Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Aquapark Wrocław opinie

Ocena na podstawie 107 opinii

2.31 / 5

  • Poziom cen
    2.18
  • Obsługa klienta
    2.42
  • Oferta
    2.35
  • Czystość
    2.58

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ula / 2022-01-22 18:25
    Ocena: 1.75 / 5
    Brak słòw zjeżdżalnie w remoncie Baseny zarezerwowane na zawody i nauki pływania pozostaje fala i leniwa rzeka,za to placisz pelną cenę .
  • ~Wiktor / 2022-01-21 07:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Na wstępie segregacja sanitarna i woda w basenie zewnętrznym za zimna .
  • ~Zuzanna / 2022-01-06 11:37
    Ocena: 4.00 / 5
    Bilet studencki niestety tylko do godziny 15, później trzeba zakupić zwykły. W okresie zimowym (styczeń 2022) temperatura wody na basenie zewnętrznym o 2,5 stopnia celsjusza za niska, można wytrzymać jedynie kilka minut, dlatego też nie był oblegany. W ogóle chodząc po całym obiekcie, nawet w środku, miałam wrażenie, że jest chłodno - po prostu zmarzłam pomimo aktywności fizycznej. Zjeżdżalnia, na której zjeżdża się pontonem i w środku jest ciemno była moją ulubioną atrakcją i serdecznie polecam z niej skorzystać.
    Zaletyciemna w środku zjeżdżalnia
    Wadywysoka cena biletu i brak możliwości zakupu biletu studenckiego po godzinie 15, zbyt niska temperatura na terenie obiektu
  • ~Dariusz / 2021-12-27 11:07
    Ocena: 4.50 / 5
    Jest fantastycznie.Korzystam z atrakcji od 4 lat.Sauna ,ceremonie absluga bardzo mila.
    Zaletyj.w
    WadyBrak basenu z zimna woda na zewtrz dla morsowania.
  • ~Jacek / 2021-12-20 22:35
    Ocena: 3.00 / 5
    szafki na siłowni po wymianie są gorsze niż były. Jak wolne to otwarte, trudno przejść obok nie uderzając się o drzwiczki. Miejsca na przebranie jest mniej niż było. Co za problem z ławeczkami pod szafkami, dlaczego są teraz na środku?
    Obsluga w recepcji, raz tak raz tak. Jeden dzień uprzejma, na drugi kompletnie ignorancka, tak jakby siedziała tam za karę.
    Obsluga saunarium to grupa niewychowanych malolatów którym się wydaje ze, to ich podwórko. Człowiek z obsługi potrafi wejść do sauny, otworzyć drzwi na oscierz i prawic kazanie o zasadach korzystania z sauny (ku wielkiemu zaskoczeniu relaksujących się klientów aquaparku). Psychopata jakiś.
    Zaletysauna
    Wadyobsluga
  • ~Subiektywny rodzic / 2021-12-08 15:00
    Ocena: 4.50 / 5
    w dniu 17.11.2021 r. wystawiłem "negatywną ocenę" związaną z zimna wodą. Dziś czas na zmiany i czas na pochwały - wczoraj woda super, wreszcie ciepła, przyjemnie. W zakresie nauki pływania dziecka bez zmian - instruktor super, zaangażowany, zajęcia polecam, dziecko zadowolone (to najważniejsze). Zatem ważne są aktualne komentarze
    Zaletywreszcie ciepła woda
    Wadybez wad
  • ~Bartosz Zając / 2021-12-05 17:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Znajomi mówią że pizdzi w basenie. Ponadto chodzą słuchy że za nieprzychylne opinie straszą sądami, nie wiem czy to prawda, ale jak coś możecie wysyłać mi paczki.
    ZaletyPrzynajmniej nie ma kry.
    Dobry przykład Barbara Streisand effect.
    WadyWszystko inne
  • ~Kompetetny / 2021-12-03 22:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Potwierdzam. Zimno wszędzie. 63 zł za 2 h z 6 latkiem. Szafki porozwalane, znoszenia i brud wszędzie. Dziecko po 30 minutach sine wargi. Omijać z daleka
    ZaletyBrak
    WadyWszystko.
  • ~Marek / 2021-12-02 23:22
    Ocena: 2.75 / 5
    Zimna woda w basenach i obsludze brak kompetencji.
    ZaletyLokalizacja
    WadyZimna woda
  • ~Michał / 2021-11-26 14:45
    Ocena: 2.50 / 5
    Opinia o nauce pływania.
    Instruktorzy świetni, mają chęci pracować.
    Godziny zajęci, da radę. Trochę Ciężko zapisać, ale jest to możliwe.

    Ale płatności - tutaj ich poniosło.

