Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Eximtours opinie

Ocena na podstawie 188 opinii

2.21 / 5

  • Cena/Jakość
    2.26
  • Obsługa klienta
    1.89
  • Oferta
    2.50

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Daniel / 2024-02-14 10:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Exim ma źle opisany pokój hotelowy. Zakwaterowanie miałem w innym budynku niż w umowie w dodatku w budynku przyległym do obory skąd smród był niemiłosierny i nie dało się tam przebywać. Na miejscu żadnej pomocy tylko przyjęte zgłoszenie i totalne olanie klienta. Na miejscu żeby nie spać w samochodzie bo nie dało się przebywać tam gdzie mnie zakwaterowali dopłaciłem do pokoju w budynku hotelowym jednak Exim nie poczuwa się do odpowiedzialności i nie chce zwrócić kosztów. Nie tylko ja zostałem wprowadzony w błąd, ale także 3 innych uczestników. NIE POLECAM TEGO BIURA !!! Omijać z daleka.
    Zaletyhotel i jedzenie ok
    Wadywprowadzenie w błąd klienta ws zakwaterowania, brak pomocy ze strony biura
  • ~Bartosz / 2024-02-01 12:26
    Ocena: 2.67 / 5
    Niestety oferta wczasów w hotelu Mamlouk Sunrise nie odpowiada rzeczywistości. Brak dostępu do a la carte bo restauracje zimą praktycznie pozamykane bo gosci niewiele i chyba sie nie opłaca otwierać, wylaczone oprogramowanie i tablet do rezerwacji restauracji a la carte, zablokowany serwis interia, co potwierdza lokalny informatyk, więc nie mozna nawet zglosić mailowo reklamacji. Obsługa ignoruje a biuro exim tours twierdzi zdalnie ze wszystko działa i po prostu robi z turysty idiotę. Na szczęście mamy nagrania. Szkoda ze biuro świadomie oszukuje i ignoruje turystow.
    WadyBardzo zla obsluga ze strony biura.
  • ~Katarzyna / 2024-01-22 18:13
    Ocena: 3.00 / 5
    Biuro Exim Tours nie jest biurem przyjaznym dla osób niepełnosprawnych.
    Podczas rezerwacji ważne informacje o tym, co się kupuje, nie są pokazane np. dodstkowy bagaż 10 kg to jest WizzPriority, choć o tym nie piszą jawnie (może małym drukiem w pdfach, gdy masz 2h na przeczytanie) i nikogo nie obchodzi, że chora osoba nie jest w stanie wnieść walizki po schodach do samolotu. Druk Exim Tours zgłaszający konieczność asysty na lotniku nie jest dostosowany o wielu osób niepełnosprawnych w stopniu znaczym. Na miejscu nie ma opiekuna z językiem polskim, jeśli wybierzesz hotel inny niż większość, więc jeśli nie znasz biegle angielskiego, lepiej się przygotuj. Nie ma spotkań, nie ma wycieczek. Ja na miejscu po raz kolejny korzystam z pomocy zagranicznych firm. Nie ma też pomocy ze strony biura, które odsyła tylko fragmenty wycięte z wydruków i bezosobowe komentarze. To moja niestety 3 wycieczka (ostatnia) z tym biurem i za każdym razem z czymś jest problem. Zero elastyczności, zwykłego ludzkiego podejścia. Jedyna pomoc to - zapłać więcej lub sam sobie poszukaj...Jak już podpiszesz zgodę (najlepiej natychmiast) znika jakakolwiek ludzka strona tego biura, a jak nie podpiszesz, bo coś chcesz jeszcze ustalić, to anulują ci z automatu rezerwację, choć pieniądze już wyszły.
    ZaletyTylko sama Madera jest tu zaletą
    WadyObsługa (brak) klienta z niepełnosprawnością, hotel dobry, poza mrówkami w pokoju, ale przy kontakcie z biurem Exim Tours to drobnostka.
  • ~Tomasz / 2024-01-05 10:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Biuro sprzedaje oferty które nie sa zgodne z rzeczywistością. Na miejscu okazuje sie ze trzeba płacić dodatkowo za uslugi które w ofercie były wpisnae jako bezpłatne. Od kilku tygodni nie rozpatrzyli reklamacji. Nie ma wsparcia rezydent to fikcja. Odradzam wakacji z tym biurem same nerwy.
    ZaletyBrak
    WadyLekceważenie klienta
  • ~Marcin / 2023-12-22 08:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Podpisaliśmy umowę, zapłaciliśmy zaliczkę i po dwóch miesiącach okazało się, że ... nie mamy miejsca w hotelu ... oczywiście nie z winy biura Exim, zaproponowano nam hotel znacznie odbiegający od pierwszej oferty (tz dno i 3 metry mułu), lub zwrot kosztów.
