Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

TNT opinie

Ocena na podstawie 37 opinii

1.19 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.21
  • Czas dostawy
    1.22
  • Cena/Jakość
    1.14

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~mateo / 2019-01-07 17:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma to żenada i żart... to już chyba standard, że wpisują w system, że klienta nie zastano, chociaż kurier się nawet nie pojawił. Dodzwonienie się na infolinię (dedykowaną dla przesyłek z plusa) graniczy z cudem... Oczywiście nikt nic nie wie... zdecydowanie należy omijać szerokim łukiem... Szkoda, że można zaznaczyć najmniej jedną gwiazdkę, bo mam wrażenie, że to w ich przypadku jakby premia.
    Zaletyzalety? to chyba jakiś żart
    Wadywystarczy poczytać komentarze
  • ~♦ Karo / 2019-01-02 14:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak jak j/w wszyscy, czekam cały dzień na przesyłkę, w śledzeniu że nie było mnie w domu! Na infolinii Pan miał dzwonić do kuriera i dać mi znać dlaczego tak zostało wpisane i kiedy będzie kurier i cisza!
    ZaletyŻadnych
    WadyKłamstwo
  • ~Jola / 2018-12-26 18:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Moja opinia o tej firmie jest bardzo negatywna .Wysłałam paczkę 18 .12.2018 i do tej pory nie została dostarczona.Brak kontaktu ze strony pracowników .Jedyny kontakt to mój.

    Prawdopodobnie została zagubiona ale nikt nie raczy mi o tym powiedzieć.
  • ~Klient / 2018-12-24 10:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam na przesyłkę z Plusa, lecz kurier nawet nie kontaktował sie. Gdy zadzwonilam do niego i umówiłam date doreczenia, kurier zapewniał mnie, ze ją doreczy. To niestety nie nastąpiło, gdy zadzwonilam do niego, bo oczywiscie brak kontaktu z jego strony, powiedzial, ze nie ma jej, ze chyba ją odesłali. Ta firma to porażka.
    ZaletyBRAK
    WadyCała ta firma
  • ~Monika / 2018-12-21 14:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam na telefon z plusa już prawie tydzień i nic zero odzewu od kuriera a na śledź przesyłkę że nie zastano mnie w domu no chyba jakaś kpina z tą firmą TNT
    WadySame wady
  • ~Karolina / 2018-12-20 18:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska jaka tylko może istnieć brak obsługi klienta. Zaklamani oszuści normalnie brak słów spędziłam cały dzień czekając na przesyłkę która miała być dostarczona między godziną 11.30-16.00 o godzinie 11.12 kurier dodał wpis że odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki przesyłka nie była zamawiana mimio tego że nikt u mnie nie był. Mój prezent świąteczny przepadł, 3 godziny czekania na połączenie na infolinii i brak jakiej kolwiek komunikacji.
    ZaletyBrak
    WadyIstnienie tej firmy
  • ~Kacha / 2018-12-20 17:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Czekam na przesyłke z Plusa, miała być doręczona 18-go, ale tak sie nie stało.Wnopcji śledzenia przesyłki pojawiła sie adnotacja o niezastaniu mnie w domu, co jest kłamstwem, w domu byłam cały czas.Dzisiaj zdobyłam nr. do kuriera jeżdżacego po terenie w którym mieszkam i stwierdził ze takiej przesyłki nie ma.Totalne dno
    Zaletynie ma żadnych
    Wadykłamstwo, olewanie klijenta
  • ~marton / 2018-12-20 15:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurjjerska, po oczekiwaniu 2 tygodnie na przesyłkę która leżała na magazynie jak się dowiadywał na infolini, pojechałem ja sam odebrać bo straciłem wiarę ze szanowny kurjer uda się dno mnie z przesyłką.
    ZaletyBrak
    WadySame
  • ~Greg / 2018-12-18 14:32
    Ocena: 4.67 / 5
    Ekspres inne firmy kurierskie moga pomazyc o tak szybkim dostarczeniu przesylki. 3 dni z Chin do Polski
    Polecam
    ZaletyEkspres
    WadyCena
  • ~Bethesame / 2018-12-17 16:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Śmieszne jest to, że ta firma w ogóle istnieje... robią sobie żarty z ludzi. Kurier mimo czekania cały dzień, nie pojawił się. Po pary dniach dzwoni, że pracuje tylko do 15.00 czyli będąc w pracy nie jestem w stanie odebrać swojej przesyłki. Dzwoniąc na infolinię i tłumacząc problem Pani przy telefonie, zostaję przełączona na linię oczekiwania i kompletnie olana.. 20 minut płatnego połączenia i zero odezwu by wyjaśnić sprawę. Mam nadzieję, że nie będę miała więcej styku z tą niekompetentną firmą.
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie »

Zobacz również

Pocztex
Ocena: 1.26, ilość opinii: 335
UPS
Ocena: 1.29, ilość opinii: 277
DHL
Ocena: 1.24, ilość opinii: 179
DPD
Ocena: 1.59, ilość opinii: 138
TNT
Ocena: 1.19, ilość opinii: 37
FedEx
Ocena: 1.67, ilość opinii: 7
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 415
Flixbus
Ocena: 2.09, ilość opinii: 288
Link4
Ocena: 1.63, ilość opinii: 220
ITAKA
Ocena: 2.93, ilość opinii: 158
nju mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 100
Netflix
Ocena: 2.99, ilość opinii: 97