Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat (TV) opinie

Ocena na podstawie 633 opinii

1.56 / 5

  • Niezawodność
    1.17
  • Cena
    1.76
  • Parametry
    1.35
  • Oferta
    1.76
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.51

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Anna / 2020-09-04 17:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Współpracę z Cyfrowym Polsatem oceniam bardzo negatywnie. Zobowiązałem się umową na dostawę internetu, którego w ogóle nie było. Pisałam reklamację. Odpowiadano, ze wszystko jest ok, a nie było. Przyszedł czas na rozwiązanie umowy. Ucieszyłam się, ze to już. Oddałam sprzęt. Po czym po 3 tyg od oddania sprzętu dostaję informację, ze mam zapłacić za sprzęt, bo go nie oddałam. Pracownicy infolinii aroganccy, brak profesjonalizmu.
    ZaletyŻadnych
    MiejscowośćDziałdowo
  • ~Marek / 2020-09-01 19:08
    Ocena: 3.67 / 5
    Juz raz napisalem opinie ale dotyczyla ona oferty programowej. Teraz chce napisac kilka slow o obsludze i informacji, ktora jest udzielana klientom. Ja przedluzalem umowe i nikt mi nie zaproponowal dekodera z serii evobox chociaz zglaszalem problem z posiadanym dekoderem z serii hd 5500.A szkoda bo chetnie bym swoj wymienil gdyz wyjecie z niego karty(mam multiroom) jest trudne - trudno jest starszej osobie chwycic palcami krawedz karty).
    ZaletyBrak
    WadyDekodery serii hd5500
    MiejscowośćKraków
  • ~Niezadowolona / 2020-08-19 21:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Co chwila problem słabe łączę. Telefon na obsługę klienta porażka dekoder się rozkodowuje. Nie polecam gdy tylko skończy mi się umowa na pewno kolejnej nie podpisze
    WadyWszystko
  • ~Kazp / 2020-08-16 21:24
    Ocena: 2.00 / 5
    Przy podpisaniu umowy, oferta została mi zobrazowana w zupełnie inny sposób, niż w rzeczywistości funkcjonuje. Jestem wściekła, nie za wydane pieniądze, bo to rzecz nabyta.. Ale za tę ignorancję pracowników, za te oszustwa i niejasności.. Coś okropnego. Jeśli ktoś mówi mi "daję Ci X, a Ty płacisz Z", a w rzeczywistości dostaję nawet nie połowę X bo wiecznie jakiś techniczny problem itd, a płacę 2Z, to coś jest bardzo nie w porządku w stusunku polsatu do klienta. W dodatku kilka dni opóźnienia z płatnością ( co w zabieganym trybie życia zdarza się wielu osobom) i za chwilę nie obejrzę niczego w telewizji, bo żaden kanał nie działa ????
    ZaletyUżytkowanie za granicą
    WadyBlokowanie usług, brak rzetelnego kontaktu z obsługą klienta podczas trwania umowy, słaby zasięg telewizji i niezbyt zadowalający internet
    MiejscowośćElbląg PŁ / Kleve DE
  • ~Janusz / 2020-08-09 20:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Chamstwem jest oferować telewizję 86 programów za 20zł przez 3 miesiące a nie poinformować ewentualnych zainteresowanych jaka będzie wysokość abonamentu przez następne 21 miesięcy. Nigdzie nie znalazłem takiej informacji. Szukają głupich? Niestety, znajdują. Córka znajomej podpisała z Polsatem umowę i ekspresowo przysłali jej w prezencie blender. Abonament miesięczny to (dokładnie nie pamiętam ale) zdaje się 69 złotych. Ta dziewczyna nie pracuje. Złodzieje. Precz z nimi.
    ZaletyBrak
    WadyOszukaństwo, naciąganie.
