Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat (TV) opinie

Ocena na podstawie 633 opinii

1.56 / 5

  • Niezawodność
    1.17
  • Cena
    1.76
  • Parametry
    1.35
  • Oferta
    1.76
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Cena/Jakość
    1.51

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Andy / 2020-10-25 19:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Od sześciu lat posiadam abonament w Polsacie, żadnych kłopotów.
    ZaletySame zalety
    Wadyzbyt dużo reklam, jak wszędzie
  • ~Tomek / 2020-10-23 15:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie kupujcie cyfrowego Polsatu - odstąpisz od umowy a pieniędzy nie zwracają!! Konsultanci infolinii wprowadzają w błąd, nie znają regulaminów firmy w której pracują. Nie odpowiadają na ponaglające maile. Zaangażowany UOKIK i #sprawadlauwagi
    MiejscowośćZabrze
  • ~Kak / 2020-10-22 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenada, non stop się zawiesza, trzeba dzwonić na infolinię za co każą płacić, na końcu nic nie są w stanie zrobić, odsylaja do punktu, kiedy ja zagranica
    ZaletyBrak
    WadyNic nie działa, non stop problem
  • ~Ona / 2020-10-21 20:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Cyfrowy Polsat ostatnio to żenada. Wykupiłam film na VOD i niestety nie włączyli. Dzwonię i po 25 min w końcu ktoś odbiera. Miła Pani informjje mnie, że za kilka minut bedzie włączona usługa. Minęło kilka godzin i usługi brak. Nie polecam.
    MiejscowośćKatowice
  • ~on... / 2020-10-17 17:52
    Ocena: 1.33 / 5
    Od 17 dni nie mogę aktywować kanałow wymieniłem juz 3 dekodery (chyba je ze złomu biorą)obsługa klienta to kupa śmiechu -modlę się aby z 5 g się nie brali bo widły to dla nich za skomplikowane urządzenie . Nie badz frajerem - jak Ja zastanów się zanim wdepniesz w gó..o !!
    ZaletyBrak
    Wady- obsługa techniczna - reszty nie wiem bo od 17 dni prubuje uruchomic tv dekoder!!
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Kuba / 2020-10-16 22:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet często przestaje działać. Router dopiero po zrestartowaniu łapie zasięg. Śmieszna wręcz prędkość internetu. Żałosna obsługa klienta. Dekodery tracą sygnał. Trzeba przekładać kartę z jednego dekodera do drugiego bo są co chwilę blokowane. Nikomu nie polecam, nie pakujcie się w bagno ostrzegam i nie pozdrawiam.
    ZaletyBrak jakichkolwiek zalet
  • ~Kuba / 2020-10-14 16:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Daje po jednej gwiazdce bo nie można dać zera. Dekoder OTT to jakaś masakra połączenie po wifi na jednym programie jest a na innych nie ma, resetowanie co 10 minut koszmar, ale serwis nie widzi problemu wszystko sprawne.
    ZaletyBrak
    WadyWiesza się notorycznie.
    Nie aktualizuje się.
    Moduł wifi nie nadający się do użytku.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~steryd / 2020-10-14 11:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Po 3 miesiącach od zakup zestawu wyłączono usługę CatchUP - którą tak się chwalono. kilkanaście tygodni przepychanek wszelakiego typu nie dało rezultatu. Uważam, że zrobiono to celowo i przestrzegam przed zawieraniem umowy z Polsat Cyfrowy. Robią co chcą. wszelkie reklamacje odrzucają zasłaniając się winą po stronie klienta (słaby sygnał, słaby net itd.). Nigdy więcej POLSAT!!!!!!!
    Wadywyłączanie usług, brak obsługi technicznej wlokalu czy autoryzowanym punkcie, Fatalna obsługa klienta na zasadzie "smuci nas twoja opinia ale mamy cie w ...." i męcz się sam
    MiejscowośćPoznań
  • ~marduk / 2020-10-11 05:01
    Ocena: 1.00 / 5
    dno. wykupienie oferty na ksw 55 nie skutkuje możliwoscią odtworzenia gali pomimo wczesniejszych zapewnień. generaknie oszustwo bez możliwości kontaktu pod telefonem - tylko email na ktory nie ma odpowiedzi.
  • ~Rozczarowana / 2020-10-10 20:19
    Ocena: 2.33 / 5
    Tv satelitarna to porażka. Ledwie jesień się zaczęła i koniec oglądania tv. Kropi deszczyk w sobotni wieczór i filmu już nie obejrzysz. Pełna frustracja. Obsługa klienta radzi wezwać montera do ustawienia sygnału. To już nawet nie śmiech na sali tylko mój szloch rozpaczy. Wszystko byle nie cyfrowy polsat. Powinni się wstydzić w tych czasach oferować taki chłam.
    ZaletyLatem jak nie pada można coś obejrzeć
    WadyPozostałe pory roku brak sygnału
    MiejscowośćGrudziądz