    Czas mija, ceny rosną
    Dziękuję EXIMTOURS

    Serdecznie odradzam
    ZaletyBRAK
    WadyEXIMTOURS
  • ~Alicja / 2023-10-20 00:37
    Ocena: 4.00 / 5
    Portugalia Sesimbra "Hotel Do Mar"10.2023.Biuro sprawdzilo sie w 90% dosc sprawnie przebiegl zakup wycieczki.Transwer z lotniska do hotelu i na powrot znakomity pomimo opoznienia przylotu o 2 godziny w nocy kierowca czekal na nas 2 osoby aby zawiezc do hotelu 40km.Droga powrotna rowniez bez zarzutu.Hotel lata 60 te.Niestety pokoj kiepski musielismy czekac 5 dni na zmiane z powodu pelnego oblozenia.Nowy pokoj byl bez zarzutu.Sniadania monotonne identyczne kazdego dnia bardzo skromne dobry sok pomaranczowy kawa ciasto pieczywo reszta sredniej jakosci.Czysto.Pokoje sprzatane recepcja pomocna.Plaza obok.Basen na zewnatrz oraz kryty.Teren zadbany.Blad w info ze hotel wynajmuje auta zapewnia jedynie bezplatny parking.W Sesimbra znajduje sie jedyna wypozyczalnia aut bardzo droga.Rezydenta nie bylo ale bylismy tylko w dwojke wiec rozumie ze nie bylo takiej mozliwosci.Samoloty byly opoznione w obie strony ponad 2,5 godziny.Wakacje zaliczamy do udanych.Z biura EXIM korzystalam wiele razy i wyglada na to ze mialam szczescie nie napotykajac tak powaznych problemow jakie mieli inni turysci opisujacy swoje niezadowolenie.
    Zaletyudane wakacje z EXIM
    Wadykiepski pokoj na poczatku, opoznienia samolotu w obie strony co bylo dosc uciazliwe
  • ~Kacder / 2023-10-03 19:26
    Ocena: 1.67 / 5
    Odradzam zadawanie się z tym biurem. Transfery spod lotniska do hotelu i z powrotem to jakiś dramat pierwsze co musieliśmy szukać jakiego kolwiek rezydenta na lotnisku nie było go, a z powrotem kierowca autobusu postanowił zmienić miejsce odbioru i taksówką musieliśmy jechać na lotnisko. Mało tego reklamacja nie była uznana bo tak twierdzi biuro exim my pomyliliśmy miejsce a tak nie bylo... porażka
    ZaletyBrak
    WadyNiekonkretne, nie słowne, brak możliwości reklamacji i zwrotu kosztów
  • ~Sokół / 2023-10-03 16:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Zostałem wprowadzony w błąd Oferta różniła się bardzo co co późniejszego planu. min to lotnisko od hotelu i transfer lotnisko miało być 28 km od hotelu a wylądowaliśmy 95 km . transfer trwał 6 godzin na z i lotniska do hotelu podróż bardzo męcząca. Hotel 5 piętro bez windy ponieważ była w remoncie . reklamacja nie uznana ponieważ składa się po wakacjach a nie przed wiec uznali ze powiadomili nas (ze odkryłem po kodach lotu sam) ze lotnisko to nie to co w ofercie i po powrocie nie powonieniem mieć za złe :D śmieszne wręcz
    ZaletyTylko jedna rezydent na miejscu bardzo pomocny
    WadyKłamstwo w ofercie do zakupu wycieczki a późniejsza realizacja, hotel i fotografie oferty zupełnie nie podobne do siebie co zastaliśmy na miejscu. krótko mówiąc celowe wprowadzenie w błąd i brak możliwości wycofania się pod groźba utraty wpłaconych funduszy
  • ~Kornelia / 2023-09-29 17:38
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam biura. 3 lata podróżowałam z nimi, 2 razy było wszystko w porządku. Za 3 razem był problem z bagażem. Mimo wykupienia bagażu musiałam zapłacić dodatkowo na lotnisku, bo nikt nie poinformował mnie o zmianie bagażu z podręcznego na rejestrowany. Opiekun rezerwacji nic o tym nie wiedziała i zaleciła złożenie reklamacji. Została ona odrzucona ignorując moje argumenty i zrzuty z konwersacji. Brak kontaktu innego niż mailowy z działem reklamacji, na który nikt nie odpowiada. Prośba o kontakt do kogoś przełożonego również zignorowana. W obsłudze klienta nikt nie jest w stanie mi pomoc.
