Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Link4 opinie

Ocena na podstawie 215 opinii

1.62 / 5

  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.53
  • Cena/Jakość
    1.66

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marco / 2018-12-13 16:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest mi bardzo przykro ale to najgorszy i najdrozszy ubezpieczyciel jakiego znalazłem dotąd na rynku.
    WadyObsługa, ceny ubezpieczeń.
  • ~Bluemad / 2018-12-06 09:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i złodziei nic więcej. Najgorsza firma jaka istnieje na rynku.
    ZaletyŻADNYCH
    WadyWSZYSTKO
  • ~bukwa / 2018-12-05 17:14
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam tej firmy.Po zgłoszeniu szkody otrzymałem informację ,że otrzymam na czas naprawy samochód zastępczy na 4 dni.Posiadam kompletne ubezpieczenie Ac i OC.W dniu 5 grudnia otrzymałem informację z salonu Hyundai że mam dostarczyć samochód do salonu aby wykonać naprawę blacharki. Powiadomiłem Link 4 aby podstawili mi samochód zastępczy i mało mnie szlag nie trafił kiedy otrzymałem informację ,że gonie dostanę bo mi się nie należy.Zanim otrzymałem taką informację przełączano mnie ciągle do innej osoby po różnych ,,specjalistach "aby w końcu oznajmić że samochodu nie otrzymam.Powiedziano mi ,ze mogę złożyć reklamację a na jej rozpatrzenie mają do 30 dni.Kiedy zażądałem przesłania nagrania z rozmowy kiedy pracownik potwierdził w dniu zgłoszenia szkody że otrzymam zastępczy samochód - stwierdzono ,że otrzymam je po rozpatrzeniu reklamacji to jest w ciągu 30 dni .To są jaja.Najważniejsze to wziąć kasę a ty się martw .Nigdy nikomu nie polecę Link 4 .Mają jedynie dobrą reklamę ale szokda twarzy tej pięknej kobiety dla reklamy takiej lipy
    Zaletysadziłem ,że jest to wiarygodna firma
    Wadywprowadzanie w błąd ,nie wywiązywanie się z umowy
  • ~ToJa / 2018-12-02 23:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma szuka baranów, ktorych można oszukać na każdym kroku. Wycenili mi starszy samochód (Daewoo Lanos) po kolizji na 900zł, odejmująć horrendalne pieniądze za to, że niby miałem maksymalnie zużyte opony do 3mm, mimo, że były prawie nowe i miały 6,6mm, odjęto mi za to -204zł, oraz za to, że miałem inny kolor maski -463zł. Firma rownież wyceniła instalacje gazową na 68zł, zamek centralny na 13zł a silnik i osprzęty na 128zł. P A R O D I A, UNIKAĆ FIRMY JAK SIĘ TYLKO DA I LEPIEJ NIE MIEĆ DOCZYNIENIA.
  • ~Andrzej / 2018-11-25 18:26
    Ocena: 1.00 / 5
    DNO I WODOROSTY, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE . SZANOWNI PAŃSTWO OMIJAJCIE TO DZIADOSTWO SZEROKIM ŁUKIEM JAK NAJDALEJ, TO JEST TAKA FIRMA ABY CIĘ WYDYMAĆ OSZUKAĆ I NIE WYPŁACIĆ. JAK NAJDALEJ , SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ.
  • ~Ewelina / 2018-11-20 11:50
    Ocena: 1.33 / 5
    Obecnie jest likwidowana moja szkoda z ubezpieczenia sprawcy który jest ubezpieczony w tej firmie, KROTKO MÓWIĄC ZŁODZIEJE. Wszystko jest nie związane pomijając że czołowo dostałam nawet nie uznano przedniego zderzaka. ŚMIECH I KOMEDIA!!!!!!!!!
    Zaletyniska cena
    Wadywszystko!!!!!!!!
  • ~wojtek / 2018-11-11 15:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zaskoczony błyskawiczną wypłatą odszkodowania za skradziony samochód przez link4,byłem załamany po kradzieży ale odzyskałem znowu chęć do życia,na prawdę uwierzcie ludzie że dobra Firma której warto zaufać pod względem ubezpieczenia ac-kradzieżowe.Pozdrawiam P. Magdę która prowadziła moją szkodę.Od złożenia dokumentów do wypłaty odszkodowania trwało zaledwie kilka dni proszę mi wierzyć to nie żadna ściema.
    Zaletyszybko,solidnie
    Wadybrak
  • ~Basia0505 / 2018-11-07 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Od momentu zakupu auta przezywam koszmar z ta firma: auto bylo ubezpieczone w Proamie z taka polisa wyjechalam od sprzedajacego, link 4-nie wiem skad wzieli moje dane nekaja mnie wezwaniami do zaplaty; dzis dostalam list od windykatora z wezwaniem do wplaty prawie 700 zl...Auto mam ubezpieczone dalej w Proamie...rozmawialam z osoba od ktorej kupilam auto-twierdzi ze raz dzwonil do link4 zeby sie zorietowac co do warunkow polisy. Ta firma to jakas masakra , ja w kazdym razie oddaje sprawie do sadu o nekanie
    ZaletyZadnych
    WadyNaciaganie ludzi
  • ~Radek / 2018-11-07 20:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda oszustów i naciagaczy. Chca zapłaty niecałych 700 zl za polise oc, której mimo, iz nie chcialem i mało tego nawet nie otrzymałem. Rozmowa z nimi do niczego nie prowadzi, w zaparte mi wmawiaja, ze mam u nich polise, i że sie na nia zgodziłem. Wydzwaniaja windykatorzy, którzy nie potrafia przedstawić nawet kopii dokumentu, który by potwierdzał zawarcie jakiejkolwiek umowy. Poprostu kabaret
  • ~Klaudia / 2018-11-02 23:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam infolinii... Mój przypadek: sprowadziłam samochód z Niemczech, wykupiłam polisę na miesiąc, w LINK4, żeby wrócić samochodem na kołach do domu. 3.11 kończyła mi się polisa, zadzwoniłam na infolinię, aby dowiedzieć się czy muszę wykupić następna polisę (pierwszy raz miałam auto z Niemiec, więc byłam w tych sprawach kompletnie nie rozeznana).. Pan na infolinii poinformował mnie, że jeżeli nie wykupie polisy czeka mnie kara 4000 mimo, że samochód nie jest zarejestrowany w żadnym kraju, co oczywiście jest nie prawdą.(w momencie kiedy kończy mi się ubezpieczenie nie mogę się poruszać tym samochodem w drodze). Straciłam pieniądze na dojazdy, swój czas, czas moich znajomych, na załatwianie czegoś, co mogę zrobić w późniejszym czasie, bez żadnych kar i obciążeń... Serdecznie dziękuję Panu, który wprowadził mnie w znaczy błąd.
    Wady To
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.61, ilość opinii: 265
Hestia
Ocena: 1.44, ilość opinii: 250
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 215
Generali
Ocena: 1.92, ilość opinii: 134
MTU
Ocena: 1.73, ilość opinii: 114
AXA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 85
mBank
Ocena: 2.13, ilość opinii: 408
Flixbus
Ocena: 2.04, ilość opinii: 251
ITAKA
Ocena: 2.89, ilość opinii: 151
nju mobile
Ocena: 3.42, ilość opinii: 98
Netflix
Ocena: 3.06, ilość opinii: 88
Virgin Mobile
Ocena: 2.68, ilość opinii: 48