Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 1946 opinii

1.63 / 5

  • Oferta
    1.73
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.57
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~bewi / 2022-08-27 13:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejne oprogramowanie,lista kanałów do niczego, wcześniejsza oprogramowanie było 100 razy lepsze Skończy mi się umowa - rezygnuję.
    ZaletyBrak
    WadyJW
  • ~kasisko / 2022-08-26 19:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedno wielkie gówno! Internet działał przez 14 dni, a następnie przestał działać. Żadna reklamacja nie została uznana. Canal + twierdzi, że to wina grubości murów, ukształtowania terenu, itp, które nie uległy zmianie. Wymiana sprzętu na inny na własny koszt pomogła, dostawca nie poczuwał sie. Nagle przestała działać telewizja, wyskakują aktualizacje, pojawia się ich błąd, sprawa wymaga wizyty w punkcie, oczywiście na koszt i przy Użyciu czasu Abonenta. Infolinia nie może nic, punkty obsługi działają w oderwaniu od niej.Goraco nie polecam usług internetowych wifi i telewizji z Canal Plus na terenie Radomia.
    ZaletyBrak
    WadyNie dziala
    MiejscowośćRadom
  • ~koperos / 2022-08-26 14:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Zostało mi dwa miesiące umowy to co się stało po aktualizacji dekodera i po zmianie kolejności kanałów to jakieś nieporozumienie ostatnio coraz mniej włączam w ogóle dekoder nie chce mi się niczego szukać zresztą i tak nic nie można znaleźć
    Zaletybrak
    WadyAktualizacja i kolejność kanałów
    MiejscowośćUk
  • ~Dzenon / 2022-08-26 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie róbcie z ludzi debili!!! Nie z Polaków... Róbcie sobie z głupich Francuzów!!! Jakie auta, takie dekodery! Putin, bomba! Adin, dwa, tri!
    ZaletyRosja żywut
    WadyFrancja kaput!
    MiejscowośćSierakowice
  • ~Piotr / 2022-08-25 21:57
    Ocena: 2.33 / 5
    10 lat kanały były dobrze to wam coś odwaliło, jeszcze 2 miechy i rezygnuję
    Zalety,..
    WadyNapisałem wadę
    MiejscowośćBochnia
  • ~Anna / 2022-08-25 20:52
    Ocena: 1.67 / 5
    Zmiana kanałów to jakaś porażka.Ten co to układał miał nasrane w głowie
    ZaletyNiema
    WadySame wady po zmianie kanałów
    MiejscowośćWisla
  • ~alania / 2022-08-25 16:52
    Ocena: 1.67 / 5
    zmiana kanałów,porazka,konsultanci naciągaja i wprowadzają w błąd,czekam na rozpatrzenie reklamacji i po ponad 20 latach podziękuje za ich usługi
    Zaletyjuż nie widze żadnych
    Wadykontakt
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Buba / 2022-08-25 16:44
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie ma tu praktycznie nic do oglądania, po zmianie kanałów pstrykam pilotem do kanału 170 i dalej, po czym zrezygnowany włączam 1. Koniec umowy i papa. Jedyne chyba co trzyma Canal plus to Ekstraklasa
    ZaletyEkstraklasa
    WadyTelewizja w której oglada się i tak 3 otwarte kanały ja krzyż
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Malutka / 2022-08-24 21:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety jeszcze rok musze się męczyć
    Konsultanci są niekompetentni i nie pomagają a utrudniają i wprowadzają ludzi w błąd. Dziwne że nie można rozmawiac z przełożonym. Masz umowę cierp zero kompromisu. Zmiana kolejności kanałów porażka. Nigdy więcej. Nie polecam nikomu. Nie szanują swoich klientów
    ZaletyŻadne
    WadyNie kompetencja, brak szacunku, burdel
    MiejscowośćBrachlewo
  • ~Keraj / 2022-08-24 21:17
    Ocena: 1.33 / 5
    Teraz po zmianie kanałów totalne gówno!!! Jeszcze miesiąc umowy!!! Żegnam Was !!! Radzę powrót lub lepszą listę kanałów.
    WadyLista kanałów
  • ~Tomasz / 2022-08-24 19:39
    Ocena: 1.67 / 5
    Co za idiota zmienił listę kanałów?! Teraz jest taki burdel że szok. Kończy mi się umowa i rezygnuje po 15latach bycia ich klientem.
    WadyLista kanałów
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marcin / 2022-08-24 17:40
    Ocena: 3.33 / 5
    Nie mam pojęcia kto układał listę kanałów, ale powinni go za zwolnić dramat. Ja napisałem rezygnację przechodzę do polsatu.
