Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus GSM iPlus opinie

Ocena na podstawie 1638 opinii

1.71 / 5

  • Niezawodność
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.67
  • Cena
    1.85
  • Parametry
    1.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bolek i lolek / 2018-09-24 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięg tragedia do tego nonstop doliczanie do faktur dodatkowych opłat ci co są w plusie sprawdzajcie faktury i odradzam przejścia do tej sieci zastanówcie się trzy razy
    ZaletyŻadnych
    WadyBrak zasięgu obsługa bezszczelna doliczanie kwot do faktur
    MiejscowośćGryfice
  • ~bet / 2018-09-14 20:35
    Ocena: 1.00 / 5
    złodzieje!!
    umowa zawierana przez telefon, kurier dostarcza przesyłkę , za kilka dni wysyłam odstąpienie z kompletem dokumentów i kartą.
    dziś przychodzi list z fakturą do zapłaty.
    pytam za co? skoro nawet nie wyjęłam karty bo do pażdziernika mam abonament w innej sieci.
    dzwonię na infolinie, pan mówi,że go to nie interesuje mam zapłacić za aktywację konta i abonament.
    oszuści i złodzieje naciągają ludzi na kasę, nie korzystałam z ich karty, ani numeru a płacić karzą.
    za co do licha ?


    Zaletybrak
    Wadyco innego mówią przez tel a co innego pisze w papierach, które wysylają
    MiejscowośćStargard
  • ~Grzegorz / 2018-09-11 21:14
    Ocena: 2.25 / 5
    Kozystalem z uslug Plusa 9 lat i ostatnio musze wystawic opinie negatywna. Zawarlem kolejna umowe przez telefon warunki przedstawione byly inne niz podpisalem. Naciagaja klijenta na pieniadze odradzam zawieranie umowy telefonicznie. Napisalem reklamacje ,odpowiedz negatywna . I z mojej strony to koniec wspolpracy.
    ZaletyBrak
    WadyNaciaganie klijenta
    MiejscowośćDabrowa Gornicza
  • ~Agata / 2018-09-04 15:11
    Ocena: 2.25 / 5
    Dramat po co na stronie plusa huwawei mate 20 lite jest wystawiony zwaga i napisane ze jest gratis a przy zamowieniu nagle okazuje sie ze nie maja takich zestawowo na stanie powinni zmienic oferte w takim razie na stronie pod tym wzgledem wystawiam negatyw
  • ~Dirty nasty / 2018-09-01 17:53
    Ocena: 2.50 / 5
    Mam najdrozszy pakiet internetu LTE przeciez to co chwile trac sygnal, srednio 6 razy w ciagu dnia. Wzial byn upc gdybym mogl bo mnie nie zawiedli nigdy z internetem, a tak sie mecze juz ponad rok. Nie polecam, konkiremcja nie lepsza z tym LTE.
  • ~Max / 2018-08-28 10:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat to mało powiedziane... Absolutnie odradzam !!!! Mam dwa nr.tel. stała.
    opłata 40zł do wszystkich sieci bez limitu i co z tego jak prawie co miesiąc przychodzi informacja żeby dopłacić około 20 zł...!!! telefony na infolinię trwające po 40 minut nic nie wyjaśniają osoby tam pracujące nie potrafią tego wyjaśnić proponują opłacić dopłatę i tak prawie co miesiąc. Nerwy i stres...!!!
    MiejscowośćKarpacz
  • ~Marta / 2018-08-26 22:04
    Ocena: 2.75 / 5
    Doładowałam telefon 2 razy pod rząd.PRZYSZEDŁ SMS że na koncie jest / TU KWOTA DOŁADOWANIA/ a po chwili następny sms że niskie saldo i żeby doładować telefon. Sprawdzałam kodem ile mam na koncie i pokazuje mi bez przerwy że 0. Żadnych połączeń nie mogę wykonywać bo według Plusa mam 0 na koncie. Pisałam maila ale żadnej odpowiedzi jeszcze nie ma. Kontakt z konsultantem jest niedostępny. Nie wiem co w takim wypadku można zrobić.
    ZaletyDobry zasięg
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćIslandia
  • ~km / 2018-08-21 08:17
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie ma co pisać szkoda czasu. Więc krótko mówiąc ŻENADA.

