Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Hestia opinie

Ocena na podstawie 250 opinii

1.44 / 5

  • Oferta
    1.55
  • Obsługa klienta
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.42

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~dyre / 2018-11-09 10:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Nie znam gorszej firmy ubezpieczeniowej. Rzecznik klienta albo milczy, albo odpisuje zupełnie nie na temat, jakby nie czytał co do niego zostało napisane, lekceważąc w ten sposób klienta i tym samym stawiając się w pozycji rzecznika Hestii czy totalnego "tumiwisizmu" a nie klienta. Terminy likwidacji szkody sięgają i trzech miesięcy.
    Zaletybrak
  • ~Wkurzony klient / 2018-11-06 13:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie odradzam.
    Bylem świadkiem w kolizji. Zostalem potraktowany jak bandyt.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~JB / 2018-11-06 12:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszusci i zlodzieje. Nie da sie skintaktowac, nic sie nie da. Powinien sie tym UOKIK zainteresowac.
    Zalety Brak
    WadyNiezliczona ilosc
  • ~Agnieszka1989 / 2018-10-22 22:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma na świecie, odradzam każdemu. Burdel pod każdym względem, oszukują, utrudiniony kontakt. Koleżanka pracowała w Ergo hestii, pracowników również traktują na najniższym poziomie.
    ZaletyAbsolutnie nic
    WadyCały ten burdel
  • ~Miki / 2018-10-19 13:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści , opiekun klienta rozmawiał ze mną jak ze śmieciem już wiem że nic nie dostanę , dla nich notatka policyjna to śmieć.Ani auta ani kasy a nasze państwo pozwala nas okradać brawo!!!!
  • ~Erhau / 2018-10-19 09:27
    Ocena: 1.33 / 5
    Porażka, moje auto uszkodzone na parkingu przez pijanego kierowce, dwoje świadków, numery rejestaracyjne (sprawca zbiegł), policja wezwana na miejsce, wszystko ładnie pięknie. Zgłoszenie szkody... cisza, jakieś dokumenty kazali przesłać, ok był rzeczoznawca (który nomen omen oględziny techniczne samochodu zakończył na zrobieniu kilku zdjęć, sam na stacje diagnostyczna jechalem zeby zoabczyć co z zawieszeniem bo dostałem strzał z boku w przednie koło, pokrzyiony drążek, ale rzeczoznawca nie raczył sprawdzić) i cisza... 3 miesiące minęły i pismo - odmowa wypłaty odszkodowania, Ergo Hestia nie widzi podstaw do wypłaty. Niby nie dostali pisma z policji, więc wysłałem im na maila swoje pismo które policja wysłała 2 tygodnie wcześniej no i oczywiście znow jestem olewany od kilku dni. Kontakt z Panią opiekunką szkody tragiczny, raz ma wyłączony telefon, nie odpisuje na maile... odradzam całkowicie!
    Zaletybrak
    Wadytraktowanie klienta przy zgłoszeniu szkody
  • ~Rafał / 2018-10-13 17:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Kompletna porażka !!! Niech każdy wystrzega się tego towarzystwa ubezpieczeń. Kontakt z nimi w jakimkolwiek celu innym niż zawarcie nowej umowy wręcz niemożliwy. Odstąpienie od starej, zgłoszenie szkody czy inne tego rodzaju usługi - wręcz niewykonalne. Najgorsza ubezpieczalnia z jaką miałem do tej pory styczność.
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Renutka / 2018-10-08 21:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia!!!!! Sprawca ubezpieczony w Hestii rozbił mój samochód, zastępczy dostałam na tydzień a po tygodniu wypożyczalnia prawie siłą go odebrała. Mój samochód prawie skasowany (kompletnie nie z mojej winy) i miał zostać naprawiony w tydzień. Nierealne!Nie pomogły rozmowy z likwidatorem szkody. Bezczelny człowiek!!!!!!
    Przestrzegam wszystkich przed tym nierzetelnym ubezpieczycielem. Nigdy w Hestii!!!!!!
    Zaletycałkowity brak!
    Wadysame wady!
  • ~natamy / 2018-10-08 13:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Ubezpieczalnie fatalna. Właściciel szkody zupełnie niezainteresowany sprawą. Załatwienie każdej drobnostki wymaga 2 telefonów i 3 maili. Od dwóch miesięcy nie mogę odzyskać pieniędzy z AC. Kwota wyceny wartości pojazdu ma inną wartość w każdym sprawozdaniu. NIE POLECAM.
  • ~kosa-997 / 2018-10-05 18:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Z gorszym towarzystwem nie miałem do czynienia. Ponad miesiąc temu zgłosiłem szkodę z polisy sprawcy i do tej pory zero odzewu. Jak napisałem wiadomość za pomocą ich strony czyli mojego konta na temat szkody to na drugi i trzeci dzień już nie mogłem się zalogować i nic dowiedzieć. Następnym razem wzywam policję do sprawcy który ma polisę w ergo hestia i wstawiam samochód do naprawy do salonu niech oni z nimi walczą. Takie towarzystwo nie powinno w ogóle istnieć!!!!!!!!!!
    ZaletyZero
    WadyOlewający stosunek do poszkodowanych.
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.61, ilość opinii: 265
Hestia
Ocena: 1.44, ilość opinii: 250
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 215
Generali
Ocena: 1.92, ilość opinii: 134
MTU
Ocena: 1.73, ilość opinii: 114
AXA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 85
mBank
Ocena: 2.13, ilość opinii: 408
Flixbus
Ocena: 2.04, ilość opinii: 251
ITAKA
Ocena: 2.89, ilość opinii: 151
nju mobile
Ocena: 3.42, ilość opinii: 98
Netflix
Ocena: 3.06, ilość opinii: 88
Virgin Mobile
Ocena: 2.68, ilość opinii: 48