    ZaletyBardzo dobra jakość
    WadyLista kanałów
    MiejscowośćKielce
  • ~Krystyna / 2022-08-24 10:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tym bardziej teraz kiedy kanalow kolejnisc sie zmienila I nagminnie sie powtarzaja. Canal plus HD premium powtarza sie az 7 razy ha ha ha dekodery sie zawieszaja...
    WadyZla obsluga nie odpisywanie na zadane pytanie tylko krecenie
    MiejscowośćChojnice
  • ~Żan / 2022-08-24 00:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Po kiego grzyba te całe puzzle??? Na co komu ta układanka i podział nagrań w Menu, jeśli po resecie dekodera lub każdej aktualizacji lista na nowo żyje własnym życiem??? Co za skończony beton usiadł i zrobił za jajka taki szajs z oprogramowaniem? Co za tępy przudupas to zatwierdził? Zmarnowane pieniądze. Człowiek co chwila coś pstryka i poprawia zamiast oglądać i nagrywać. Wcześniejsze funcke zniknęły, został dekoder dla przygłupów...
    ZaletyQuoi?
    WadyRien!
    MiejscowośćParisss
  • ~Jon i Jane / 2022-08-23 15:20
    Ocena: 1.00 / 5
    K....mać zróbcie coś z tym oprogramowaniem oddajcie funkcje do nagrywania
    ZaletyŚmierdzi żabo
    WadyOprogramowanie całe. wyświetlanie epg zacinanie się dekodera. Brak istotnych funkcji do nagrywania. Nieczytelna lista nagrań
    MiejscowośćKatowice
  • ~wojtaszek / 2022-08-23 12:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Nowe oprogramowanie-beznadziejne.Czekam na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćJedwabne
  • ~Ździhó / 2022-08-22 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Właśnie zaczą się mecz Manchester United-Liverpool. Oczywiście nie pokazują, bo stracili prawa. To ostatecznie przesądza o mojej rezygnacji z ich usług. Ekstraklape i lige żabojadów niech sobie sami oglądają
    ZaletyKilka dobrych kanałów, których nie można teraz znaleźć
    WadyCoraz więcej… chyba Sasin został tam szefem
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Michał / 2022-08-22 20:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem z canal + od początku istnienia w Polsce. Start super. Z biegiem lat nc+ testowało cierpliwość swych klientów.
    Strata ligi hiszpańskiej na rzecz eleven. Strata ligi mistrzów na rzecz polsat sport premium. W między czasie takie drobnostki jak strata praw do ligi mistrzów EHF, czy rok temu do viaplay. Ale teraz?! Ikona canal + liga angielska siłę promują padel ( kto rok temu wiedział co to jest?) i ekstraklasę. No naprawdę EXTRA.
    Aha i mały bonusik - zmiana programów. HI, hi ktoś ich nie lubi.
    Umowa do listopada br. JUPI!!!
    WadyNie reformowalność. Dobra rada. Omijaj.
    MiejscowośćKielce
  • ~mastr / 2022-08-22 15:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejny dekoder, beznadziejny chiński pilot, którym bardzo trudno operować starszym osobom, beznadziejny serwis, beznadziejna obsługa, nigdy więcej żadnej umowy z CANAL+
    Zaletybrak
    Wadyjak wyżej
    MiejscowośćPoznań
  • ~Ewa / 2022-08-22 14:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Pół roku przed zakończeniem umowy konsultanci bez przerwy wydzwaniają żeby przedłużyć umowę na następny okres. Ponieważ dotychczas nie było większych problemów z odbiorem dla świętego spokoju przystałam na propozycję odnowienia umowy w czerwcu tego roku a tu ze strony operatora niespodzianki typu zmiany kolejności kanałów. Wkurzona całą sytuacją zadzwoniłam na infolinię Canal+ i dowiedziałam się od konsultantki, że niestety mimo iż następny okres rozpoczyna się 01/12/22 nie mogę bez kar umownych zerwać umowy, która jeszcze nie weszła w życie, bo jej warunki ponoć zaakceptowałam w czerwcu.
    Dlaczego jeszcze praktykami Canal+ nie zainteresował się UOKiK. To jest granda w biały dzień.
    ZaletyJedno wielkie dziadostwo
    WadySame wady, naciąganie ludzi przez namolnych konsultantów i doprowadzanie w konsekwencji do działania na niekorzyść abonenta.
    MiejscowośćTychowo
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1946
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1215
Netflix
Ocena: 2.28, ilość opinii: 504
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 503
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 431
UPC (TV)
Ocena: 2.11, ilość opinii: 251
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2633
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2472