Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat (TV) opinie

Ocena na podstawie 1215 opinii

1.49 / 5

  • Niezawodność
    1.17
  • Cena
    1.76
  • Parametry
    1.35
  • Oferta
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.42

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mirek / 2022-07-25 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalna obsługa klienta w Gorzowie Wielkopolskim w CH Panorama. Siedzę pół godziny a jedna z pań zamknęła okienko i bawi się smartfonem. Jak w PRL albo w Misiu. Pełny obciach.
  • ~Mirek / 2022-07-25 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalna obsługa klienta w Gorzowie Wielkopolskim w CH Panorama. Siedzę pół godziny a jedna z pań zamknęła okienko i bawi się smartfonem. Jak w PRL albo w Misiu. Pełny obciach.
  • ~Angelo / 2022-07-23 20:01
    Ocena: 2.33 / 5
    Moje miesięczne płatności to 26 dzień każdego miesiąca. Umowa już na czas nieokreślony. Rozwiązałem umowę 23 dnia miesiąca aby nie popaść w przekroczenie okresu miesięcznego wypowiedzenia i abym mógł ustalić termin podłączenia sieci UPC w dniu 25 lipca, tj. w ostatnim dniu ważności opłaty za POLSAT CYFROWY. Okazało się, że o godz. 19.25 23 lipca wyłączono mi usługi POLSAT CYFROWY. Tak więc POLSAT CYFROWY wykorzystuje opłacony przeze mnie abonament kradnąc 2 - 2,5 dniówki. Czy tak postępuje się uczciwie? Sami osądźcie i zastanówcie się czy warto ryzykować podpisanie umowy z taką firmą? Będę również poszukiwał instytucji, które ocenią tą firmę i w konsekwencji dojdzie do upadłości firmy POLSAT CYFROWY - obecnie POLSAT BOX (oby tylko nas nie wyboksowali).
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Jorgus / 2022-07-22 00:13
    Ocena: 1.33 / 5
    Filmy są tylko wyłącznie beż lektora pl i bez napisów
    ZaletyDobra jakość obrazu
    WadyBrak polskiego lektora i napisów
    MiejscowośćKoszalin
  • ~Maria / 2022-07-19 18:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Kpina z klienta chce przedłużyć umowę dodając kanał i wymienić z dopłatą dekodery i słyszę że nie można przedstawić mi oferty ponieważ moje konto jest zablokowane złożona reklamacja i czekam czekam i nic kontaktuje się i słyszę czas na rozpaczanie reklamacji to 30 dni
    ZaletyŻadne
    WadyPatrz wyżej
  • ~Wies / 2022-07-16 21:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Polsat Sport. ME do lat 22. Mecz Polska-Włochy. Komentują Mazur i Pan Faszysta (komentator Polsatu, nazwisko mi nieznane). Ten komentator Faszysta, negujący opinie sędziów, nie widzący błędów Polaków, krytykujący zagrania Włochów. Wypisz wymaluj członek PiS-u i Konfederacji.
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~Malbol8 / 2022-07-15 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Skonczyła mi sie umowa i postanowiłem zostać na starych warónkach umowy to polstat cały czas dziennie po kilka razy wyłańcza mi programy, żenada .
    WadyKatastrofa.
    MiejscowośćWodzisław śląski
  • ~Ela / 2022-07-15 09:09
    Ocena: 2.67 / 5
    Oszuści tam pracują nic dodać nic ująć nigdy więcej Polsatu . Zapłaciłam rachunek za rok z góry w punkcie Polsatu i po dwóch miesiącach dostałam wezwanie do zapłaty (jeden syf i burdel)
    ZaletyFajne programy
    WadyOszuści na stanowiskach sprzedawców
    MiejscowośćCieszanow
  • ~Były klient Polsatu / 2022-07-12 22:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno tak telewizja jak i obsługa po roku użytkowania zniknęła połowa kanałów. Pan konsultant poinformował mnie ze tych programów nie ma w moim pakiecie (chociaż przez rok były ) i żeby sobie dokupić pakiet L po zapytaniu kiedy mogę wypowiedzieć umowę konsultant się rozłączył nie udzielając odpowiedzi . Nie polecam w tej telewizji tylko powtórki reklamy i komunikaty zbliża się termin płatności. Pada pojawi się chmura programów nie ma . Dno dno dno i 100 metrów mułu.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćBelchatow
  • ~J23 / 2022-07-11 15:46
    Ocena: 2.00 / 5
    panienka z okienka odzial w Toruniu . zazyczyla sobie przy zdawaniu srzetu po 12latach z nimi umowy . Kabelka :-) HDMI . biedaki . zenada
    Zaletyzadnych
    Wadyjest ich mnostwo
    MiejscowośćToruń
  • ~Rabkolandzik / 2022-07-10 20:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Programy rozrywkowe są głupio polityczne i należało by się śmiać z reżysera tychże kabaretów, ????
    MiejscowośćRabka-Zdrój
  • ~Iwona / 2022-07-09 19:31
    Ocena: 2.00 / 5
    Mam problem z odbiorem TVN i wszystkie kanały z tą stacja związane.to już nie pierwszy raz że nie ma sygnału ani obrazu.Trudno zrozumieć jest mi że inne kanały działają bez zakłóceń.prosze o odpowiedź
    WadyBrak TVN i TVN24 TTV itp
    MiejscowośćMilanówek
  • ~Rogal 12 / 2022-07-09 19:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Witam jeszcze rok temu odnsiłem się do plsatu

