Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 1946 opinii

1.63 / 5

  • Oferta
    1.73
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.57
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kasia / 2022-09-19 08:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Układ programów wcale nie jest tematyczny jak piszą na stronie. Jest powtarzalny w ogromnym bałaganie. Numery programów są niewidoczne. Czcionka mała. Jeden wielki bałagan. Chyba czas zmienić dostawcę. Dramat!!!
    Hmmmm można powiedzieć że idziecie w stronę tego co dzieje się w PL… wstyd i hańba!!!
    Zalety Nie ma
    WadyCałe mnóstwo
    MiejscowośćŻory
  • ~wojtek / 2022-09-19 06:46
    Ocena: 2.33 / 5
    Fatalna obsługa, a zmiana ułożenia kanałów to już żart kto to wymyślił, a osoby starsze mają problem z wyjściem z aplikacji netflix i i itp.
    Tragedia
    MiejscowośćGdynia
  • ~Barbara / 2022-09-17 21:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra myślałam że cyfrowy polsay jest do kitu ale cyfra plus to dopiero dno miesiąc wszystko za darmo a tu po tygodniu dzwonią ze abonamet 100 złotych to poraszka
    Zaletynie ma zalet myslałam ze lepsze od cyfrowego polasatu ale oni chcą od pierwszego abonenta 100 zł za abonament porażka

