobile
Ocena: 2.55, ilość opinii: 78