Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 2250 opinii

1.60 / 5

  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.43
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.54
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kamil / 2023-10-15 01:14
    Ocena: 1.00 / 5
    GoovnoScheiß! Nic nie działa. Nie ma programów, ciągłe zwiechy, zero pomocy. Omijać z daleka!
    ZaletySrety
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Xx / 2023-10-12 17:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Wykorzystywanie klientów, wprowadzanie w błąd przez infolinie, wszystkie koszty są po stronie klienta. Pomimo ze jesteś ich wieloletnim płatnikiem to i tak nic dla Ciebie nie zrobią. Nic!
    Już kilka reklamacji o wprowadzanie mnie w błąd rozstrzygnięte były na moją korzyść bo już nie mogli się z tego wyłgać. To porażające że panują tam takie reguły i wciąż klient jest dla nich idiotą.
    ZaletyZero.
    WadySłaba jakość dekodera, opłaty za dekoder, wprowadzanie klienta w błąd i naciąganie na kasę.
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Basia / 2023-10-05 20:42
    Ocena: 4.33 / 5
    Bardzo miły Pan, kompetentny, sympatyczny obsługiwał mnie dziś w salonie Canal+ w galerii Trzy Korony (czwartek 5.10 23 w godzinach wieczornych.
    MiejscowośćŁącko
  • ~Antoni / 2023-10-03 15:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Kur*a ile męczących telefonów od irytujących HANDLOWCÓW, jak chcesz rozwiązać umowę. Po tych rozmowach natrętów nigdy nie będę korzystał z NC+ CANAL+
    Zaletyile męczących telefonów od irytujących HANDLOWCÓW
    Wadyile męczących telefonów od irytujących HANDLOWCÓW, jak chcesz rozwiązać umowę. Po tych rozmowach natrętów nigdy nie będę korzystał z NC+ CANAL+
    MiejscowośćBialystok
  • ~lol / 2023-09-26 13:15
    Ocena: 1.00 / 5
    brak kontaktu
    oferta oszustwo
    brak sezonów w serjalach , brak tłumaczenia
    Zaletyzaleca się nie korzystać
    Wadydługo by pisać
    Miejscowośćwarszawa
  • ~Artur / 2023-09-26 12:55
    Ocena: 1.00 / 5
    dramat
    brak kontaktu
    oferta nie aktualna
    serjale w ofercie bez tłumaczenia
    drogo i katastrofalnie dramatycznie
    Zaletybrak
    MiejscowośćWarszawa
  • ~klient / 2023-09-22 21:02
    Ocena: 1.00 / 5
    zła obsługa klienta (pracownicy kpią z klienta), oferta nieatrakcyjna cenowo, strona strefaklienta przestarzała, i bardzo toporna przy używaniu.
    Zaletybrak
  • ~Wojtek / 2023-09-16 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Dekoder 4K nie aktualizowany. Ciągła zacięcia. Mimo wymiany nadal problemy.
    ZaletyBrak
    WadyDekoder 4K wolno działa zacina się.
  • ~Robinsacz / 2023-09-12 19:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Bierzcie Polstat czy kablowke. Moze tvp cos wreszcie wymysli. Nie bierzcie tego smiecia... Oszusci i udreka z dekoderami...
    WadyJedynie wady
    MiejscowośćPoznan
  • ~Niki / 2023-09-10 12:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam od 3 miesięcy nie mam telewizji i już 3 razy dekoder zmieniałam a hajs oczywiście biorą
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćBytom
  • ~Paweł / 2023-09-07 20:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje i oszuści. Od 1,5 miesiąca nie potrafią rozwiązać problemu z brakiem Natfixa na ich platformie a opłatę oczywiście pobierają. Masakra. Uważajcie na nich
