Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 2234 opinii

1.60 / 5

  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.43
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.54
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 112
  • ~Andrzej / 2024-04-13 09:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak można bez jakiej koleiek informacji zmienić cenę pakietu. Przypuszczam że powodem była nadpłata na koncie po prostu zostałem okradziony przez NC+
    MiejscowośćHecznarowice
  • ~Michał / 2024-04-11 21:05
    Ocena: 1.00 / 5
    kupiłem nc+ na kartE , problem jest taki że sprzedawca nie zaznaczył że dekoder został sprzedany. Podczas rozmowy z konsultantem ten CHAM rozłączył się nie podając przyczyny.Zero pomocy
    Zaletyzero
    WadyCHAMSTWO DO POTEGI NNNNNNNNNN
    MiejscowośćMordy
  • ~Fran / 2024-04-06 22:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Radzę założyć jakąś grupę na FB i wspólnie zaatakować tych oszustów przez UOKiK. Inaczej, to się tylko z nas śmieją. Nic nie działa jak powinno. Kanały za 180 zł jak u innych za 140. Zero pomocy i sprzęt z oproramowaniem jak dla małych dzieci i z szybkościa lat 90-tych. Omijać!
    MiejscowośćZabrze
  • ~Magda / 2024-04-05 22:17
    Ocena: 1.00 / 5
    CANAL PLUS TO OSZUŚCI
    Podpisałam umowę za niby fajny pakiet i naprawdę najmą cena, po pół roku przysłali mi ze oferta zostanie zwiększona o jakieś gówniane kanały piłki nożnej , więc pomyślałam, że spoko. Myliłam się z 59 zł nagle muszę płacić 160 zł, do tego raz zamówiłam player i nic tam fajnego nie było więc chciałam zrezygnować i nie można muszę płacić za to gówno 2 lata. Teraz umowa mnie obowiązuje do lata 2025 i po tej dacie spierdalam jak najdalej od tych oszustów i naciągaczy. Uważajcie na tych oszustów w punktach obsługi klienta,bo bajer mają taki że człowiek podpisuje cyrograf z diabłem
    ZaletyZero
    WadyWada to drugie imię Canal plus i ten tragiczny dekoder szmelc
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Jerem / 2024-04-04 00:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i kupa mułu. Za prawie 200 zł co 2 dni reset, zero porządkuy w nagraniach, ciągłe zwiechy czy brak wizji lub fonii. Uciekam do konkurencji i wszystkim też radzę!
    WadyMiliony
    MiejscowośćParczew
  • ~Janusz / 2024-03-31 21:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Dawno temu podpisałem umowę z frimaą Canal plus. Po roku przerażony skandalicznym poziomem usługo wypowiedziałem umowę po kliku miesiącach uwolniłem się od niej. Podpisałem umowę z Telewizją n. Przez wiele lat korzystałem z ich usług i byłem bardzo zadowolony. Niestety to gówno o nazwie Canal plus znowu mnie dopadło po Telewizja n została kupiona przez Canal plus. W tym momencie koszmar wrócił. Zaczęło się od zainstalowania nowego interfejsu użytkownika na dekoderze. W miejsce przyjemnego w użytkowaniu interfejsu zainstalowano jak syf, który się ciągle wiesza, nie da się nic znaleźć, nie działa nagrywanie, zamiast nazw programów są jakieś obrazki (chyba przeznaczone dla idiotów analfabetów). I jak by tego było mało, w Wielkanoc 2024 zniknęły nazwy programów telewizyjnych więc użytkownik nie był w stanie się dowiedzieć co co ogląda. Konkludując, w tej firmie pracują kompletne matoły nie mające pojęcia o niczym. Pieniądze im płacone są wyrzucone w błoto.
    ZaletyCała ludzkość odetchnęła z ulgą gdyby zniknęli z rynku
    WadyWszystko
    MiejscowośćWrocław
  • ~Adam / 2024-03-31 09:58
    Ocena: 2.33 / 5
    Canal+ od kilkunastu lat nie potrafi przestawić programu TV w czasie zmiany czasu z zimowego na letni lub odwrotnie. Jest to dla tej firmy wieloletni problem nie do rozwiązania ! W dzisiejszych czasach taki problem jest śmieszny a brak rozwiązania nie świadczy dobrze o firmie !
    MiejscowośćKraków
  • ~Zadowolony klient / 2024-03-30 00:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Przede wszystkim nie naciągają ,doradzą profesjonalnie .
    ZaletyObsługa profesjonalna
    MiejscowośćNowy Tomyśl
  • ~Miła Pani / 2024-03-30 00:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepsza obsługa, profesjonalne podejście do klienta
    ZaletyProfesjonalne doradztwo
    MiejscowośćNowy Tomyśl
  • ~Iwona / 2024-03-29 11:56
    Ocena: 2.67 / 5
    To nieporozumienie jakieś do oddziału w M1. Czeladź nie ma żadnej możliwości się dodzwonić nawet przez parę dni. Ten oddział nie powinien istnieć po co im ten numer telefonu.!
    WadyBrak jakiegokolwiek kontaktu
    MiejscowośćBędzin
  • ~Wojciech / 2024-03-28 13:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam kiepska jest rozmowa na infolini oraz kanaly mi zniknęły
    MiejscowośćBlizne Jasińskiego
  • ~Oszukany / 2024-03-19 13:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie kupujcie filmów na vod. Naciągają ludzi nic więcej ! Zapłaciłem kartą a i tak doliczyli do abonamentu. Mam ustaloną stałą spłatę i doliczali następne za nieterminową spłatę. Napisałem reklamację to jej nie uznali bo niby nic nie mają. Złodzieje nic więcej. Szkoda że nie można dodać zdjęcia bo chętnie bym wrzucił tej wpłaty za film.
    ZaletyBrak
    WadyZłodzieje
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
  • ~Pitaaa / 2024-03-18 23:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Szajs, złodzieje i oszuści, najgorsza firma w ogóle. Sprzęt się zacina, pornusy widoczne dla wszystkich. Ślimaki wyryły i8m dziurę w mózgach...
    WadyUuuuuuuuuuuuuu
    MiejscowośćWarszawa
  • ~jebać t-mobile / 2024-02-29 15:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam
    Korzystam od dłuższego czasu
    bla bla bla bPostaraj się napisać trochę dłuższą opinię. Podaj więcej szczegółów dotyczących Twoich własnych doświadczeń z tą usługą / tym produktem.