  • ~Niezadowolony / 2020-10-10 19:30
    Ocena: 3.00 / 5
    Chciałem wykupić ksw smsem to wyskakiwal błąd na jednym i drugim dekoderze. A w obsłudze powiedzieli że nie ma takiej karty. Ogólnie dość często do nich dzwonię z problemami
    ZaletyNie wiem
    WadyZa dużo do pisania
    MiejscowośćDobroszyce
  • ~Polsat stalker zna moje imie / 2020-10-10 14:47
    Ocena: 1.67 / 5
    Internet (DWR) Działa beznadziejnie, ledwo 60kb/s, gdy zadzwoniłem do obsługi klienta, operator nie chciał udzieić mi żadnych informacji.
    Zaletyraczej brak, lub ciężko dostrzec
    WadySłabe łącze internetowe
    Hamscy operatorzy lini obsługi klieta
    MiejscowośćKobiór
  • ~Ochund / 2020-09-28 15:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Mój ulubiony kanał ciekawe programy i śmieszne kabarety :)
    Zaletydługo by wymieniać
    Wadytrochę długie reklamy ale można wszystko zdążyć zrobić
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~SDSD / 2020-09-27 08:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Chcesz obejrzec mma w srodku nocy? NIestety, zabierzemy Ci wszystkie kanaly! Wykupisz KSW za 40 zł? Niestety ale NIE DZIAŁA. Masz ochote siedziec 3.5 godziny na łączu z biurem obsłuki klienta? Zamów polsat!
    MiejscowośćSDSD
  • ~Jyhs / 2020-09-26 22:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak troszeczkę deszcz popada to jest masakra, tnie się, muli, nie polecam,nigdy więcej takiego chłamu.
    ZaletyNie ma
    WadyWszystkie możliwe
    MiejscowośćBartoszyce
  • ~Kacper / 2020-09-22 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, ciągle zawiesza się większość kanałów. Podczas zgłaszania problemu wszystko jest winne tylko nie CP. To jest zły konwarter, to instalacja antenowa wadliwa itd... Odradzam podpisanie umowy jeżeli nie chce się wtopić czasu i pieniędzy
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćGościcino
  • ~Bolo / 2020-09-21 22:08
    Ocena: 1.67 / 5
    Telewizja internetowa z cyfrowego Polsatu to nieporozumienie. Dekoder często się wiesza i trzeba go resetować i nie jest to wina internetu!szkoda nerwów i przepychanek z konsultantami. Niejasne aktywowanie pakietów.
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćLewin Brzeski
  • ~Heniad / 2020-09-20 09:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Cały czas powtarzają te same programy i filmy. Bajki na Polsacie emitowane 13 września powtórnie lecą 20 września. Polsat news nie można oglądać bo dziennikarze cały czas co innego mówią. Ostatnio o chłopcu który przyniósł granat . Informują że chłopiec dał granat mamie a za chwilę mówią że dał babci. Nie mogę doczekać się kiedy skończy mi się umowa bo na pewno jej nie przedłużenie, chociaż abonentką Polsatu jestem ponad 20 lat.
    ZaletyNie widzę żadnych zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćSianów
  • ~Marzena / 2020-09-19 19:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Jednym słowem oszuści, korzystam od 20 lat, opłacam regularnie dwa dekodery dziadostwo blokują kanały kiedy im się podoba, za każdym razem muszę dzwonić prosić aby odblokowali mi kanały i narażam się na koszty przy połączeniu z operatorem na 20 zł.
    MiejscowośćBędów
  • ~Jaro / 2020-09-05 18:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Jednym słowem, dziadostwo. Mam najwyższy pakiet od 5 lat oglądałem seriale z jednodniowym wyprzedzeniem. Nagle zonk każą zapłacić 15 żyła za konto premium.Po rozmowie z konsultantem wszystko wróciło po staremu. Niestety po dwóch dniach to samo. Mam ich dość. Na szczęście umowa na czas nieokreślony. Żegnam
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta, fatalna
    MiejscowośćMrągowo
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.85, ilość opinii: 895
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 633
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.40, ilość opinii: 349
Netflix
Ocena: 2.63, ilość opinii: 264
HBO GO
Ocena: 1.80, ilość opinii: 257
UPC (TV)
Ocena: 1.99, ilość opinii: 154
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2540
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2275
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2157
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1945
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1062
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1034