  • ~Kolegino / 2023-09-06 14:52
    Ocena: 1.00 / 5
    mam podobene doswiadcznei, klamia i nei wywizauja sie z umow. i niestety te opinie tez maja w dupie
    Zaletybrak
    Wadyoklamywanie klientow
    MiejscowośćLuban
  • ~Sławomir / 2023-09-02 12:33
    Ocena: 2.00 / 5
    Po tym jak zostałem potraktowany a jestem klientem około 20 lat rozwiązuje umowr
    ZaletyŻadnych
    WadyNiekompetencja i okłamywanie klientów
    MiejscowośćGrudziądz
  • ~Łukasz / 2023-09-01 20:57
    Ocena: 1.67 / 5
    W wakacje jakiś gość od was dzwonił, że się umowa kończy, że przedłużyć. Okej, przedłużyliśmy. Dziś nam wyłączyli. Dzwonimy więc i co się okazało: są dwie umowy - na dekoder czarno-biały i czarny. W tym momencie powiem że w domu mamy tylko czarno-biały dekoder. I na jednym jest nadpłata a na drugim niedopłata. Nie muszę chyba mówić że nadpłata jest na tym czarnym (którego nie ma). I w ten magiczny sposób nie mamy TV ???? Dzwonimy i co? I nic nie zrobią.
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta, bałagan w papierach
    MiejscowośćSzczawnica
  • ~Elżbieta / 2023-08-31 20:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Dzień dobry,
    Chciałabym podziękować Panu, który obsługuje punkt CANAL+ w Centrum Handlowym Głębocka Warszawa. Zawsze jest chętny do pomocy, wytłumaczenia wszystkich wątpliwości. Żadnych pytań nie pozostawia bez odpowiedzi.
    Bardzo dziękuję, za taka osobę. Panu po prostu chce się chcieć pomagać. Pięć gwiazdek!!!!!!
    Z poważaniem Elżbieta
    MiejscowośćWarszawa
  • ~M 1922 / 2023-08-27 12:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy nadawca w Polsce. Zgoda na działalność tego nadawcy to największy skandal w historii Polski. Stacja Canal Plus 5 to paranoja , poniża i pluje ludziom w twarz. Momo , że większość czasu antenowego to powtórki nie potrafią rozpocząć programu o planowej godzinie rozpoczęcia. Opóźnienia po. 10 minut to tradycja. Jeśli ktoś zastanawia się jakiego nadawcę wybrać to ODRADZAM
  • ~Adaś kalkulator / 2023-08-26 16:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Telewizja w Polsce to broń polityczna. Do niczego innego oprócz do zarabiania na reklamach jeszcze to nie zostało stworzone. Minuta reklamy w godz. od 18 do 21 w czołowych stacjach może kosztowac nawet 50000zł za jedną emisję.
    Te wszystkie stacje to nic innego jak trzepalnia pieniążków. Nabywają prawa do emisji 100 programów/filmów i wałkują to 10 lat w jakości takiej, że nie da się tego nawet z przymróżeniem oka oglądać. 90% ludzi w Polsce ma telewizory 4K a nwet 8K. Są to ekrany często powyżej 50 cali na których, stacje nadające w 720p a nawet już w 1080p wyglądają jak szatkownica pixeli a dźwięku ze stacji muzycznych nie da się słuchać na niczym innym, jak na słabiutkich głośniczkach wbudowanych w każdy telewizor. Gdy podłączymy takie nc+ do dobrej klasy zestawu Aufio Hi-Fi to jakość dźwięku 95% nadawców jest podobna do mono mp3 128kbps.
    W roku 2022 nc+ miał 23.9mln abonentów a jego dochód osiągnął 2.873 miliarda euro.
    Rozumiecie to? Około 12.9 miliarda złotych ... to tyle co 12.9 razy 999 milionów, jeśli ktoś ma problem z cyferkami.
    NC+ zarabia zatem:
    każdego dnia ponad 353 milionów złotych
    lub
    co godzinę ponad 1 milion 473 tysiące złotych.
    Można też na minuty, czyli co minutę NC+ zarabia ponad 245 tysięcy złotych
    co daje w zaokrągleniu 4090zł na sekundę!