  • ~byłyklient / 2023-09-20 09:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Rzną głupa. Odwołałem wycieczkę ze względów zdrowotnych. Była to wycieczka rejsowa a więc koszty odwołania znaczące. Sami się jednak złapali w swoja pułapkę. Aby naliczyć koszty odwołania, zgodnie z ustawą maja obowiązek rozliczenia kosztów i korzyści. Tu jest złapanie się w swoja pułapkę. Koszty liczą ale nie chcą ich wykazać, wygląda że z kapelusza. Korzyści zupełnie pomijają, nawet w pismach pomijają tę część ustawy, która mówi o uwzględnieniu korzyści. W moim przypadku pierwotnie zarezerwowana wycieczka była w atrakcyjnym czasie i miejscu (Sycylia), i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że została sprzedana innemu klientowi i to po znacznie wyższej cenie niż w moim przypadku.
    Sprawa trafiła do sądu, który nakazał zwrot zapłaconej zaliczki, czekam na uprawomocnienie orzeczenia
    Zaletykiedyś było to bardzo dobre biuro
    WadyBrak jakiejkolwiek etyki biznesowej. Sądzę, że oszczędzają na wynagrodzeniach kadry merytorycznej i zatrudniają na nisko płatnych stanowiskach
  • ~Kornelia / 2023-09-18 16:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzis taka sytuacja po kilku dniach po zakupie wycieczki ... Po zaliczce i umowie zatwierdzonej nie wstepnej nagla zmiana ceny... Bravo exim dziekujemy za udany dzien i wakacje które napewno sie nie od beda nie tylko moje a dla wielu ludzi bó zmiane ceny nazwaliscie sobie błąd systemowy. Po za warciu umowy po jej zatwierdzeniu taki absurd,,,,, Ze względu na wzrost ceny (błąd systemowy) Organizator nie może potwierdzić Państwa wyjazdu. Aktualna cena wyjazdu wynosi: 7178zł/rez. ,,Zamiast 4.5tys
    ZaletyBrak
    WadyRobienie ludzi w balona
  • ~Pola / 2023-09-15 20:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Biuro Exim Tours to oszuści z wycieczki 15 dni zostało 13. Wielkie oszustwo . Oprócz tego rezydent który olał klienta jak była potrzebna pomoc w znalezieniu kliniki ponieważ dziecko dostało 40 c gorączki twierdząc że skoro najpierw poszliśmy sami do kliniki bez konsultacji z nią to teraz sobie zapłacimy i musimy sami sobie radzić dzwoniąc do swojej ubezpieczalni ( czyli nie przez biuro tylko ubezpieczenie dodatkowe które wykupiliśmy sobie sami ) która wskaże najbliższa klinikę gdzie w ramach ubezpieczenia będą mogli udzielić pomocy dziecku Tragedia nigdy więcej z tym biurem . Nie polecam jedno wielkie oszustwo
    WadyOszuści , zostawiają klienta bez żadnej pomocy .
  • ~maciej / 2023-09-12 14:04
    Ocena: 1.00 / 5
    wszystko pięknie, cacy póki nie zechcesz zrezygnować z wycieczki. na dzień dobry dostajesz karę umowną wynoszącą ok. 50% ceny wycieczki, którą rzekomo rozliczą po zakończeniu imprezy (w trybie art. 47 ustawy o imprezach turystycznych). na wniosek o rozliczenie i udokumentowanie poniesionych kosztów podali jedynie, że w ich ocenie są uzasadnione (bez wskazania co się na nie składa) i że reklamacja nie jest rozpatrzona po czym zablokowali mój adres email. chamskie odpowiedzi, spychologia i działanie mające zniechęcić do kontynuowania postępowania reklamacyjnego. aktualnie w toku skargi do UOKiK, Izby Turystyki i przedsądowe wezwanie do zapłaty. zdecydowanie odradzam
    Zaletybrak
  • ~Małgorzata / 2023-09-08 16:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Biuro podróży Exim Tours to dno. Wycieczka była wykupiona na 11 dni, a było 9 dni. Reklamacja nie została uznana, bo pięniądze zgarneli i klient już ich nie obchodzi.
    WadyExim Tours ma w nosie klientów
  • ~Maciej / 2023-08-30 16:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Biuro podróży nie wywiązało się z jasnych zapisów w umowie. W odpowiedzi na reklamację przytaczali zapisy nie związane z tematem zarzutów, zbywając reklamację. Na kolejne prośby wyjaśnień odpisali, że sprawę już zamknęli i nie będą już odpisywać. Nie polecam.
