Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

TNT opinie

Ocena na podstawie 526 opinii

1.20 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.16
  • Czas dostawy
    1.22
  • Cena/Jakość
    1.18

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Daria / 2022-06-24 22:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, brak słów i porażka…. Jeśli nie otrzymam paczki za którą zapłaciłam zgłoszę to na odpowiednie służby… zamówiłam paczkę w ikea aplikacji ktora pokazała inaczej niż wyglądało to w praktyce zadzwoniłam i okazało sie ze paczkę wysłali przez te o to tu firmę kurierską i otrzymałam wtedy informacje na statusie śledzenia że kurier próbował dostarczyć paczkę o 18:13 ale nikogo nie było w domu i niby „zostawił informacje” byłam o tej godz w domu a kuriera nie było zgłosiłam sprawę na infolinii i zapewnili że paczkę wyślą „raz jeszcze” że przypilnują kuriera minęło od tej sprawy 4 dni paczki nie widać i czytając tu teraz opinie widzę że raczej pozytywnie się to nie zapowiada… status śledzenia zmieniono cofając wstecz że tą paczkę otrzymałam tamtego dnia co mnie „nie było w domu” a to nie prawda nie wiem co sie stało z tą paczką i kto odebrał „podróżując w czasie” obiecuje że tak tego nie zostawię !!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko co najgorsze
  • ~klijent / 2022-06-23 18:44
    Ocena: 1.00 / 5
    ta firma nie powinna istnieć wzieła kase a nie mysli o klijencie
  • ~OLA / 2022-06-21 15:57
    Ocena: 1.00 / 5
    jedno słowo - TRAGEDIA.

    - brak informacji na temat statusu sprawy
    - nie odpowiadają na e-maile lub odpowiadają bardzo późno
    - za każdym razem informacja jest inna
    Zaletybrak
    Wadynie wiem od czego zacząć, niczego nie jestem w stanie się dowiedzieć ani przez infolinię ani e-mailowo.
    Paczka chyba zaginęła, niczego nie ogarniają.
  • ~Klient / 2022-06-17 11:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Njagorsza firma kurierska z jaką mialam styczność. Odbierają paczki kiedy im się podoba, jak kurier nie zmiesci do samochodu paczki zgłoszonej na 24h, trudno może za tydzień odbierze. Jak nie dostarczył dzisiaj, nie przejmuj się, w ciągu 2 tygodni postara się to zrobić... dramat!!!
    WadyBrak wywiązywania się z terminów ustalanych
  • ~Ser_de / 2022-06-12 11:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Bujałam się z paczką z WB prawie 2 miesiące.
    Milion telefonów do nich!!!
    Nie polecam!!!!
  • ~Wqrwiony / 2022-06-11 11:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka miała dotrzeć w dwa dni z polski do niemiec
    Koszt 100 zł
    Na paczkę czekam juz tydzień czasu
    WadyZamiast do Niemiec trafiła do Francji pogratulować
  • ~Paulina / 2022-05-31 17:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Żałosne siedzę w domu przesyłka miała być do godziny 18 a tu mi wyskakuje że odbiorcy nie ma w domu! Najwidoczniej ludzia pracowac się nie chce że nie dostarczają do wszystkich .
  • ~Niewazne / 2022-05-24 17:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Żałosne ... Kurier do godziny 18:00 miał dostarczyć paczkę a nagle o 15:42 powiadomienie ze mnie niby w domu nie było... Obym nigdy w życiu nie miała już z nimi do czynienia a moje zamówienie dotarło całe...
    ZaletyŻadnych.
    WadyNiby przyjmują zgłoszenia a ch... Robią żeby klientowi dostarczyć zamówienie zwłaszcza że w zamówieniu jest umowa którą trzeba podpisać i jest na to określony czas...
  • ~Anna / 2022-05-17 18:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma dramat oczekuję w domu na przesyłkę od 15. 45 napisane że paczka w transporcie doręczają do 18 więc czekam cierpliwie. Ok 17.30 sprawdzam i okazuje się że nie było mnie w domu o 16,28 żałosne po prostu wogole się nie pojawił
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Omijać Fedex/TNT / 2022-05-17 08:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma Krzak
    Nic nie można załatwić
    Zero przepływu informacji
    Paczki leżą na ich magazynach i po złości nie są dostarczane
    Odradzam wszystkim firmą i osobom prywatnym zamawianie paczek przez Fedex / TNT
    Firma Krzak
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Zibil79 / 2022-05-09 19:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma tragedia.
    05.05 miałem mieć dostarczona umowę, ale kurier się nie zjawił. Dziś jest 09.05 a tych patałachów dalej nie ma, a paczka jest w magazynie kilkanaście kilometrów ode miejsca dostawy. Udało się znaleźć jakiś nr telefonu pozwalający na kontakt z komórki, ale nie można się z nikim skontaktować.
    ZaletyBrak
    WadyNie dostarczają przesyłek.
  • ~Monika / 2022-05-04 13:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam na paczkę już drugi tydzień. Jestem w domu cały czas a kurier odnotowuje że próbował dostarczyć przesyłkę ale nikogo nie było w domu. Zwyczajnie nie chciało się mu przyjechać bo ma tylko jedną przesyłkę w moje strony i nie opłaca się mu jechać.
  • ~Good case / 2022-04-29 12:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Chcemy podzielić się naszymi odczuciami na temat pracy obsługującego naszą firmę kuriera rejon Azory - Radzikowskiego pana Krzysztofa S KR28. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze świadczonych przez pana Krzysztofa usług.
    Jest on zawsze punktualny grzeczny, uśmiechnięty i bardzo sumiennie wykonuje swoje obowiązki, przesyłki zawsze były odbierane na czas i w przeciągu naszej długiej współpracy nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z zamawianą usługą. Jeszcze raz bardzo dziękujemy wykonywanie obowiązków pana Krzysztofa jest powyżej naszych oczekiwań.
    Pracownicy firmy GOOD CASE- Radzikowskiego 39A

