Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Compensa opinie

Ocena na podstawie 70 opinii

3.08 / 5

  • Oferta
    3.21
  • Obsługa klienta
    3.02
  • Cena/Jakość
    3.10

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Pola28 / 2016-05-09 15:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Jako klientka mogę polecić ofertę ubezpieczenia compensa voyage na czas podróży. Korzystna cena, duży zakres ochrony i pewność, że w razie kłopotów nie zostanę na lodzie. Polecam wszystkim wybierającym się na wypoczynek.
    Zaletycena
  • ~Roman / 2016-05-08 17:16
    Ocena: 4.67 / 5
    Odpowiada mi oferta compensy. Warto w nią zainwestować konkretnie mówię o ubezpieczeniu mieszkania.
    Zaletypewność, rzetelność,
  • ~Marek / 2016-05-05 18:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem klientem Compensy od dobrych kilku lat. U nich mam ubezpieczenie OC i AC auta, a także ubezpieczenie na życie dla siebie i swojej rodziny. Oferta jest bardzo dobra, tak więc wiem że pozostanę przy niej.
    Zaletyoferta
    Wadybrak
  • ~arkadiusz / 2016-04-11 20:37
    Ocena: 5.00 / 5
    oferta dopasowana indywidualnie do moich oczekiwań także jestem z ich oferty zadowolony
  • ~adam / 2016-03-19 16:07
    jak dla mnie ubezpieczyciel bez uwag nie mam żadnych zastrzeżeń atrakcyjna stawka OC
    Zaletyatrakcyjna stawka
    Wadybrak
    3 lata
  • ~Barbara / 2016-03-15 15:06
    Ocena: 3.00 / 5
    Jedno z wielu ubezpieczalni na rynku. Ani złe ani dobre:) Jak ktoś ma blisko do przedstawiciela to czemu nie skorzystać :)
    Zaletypopularność
    Wadydużo ow
  • ~Andzelika / 2016-02-15 11:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam ubezpieczenia Compensa Rodzina, więc jednocześnie zabezpiecza ono moje mieszkanie oraz mnie i moja rodzinę. Wszystkie warunki są zgodne z umową, a że terminowo wszystko opłacam nie miałam problemów z wypłatą odszkodowania ani przy wypadku, ani przy zalaniu mieszkania. Od siebie moge Compensę polecić.
    Zaletybezpieczenstwo, cena, szeroka oferta
    Wadybrak
    2 lata
  • ~Maria / 2015-12-30 18:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Pozytywnie oceniam tą firmę, a miałam do czynienia już z kilkoma. Rzetelna obsługa.
  • ~Mirek / 2015-12-26 16:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem już ładnych kilka lat w compensa, dzięki czemu uzyskałem fajne zniżki więc i polisa oc jest w super cenie. Dla mnie plus.
  • ~Rafcio / 2015-12-06 13:22
    Ocena: 4.33 / 5
    Nie narzekam. Za kontynuacje i bezszkodowa jazdę mam zniżki które w pełni mnie satysfakcjonują. W związku z tym w dalszym ciągu będę przedłużał ubezpieczenie w compensa.
  • ~martyna1 / 2015-11-30 23:50
    Ocena: 4.33 / 5
    Dobry kontakt z doradcami, stosunkowo niskie ceny, największy plus za rabaty oferowane przy przedłużeniu polisy. Z mojej strony dobre towarzystwo ubezpieczeniowe.
  • ~Jurek / 2015-11-30 16:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałem stłuczkę, na szczęście nie moja wina. Wypłata odszkodowania w miarę szybko tylko kwota mogła by byc wyższa. Sprawca miał właśnie w compensa, także ja daję pozytyw.
  • ~Wada / 2015-09-29 19:19
    Ocena: 4.67 / 5
    Wykupuje w compensa polisę turystyczna co roku. Miałam sytuacje 3 lata temu, z koniecznością transportu do domu. Który odbył się na koszt ubezpieczyciela.