  • ~Krzysztof / 2023-08-21 23:38
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA!!!!!!!! Proszę o omijanie tego biura podróży!!! Miałem rezerwację w hotelu w Grecji Princes Sun, który spalił się podczas pożarów w tym roku. Od miesiąca moje lokalne biuro podróży jak i ja osobiście kontaktowaliśmy się z Exim Tours w celu wysłania alternatywnej oferty, po czym biuro odpisywało, że czeka na odpowiedź kontrahenta. Po miesiącu, zresztą po naszej kolejnej interwencji Exim Tours zaproponował ofertę wręcz TRAGICZNĄ (opinie na Google 3,2), mój hotel 4 gwiazdkowy Princess Sun który cieszył się bardzo dobrą opinią został potraktowany jak hotel mający tragiczne opinie.!!!! Do którego nie pojechał bym nawet za 5tys zł!!!! A Exim twierdzi że to jest ten sam standard. Nawet pracownikom z mojego lokalnego biura podróży jak mówili był wstyd wysyłać mi taką ofertę!!! W zdjęciach pokazuję różnicę którą Exim ma głęboko gdzieś i na siłę chce oszukać klienta celowo wcisnąć w tragiczne warunki. Żądam przeprosin od Exim Tours za lekceważące traktowanie klienta przez miesiąc czasu, przez co, uciekło nam bardzo dużo innych ofert. Będę ta opinię rozpowszechniał wszędzie gdzie tylko się da. A sprawę kieruję do sądu.
    ZaletyZadnych
    WadyUwaga!!! Omijajcie to biuro!@
  • ~Krzysztof / 2023-08-21 23:36
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA!!!!!!!! Proszę o omijanie tego biura podróży!!! Miałem rezerwację w hotelu w Grecji Princes Sun, który spalił się podczas pożarów w tym roku. Od miesiąca moje lokalne biuro podróży jak i ja osobiście kontaktowaliśmy się z Exim Tours w celu wysłania alternatywnej oferty, po czym biuro odpisywało, że czeka na odpowiedź kontrahenta. Po miesiącu, zresztą po naszej kolejnej interwencji Exim Tours zaproponował ofertę wręcz TRAGICZNĄ (opinie na Google 3,2), mój hotel 4 gwiazdkowy Princess Sun który cieszył się bardzo dobrą opinią został potraktowany jak hotel mający tragiczne opinie.!!!! Do którego nie pojechał bym nawet za 5tys zł!!!! A Exim twierdzi że to jest ten sam standard. Nawet pracownikom z mojego lokalnego biura podróży jak mówili był wstyd wysyłać mi taką ofertę!!! W zdjęciach pokazuję różnicę którą Exim ma głęboko gdzieś i na siłę chce oszukać klienta celowo wcisnąć w tragiczne warunki. Żądam przeprosin od Exim Tours za lekceważące traktowanie klienta przez miesiąc czasu, przez co, uciekło nam bardzo dużo innych ofert. Będę ta opinię rozpowszechniał wszędzie gdzie tylko się da. A sprawę kieruję do sądu.
    ZaletyZadnych
    WadyUwaga! Omijać te biuro podróży!!
  • ~Pepe / 2023-08-18 23:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Pobierają 100% kwoty za wycieczki, których nie mają. Pobrali nam 26.000 zł za wycieczkę na Mauritius, która nie odbyła się bo nie było miejsc w hotelu. Dowiedzieliśmy się o tym 2 dni przed wylotem. Zaproponowano nam inną wycieczkę, za którą pobrano 27.000 zł a następnego dnia okazało się, że ta również jest nieaktualna bo nie będzie miejsc w samolocie. Na zwrot pieniędzy mimo licznych monitów czekaliśmy 6 dni. Spieprzyli nam wakacje bo zostaliśmy bez pieniędzy a urlop minął.Omijać z daleka!
    ZaletyBrak!
    WadySprzedają wycieczki, których nie mają.
  • ~Katarzyna / 2023-08-13 19:48
    Ocena: 2.33 / 5
    Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w. Alanyi. Zostałyśmy ulokowane w pokoju z grzybem na ścianach i zapachem stęchlizny, tak że w nocy nie dało się spać choć według oferty hotel miał być 4-gwiazdkowy. Całe szczęście ze menedżer okazał się bardzo miły, przychylił się do mojej prośby i zmienił nam pokój na lepszy. Rezydentki nie widziałam na oczy.
    WadyKwaterowanie w pokojach poniżej standardów
  • ~Aga / 2023-08-07 14:52
    Ocena: 4.67 / 5
    Wróciłam z wakacji z tym biurem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko było zgodne z opisem, żadnych problemów na lotnisku ani hotelu. Ponadto kontakt z rezydenką był natychmiastowy.
    WadyZbyt krótkie godzimy pracy telefonicznego biura obsługi klienta
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

ITAKA
Ocena: 2.47, ilość opinii: 1028
TUI
Ocena: 2.15, ilość opinii: 913
Rainbow Tours
Ocena: 2.24, ilość opinii: 517
Eximtours
Ocena: 2.21, ilość opinii: 188
Funclub
Ocena: 2.80, ilość opinii: 158
Grecos
Ocena: 2.72, ilość opinii: 47
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842