    Aquapart Wrocław wymaga, aby płatność za zajęcia w Styczniu - zrobić do 28 Listopada! Przez miesiąc będą trzymali kasę uzytkowników za darmo
    ZaletyFajni instruktorzy
    WadyZimna woda, dużo rzeczy nie działa, Płatności, to ich poniosło.
  • ~Z / 2021-11-25 11:54
    Ocena: 3.25 / 5
    W basenach zewnętrznych jest bardzo zimna woda. W zewnętrznym basenie solankowym, w którym są bicze, masażery i który służy do ćwiczeń i masaży (więc nie sposób ogrzać się pływając) ludzie wytrzymują kilkanaście minut i uciekają. Kupiłam karnet ze względu na basen solankowy więc jestem bardzo rozczarowana.
    Często korzystam z kriokomory i dobrze znoszę zimno, ale zimny basen solankowy to nieporozumienie.
  • ~Joanna / 2021-11-19 22:49
    Ocena: 2.25 / 5
    Zimno, zimno i jeszcze raz zimno. Oferta tylko dla morsów. Zimne baseny, zimno na hali basenowej. Brak tablic z temperatura wody, aby nie straszyc klientów. Jedyny plus to miejsca na parkignu ktorych jest coraz więcej. Ich liczba rośnie wraz liczbą niezadowolonych klientów. Od wrzesnia tego roku wrocławski aquapark niewiele ma wspólnego z aquparkiem. Zimna solanka to unikat na skalę kraju.
    ZaletyBrak
    WadyZimna woda w basenach, nie działająca rwąca rzeka
  • ~Truskawa / 2021-11-17 22:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest zimno, brudno i przeciąg. Mam wrażenie, że w strefie szatni, WC i prysznicy kaloryfery to tylko ozdoba. A do tego obsługa otwiera wszystkie drzwi, przez co robi się przeciąg. Woda w basenach rekreacyjnych zimna, to bardziej krioterapia niż rekreacja. Brak ostrzeżenia przy wejściu, że woda zimna. W porównaniu do poprzednich lat totalny spadek jakości. A ceny w restauracji powalają, jak w całkiem dobrym jakościowo hotelu, jednak nie jest to taka jakość - wszystko utopione w tłuszczu.
    ZaletyBrak.
    WadyZa długa lista do wypisania. Poziom zero tych usług.
  • ~Subiektywny rodzic / 2021-11-17 15:50
    Ocena: 2.50 / 5
    co tydzień z dzieckiem na lekcjach pływania - przyjmuję, że co najmniej dziecko ma ciepłą wodę w basenie, gdyż poza nim nie da się skorzystać z atrakcji z powodu zimnej wody. Zatem po lekcji pływania koniec przyjemności spędzenia czasu i zabawy w wodzie z dzieckiem. Tragedia - i tak od kilku miesięcy. Miasto tnie koszty, każdy stopień cieplejszej wody to taki koszt?
    Zaletychyba już żadnych, poza ciepłą wodą pod prysznice na koniec, by się ogrzać
    Wadyza mało miejsca na wymienienie
  • ~Katarzyna / 2021-11-12 23:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tak: jeden wielki żart ://
    - Po pierwsze.... szatnie jak dla przedszkola... jeśli wrócisz i nie będzie już twoich butów to się nie zdziw :)
    - Po drugie 5 leżaków na krzyż także jeśli przyjeżdżasz odpocząć po całym dniu to nie warto,
    - Po trzecie saunarium to jest jedno wielkie zgromadzenie obrzydliwych ludzi i nazywają to dodatkowo sanitarnym miejscem ????
    Wady-Małe szatnie,
    -Obrzydliwe sauny,
    -Brak leżaków,
    -Beznadziejna, niemiła obsługa
  • ~Justyna / 2021-11-10 13:19
    Ocena: 2.25 / 5
    Jeszcze nigdy tak nie zmarzlam w zadnym aquaparku. Kierownictwo nie bierze sobie tych opinii do serca bo na basenie jak zimno bylo tak jest. Jedynie latem przy upale jest tam ok. Zadny relaks kiedy czlowiek marznie. Nawet w jacuzzi!!!. Jestem tak rozczarowana ze szybko tam nie pojde.
    Wadyzimna woda w basenach, zimno wszedzie
  • ~Vtbl / 2021-11-10 01:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Zimno w basenie, zimno w jacuzzi, zimno w korytarzach
    ZaletyCiepła woda pod prysznicem
    WadyZimno wszędzie
  • ~Joanna / 2021-11-02 19:53
    Ocena: 3.00 / 5
    Za zimna woda we wszystkich basenach rekreacyjnych .Brak komfortu termicznego w całym budynku. Zmarzłam. W jacuzzi temperatura wody taka jak w innych basenach - lekko ciepła . Nikt nie wypływał na zewnątrz z powodu za zimnej wody. Nie wszystkie urządzenia wewnątrz budynku są włączane ale w basenach zewnętrznych, na których nikogo nie ma, działa wszystko!? W porównaniu z poprzednimi sezonami dramat. Za tę cenę nie polecam!!!
    ZaletyBrak
    WadySame wady.
  • ~Kasia / 2021-10-24 11:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Dlaczego w aquaparku jest tak zimno!!!! Zimna woda, wszyscy się trzęsą po wyjściu z wody!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Ta / 2021-10-19 14:07
    Ocena: 1.50 / 5
    Zimna woda!!! Z aquaparku nie ds sie korzystac. Kpina po prostu
    WadyZimna woda
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Termy Gorący Potok Szaflary
Ocena: 4.48, ilość opinii: 976
Aquapark Wrocław
Ocena: 2.31, ilość opinii: 107
Park Wodny Kraków
Ocena: 2.70, ilość opinii: 50
Aquapark Zakopane
Ocena: 2.68, ilość opinii: 23
Aquapark Fala Łódź
Ocena: 2.80, ilość opinii: 14
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2633
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2473