Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 301 opinii

1.56 / 5

  • Oferta
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.48
  • Cena/Jakość
    1.59

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~WLODI1980 / 2019-07-09 13:18
    Ocena: 1.00 / 5

    miałem szkodę nie z mojej winy w zielem od nich auto na 5 dni mieli przedłużyć ale zadzwoniła pani z link i kazała oddać auto bo w moim aucie skończył się przegląd 2 dni po szkodzie auta a wycena auta to kpina bylem u kilku mechaników i pokazałem szkodę i okazało się ze za ich wycenę to części ledwo się kupi porostu złodzieje i oszuści nigdy oc u nich nie wykupie i będę odradzał znajomym

    OMIJAĆ BANDĘ OSZUSTÓW
    ZaletyBrak
    WadyWSZYSTKO CO U ZŁODZIEJ
  • ~Klijent / 2019-07-06 14:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma tragedia pani na infolinii próbowała mi wmówić że 1 szkoda na rok to zdecydowanie za dużo na koniec dodała że nie znajdę nigdzie taniej jak już znalazłem o połowę taniej nikomu nie polecam i nigdy więcej tej firmy
    ZaletyBRAK
    WadyDrogo
  • ~Daniel / 2019-07-06 13:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Droga firma i trudno się wyplątać jak chce się odejść. Dawna świetność minęła. Obecnie to PZU czyli drożyzna i dużo wydają na reklamę kosztem jakości i konkurencyjności. Budzą się dopiero jak chcesz odejść. Omijać szerokim łukiem.
  • ~hENRYK / 2019-07-02 13:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści!!! Lepiej się trzymać od nich z daleka!!!! Odpisują na maile po ponad tygodniu! wprowadzają człowieka w błąd i naliczają składki za korzystanie z ubezpieczenia chociaz przedluzylo sie u obecnego ubezpieczyciela i z ich ubezpieczenia nawet się nie korzystało!!!! ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM!!!!
    WadyNIEKOPETENCJA, OSZUSCI, WPROWADZAJĄ KLIENTA W BŁĄD, NALICZAJĄ OPŁATY CHOCIAŻ KORZYSTAŁO SIE Z INNEGO UBEZPIECZENIA
  • ~Michal / 2019-07-01 13:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i metr mulu. Wyslane wypowiedzenie OC przed jego koncem bo wykupilem tansze u konkurencji a ta banda idiotow na sile probuje ci wcisnac swoje w,awiajac ze MUSZE oplacic skladke na kolejny rok. Widac banda jelopow nie zna przepisow i pomyslec ze zateudniaja tam debili a potem sie dziwia ze maja taka ocene
    ZaletyBrak
  • ~Marek / 2019-06-27 22:31
    Ocena: 1.67 / 5
    Totalne dno w sprawie wypłaty odszkodowania szukają dziury wszędzie byle nie wypłacić wysyłają kalkulator szkody ile wypłacić za zderzak 10cm uszkodzenia tyle wypłaty gdzie w ASO kopie sobie 10cm zderzaka i jak go skleje może na kropelka kpina całkowita lichwa totalna.
  • ~krzysztof / 2019-06-26 15:17
    Ocena: 1.00 / 5
    kompletnie nie polecam, banda idiotów pracuje, nie potrafią wyszukać sprawy, nie odzyskałem zwrotu za polise tragedia
  • ~Oszukany klient pamięta / 2019-06-25 16:37
    Ocena: 1.00 / 5
    NNW nie polecam , córka miała skręconą nogę ,wydarzyło się to podczas wysiadania , więc mamiony przez konsultanta -sprzedawcę jak bardzo pomocne jest nnw w takich wypadkach kupowałem je przez wiele lat. Kiedy już doszło do zdarzenia z...ne link4 stwierdziło ,że odszkodowanie się nie należy, podczas gdy inni ubezpieczycieli uznali uszczerbek. UWAGA LINK4 oszukuje, to tylko małe odszkodowanie ,ale rzutuje na rzetelność ubezpieczyciela- nigdy więcej dobrowolnej polisy u tych krętaczy!
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Skok / 2019-06-21 22:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Liknk4 to oszuści i ściągacze.wysłali na mnie komornika za ubezpieczenie mieszkania kturego nie posiadam i nigdy nie zawierała żadnej polisy.
