Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 236 opinii

1.65 / 5

  • Oferta
    1.75
  • Obsługa klienta
    1.56
  • Cena/Jakość
    1.70

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~mat / 2019-01-29 08:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma beznadziejna,oszuści i naciągacze.Miałem wypadek z winy osoby,która OC miała w LINK4.Kilka miesięcy leczenia,wysłałem faktury,historię choroby,powysyłali mnie na jakieś badania do róznych specjalistów a teraz twierdzą,że nie mają od nich opinii i nie mogą ruszyć ze sprawą.KATASTROFA I OSZUSTWO,przeciąganie w czasie,na infolinii nie ma co rozmawiać bo albo nikt nic nie wie albo są tak szkoleni żeby udawać idiotów.Będę musiał się zwrócić o pomoc do Rzecznika Finansowego i to radzę innym poszkodowanym przez tą debilną i złodziejską firmę.Omijajcie szerokim łukiem tych oszustów.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko,firma,która powinna być wzięta w kontrolę
  • ~JA / 2019-01-15 12:29
    Ocena: 1.00 / 5
    LINK 4 to oszuści. Przy wypłacie szkody zaniżają wasrtość szkody o 90%.
    NIE POLECAM!!!
    ZaletyBRAK.
  • ~Fred / 2019-01-12 01:32
    Ocena: 4.33 / 5
    Czytając opinie nie wierzę,że tak postępuje obecnie LINK/4. Miałem szkodę, w grudniu, zgłosiłem w styczniu ,wysłałem zdjęcia opisałem wcześniej likwidatorce co i jak się stało, opisałem również na formularzu. Po tygodniu przyszła wycena, zakwestionowałem -opisałem dodatkowo szkodę raz jeszcze,przedstawiłem swoje opinie i argumenty. Przyjęto je i uwzględniono do realnej sumy, za którą mogę naprawić szkodę i to w dobrym warsztacie w dużym mieście,gdzie ceny są jedne z wyższych! Tak więc 11 01 2018 mam na koncie pieniądze i ustalam termin naprawy. Zostanie jeszcze na gratis dla lakiernika za dobrze wykonaną pracę i paliwo na dojazdy. To rozumiem! Pozdrawiam i życzę każdemu tak załatwienia sprawy.
    Zaletydość rzeczowe tłumaczenie i pokierowanie sprawą oraz szybkie załatwienie szkody.
    WadyMożna było za pierwszym razem tak załatwić.
  • ~e-raf / 2019-01-07 22:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Całkowicie się zgadzam z podanymi krytycznymi opiniami! Link4 to kombinatorzy i krętacze. Byłem poszkodowanym, inny samochód uderzył mnie w tył. Nawet nie dali możliwości, żeby przyjechał likwidator i osobiście stwierdził rozmiar szkód (chodziło przede wszystkim o tylny zderzak z czujnikiem parkowania). Otrzymałem kalkulację, według której wynikałoby, że ew. kwota na podstawie kalkulacji byłaby NIŻSZA od kwoty obliczonej przez program. Z łaski wypłacili mi ok. 900 zł, żerując na tym że "szeregowy" klient jak ja nie ogarnia od razu wszystkich szczegółów i formalności (oryginalny nowy tylny zderzak kosztuje w serwisie Forda z bonifikatą ok. 1100 zł!). Paskudni naciągacze! Nie dosyć że poszkodowany ma kłopoty, to jeszcze oni kolejne dołożą! Skandal!
  • ~Paul / 2018-12-28 10:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści! Uwaga na dane osobowe. Kradną dane i zawierają fikcyjne umowy i ścigają za to ludzi! Próbowali mnie okraść ale sprawa trafiła na Policję...
  • ~ANDRZEJ. / 2018-12-27 17:30
    Ocena: 1.00 / 5
    LUDZIE TO ŚMIECIE ŁACHUDRY I OSZUSTY GORZEJ NIŻ BAGNO Z SZAMBEM, TE ŁACHUDERSTWO TO POWINNO ZA KRATAMI BYĆ