    jako tv niezależnej teraz jest bardziej spolegliwa w kierunku pis i jeszcze ta reklama o paliwie porażka.czemu puszczacie te kłamstwa,dla szmalu chyba .Fe Nie chce was oglądać
    Zaletynie ma
    Wadyuległość pis
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Roxxyk / 2022-07-07 07:42
    Ocena: 1.33 / 5
    Przez prawie 8lat byłam klientem, ale teraz już miarka się przebrała i odliczam dni do zakończenia umowy. Przez tyle lat przy żadnym przedłużeniu umowy nie wymieniono dekodera. Za każdym razem mówiono, że nie trzeba, jak coś się będzie dziać to wtedy wymienią. Gdy dekoder przestał działać, okazało się, że zapewnienia konsultantów z infolini i wizytówka z pieczątką z punktu z adnotacją o dekoderze są gówno warte. Kilka krotnie zgłaszałam problem na infolini i za każdym razem słyszę, że problem jest ze źle ustawioną anteną. Na tej samej antenie są podłączone dwa dekodery. Nowszy multiroomowy działa idealnie, drugi ma zawsze ok 30procent gorszy zasięg i jakość. Do tego przerywa, zacina obraz skacze. Wysilam się i pożyczyłam na próbę od znajomych jeszcze inny dekoder i o dziwo bez przestawiania anteny brak problemów z zasięgiem. Do tego dekoder przestał nagrywać, większość nowych nagrań okazuje się czarnym obrazem przy próbie odtworzenia. Cofać lub pauzować też się już nie da, bo od razu zacina się dekoder. Lub przy próbie odtworzenia cofniętej treści, wszystko zacina się tak, że nawet ciężko rozróżnić wypowiadane słowa. Ale oczywiście wymiana dekodera będzie należeć się dopiero, gdy przedłużymy umowę lub jak jeden z bystrych konsultantów stwierdził, mogę zawrzeć sobie drugą umowę, bo tam jakieś gratisowe miesiące mi zaproponował. No wszystko fajnie, tylko jak skończyły by się gratisowe miesiące to jeszcze przez 5msc musiałabym opłacać dwa abonamenty. Do tego za każdym razem przy przedłużeniu umowy są włączane jakieś dodatkowe usługi, mimo że zawsze zaznaczam, że nie wyrażam zgody na żadne dodatkowe kanały, vod nawet jeśli są za darmo. I tak zawsze zostają włączone, a potem trzeba wypowiedzieć je, żeby nie naliczały się opłaty. A i zapomniałabym pochwalić pracę moich ulubionych konsultantów z działu reklamacji, którzy przyjmują reklamacje i mówią, że oddzwonią lub odpowiedź przyjdzie na maila. Na 4reklamacje odpowiedź dostałam raz. Tytani pracy, pewnie są sowicie nagradzani za ciężką pracę. Ale zostaw kontakt, że chcesz przedłużyć umowę, to dziesięć połączeń dziennie, jeden za drugim dzwonią. Do tego przerywane transmisje ppvr. Albo tak jak dziś, oglądam mecz siatkówki i zamiast końcówki meczu, czarny obraz, logo Polsatu, wstawki z tenisa. Telewizja super jakości. I do tego kilka dni przed terminem płatności przerywanie filmów głupimi przypomnieniami. Raz już się wściekłam i zadzwoniłam z pytaniem, dlaczego, skoro nie spóźniam się z opłatami, ciągle muszę oglądać ten komunikat. Konsultant przeprosił i obiecał, że zablokuje to powiadomienie. Faktycznie, zrobił to, ale powiadomienie wróciło po 3msc. Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej boli każda wydana złotówka na tą telewizję.