    MiejscowośćKędzierzyn-Koźle
  • ~Jan / 2020-08-07 08:12
    Ocena: 1.00 / 5
    15 lat bylem abonentem polsatu mialem 2 tygodnie spóźnienia z biezacym rachunkiem ale niestety wypowiedzieli mi umowę wogole zero informacji tragedia ludzie nie podpisujcie umow z ta telewizja
    ZaletyDo bani
    WadyWszystko zle
    MiejscowośćZelislawki
  • ~Toska / 2020-08-04 08:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Wymieniamy już 5 dekoder niby najnowszej generacji obraz zanika nie idzie załączyć tv naprawdę można dostaw k...wicy to samo się dzieje z multimetrem ręce opadają , a płacić trzeba za usługę , to naprawdę nadaje się do sądu konsumenckiego płacisz za coś czego nie możesz w pełni korzystać. Nigdy więcej Polsatu !!!!!!!!!!!!
    ZaletyŻadnych
    Wadyjak wyżej opisane !!!!!!!!!
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Adam / 2020-08-01 17:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, publiczne odtwarzanie bez odtwarzania. Próby rozmowy z "konsultantem" (chamem) nie przynoszą żadnych skutków. Czekam do końca umowy i nigdy więcej
    ZaletyBrak
    MiejscowośćŁódź
  • ~Jerry / 2020-07-31 20:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Kontakt z konsultantem to niezapomniane przezycie. Chamstwo i ignorancja. Nie moge doczekac sie konca umowy.
    Zaletybrak
    Wadyprzerwy w nadawaniu- czeste zaniki sygnalu. Ciagle ponaglanie o zaplacie- juz po jednym dniu zwloki wynikajacym np z weekendu
    MiejscowośćPruszcz Gdański
  • ~ana / 2020-07-31 11:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Sygnal raz jest, raz go nie ma. Zwykle nie ma. Zmiany ustawien nic nie poprawiaja. Pani na infolini nie widzi problemu. Monity o platnosci przychodza. Kara za zerwanie umowy abstrakcyjnie wysoka.
  • ~aniakowalczyk / 2020-07-25 10:32
    Ocena: 1.00 / 5
    od wymiany dekoderów telewizja chodzi jak się jej podoba,wymieniliśmy wszystkie kable antenę i nadal.
    internet który wzięliśmy tez tu to jedna wielka masakra,a osoby obsługujące to chyba skonczyly tylko podstawówkę bo nie rozumieją coś się do nich mówi,i mówią co innego a w umówię wpisują co innego.
    Zaletynie ma zalet.
    Wadywszystko jest wada.
    MiejscowośćSkawina
  • ~Marek / 2020-07-23 18:05
    Ocena: 3.67 / 5
    Oferta kanalow jest slaba. Filmy, programy i poradniki powtarzaja do znudzenia. Niektorych kanalow jeszcze nigdy nie ogladalem chociaz cyfrowy polsat mam od 8 lat !! Teraz mam dekoder hd 5500s i jest przecietny. Wymiana karty wymaga malych paluszkow bo ktos kto projektowal ten dekoder nie ma pojecia o ergonomii !!
    ZaletyTanio
    WadyMalo interesujaca oferta kanalow i programow
    MiejscowośćKraków
  • ~Magdalena / 2020-07-23 10:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Cyfrowy Polsat nie dość ze ma marna ofertę, słaby internet i ciagle jakieś zakłócenia sygnału to co więcej oszukuje klientów i liczy na naiwność co poniektórych.
    Jakiś czas temu wypowiedziałam im umowę i zwróciłam bardO szybko sprzęt w wyznaczonym terminie. Po jakimś czasie dostałam pismo ze sprzętu nie zwróciłam i mam im zapłacić 700zl!!!! Jak zadzwoniłam e celu wyjaśnienia wystarczyło Pani z infolinii pare sekund żeby zobaczyć ze faktycznie sprzęt był zwrócony. Wiec chyba lepiej wcześniej to sprawdzic niż bez sensu wysyłać takie pisma ale okazuje się ze takie pismo dostaje każdy z moich znajomych kto wypowiedział im umowę, wiec wychodzi na to ze liczą na niewiedzę co zrobić, ludzka naiwność ze ktoś Np. Starsze osoby im to zapłacą.