    MiejscowośćWarszawa
  • ~Bartosz / 2023-08-25 09:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Nagminne awarie dekoderów, ta antenka co dają do zestawu za mała, ten dziobek konwertor za słaby, cała instalacja wymaga wymiany tuż po zakupie. Nawet profi serwisy sobie z tym nie radzą, bo to po prostu za mała antena na nasze warunki pogodowe i na Polskę wschodnią. Dopiero wymiana na antenę 90cm i konwektor z wyższej pułki (bo to co w zestawie od nc+ to polski szit). jakoś to działa, gdy pada deszcz. Dekoder wiesza się bez powodu, bardzo długo uruchamia, burczy po nocach (dysk twardy), bardzo się to grzeje, strach zostawić w gniazdku gdy wychodzi się do pracy (a wiadomo, czy nie wybuchnie?). Oferta programowa natomiast bardzo licha. Moim zdaniem gdyby nc+ podzieliło cenniki za pakiety przez liczbę 4 byłoby w miarę uczciwie. Radość z posiadania kończy się już po kilku tygodniach, wtedy człowiek widzi, co za szajs kupił i będzie płacił przez 2 lata.
    Ja też potwerdzam, mam problem z przewijaniem reklam ale tylko na stacjach canal+ oraz hbo i podobnych.
    Film przewija się normalnie a gdy wchodzi reklama to przewijanie się zatrzymuje, wskakuje normalne odtwarzanie, reklama przeleci i można przewijać dalej.
    Ewidentnie jest to celowo zrobione i moim zdaniem dyskfalifikuje to dekodery nc+ z jakiejkolwiek przydatności do użycia. Mam jeszcze Cyfrowy Polsat i tam tak nie ma, mogę przewijać wszystko.
    MiejscowośćSuwałki
  • ~Monika / 2023-08-24 20:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja nie jestem zadowolona. Mam bo mam, innego wyjścia nie mam, mieszkam na wiosze, ledwie naziemna tu dolatuje, kablówek nie ma i myślę że tylko z takich nc+ żyje, czyli z takich bez wyjścia. Mam tam jakiś abonament socjalny za 49zł sprzed lat i tak go utrzymuję z miesiąca na miesiąc, czasami spoglądam w nowe oferty ale nie są warte dodatkowych pieniędzy. Najgorsza jest jednak końcówka umowy w nc+, co rok ten sam numer. Kiedyś, miałam pierwszą umowę na 2 lata a każda kolejna już na rok i rok w rok ten sam numer, nakazują, wręcz rządają rozwiązania umowy i podpisania nowej, na nowych watrunkach. Ja im przez 2,3 tygodnie na to że jeśli obecna umowa finisz to kolejnej nie będzie. No i robią aneks wtedy i zonowu na rok zostaje to co było wcześniej. Inaczej się nie opłaca, bo gdy popatrzę w repertuar stacji Tv to sensu nie ma. Ludzie, robią błąd, patrzą na ilośc stacji a nie na to, co te stacje nadają i tym sposobem kupują trzy dodatkowe discovery, które na przemian puszcza to samo tylko w czasie oddalone. I tak jest z większością stacji, za które nie dała bym nawet 5zł. Liczba reklam w polskich stacjach TV niebawem przekroczy próg 40% dniówki, zatem sami wiecie co puszczają, jedno wielkie g...!
    MiejscowośćNarusa (woj. Warm.Maz. gm. Elbląg)
  • ~Mietek / 2023-08-24 12:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani Barbaro, tak, najprawdopodobniej tak lecz nie u wszystkich. Ja już od 2 miesięcy walczę próbując z tego powodu rozwiązać umowę. Będzie bardzo ciężko to zrobić i nie wiem czy się uda. Na razie oni twierdzą, że wszystko jest ok, że to oni rządzą dyskiem twardym a umowa nie była podpisywana na usługi nagrywania. Taki myk prawny.
    Ja też wpadłem na dobry pomysł, aby zakupić dekoder z dyskiem, nagrywać audycje a dzien później je bez tych chorych reklam oglądać. Tylko po to kupiłem nc+, po nic więcej. Jak widać, ta telewizja nie jest używalna i praktyczna.
    Przestrzegam wszystkich. Nie warto wiązać sie w umowy i płacić im choćby piątala co miesiąc.
    Po przygodzie z telewizją satelitarną w Polsce można bez problemu na psychiatryku wylądować.

    Sprawdziłem jednak u kolegi na innym dekoderze, on ma nc+ ale moduł CI oraz dekoder Octagon (dekoder nie od nc+). Tam bez problemu nagrywa wszystko i przewija reklamy. Niestety, ale nie da się przenosić nagrań z dekodera do dekodera nawet w przypadku użycia tego samego modułu. Filmy mogą być odtwarzane tylko w tym dekoderze, w którym zostały nagrane. Polska to chory kraj i co tu więcej gadać.

    MiejscowośćRadom
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2250
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1625
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 720
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 604
HBO GO
Ocena: 1.77, ilość opinii: 464
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 306
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4314
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4220
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3789
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3469
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2831