Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 1997 opinii

1.63 / 5

  • Oferta
    1.73
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.56
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krystyna / 2022-08-24 10:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tym bardziej teraz kiedy kanalow kolejnisc sie zmienila I nagminnie sie powtarzaja. Canal plus HD premium powtarza sie az 7 razy ha ha ha dekodery sie zawieszaja...
    WadyZla obsluga nie odpisywanie na zadane pytanie tylko krecenie
    MiejscowośćChojnice
  • ~Żan / 2022-08-24 00:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Po kiego grzyba te całe puzzle??? Na co komu ta układanka i podział nagrań w Menu, jeśli po resecie dekodera lub każdej aktualizacji lista na nowo żyje własnym życiem??? Co za skończony beton usiadł i zrobił za jajka taki szajs z oprogramowaniem? Co za tępy przudupas to zatwierdził? Zmarnowane pieniądze. Człowiek co chwila coś pstryka i poprawia zamiast oglądać i nagrywać. Wcześniejsze funcke zniknęły, został dekoder dla przygłupów...
    ZaletyQuoi?
    WadyRien!
    MiejscowośćParisss
  • ~Jon i Jane / 2022-08-23 15:20
    Ocena: 1.00 / 5
    K....mać zróbcie coś z tym oprogramowaniem oddajcie funkcje do nagrywania
    ZaletyŚmierdzi żabo
    WadyOprogramowanie całe. wyświetlanie epg zacinanie się dekodera. Brak istotnych funkcji do nagrywania. Nieczytelna lista nagrań
    MiejscowośćKatowice
  • ~wojtaszek / 2022-08-23 12:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Nowe oprogramowanie-beznadziejne.Czekam na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćJedwabne
  • ~Ździhó / 2022-08-22 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Właśnie zaczą się mecz Manchester United-Liverpool. Oczywiście nie pokazują, bo stracili prawa. To ostatecznie przesądza o mojej rezygnacji z ich usług. Ekstraklape i lige żabojadów niech sobie sami oglądają
    ZaletyKilka dobrych kanałów, których nie można teraz znaleźć
    WadyCoraz więcej… chyba Sasin został tam szefem
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Michał / 2022-08-22 20:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem z canal + od początku istnienia w Polsce. Start super. Z biegiem lat nc+ testowało cierpliwość swych klientów.
    Strata ligi hiszpańskiej na rzecz eleven. Strata ligi mistrzów na rzecz polsat sport premium. W między czasie takie drobnostki jak strata praw do ligi mistrzów EHF, czy rok temu do viaplay. Ale teraz?! Ikona canal + liga angielska siłę promują padel ( kto rok temu wiedział co to jest?) i ekstraklasę. No naprawdę EXTRA.
    Aha i mały bonusik - zmiana programów. HI, hi ktoś ich nie lubi.
    Umowa do listopada br. JUPI!!!
    WadyNie reformowalność. Dobra rada. Omijaj.
    MiejscowośćKielce
  • ~mastr / 2022-08-22 15:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejny dekoder, beznadziejny chiński pilot, którym bardzo trudno operować starszym osobom, beznadziejny serwis, beznadziejna obsługa, nigdy więcej żadnej umowy z CANAL+
    Zaletybrak
    Wadyjak wyżej
    MiejscowośćPoznań
  • ~Ewa / 2022-08-22 14:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Pół roku przed zakończeniem umowy konsultanci bez przerwy wydzwaniają żeby przedłużyć umowę na następny okres. Ponieważ dotychczas nie było większych problemów z odbiorem dla świętego spokoju przystałam na propozycję odnowienia umowy w czerwcu tego roku a tu ze strony operatora niespodzianki typu zmiany kolejności kanałów. Wkurzona całą sytuacją zadzwoniłam na infolinię Canal+ i dowiedziałam się od konsultantki, że niestety mimo iż następny okres rozpoczyna się 01/12/22 nie mogę bez kar umownych zerwać umowy, która jeszcze nie weszła w życie, bo jej warunki ponoć zaakceptowałam w czerwcu.
    Dlaczego jeszcze praktykami Canal+ nie zainteresował się UOKiK. To jest granda w biały dzień.
    ZaletyJedno wielkie dziadostwo
    WadySame wady, naciąganie ludzi przez namolnych konsultantów i doprowadzanie w konsekwencji do działania na niekorzyść abonenta.
    MiejscowośćTychowo
  • ~anka / 2022-08-22 14:33
    Ocena: 1.00 / 5
    To co zrobili z cyfrą,wygląda na sabotaż.A było naprawdę ok.