    Co więcej maja czelność wysyłać jeszxze pismo ze (łaskawie )przychylają się do mojej prośby o anulowanie tej należności. No dzięki łaskawcy !!!!
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marti / 2020-07-22 20:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat, cierpliwości brakuje, kiedyś tak nie było teraz co miesiąc naliczają mi jakieś opłaty tak że prawdę mówiąc co miesiąc place inny abonament ciągle muszę wydzwaniać na infolinię, a oni podają mi co chwilę inne kwoty abonamentu ja czuję się oszukany moja cierpliwość się już skończyła i więcej nie wezmę u nich telewizji i nie polecam innym skoro tak traktują klientów.
    ZaletyBrak
    WadyM.in. Jak wyzej
    MiejscowośćZgierz
  • ~Lola / 2020-07-22 17:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Rozwiązując umowę do informowałam się na infolinię kiedy złożyć dokumenty tak aby dotrzymać warunków umowy, złożyłam tak jak kazali. Teraz dostałam notę obciążająca że niby zerwałam umowę!!! Nadpłaty nie oddali chociaż twierdzą że tak ale chyba nie na moje konto! Sprawa nadaje się do sądu! Omijajcie szerokim łukiem masakra nie odpuszczę tego o nie, kierowali nas ludzie z infolinię i wiecznie dopłać
    ZaletyBrak
    WadyOszustwo
    MiejscowośćKnurow
  • ~AdamT1000 / 2020-07-20 20:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedno wielkie g...o reklamują się na pięknie cacy a w rzeczywistości brak słów wielka lipa każde załamanie pogody to tracę zasięg i żadnego kanału nie mam wszystkie czarne kanały i pisze żeby sprawdzić antenę. Kobieta na infolini zaproponowała mi zwiększenie sygnału żeby był mocniejszy i nic to nie dało dalej jest tak jak było i nie wiem za co ja płacę jak nic nie można oglądać z przyjemnością po wygaśnięciu umowy ten chiński szmelc walnę na blat im i niech sami sobie oglądają czarne programy
    Zaletyżadnych
    Wadywszystko reklamy, umowa i kradzież pieniędzy za oferowane usługi
  • ~Golem / 2020-07-17 23:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Naciągacze, nieuczciwi i traktujący klienta z łaski, nieuprzejmą obsługa. W okresie pandemii kiedy wszystkie punkty obsługi były nieczynne nie można było oddać sprzętu w terminie. Po 2 miesiącach od zwrotu routera próbują obciążyć klientkę kwota 570 zł za zwrot sprzętu po terminie i straszą windykacja. Żenada i dno.
    ZaletyNie ma żadnych zalet.
    WadySame wady.
    MiejscowośćGdynia
  • ~leszek / 2020-07-14 20:35
    Ocena: 1.00 / 5
    jeszcze niedawno kanał informacyjny był zrównoważony,niestety od pewnego czasu coraz bardziej
    upodabnia się do tvp info.Zastanawiam się co jest powodem tak ostrego skrętu.Oby nie skończyło się to ostrym upadkiem .Coraz częściej słyszę podobne opinie .Byliście stacją dostarczającą interesujących i zarazem bezstronnych wywiadów niestety to już historia ,a szkoda .
    WadyWyraźna stronniczość dziennikarska
  • ~cyt / 2020-07-12 22:17
    Ocena: 1.00 / 5
    zwykli oszusci nie dostarczają internetu i chca pieniedzy a rozwiazac umoy nie mozna
    Zaletybrak
    Wadypłac za chec posiadania internetu
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Angelika / 2020-07-11 08:25
    Ocena: 1.67 / 5
    Do czasu dzialalo wszystko ladnie. A teraz nie działa nam ani tv ani internet. Nie polecam
    MiejscowośćTrzebinia
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.85, ilość opinii: 895
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 633
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 348
Netflix
Ocena: 2.63, ilość opinii: 264
HBO GO
Ocena: 1.80, ilość opinii: 257
UPC (TV)
Ocena: 1.99, ilość opinii: 154
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2540
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2275
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2157
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1945
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1062
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1034