Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 1946 opinii

1.63 / 5

  • Oferta
    1.73
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.57
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marek / 2022-09-03 22:52
    Ocena: 1.00 / 5
    namówili mnie na nowy dekoder 4k .... i masakra !!! to złom, totalne nieporozumienie !!! ciągle się zawiesza, i to tak, że trzeba wyłączyć zasilanie żeby ruszył. Przewijam nagrany film - zawiecha, przewijam listę programów - zawiecha itd. itp. Pomijam już fakt, że nowe menu opracował jakiś głąb a firma chyba nie testowała. Skasowali bardzo przydatne funkcje. A pilot to już wgl. chore. Poprzedni był ergonomiczyny a ten kompletna porażka. Przyciski przewijania, stop itd. na drugim końcu pilota w stos. do przycisku wyboru .... ciągle trzeba biegać palcami, przesuwać w dłoni pilota MASAKRA !!!
    ZaletyZERO
    Wadymnóstwo
    MiejscowośćWólka Kozodawska
  • ~ Rysiek / 2022-09-03 21:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Po aktualizacji kanałów nic nie można znaleźć
    ZaletyBrak
    Wady Dekoder i usługa
    MiejscowośćStrzyżów
  • ~Leo / 2022-09-03 20:44
    Ocena: 2.00 / 5
    Jakiś chory umysł zrobił listę kanałów.szmira na poczatku,filmy podzielone programami w obcym jezyku, miszmasz zupelny. Też zrezygnuję z imowy,bo to chore jest szukanie po omacku. Gdyby ktoś u mnie taką manianę odwalił, to od razu do zwolnienia. Porażka.
    WadySzukanie programów.
    MiejscowośćWawa
  • ~Scyzor / 2022-09-03 18:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientem od zawsze ale to co teraz jest po zmianie kanałów to porażka. Nie wiem kto to w ogóle wymyślił ze nic nie można znaleść. Mysle nad rozwiązaniem umowy niestety chyba że wróci wszystko do poprzedniej menu listy i wyszukiwania kanałów
    ZaletyŻadnych
    WadyNa chwilę obecną same wasy
    MiejscowośćKielce
  • ~Scyzor / 2022-09-03 18:45
    Ocena: 1.33 / 5
    Po aktualizacji wyszukiwania jakich kolwiek kanałów to jakaś masakra wcześnie było lepiej
    ZaletyBrak
    WadyNowe oprogramowanie
    MiejscowośćKielce
  • ~Dariusz / 2022-09-03 17:51
    Ocena: 1.00 / 5
    TRAGEDIA
    TRAGEDIA
    Od półtora miesiąca po zablokowanym sygnale z powodu płatności nikt nie oddzwania
    Czekam po 50 minut za połączeniem z konsultantem
    Nie poleć rezygnuje
    Każdemu będę odradzał
    20 lat w cyfrze
    WadyWszystko
    MiejscowośćStare Bojanowo
  • ~Mat / 2022-09-03 11:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, dekoder włącza się przez 5 minut za każdym razem włącza się, jakaś aktualizacja, infolinia kieruje do punktu a w punkcie naprawią niby a w domu dale to samo w dodatku dodałem automatyczną płatność wiec zgodnie z umową powinni pobierać 75,50 PLN a pobierali 95,00 PLN zgłaszałem tę sprawę wielokrotnie, ale nadal jest to samo co prawda pieniądze wrócili, ale nadal pobierali po 95 PLN co niby już miało działać prawidłowo . Więc nie polecam !!!!
    ZaletyW moim przypadku zalet nie mam
    WadyMoim zdanie wada jest w każdym przypadku
    złodzieje !!!! Oszuści
    MiejscowośćGłogów Młp
  • ~Janusz / 2022-09-02 10:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Żałuję że wiosną przedłużyłem umowę. Zaczęli sami blokować kanały, zmienili menu na gorsze w usłudze, później kolejność kanałów jakiś DEBIL ułożył a reszta jełopów zatwierdziła to.obsluga klienta same DNO! Czekasz ponad pół godziny zanim łaskawie kto kolwiek odbierze, a i tak nic nie pomogą. NIE POLECAM!!!!
    ZaletyJuż ŻADNE
    WadyMenu, lista kanałów, obsługa klienta, drogo.
  • ~Nina / 2022-09-01 19:42
    Ocena: 1.67 / 5
    Obsługa klienta na infoliniach i w punkcie obsługi to żenada. Bezczelność niekompetencja. Byłam u nich 14 lat i muszę zrezygnować bo po co się denerwować. Mili są jedynie przy podpisywaniu umowy. Drogo i dekodery zacinaja się na potęgę.