  • ~Użytkownik Link 4 / 2019-06-20 10:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Podzielam wszystkie poniższe negatywne opinie. Wybierają link 4 nic dobrego człowieka nie może spotkać!!! Banda oszustów i złodziei. Nie polecAM!
    Zaletybrak
    WadySAME WADY
  • ~Barbara / 2019-06-19 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Podzielam wszystkie negatywne opinie. Banda oszustów! w sobotę zgłaszałam im swoja uszkodzoną szybę( a mam wykupiony wariant szyby 24) w aucie i poinformowali mnie że zgłoszą się do mnie w ciągu 24 godzin. czekałam cały poniedziałek i nic! dziś jest wtorek ,dzwonie do nich ponownie a oni do mnie że nie jest zgłoszona szkoda gdyż w sobotę był nie kompetentny i nowy konsultant. ja się pytam co mnie to obchodzi! 24 godziny to 24 godziny! zaznaczam że przebywam obecnie 300 km od mojego miejsca zamieszkania i jak ja mam niby tam dojechać jak ci oszuści mnie w bambuko zrobią?!dziś jest środa i dzwonię po raz kolejny a oni do mnie że ktoś do mnie zadzwoni za 24 godziny!! kolejne 24 godziny!!! i musiałam kupić szybę za własne pieniądze!!!!
    Zaletyżadnych!!!
    WadyOszuści !!!!!
  • ~tori / 2019-06-17 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak wykupić oc to zachęcają ..a jak di wyplaty odszkodowania to tacy matacze jakich mało Nie polecam!!!!!
    WadyWszystkie mozliwe
  • ~GP / 2019-06-14 08:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści. Polisa nr K12320026101. Assistance Komfort w Link4 to wyłudzenie pieniędzy. 1. Mimo rzekomo zapewnionego przez owu holowania do miejsca wskazanego pani na infolinii uparcie twierdzi, że holowanie mogłoby się odbyć i tu uwaga do najbliższego warsztatu i na nic się zdaje powoływanie się na warunki i cytowanie ich. 2. Mało tego miałem podobno obowiązek dzwonienia już z miejsca awarii i tu znów nie pomogło tłumaczenie, że trzymając kierownicę musiałem najpierw zjechać z drogi. 3. Według Link4 awarią lub unieruchomieniem nie jest cieknący przewód z paliwem czy z płynem hamulcowym. Skoro samochód nadal się toczy po drodze nie doszło do awarii czy unieruchomienia. Należy poczekać, aż zbiornik z paliwem wybuchnie, samochód spłonie, kierowca z pasażerami się spalą a samochód będzie unieruchomiony. 4. Samochód zastępczy też się nie należy, bo skoro zjeżdżając z drogi zatrzymałem się akurat przed jakimś warsztatem to nie będę mnie holować, mimo tego iż mam zapewnione holowanie do wskazanego warsztatu a więc wybór warsztatu należy do mnie, bo za to w końcu dopłaciłem. Złodzieje i wyłudzacze.
    ZaletyBrak.
    WadyWyłudzacze i oszuści.
  • ~Paula / 2019-06-13 20:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, stanowczo zanizona wycena, conajmniej o połowę ,pomimo nie wypłacenia odszkodowania zabierają auto zastępcze, nie idzie dogadać się z nikim na infolinii, ponieważ osoby po drugiej stronie słuchawki nie mają zielonego pojęcia o wycenie ani obowiązujących przepisach. Ponad to pytając o adres, na który można wysłać odwołanie, usłyszałam, że nie mogę się odwołać, oczywiście uzasadnienia nie usłyszałam.
    Stanowczo nie polecam i radzę omijać szeroki łukiem, jedna gwiazdka to za dużo.
    ZaletyŻadnych
    WadySame wady
  • ~Maxi / 2019-06-12 12:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma to link4 nic tylko krojenie z pieniędzy i straszenie windykacja i komornikami oc zapłacone a oni twierdzą ze brak im pieniędzy, ale jak oni maja wypłacić to cisza i wymyślanie z ich strony nie kompetentnosc konsultantów brak wiedzy i oszustwo
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Lord vader / 2019-06-10 15:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Świetna oferta direct jeżeli ktoś chce jeździć z polisą wystawioną na czyjeś konto.