  • ~Klient / 2022-04-29 12:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Maskara nikt nic nie wie nikt nic nie może zrobić trzeba czekać aż znajdzie się ktoś to umie czytać i paczka pójdzie do odpowiedniego oddziału.
    ZaletyBrak
  • ~Ania / 2022-04-26 09:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja z zagranicy(Włochy)czekam 3 tygodnie na paczke,nikt nic nie wie,nigdzie żadnej informacji,…..trzeba czekać…wkońcu dojdzie…informacja z infolini.Trzy tygodnie warowania w domu.
    ZaletyBrak
    WadyTragedia
  • ~Paul / 2022-04-25 17:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Najbardziej żałosna firma kurierska z jaką dane mi było współpracować. Czas dostawy paczki i kurierzy to dno i nieporozumienie.
    ZaletyBrak
  • ~Z. / 2022-04-20 16:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekałam na odbiór telewizora prawie tydzień. Codziennie musiałam robić nowe zlecenie. Dzwonilam na infolinię TNT FedEx to raz mi mówili, że kurier nie przyjechał bo nie miał czasu, raz że mnie nie było w domu - co było kłamstwem kuriera bo w tym momencie kiedy w internecie napisał że mnie nie ma to ja w tej samej chwili dzwonilam z domu z telefonu stacjonarnego na infolinię TNT FedEx kiedy będzie. Brak jakiejkolwiek informacji od kuriera. PORAŻKA dziwię się że taka firma dalej istnieje.
    ZaletyBrak
    WadyBrak profesjonalizmu kurierów robią co chcą i są bezczelni.
  • ~Emila / 2022-04-20 09:28
    Ocena: 1.00 / 5
    PORAŻKA !!!!!!
    Paczka od 31.03.2022 w drodze a jest 20.04... robią co chcą, infolinia porażka, nikt nic nie wie, czeski film....
    Przez tych kretynów mamy ogromne opóźnienie w produkcji....
    Omijać szerokim łukiem !!!!!!
    WadyBrak zalet
  • ~Aga / 2022-04-14 17:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno. 3 dni czekania na paczke. Kurier nie raczyl sie zjawic a informacje na trakingu, ze nikogo w Domu nie zastal. Koszmar.
    Pan Kurier Robi co chce.
    WadyNie przywoza przesylek
  • ~Eda / 2022-04-14 11:56
    Ocena: 2.00 / 5
    Porażka wczoraj mnial być dostarczony telefon człowiek czeka cały dzień a kurier nieraczy przyjechać zaznacza że nie zastqł nikogo w domu dziś dzwonię nie dostal paczki do doręczenia firma porażka żebym wiedziała że plus wysyła ta firma w życiu bym się nie zgodzila
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 11949
InPost
Ocena: 1.74, ilość opinii: 7785
DHL
Ocena: 1.29, ilość opinii: 7233
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 4031
Pocztex
Ocena: 1.26, ilość opinii: 3828
GLS
Ocena: 1.55, ilość opinii: 2316
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721