    Oceń parametry produktu / usługi:la b
    Zaletydużo filmów
    Wadynie ma
    Miejscowośćwarszawa
  • ~Pawel / 2024-02-29 13:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam opłacony dekoder na rok. Po 3 tygodniach nie uzywania wyłączają sygnał. Żenada
    MiejscowośćDietenhofen
  • ~Robson / 2024-02-29 07:00
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam. Chciałem zmniejszyć pakiet na nizszy bedac na bezterminowej umowie to mi nie pozwolili. Pakiety można tylko podnosić w górę. Więc musiałem zrezygnować. Chciałem oddać miesiąc wcześniej sprzęt bo już mam ich dość to też nie pozwolili. Mogę to zrobić dopiero po rozwiązaniu umowy. Pomimo że chciałem płacić do końca umowy ale nie chciałem już mieć dekoderów w domu. Złodziejska firma
    ZaletyBrak
    MiejscowośćMroków
  • ~Grzegorz / 2024-02-24 00:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Place 270 za gówna mam najwyższy pakiet a co chwile dekoder pada albo ostatnio wyłączyli możliwość korzystania z VOD na dodatkowych dekoderach i mocno ograniczyli korzystanie z głównego jest tragedia kończy mi się umowa i won ze złodziejami nie polecam!!!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćŁódź
  • ~Krzysztof / 2024-02-22 11:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje i oszuści tu w opiniach ktoś dobrze napisał sekta złodziei i oszustów rachunki 74 zł za tel przy podpisaniu umowy a co miesiąc place po 204zl z jakiej paki że mam 3 dniowe spóźnienie? NIE POLECAM !!!
    ZaletyBrak
    WadyFull
    MiejscowośćStarogard Gdański
  • ~Katia / 2024-02-22 10:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu złodziejska firma oszuści wstyd wogole pracować w tej sekcie złodziei mój rachunek za tel 39.99 a co miesiąc robią naliczenia 3dnioym spóźnieniem nie place 39.99 tylko 64.99 celowo mają wszystko ustawione żeby ludzie robili doladowanie nainternet jednorazowy i przy okazji namawiają a może proszę zawrzeć nowa umowę na więc internetu dzbany tam pracują modlę się się żebym wytrwała do grudnia 2024 i kończę nie przedłużam umowy tymi złodziejami !!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko złe
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Mariusz / 2024-02-17 22:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa telefoniczna klienta, oraz chęć pomocy w rozwiązaniu problemów gorzej niż źle,lenie, mądrale i cwaniacy, porażka totalna
    MiejscowośćCzerwionka
strona 1 z 112
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2234
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1600
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 714
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 604
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 463
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 304
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783