    Zaletybrak
    Wadymnóstwo
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~Karina / 2022-08-22 00:26
    Ocena: 2.33 / 5
    Po zmianie kanałów nic nie można znaleźć i nie da się nic obejrzeć
    ZaletyBrak
    WadyJw
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Max / 2022-08-21 23:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedni wielkie gówno po zmianie kanałów ten co to zrobił najpierw miał pogrzebac w swojej dupie a nie w kanałach
    ZaletySyf totalny
    WadyWszystko
    Miejscowość Zabrze
  • ~Bliźniak / 2022-08-21 21:46
    Ocena: 1.33 / 5
    Po ostatniej aktualizacji nie da się normalnie użytkować dekodera. Po #uj było zmieniać coś co się świetnie sprawdzało.
    Po zakończeniu umowy REZYGNUJĘ!!!!
  • ~Sylwia / 2022-08-21 18:32
    Ocena: 1.67 / 5
    Koszmar, zmiana kanałów swoją drogą ale ten chaos żeby zobaczyć o której zaczyna się i kończy program następny to juz nie porażka a dno. Czekam tylko do końca umowy bo jak zwykle chcieli dobrze a wyszło jak zawsze.
    ZaletySylwia
    WadyJw
    MiejscowośćGliwice
  • ~Kodi / 2022-08-21 12:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam cyfrę od grudnia 2021r i nie potrafię napisać nic pozytywnego, powiem więcej, wprawia mnie w osłupienie to, że w 21 wieku telewizja cyfrowa może "działać" aż tak źle. W ciągu 8 miesiecy obcowania z tą platformą były dwie aktualizacje..i myślałem, że przecież gorzej być nie może..okazuje się że może, tylko nie ma jeszcze słowa które by to określiło. Jeśli zastanawiasz się nad wyborem tej platformy..lepiej wyrzuć tv przez okno i jedź w Bieszczady..
  • ~Sylwester / 2022-08-21 10:15
    Ocena: 3.00 / 5
    Po zmianie kolejności kanałów powstał wielki chaos, kanały powtarzają się co kilka programów, ktoś kto to robił albo był pijany albo na haju, jeszcze większą zgroza, że ktoś to zaakceptował, a można býló prościej i bardziej przejrzyście i w sensownej tematyce, prawdopodobnie zerwę umowę i nie jestem sam w tej opini
    ZaletyBrak
    WadyZa dużo by opisywać
    MiejscowośćRaszyn Rybie
  • ~G.Rdyl / 2022-08-21 09:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeszcze 6 miesięcy i pa pa. To że pozmieniali układ kanałów to granda. Ale to że taką chałę dali na początku to trzeba w głowie mieć fistaszki.
    ZaletyObecnie żadnych
    WadyLista kanałów z d..y
    MiejscowośćRadomsko
  • ~Ja / 2022-08-20 22:53
    Ocena: 1.50 / 5
    Widzę że nie tylko ja chce zrezygnować z nc...po cholerę przestawiali programy,mało tego w Polsacie dostawałam faktury do placenia rok z góry a tu co miesiąc trzeba latać, mało tego,nie informując klientów zamknęli salon w Strzelcach i najbliższy z tego co mi wiadomo to Opole!!!znowu nawala mi dekoder -ten cudownie najlepszy i chcąc nie chcąc trzeba wziąsc urlop i jechać ponad 30 km??
    ZaletyZadne
    WadyMnistwo
    MiejscowośćOpolskie
  • ~Twoj stary / 2022-08-20 19:41
    Ocena: 1.33 / 5
    Skandaliczna. Dno i metr mułu! Żenada.
    Konsultantka to fanka PiSu.
    Zmiana kanałów bez pytania i wiedzy klientów.
    ZaletyUległość pisowska
    WadyUległość pisowska
    MiejscowośćUE
  • ~Jacek.s / 2022-08-20 18:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakim trzeba byc idiota ,zeby tak pozmieniac kanaly , ile lat studiow trzeba ???? ,aby do konca umowy !!!! i jeszcze jedna rodzynka -codziennie aktualitacja o godz 19 !!!!! Boot, init!!!
    Zaletybrak
    Wadyczas oczekiwania na polaczenie
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Jozef / 2022-08-20 17:53
    Ocena: 2.33 / 5
    Idioci ,jak można tak pomieszać kanały i to jeszcze w czasie kiedy stracili
    lige angielską ,bez tego zamieszania zastanawiałem się czy przedłużyć umowę, teraz już nie mam wątpliwości.
    Myślę że to początek końca tej platformy.
    ZaletyAktualnie brak
    WadyZamieszanie z kolejnością kanałów.
    Strata ligi angielskiej.
    MiejscowośćRabień
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1997
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1264
Netflix
Ocena: 2.27, ilość opinii: 525
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.40, ilość opinii: 511
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 439
UPC (TV)
Ocena: 2.10, ilość opinii: 266
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483