Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nc+ opinie

Ocena na podstawie 1997 opinii

1.63 / 5

  • Oferta
    1.73
  • Obsługa klienta
    1.44
  • Jakość wykonania
    2.76
  • Cena/Jakość
    1.56
  • Wytrzymałość
    2.67

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Lily / 2022-08-30 20:51
    Ocena: 2.33 / 5
    Oferta bogata, ale albo kodowana albo dodatkowo sporo płatna.Klient jest nagabywany minimum dwa razy dziennie i tyle dbania o niego. Interfejs jest teraz tak nieczytelny i nieintuicyjny w obsłudze, że aż szkoda włączać dekoder. Non spot błąd podłączenia drugiej anteny, brak możliwości zamknięcia informacji.
    WadyChaos na ekranie przy przewijaniu paska
    Wieszanie się dekodera
    MiejscowośćSromowce Wyżne
  • ~Jarek / 2022-08-30 07:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystkim, którzy czytają opinie przed kupnem telewizji satelitarnej, odradzam z całego serca zakup Canal+.
    MiejscowośćPoznań
  • ~Ron Jeremy / 2022-08-29 19:57
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA po zmianie oprogramowania dekodery się wieszają. Menu jest nieczytelne brak kluczowych funkcji do nagrywania. Nie radzę się w to pchać
    ZaletyByło dobrze przed aktualizacja czerwiec 2022
    WadyBrak funkcjonalności brak czytelności. Konieczność częstego restartu
    MiejscowośćKatowice
  • ~Jagoda / 2022-08-28 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Eykuplam La Lig i nie nie nie otwieraja sie mecze. nigdy wiecej OSTRZEGA
    Zaletybrak
    Wadyna calej linii
    MiejscowośćDobryniow
  • ~Edi / 2022-08-28 20:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i tona mułu .FC Barcelona ,kupiony pakiet LA LIGA żadnego meczu nie można otworzyć .
    Kazali dokupić do pakietu usługę za 7 zeta .
    Dokupiłem.
    Dziś otworzyć nie można kolejnego meczu a ta ich inteligencja odpowiedziała ,ze za około
    2 godziny odświeżą konto ( akurat miał się zaczynać mecz )Jakie odświeżenie ?ko,ej e kłamstwo .
    Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa .
    Nic nie kupujcie kłamią .
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćKamienica Polska
  • ~MARY / 2022-08-28 11:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Tylko czekam na rozwiązanie umowy !! Tyle wystarczy w sprawie opinii
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Tobiasz / 2022-08-28 09:21
    Ocena: 1.67 / 5
    Układ menu i pasek podglądowy nie mógł być gorszy. Denerwuje się za kazdym razem przy oglądaniu telewizji
    Wady- nieprzejrzystość
    - chaotyczne menu
    - cena nieadekwatna do oferowanych programów
    MiejscowośćBolesławiec
  • ~Kkkkkk / 2022-08-27 22:05
    Ocena: 1.33 / 5
    Jestem klientem od zawsze ale to co teraz jest po zmianie kanałów to porażka. Nie wiem kto to w ogóle wymyślił ze nic nie można znaleść. Mysle nad rozwiązaniem umowy niestety.
    ZaletyZadnych
    WadyZmiana oprogramowanie. Cena za abonament
    MiejscowośćOstrow wlkp
  • ~bewi / 2022-08-27 13:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejne oprogramowanie,lista kanałów do niczego, wcześniejsza oprogramowanie było 100 razy lepsze Skończy mi się umowa - rezygnuję.
    ZaletyBrak
    WadyJW
  • ~kasisko / 2022-08-26 19:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedno wielkie gówno! Internet działał przez 14 dni, a następnie przestał działać. Żadna reklamacja nie została uznana. Canal + twierdzi, że to wina grubości murów, ukształtowania terenu, itp, które nie uległy zmianie. Wymiana sprzętu na inny na własny koszt pomogła, dostawca nie poczuwał sie. Nagle przestała działać telewizja, wyskakują aktualizacje, pojawia się ich błąd, sprawa wymaga wizyty w punkcie, oczywiście na koszt i przy Użyciu czasu Abonenta. Infolinia nie może nic, punkty obsługi działają w oderwaniu od niej.Goraco nie polecam usług internetowych wifi i telewizji z Canal Plus na terenie Radomia.