  • ~Anna / 2018-12-21 16:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje jak chcą pozyskać klienta to pięknie gadają a jak oni mają się wywiązać z zobowiązania to już klienta mają w domu. .... przekonałam się sama szkoda i wypłata odszkodowania jak dowiadywalam się kiedy będzie zdjęta szkoda to powolywali się na 30 dni zdjęcie i wypłata odszkodowania bo tak mówi regulamin u mnie już dawno minęło 30 dni i dupa jak odszkodowania na koncie nie ma tak nie ma. Oszusci i złodzieje. Unikac ich z daleka. Tylko tancowac w telewizji im wychodzi.
    ZaletyZero
    WadyWadliwy towar
  • ~qaz10 / 2018-12-15 14:47
    Ocena: 4.00 / 5
    dajcie nazwe firmy ktora jest tansza od link4 , kupuje tylko OC bo jak widac AC to tylko nabijanie kasy firm ubezpieczeniowych,
    OC AXA 614 pln,
    link 4 510 pln,
    pisalem do AXA , w sumie 5 aut bylo u nich ubezpieczonych, odpisali ze 614 pln to jedyne na co moga mi zaproponowac, i juz w AXA zostaly 4 auta
    Zaletycena
    Wadybrak
  • ~Michał / 2018-12-15 09:40
    Ocena: 2.50 / 5
    Banda złodzieji, unikać, szukają kruczków żeby wyrwać choćby kilka pln byłym klientom.
    Po telefonie z Link4 - konsultant, rozmowa nagrywana, nie zgodziłem się na przedłużenie OC, (inna firma jest tańsza o 250 PLN). Po tygodniowej zwłoce przysłali polisę OC, na mojego maila i po rozmowie z konsultantem przesłali wzór wypowiedzenia, wypełniłem, podpisałem skan wysłałem do bok@link4.pl. i co? Po tygodniu nakaz zapłaty bo druk wypowiedzenia jest nieprawidłowy, ten który mi przysłali, znowusz telefon do konsultanta (to kosztuje) i info - inny druk wypełnić, przesłać. Zrobiłem, takie opóźnienie 2 tygodniowe kosztuje mnie nie z mojej winy 39,89 PLN nie licząc 4 połączeń płatnych z konsultantem.
    Pamiętajcie !!! Link4 musi się reklamować bo nie ma klientów, kicha firma.
    ZaletyPierwszy raz taniej
    WadyPotem kłopoty z wypowiedzeniem
  • ~Aro / 2018-12-14 11:52
    Ocena: 1.67 / 5
    Bardzo się zawiodłem na LINK4, posiadam ubezpieczenie opon i AC, ostatnio nieznany sprawca przeciął mi wszystkie opony nożem i nie nadają się do naprawy, musiałem z własnej kieszeni wydać 1650 zł bo ta firma płaci tylko za naprawę starych opon na wulkanizacji! Gdy ubezpieczałem auto to zapewniała mnie firma, że w razie awarii opon zapłaci mi za nowe i nawet nie mogłem skorzystać z auta zastępczego, które mam wykupione w pakiecie, po każdej awarii, awaria opon, to nie jest dla tej Firmy żadna awaria, według nich można jeździć bez powietrza. Płacę za pełny pakiet 1800 zł, jest tragedia! Jedynie odholowali moje auto za darmo na wulkanizację. Wcześniej byłem w AXA i tam miałem podobny przypadek wymienili mi wszystkie opony bezgotówkowo i przednią szybę. Nikomu nie polecam Link4.
    ZaletyHolowanie auta
    Wadybardzo zła obsługa
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.61, ilość opinii: 287
Hestia
Ocena: 1.47, ilość opinii: 269
Link4
Ocena: 1.65, ilość opinii: 236
Generali
Ocena: 1.87, ilość opinii: 147
MTU
Ocena: 1.70, ilość opinii: 118
AXA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 93
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 420
Flixbus
Ocena: 2.12, ilość opinii: 310
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 161
nju mobile
Ocena: 3.31, ilość opinii: 105
Netflix
Ocena: 3.03, ilość opinii: 99
Virgin Mobile
Ocena: 2.72, ilość opinii: 52