    MiejscowośćPierszczwko
  • ~Andy / 2022-09-17 13:31
    Ocena: 2.33 / 5
    Katastrofa po zmianie kolejności programów. Twierdzą, że poukładali wszystko w nowe bloki tematyczne. Widocznie robił to jakiś niedorozwinięty gość, ewentualnie idiota lub grupa idiotów. Nigdy nie rozumialem po co zmieniać coś co działa bardzo dobrze. Brak możliwości odczytania jaki to program lub z którego roku jest film i w jakiej obsadzie.
    Myślałem ze się do tego przyzwyczaję, ale po kilku miesiącach uważam ze to katastrofa. Rezygnuję po zakończeniu umowy
    ZaletyOferta programowa a cena dla stałych klientów
    WadyUkład programów , opis programów a w zasadzie jego brak
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Kamik / 2022-09-15 18:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 15 lat jestem klientem nc +. Było źle, ale teraz to żenada, na dodatek konsultanci kłamią jak najęci, niedawno usłyszałem od jednej pani że na Multi ruum nowa umowę muszę podpisać, masakra że niby nie można mieć mutiruumu, bo to niezgodne z prawem rynkowym. Same kłamstwa i brednie chcą naciągać ludzi na nowe umowy, a po 15 latach oferują pakiet że 124 na 184zl rozwiązuje umowę i nigdy więcej nic wspólnego z nc +
    ZaletyZero
    WadyPocząwszy od badziewiastych dekoderów na cenach skonczywszy
    MiejscowośćAleksandrów Łódzki
  • ~Walić Canal Plus za upes 122 / 2022-09-13 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Upes122 w najważniejszych momentach rezygnujemy z was z rodziną
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Tomasz / 2022-09-13 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragediaaa, zaplacilem 50 zl i nic obejrzec nie moge.
    MiejscowośćOżarów
  • ~Hill / 2022-09-13 19:24
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 13.09.2022 czekałem ponad czterdzieści minut na połączenie z pracownikiem infolini i się nie doczekałem firma totalne dno
    ZaletyŻadnych
    WadyMnóstwo szczerze nie polecam
    MiejscowośćMikołów
  • ~Adam / 2022-09-12 20:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Niedługo koniec umowy i kupuję Polsat.
    Nawet jeżeli menu w Polsacie jest inne, to na pewno lepsze, niż w Canal+.
    Wolę Polsat od Canal+.
    Ludzie. Nie bierzcie tego Chłamu od Canal+!!!
    MiejscowośćFrombork
  • ~Marlena / 2022-09-11 22:19
    Ocena: 2.67 / 5
    Po aktualizacji kanałów dramat, nic nie można znaleźć. Dekoder się wiesza lub resetuje, wcześniej było dużo lepiej,
    Mimo wszystko dobra oferta filmowa
    ZaletyOferta filmowa
    WadyWszystko, lista kanałów
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Paweł / 2022-09-11 19:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Experci-Pan Majdan człowiek po zawodówce plus Pan Jozwiak - człowiek nie wiem po czym(podstawowka?). Z niecierpliwoscia czekam na koniec umowy. Nigdy wiecej.
    Wadywszystko
    MiejscowośćKonin
  • ~Mikołaj / 2022-09-11 05:39
    Ocena: 2.00 / 5
    Jak to każda platforma, czas się skończył.
    Na + to tylko nc go
    ZaletyBrak
    WadyPixelowanie
    MiejscowośćMosina
  • ~M / 2022-09-11 05:34
    Ocena: 2.00 / 5
    Po ostatnich zmianach kanałów w ogóle nie da się oglądać..
    Było źle a jest tragedia.
    Do tego nachalni telemarketerzy wydzwaniają cały czas żeby za dychę wcisnąć HBO...
    Jakbym nie miał co robić tylko przed tv siedzieć cały dzień...
    Masakra
    ZaletyBrak
    WadyJak w opisie
    MiejscowośćMosina
  • ~papułas / 2022-09-10 17:05
    Ocena: 1.67 / 5
    Przez te nachalne reklamy oglądam tylko programy typu "ukryta prawda", "trudne sprawy", "dlaczego ja" bo wiadomo ile trwają reklamy i oczywiście mecze plus wiadomości, ale jak mi sie skończy umowa to rezygnuję bo nie bede płacił za oglądanie reklam. Człowiek ogląda coś i nagle reklama to przełancza na inny kanał a potem se zapomina żeby dokończyć oglądanie i pupa blada.
    Zaletylista kanałów to tragedia
    Wadylista kanałów to tragedia, reklamy 20 minut na godzinę jak nie lepiej. jakby nie darli ryjów toby człowiek mógł se pospać
    MiejscowośćSosnowiec
  • ~Izabela / 2022-09-10 08:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Zacina się dekoder co kilka godzin, nie można znaleźć żadnego kanału
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćRybnik
  • ~Wojciech / 2022-09-07 21:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak można rozwiązać umowę z tym gło...jakas masakra odradzam programy ciągle nikną wieczorem albo późną nocą włączą wszystkie programy działają
    ZaletyZalet nie ma
    WadyJakie możliwe
    MiejscowośćJasło
  • ~Zrazu / 2022-09-06 22:49
    Ocena: 1.33 / 5
    Specjalnie kupiłem dla ligi mistrzów i co? I nic bo jak tylko jest transmisja na żywo to się zawiesza i odwiesza po meczu. Zrezygnowałem i mam ich w d.... 65 zł za płacenie za nic to trochę za dużo.
    ZaletyObecnie brak
    WadyNie da się oglądać. Tyle i aż tyle.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Voytec / 2022-09-06 21:56
    Ocena: 2.33 / 5
    Jakość to porażka.
    Od 3 tygodni borykam się z problemami z platfomą internetową. Najpierw nie pokazywały się kanały, dzisiaj wyskakują jakieś błędy po francusku. Po prostu dramat.
    Obecnie jest tak, że kolejny dzień gdy są interesujące mnie mecze, platforma nie działa, a oczywiście płacić normalnie trzeba. NAwet mi się nie chce już kolejny raz pisać na czat, gdzie wiecznie czekam na wolnego konsultanta.
    Także, drodzy Państwo, po dobrch kilku latach użytkowania Canal plus, odchodze, a Wam wszystkim totalnie odradzam podpisywanie umów z tak że przygotowaną platformą... Być może poprawi sie sytuacja po planowanej w przyszłym roku fuzji, ale obecnie szczerze odradzam.
    ZaletyDo końca Września tylko będę się jeszcze męczył z nc+
    WadyJak wyżej
    MiejscowośćGdynia
  • ~canal+ / 2022-09-06 20:57
    Ocena: 1.00 / 5
    internet to nieśmieszny żart, tak samo bulenie 1100 zł za zerwanie umowy xddd
    Zaletybrak
    Wadycała firma
    MiejscowośćLelów
  • ~Jaś / 2022-09-06 16:28
    Ocena: 1.33 / 5
    Ja pi le. Dekoder jak Cię mogę. I tak nie oglądam. Ale kupiłem dwa abonamenty telefoniczne. Tu jest jazda i datcie kasy. Nagrałem eozmowę pani co mi to wcisnęła. Same kłamstwa. Co chcesz to ci dadzą. Tylko tego nie ma. Za to jest tidal w prezencie za 20 zl choć nie chciałeś. Masakrrra nigdy więcej a tv też wyłączę
    ZaletyNic
    WadyWszystko
    MiejscowośćWarszawa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1946
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1215
Netflix
Ocena: 2.28, ilość opinii: 504
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 503
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 431
UPC (TV)
Ocena: 2.11, ilość opinii: 251
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2633
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2472