Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Hestia opinie

Ocena na podstawie 815 opinii

1.82 / 5

  • Oferta
    1.90
  • Obsługa klienta
    1.81
  • Cena/Jakość
    1.82

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~KDP / 2023-10-10 09:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Okazuje się że "ubezpieczenie pełne" sprzętu AGD nie obejmuje naprawy/wymiany nowego (Użytkowany od 2 miesięcy ) sprzętu jeśli dokładnie nie jestem w stanie podać przyczyny uszkodzenia a uszkodzenie nie wpływa na działanie sprzętu.
    Jakiś żałosny żart. NACIĄGACZE I ZŁODZIEJE
    ZaletyNie polecam
    WadySame wady
  • ~samtron122 / 2023-10-09 14:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam 6 godzinę na lawetę od nich, porażka. Nie korzystajcie z tej wfirmy.
  • ~Irek / 2023-10-09 13:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu. Opiekun jaki opiekun nikkt nie odbiera na mejle nikt nie odpisuje . Orzeczenie kpina trzy lata leczenia kolana zdalne nauczanie dziecka , wypłacono 2% 300zl
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~ / 2023-10-02 11:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu z firmą ubezpieczeniową nie odbierają telefonów a jak już zrobią wycenę szkody lepiej nie patrzeć na kwotę
  • ~MM / 2023-09-29 09:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Likwidacja z OC sprawcy.Naprawa w serwisie. Teoretycznie bezgotówkowa.Hestia na oględzinach stwierdziła, że wymienia błotnik (uszkodzony w wypadku) który miał ślady korozji na nowy. Tym samym zwiększa nam wartość pojazdu???? Ciekawe. Jak auto po wypadku jest więcej warte niż przed. Chyba tylko Hestia tak potrafi. Koszt 990 zl
    ZaletyŻadnych
    WadyBrak kontaktu, naliczanie kosztów dodatkowych
  • ~MM / 2023-09-29 02:33
    Ocena: 1.00 / 5
    likwidacja szkody z AC trwała 3 miesiące z winy ubezpieczyciela, a tak dokładnie rzeczoznawcy, który podstawowych elementów związanych ze szkodą nie chciał uwzględnić. Po 3 oględzinach w serwisie i mojej interwencji u rzecznika, w końcu zlikwidowali szkodę.
    Obsługa klienta dramat, rzeczoznawcy bez kompetencji i logicznego myślenia.
    Najgorszy ubezpieczyciel do likwidacji szkody z AC. Serdecznie nie polecam i odradzam.
    Zaletybrak
    Wadylikwidacja szkody z AC, zaniżanie stawek, brak kontaktu
  • ~Przemek / 2023-09-27 10:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu z firmą ubezpieczeniową nie odbierają telefonów a jak już zrobią wycenę szkody lepiej nie patrzeć na kwotę
    ZaletyBrak
    WadyNie polecam
  • ~KarolinaMM / 2023-09-27 08:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobra obsługa - świadczenie wypłacone. świadczenie za nagłą śmierć. Polisa ubezpieczenia na życie
  • ~Robert / 2023-09-26 12:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Ostatnio upadło mi zdrowie a należę do Hestii składki odprowadzam i wszystko tak pięknie na początku oferowali, dwa lata temu byłem już jedną nogą na tamtym świecie i dwa tygodnie w szpitalu i za szpital i za chorobę 800zl a takie tysiące mieliśmy otrzymywać za leczenia wstyd, teraz byłem znowu w szpitalu miałem operacje i dali tylko 300zl a. Za dni niezdolności do pracy 200 zł. Chamstwo nie wierzcie im w nic okłamują i nie wypłacają tego co oferowali
    ZaletyNie wyplacalnk
    WadyBrak
  • ~Ewa / 2023-09-26 11:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma patologiczne Gia, złodzieje i oszuści.....
    ZaletyBrak
    WadyOszusci
  • ~Sylwester / 2023-09-25 20:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Absolutnie odradzam korzystać z opcji ubezpieczenia wariant maksymalny. Nic nie pomogli podczas awarii akumulatora w niemieckim Hanower. Zrzucają wine na stronę niemiecką. Kogo co obchodzi płacisz wymagasz i tyle w temacie.
    ZaletyBrak
    WadyMnóstwo