    ZaletyBrak
    WadyNie dziala
    MiejscowośćRadom
  • ~koperos / 2022-08-26 14:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Zostało mi dwa miesiące umowy to co się stało po aktualizacji dekodera i po zmianie kolejności kanałów to jakieś nieporozumienie ostatnio coraz mniej włączam w ogóle dekoder nie chce mi się niczego szukać zresztą i tak nic nie można znaleźć
    Zaletybrak
    WadyAktualizacja i kolejność kanałów
    MiejscowośćUk
  • ~Dzenon / 2022-08-26 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie róbcie z ludzi debili!!! Nie z Polaków... Róbcie sobie z głupich Francuzów!!! Jakie auta, takie dekodery! Putin, bomba! Adin, dwa, tri!
    ZaletyRosja żywut
    WadyFrancja kaput!
    MiejscowośćSierakowice
  • ~Piotr / 2022-08-25 21:57
    Ocena: 2.33 / 5
    10 lat kanały były dobrze to wam coś odwaliło, jeszcze 2 miechy i rezygnuję
    Zalety,..
    WadyNapisałem wadę
    MiejscowośćBochnia
  • ~Anna / 2022-08-25 20:52
    Ocena: 1.67 / 5
    Zmiana kanałów to jakaś porażka.Ten co to układał miał nasrane w głowie
    ZaletyNiema
    WadySame wady po zmianie kanałów
    MiejscowośćWisla
  • ~alania / 2022-08-25 16:52
    Ocena: 1.67 / 5
    zmiana kanałów,porazka,konsultanci naciągaja i wprowadzają w błąd,czekam na rozpatrzenie reklamacji i po ponad 20 latach podziękuje za ich usługi
    Zaletyjuż nie widze żadnych
    Wadykontakt
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Buba / 2022-08-25 16:44
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie ma tu praktycznie nic do oglądania, po zmianie kanałów pstrykam pilotem do kanału 170 i dalej, po czym zrezygnowany włączam 1. Koniec umowy i papa. Jedyne chyba co trzyma Canal plus to Ekstraklasa
    ZaletyEkstraklasa
    WadyTelewizja w której oglada się i tak 3 otwarte kanały ja krzyż
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Malutka / 2022-08-24 21:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety jeszcze rok musze się męczyć
    Konsultanci są niekompetentni i nie pomagają a utrudniają i wprowadzają ludzi w błąd. Dziwne że nie można rozmawiac z przełożonym. Masz umowę cierp zero kompromisu. Zmiana kolejności kanałów porażka. Nigdy więcej. Nie polecam nikomu. Nie szanują swoich klientów
    ZaletyŻadne
    WadyNie kompetencja, brak szacunku, burdel
    MiejscowośćBrachlewo
  • ~Keraj / 2022-08-24 21:17
    Ocena: 1.33 / 5
    Teraz po zmianie kanałów totalne gówno!!! Jeszcze miesiąc umowy!!! Żegnam Was !!! Radzę powrót lub lepszą listę kanałów.
    WadyLista kanałów
  • ~Tomasz / 2022-08-24 19:39
    Ocena: 1.67 / 5
    Co za idiota zmienił listę kanałów?! Teraz jest taki burdel że szok. Kończy mi się umowa i rezygnuje po 15latach bycia ich klientem.
    WadyLista kanałów
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marcin / 2022-08-24 17:40
    Ocena: 3.33 / 5
    Nie mam pojęcia kto układał listę kanałów, ale powinni go za zwolnić dramat. Ja napisałem rezygnację przechodzę do polsatu.
    ZaletyBardzo dobra jakość
    WadyLista kanałów
    MiejscowośćKielce
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 1997
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1264
Netflix
Ocena: 2.27, ilość opinii: 525
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.40, ilość opinii: 511
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 439
UPC (TV)
Ocena: 2.10, ilość opinii: 266
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483