  • ~Paweł / 2015-09-13 22:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Jacyś wandale wybyli mi szybę w samochodzie. Nie wiem,dlaczego przeszkadzał im mój samochód zaparkowany na parkingu. Oczywiście w nocy było zero świadków tego zdarzenia. Skorzystałem w związku z tym z ubezpieczenia w Compensie. Bez problemu udało się wymienić szybę z ubezpieczenia i co najważniejsze nie straciłem moich zniżek.
    ZaletySprawne załatwienie sprawy.
  • ~Sabinka / 2015-08-14 12:06
    Ocena: 4.00 / 5
    JA osobiście nie narzekam na warunki w compensie - cenowo atrakcyjni, dosyć szybko wypełnia się formalności i najważniejsze - ma się kontakt z innym człowiekiem który porozmawia pomoże wytłumaczy i nie wrzuci na "minę"
    Zaletyszybkie formalności
    Wadymało doradców na mieście
    dwa lata
  • ~era / 2015-08-06 23:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Wielokrotnie byłam w Austrii i miałam problem z zębem lub mocno zbitym palcem, przez co nie mogłam normalnie funkcjonować, a że byłam głupia małolata to ubezpieczenia nie kupowałam, bo po co. Tak męczyłam się przez np. 5 dni, aż wróciłam do Polski i mi przeszło... :( Teraz na każdy dłuższy, czy krótszy wyjazd wykupuję compensę, bo akurat tą firmę mam sprawdzoną. W pracy mam u nich ubezpieczenie, a mąż ma na samochód. Mają przyzwoite stawki. Przezorny jak to mówią zawsze ubezpieczony.
  • ~RudaMichałkaa / 2015-07-29 21:42
    Ocena: 4.67 / 5
    Jako fajna młoda dama która dostała kluczyki do swojej srebrnej strzały szukałam taniego ubezpieczenia które jednak zabezpieczy mnie przed "przypadkami" życiowymi :) Dzwoniłam wszędzie ale udało mi się spotkać z fajnym Panem Danielem z Pruszkowa - wyjaśnił mi wszelkie wątpliwości i wybrał dla mnie odpowiednie ubezpieczenie. Korzystam z ich usług już trzeci rok :)
    Zaletytanie, mam możliwość porozmawiania z człowiekiem, a nie z automatyczną sekretarką
    WadyTrochę papierkowej roboty
    trzeci rok
  • ~mitko / 2015-07-29 20:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Moja opinia o Compensa jest dobra. W swoim życiu miałem do czynienia z kilkoma ubezpieczycielami. Porównując Ogólne warunki ubezpieczenia, to towarzystwo ma wysokie poziom. Polisy są elastyczne i dopasowane do potrzeb. Cena w stosunku do tego co polisa zabezpiecza jest adekwatna.
  • ~talik / 2015-07-26 20:45
    Ocena: 4.33 / 5
    Wykupuje AC i OC u nich od kilku lat. Dwa lata wstecz miałem stłuczkę. Kwota uzyskana z odszkodowania wystarczyła na naprawe samochodu.
  • ~Majki / 2015-07-14 22:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałem kiedyś nieprzyjemną stłuczkę, osoba która ją spowodowała uciekła ale potem wróciła na miejsce, po zebraniu dokumentów i wysłaniu dostałem odszkodowanie i starczyło nawet na nowe auto.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PZU
Ocena: 1.62, ilość opinii: 298
Hestia
Ocena: 1.47, ilość opinii: 273
Link4
Ocena: 1.63, ilość opinii: 249
Generali
Ocena: 1.87, ilość opinii: 154
MTU
Ocena: 1.68, ilość opinii: 122
AXA
Ocena: 1.58, ilość opinii: 97
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 440
Flixbus
Ocena: 2.11, ilość opinii: 335
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 168
nju mobile
Ocena: 3.27, ilość opinii: 111
Netflix
Ocena: 2.97, ilość opinii: 107
Virgin Mobile
Ocena: 2.64, ilość opinii: 66