  • ~Lilith / 2023-09-23 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Uszkodzenie pojazdu nie z mojej winy maska, błotnik, zderzak szyba, wszędzie odpryski i wgniotki, szyba oryginalna niedostępna już trzeba by kupić zamiennik z czasem przez co auto straci na wartości. W skrócie do malowania mam całe auto i z czasem jak zacznie pękać - szybę. Auto niedługo miało trafić do sztuk kolekcjonerskich... Wyceniono szkodę na 3 tyś zł. Odwołałam się, przyjechał rzeczoznawca i po prawie miesiącu upominania się i pytań kiedy w końcu rozpatrzą wniosek, dostałam odpowiedź że przyznano mi 1200 zł jednocześnie uznanie kosztorysu 3496 zł zostanie mi przyznane gdy otrzymają faktury potwierdzające wykonanie naprawy?! Jest to niezgodne z prawem i czuje się oszukana!
    Zaletybrak!
    Wadyprzedłużanie rozpatrzenia wniosku
    oszukano mnie w sprawie wypłacenia pieniędzy
  • ~Magdalena / 2023-09-20 20:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Po rezygnacji z polisy OC i zgłoszeniu demontażu pojazdu. Automatycznie przedłużyli polisę dramat. Wszystkie formalności przedłużają aby wyszło na ich korzyść i żeby wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie wady są w opiniii
  • ~luk / 2023-09-19 08:54
    Ocena: 1.00 / 5
    oszuści i krętacze złożyłem wypowiedzenie umowy online na stronie ergo gdy zakupiłem już w innym towarzystwie po kilku dniach przychodzi informacja o wezwaniu do zapłaty kwota dwa i pół razy większa niż zakupiłem. sprawdzając obecna polisę w mobywatel ta z ergo nie istnieje.
    zwykła próba wyłudzenia pieniędzy.....
    Zaletybrak
    Wadyzły kontakt w sprawie reklamacji
    próba wyłudzenia
  • ~j23 / 2023-09-16 12:45
    Ocena: 4.67 / 5
    Jestem zadowolony z usług , ubezpieczenie dotyczyło sprzętu RTV , naprawa przebiegła szybko i sprawnie w ciągu 2 tygodni. Miła obsługa , polecam.
    Zaletysprawne działanie
    Wadybrak
  • ~Mariola / 2023-09-14 15:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, wykupiona polisa na ekspres do kawy, ekspres jeździ tam i z powrotem do serwisu, wraca zepsuty i tak od 2 miesięcy. Powody zepsucia wymyślane, a ekspres jak nie parzył kawy tak nie parzy. Dodatkowe koszty transportu który klient ponosi to 46 zł za każdym razem. Bardzo żałuję decyzji o wykupieniu tego ubezpieczenia, lepiej oddać do lokalnego serwisu.
  • ~Pitek / 2023-09-14 10:20
    Ocena: 1.67 / 5
    Wykupiona plisa AC, zapłacona, jednak przez przypadek zapłacono o 300 zł. mniej. Polisa bez informacji, bez zwrotu pieniędzy wypowiedziana!!!! Gdyby nie próba zgłoszenia uszkodzenia szyby, jeździlibyśmy bez ubezpieczenia!
    To jest amatorszczyzna, a nie profesjonalne podejście, nigdy więcej Hestii!!!
    Zaletybrak
    WadyObsługa klienta
  • ~Anna / 2023-09-12 11:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma Ergohestia na początku informuje, że polisa nie obejmuje szkody, dopiero kosztowny proces odwoławczy wykazuje, że to nieprawda. To ich zasada, jeśli coś dosłownie nie jest napisane w polisie literalnie, to mówią nie. NIE POLECAM!!!!
    Dwa mieszkania, samochód i polisę na życie kupiłam w innej firmie.
    WadyNiekompetencja i bezczelność
  • ~jerry / 2023-09-07 13:24
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA! Ubezpieczyciel nierzetelny. STOSUJE POKRĘTNE SZTUCZKI W CZASIE UBEZPIECZENIA. Np. uzurpuje sobie więcej niż przewidziane jest to w przepisach prawa. Likwidację szkody w ubezpieczonej pralce wykonuje już niemal rok. Proszę sobie wyobrazić, że jest to likwidacja szkody na pojeździe!!! Dlatego wypowiedziałem umowę ubezpieczenia pojazdu. Może wreszcie ktoś z tych twardogłowych zrozumie, że moja rezygnacja z dalszego ubezpieczania pojazdu będzie ich kosztowała kilka razy więcej, niż usunięcie usterki w pralce!
    Zaletybrak zalet.
    WadyNaciąganie przez firmę klientów.
  • ~Marta / 2023-09-02 07:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Widzę,że tutaj dodają opinie tylko niezadowoleni a ja dla odmiany jestem w miłym szoku,że można szybko, sprawnie i bez problemu załatwić w Hestii zgłaszanie szkody.Polecam.
    ZaletySzybkość załatwienia sprawy
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Hestia
Ocena: 1.82, ilość opinii: 815
PZU
Ocena: 1.45, ilość opinii: 705
Link4
Ocena: 1.50, ilość opinii: 603
Uniqua
Ocena: 2.12, ilość opinii: 435
Warta
Ocena: 1.36, ilość opinii: 406
Generali
Ocena: 1.60, ilość opinii: 279
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720