    Jeśli mieszkasz w okolicy Płocka to sieć ta działa tylko w centrum miasta,obrzeża miasta i pobliskie miejscowości to tragedia. Po zgłoszeniu problemu usłyszałem że to normalne.pogratulować podejścia.
    ZaletyDobra reklama
    WadyBrak możliwości korzystania z usług np telefon , internet. A może jestem zbyt wymagający?
    MiejscowośćPłock
  • ~Krzysztof / 2018-08-12 09:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony z sieci Plus, mam 3 abonamenty, telewizję w najdroższym abonamencie i internet domowy. W tej chwili jestem po zużyciu głównego pakietu, korzystam z LTE,a tutaj wynik:
    http://www.speedtest.net/result/7545569591.png
    Zaletywszystko działa jak należy
    Wadynie znajduję
    MiejscowośćPisz
  • ~Młody / 2018-08-09 15:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Od samego początku są problemy z plusem nie idzie wysyłać SMS jak już się wyśle to SMS się przekręca nie idzie się dodzwonić ani nie działa internet ... Płacę dużo pieniędzy i nic z tego nie mam ... Pomijając fakt że giną mi pieniądze z konta ...
  • ~Bart / 2018-08-08 19:28
    Ocena: 1.00 / 5
    50 minut oczekiwania. dno moi mili.
    Co tu więcej pisać.
    MiejscowośćBytom
  • ~User / 2018-08-08 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Wziąłem telefon (Samsung Galaxy S9) na abonament i otrzymałem go wczoraj po pierwszym włączeniu pojawiły się na chwile jakieś piksele ale udało się skonfigurować telefon. Niestety nie na długo działał, bo po godzinie zaczął się sam restartować i mocno przegrzewać. Dzisiaj zrezygnowałem z umowy i na urlop zostałem bez telefonu. Żenada!
    ZaletyBrak
    WadyDrogie telefony z wadami technicznymi
  • ~Looki / 2018-08-07 10:19
    Ocena: 3.25 / 5
    Nie polecam tego operatora, na mój pierwszy numer tel z tej sieci ciągle dzwoniły osoby pytając się o kurs językowy... nawet po kilka razy dziennie...,po skończeniu się umowy zmieniłam numer i nagle do abonamentu nie zostały udzielone mi rabaty.. po rozmowie z działem obsługi klienta zgłosiłam reklamację, która została uwzględniona. Lecz bardzo miła Pani wprowadziła mnie w błąd i powiedziała, że mogę wpłacić na ich konto kwotę z przyznanym mi rabatem i wszystko już będzie załatwione. Po jakimś czasie nagle zaczęłam dostawać wiadomości windykacyjne i ponaglenia do zapłaty brakującej kwoty... zadzwoniłam znowu do działu obsługi klienta i spytałam się o co chodzi.. a oni na to , że muszę tą kwotę zapłacić bo będę miała zablokowane konto..
    Wprowadzacie człowieka w błąd , a później trzeba tracić na was czas i energie...
    Po skończeniu się umowy zmieniam operatora!!! Tragedia..
    WadyTragiczna obsługa klienta!!
    Błędy w systemie..
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marian / 2018-08-03 20:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus GSM to złodzieje i naciągacze ! Najpierw doładowaniem konto za 25 pln a potem wprowadziłem kod promocyjny z opakowania startera, zeby przez 30 dni mieć darmowe połączenia do wszystkich w Plusie. Następnie otrzymałem powiadomienie: „Promocja do wszystkich w Plus za darmo została włączona.. Pozdrawiamy”. Jakiez było moje zdziwienie, kiedy po niespełna 2 (słownie: dwóch !?) dobach zaczęto naliczać opłaty do Plusa !? Zatem zadzwoniłem do BOK i wtedy pani poinformowała mnie, ze trzeba najpierw było wprowadzić kod a dopiero potem doładować konto. I oczywiscie ZAPROPONOWAŁA kolejne doładowanie za minimum 25 pln (!?)Na moja uwagę, ze nie wspomniano o takiej wlasnie kolejności uruchomienia promocji na opakowaniu startera, ta niemota stwierdziła, ze „trzeba czytać regulaminy”. Bezczelność nieprawdopodobna ! Tak wlasnie nabija sie klientów w butelkę. Poprzez niejasne zapisy na starterze klient jest zmuszony wywalić kolejne pieniadze na doładowanie. NIGDY WIĘCEJ PLUSA, to złodzieje i naciągacze a do tego chamy. i prostaki.