    ZaletyDość dużo kanałów.
    WadyJakość, obsługa klienta
    MiejscowośćTrzebnica
  • ~Andżelika / 2022-07-05 20:47
    Ocena: 2.00 / 5
    Po przedłużeniu umowy ,dekoder multiroom wyslal komunikat iz dekoder jest zablokowany . Po kilku rozmowach z konsultantem stwierdził, że dekodery mające "rok" czas wymienić . Po uruchomieniu nowego dekodera i wprowadzeniu instalacji kolejny komunikat "tego kanału nie ma w twoim abonamencie " . Po rozmowie z konsultantem przywrócił programy , dany dekoder działał dwie godziny po czym wskoczyl komunikat "MULTIROOM DEKODER ZABLOKOWANY " Pytam co jest grane ? Cyfrowy Polsat ogarnijcie się i zróbcie coś z tym !!! Abonament trzeba wam placic i to nie maly
    MiejscowośćNiedamowo
  • ~BEATA / 2022-07-05 09:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam abonament w plus i rzekomy dostęp do Polsat Go Box nielimitowany.Wchodze na platformę a tam na każdej stronie WYKUP DOSTEP.Kurcze albo mam albo nie mam zglupiec można z tym Polsatem .
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćKruszyna
  • ~Łukasz / 2022-07-05 02:45
    Ocena: 1.33 / 5
    Tragedia ta ich oferta , jakość sygnału , zamulony dekoder...
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćGorzów Wielkopolski
  • ~Bambo / 2022-07-04 07:49
    Ocena: 2.33 / 5
    Ciagle powtorki !! Ile razy mozna puszczac ten sam film ? 100 - 200 ? A taki np. Zawiescie czerwone latarnie jest puszczany 365 razy na rok !? Jest cala masa typowych programow - zapchaj dziur - ktore Cyfrowy Polsat dostaje chyba za darmo a ktore sprzedaje nam - klientom. Poziom Cyfrowego Polsatu drastycznie sie obnizyl !! Nie kupujcie bo nie warto !!
    ZaletyBrak
    WadyPowtorki z powtorzonych powtorek !!
    MiejscowośćKraków
  • ~Danka / 2022-07-02 01:02
    Ocena: 1.33 / 5
    Wystarczy trochę deszczu i klapa,nie ma programów!!!!
    WadySłaby sygnał!!!
    MiejscowośćZawiercie
  • ~Magda / 2022-06-30 12:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Od dwóch tygodni nie odbiera mi połowę programów bo nigdy burze tylko w moim mieście Kraków burza była raz w ciągu dwóch tygodni za co ja płacę tyle pieniędzy złodziejstwo i nic więcej rezygnuje na pewno jak się tylko umowa skończy i nigdy więcej!!!!!!
    WadyBrak odbioru programów
    MiejscowośćKraków
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1946
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1215
Netflix
Ocena: 2.28, ilość opinii: 504
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 503
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 431
UPC (TV)
Ocena: 2.11, ilość opinii: 251
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2632
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2472