    WadyNiekompetencja, cena jakosc sprzetu
    MiejscowośćJaeorzno
  • ~Enzo / 2022-09-01 02:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Piach i paździerz! Zabierzcie to gówno! Leczcie sie! Na czele z twoórcą tego "oproramowania"!
    ZaletyPiach i paździerz! Zabierzcie to gówno! Leczcie sie! Na czele z twoórcą tego "oproramowania"!
    WadyPiach i paździerz! Zabierzcie to gówno! Leczcie sie! Na czele z twoórcą tego "oproramowania"!
    MiejscowośćKraków
  • ~benedyktTY / 2022-08-30 22:07
    Ocena: 1.67 / 5
    Po zmianie aplikacji dekoder zawiesza się do30 razy dziennie wymieniłem już dekodery konwektor telewizor i dalej sygnał się zawiesza adzwonioc do konsultanta to jest koszmar mawet45 minut i przerwałem połączenie.zaczolem cyfra+ abonentem jestem ponad 30 lat ale to co zrobili teraz nikomu nie polecam cyfry +
    WadyKodowanie się dekodera na obu dekoderów
    Miejscowość83-400 SKORZEWO
  • ~Pattie / 2022-08-30 21:19
    Ocena: 3.33 / 5
    Przywróćcie starą, poprzednią listy programów bo obecna nie trzyma się ani kupy ani dupy
    ZaletyPrzywróćcie starą, poprzednią listy programów bo obecna nie trzyma się ani kupy ani dupy
    WadyPrzywróćcie starą, poprzednią listy programów bo obecna nie trzyma się ani kupy ani dupy
    MiejscowośćPiekary śląskie
  • ~Lily / 2022-08-30 20:51
    Ocena: 2.33 / 5
    Oferta bogata, ale albo kodowana albo dodatkowo sporo płatna.Klient jest nagabywany minimum dwa razy dziennie i tyle dbania o niego. Interfejs jest teraz tak nieczytelny i nieintuicyjny w obsłudze, że aż szkoda włączać dekoder. Non spot błąd podłączenia drugiej anteny, brak możliwości zamknięcia informacji.
    WadyChaos na ekranie przy przewijaniu paska
    Wieszanie się dekodera
    MiejscowośćSromowce Wyżne
  • ~Jarek / 2022-08-30 07:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystkim, którzy czytają opinie przed kupnem telewizji satelitarnej, odradzam z całego serca zakup Canal+.
    MiejscowośćPoznań
  • ~Ron Jeremy / 2022-08-29 19:57
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA po zmianie oprogramowania dekodery się wieszają. Menu jest nieczytelne brak kluczowych funkcji do nagrywania. Nie radzę się w to pchać
    ZaletyByło dobrze przed aktualizacja czerwiec 2022
    WadyBrak funkcjonalności brak czytelności. Konieczność częstego restartu
    MiejscowośćKatowice
  • ~Jagoda / 2022-08-28 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Eykuplam La Lig i nie nie nie otwieraja sie mecze. nigdy wiecej OSTRZEGA
    Zaletybrak
    Wadyna calej linii
    MiejscowośćDobryniow
  • ~Edi / 2022-08-28 20:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i tona mułu .FC Barcelona ,kupiony pakiet LA LIGA żadnego meczu nie można otworzyć .
    Kazali dokupić do pakietu usługę za 7 zeta .
    Dokupiłem.
    Dziś otworzyć nie można kolejnego meczu a ta ich inteligencja odpowiedziała ,ze za około
    2 godziny odświeżą konto ( akurat miał się zaczynać mecz )Jakie odświeżenie ?ko,ej e kłamstwo .
    Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa .
    Nic nie kupujcie kłamią .
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćKamienica Polska
  • ~MARY / 2022-08-28 11:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Tylko czekam na rozwiązanie umowy !! Tyle wystarczy w sprawie opinii
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Tobiasz / 2022-08-28 09:21
    Ocena: 1.67 / 5
    Układ menu i pasek podglądowy nie mógł być gorszy. Denerwuje się za kazdym razem przy oglądaniu telewizji
    Wady- nieprzejrzystość
    - chaotyczne menu
    - cena nieadekwatna do oferowanych programów
    MiejscowośćBolesławiec
  • ~Kkkkkk / 2022-08-27 22:05
    Ocena: 1.33 / 5
    Jestem klientem od zawsze ale to co teraz jest po zmianie kanałów to porażka. Nie wiem kto to w ogóle wymyślił ze nic nie można znaleść. Mysle nad rozwiązaniem umowy niestety.
    ZaletyZadnych
    WadyZmiana oprogramowanie. Cena za abonament
    MiejscowośćOstrow wlkp
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1946
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1215
Netflix
Ocena: 2.28, ilość opinii: 504
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 503
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 431
UPC (TV)
Ocena: 2.11, ilość opinii: 251
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2633
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2516
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2473