    Wystarczą podstawowe, niezmienne dane: imię i nazwisko oraz pesel i można bez żadnych konsekwencji prawnych kierować autem.
    Opcja niewątpliwie korzystna dla młodych oraz z obciążeniami w ufg.
    ZaletyOC direct dla oszustów
    WadyZ takiego punktu widzenia: brak
  • ~Zbyszek / 2019-05-30 14:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma to jeden wielki przekręt,czekam już 7 miesięcy na odszkodowanie za zniszczony pojazd, sprawca miał ubezpieczenie w link4.NIE POLECAM I ODRADZAM
  • ~Jola / 2019-05-27 11:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Link 4 to oszuści i złodzieje.Przekonałam się na własnej skórze i portfelu.Miałam szkodę auta i okazało sie że sprawca jest ubezpieczony w Link4.Nie dość że rzeczoznawca nie przyjechał, musiałam mu sama zawieźć auto to chcieli wypłacić tylko połowę tego ile kosztowała naprawa.Zmusili mnie do zapłaty za auto zastępcze, które mi się należało i nie powinnam za nie płacić.Powinnam podać ich do sądu, ale to nie na moje nerwy.Oni go nawet kobietę w ciąży potrafią wytrącić x równowagi????
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Arek / 2019-05-26 10:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tej firmy nawet wrogowi. Firma po otrzymaniu rezygnacji-przedłużenie na kolejny rok ubezpieczenia OC nie akceptuje takich informacji i z uporem maniaka wysyła e-maile ponaglające do zapłaty za wystawioną polisę. Na dodatek zaraz po wypełnieniu na ich stronie rezygnacji z oc konsultant do mnie zadzwonił z pytaniem Dlaczego ? i czy mam wykupioną już polisę u innego ubezpieczyciela oraz poinformował mnie że to zależy od Linka czy polisa nie zostanie przedłużona. Na dzień dzisiejszy jestem w trakcie walki o rezygnację z oc , którego nie chciałem.
  • ~STIV / 2019-05-24 13:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety podzielam negatywna w każdym calu opinię ludzi którzy mieli sposobność ubezpieczać się w tej firmie. Najgorsza firma z jaką się spotkałem w ponad 30-letnim okresie mojego ubezpieczenia. Konsultanci niekompetentni nastawieni tylko na to aby wcisnąć kit klientowi a jak dojdzie do zdarzenia i firma musi wypłacić ubezpieczenie to tyle trudności i rzucania kłód pod nogi jak w żadnej innej firmie. Przysłowie mówi "tanie mięso to psy jedzą" co nie oznacza że ta firma jest najtańsza, a jak dochodzi do wypłacenia odszkodowania to tak okroją że nie ma możliwość zweryfikowania, po prostu dziadostwo i oszustwo na dużą skalę a wszystko niby w ramach prawa. Nikomu ale to nikomu nie będę polecał tej firmy, a wręcz gdzie tylko możliwe będę ostrzegał jak to robią inni aby się nie ubezpieczać w tej
    firmie POD ŻADNYM POZOREM. Co można zauważyć że najwięcej negatywnych opinii jest z ostatniego okresu. Wychylił się i to na pewno podstawiony człowiek z opinią pozytywną, wiec mu odpowiem człowieku nie ubliżaj ludziom, czytać i słuchać każdy umie, tylko później konsultanci tak zagmatwają sprawę że za czorta tego nie rozbierzesz.
    ZaletyBRAK JAKICHKOLWIEK
    WadyNACIĄGANIE, BRAK KOMPETENCJI KONSULTANTÓW TRUDNOŚCI Z POŁĄCZENIEM TELEFONICZNY I JESZCZE ŁASKĘ ROBIĄ ŻE SIĘ ODEZWĄ DNO TOTALNE.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.62, ilość opinii: 342
Hestia
Ocena: 1.53, ilość opinii: 309
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 301
Generali
Ocena: 1.77, ilość opinii: 177
MTU
Ocena: 1.66, ilość opinii: 128
AXA
Ocena: 1.45, ilość opinii: 122
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 633
mBank
Ocena: 2.02, ilość opinii: 542
ITAKA
Ocena: 2.77, ilość opinii: 261
Netflix
Ocena: 2.87, ilość opinii: 140
nju mobile
Ocena: 3.16, ilość opinii: 126
Virgin Mobile
Ocena: 2.60, ilość opinii: 91