    ZaletyBrak
    WadyCelowe wprowadzanie klientów w błąd, słaby zasięg, drogie telefony w abonamencie, nieatrakcyjne warunki dla starych i lojalnych klientów, chamska i prostacka obsługa klienta.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~omegalul / 2018-08-03 14:34
    Ocena: 1.50 / 5
    Gorąco nie polecam. Nigdy więcej!!!! Zasięg beznadziejny. Internet beznadziejny, sieć komurkowa beznadziejna. Same wady.
    Zaletybrak
    WadyPlus
    MiejscowośćBychawka trzecia
  • ~Goldnav / 2018-07-27 14:13
    Ocena: 2.50 / 5
    Jestem stałym klientem zaproponowali mi umowe za 29zł/miesiąc i się okazuje że jednak to jest 30 bo jak doładuje za mniej to konto się nie przedłuży na rozmowy wychodzące żenada..... nawet ostatnio w lipcu 2018 jakość rozmów w tej sieci porażająca, nie słychać, przerywa, brak zasiegu. Inni nie mają tego problemu!!
    Wadyściema
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Kamvel / 2018-07-26 22:33
    Ocena: 2.50 / 5
    Witam.. wczoraj zakupilem telefon w plusie z oferta mix 36 doladowan za 60 zl.. przychodzi umowa wraz z telefonem Huawei Y7 Prime i wszystko jest ok. Dzisiaj chce zadzwonic do swojej mamy, po rozmowie wyskakuje mi komunikat, że stracilem 3 zł za rozmowe. Zadzwonilem w tej sprawie do plusa i dostalem odpowiedz ze mam doladowac sie za 80 zl.. (zawsze bylo za 60 zl). Musialem zrezygnowac z umowy. Plus moze i jest nawet dobry, ale obsluga klienta byla do d*py. W poprzedniej rozmowie slyszalem jękanie się jakiejś pani jakby byla nie trzeźwa.
    ZaletyBezsenss
    WadyDuzo
    MiejscowośćOpolewieskie
  • ~Zygmunt / 2018-07-26 05:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Przestroga dla innych , po wielu latach bycia klientem sieci Plus nagłe obniżają przesył sygnału internetu z LTE+4G na 2G . Na nic reklamację koniec kropka to Twój problem.
    ZaletyBrak
    WadyPrawa klienta nie istnieją.
    MiejscowośćKozy
  • ~Niewidzialna reka / 2018-07-23 13:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Ile lat można słuchać, brawo ty, brawo wy, brawo i brawo, już na pawia rwie, ciągle powtórki na każdym z programów, to już nie jest nudne, lecz tragiczne. Plus ma najgorsza opinie z sieci komórkowych a tu brawo i brawo. Czyzby nikt nie czyta opinii użytkowników. Pytam za co bijecie
    sobie brawo. Widząc w tych banalnych reklamach Majewskiego w fircykowatych scenkach to nawet mój pies opuszcza pokój.ludzie ile lat można, słuchać tego brawo. A może jakiś inny pomysł i osoba w reklamie. Co za dużo to niezdrowo. Wieje nudą, prymityzmem i chałą. Liczy się pomysł a nie tłuczenie bez końca i bez opamiętania glupkowate "brawo"
    ZaletyO jakich zaletach mowa. oczywiście że brak
    WadySame wady. Niech plus zacznie słuchać swoich reklam, to wnioski nasuwa się same
  • ~Wariat / 2018-07-22 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak internet w plusie to żenada no chyba że umowa się kończy i składasz wypowiedzenie to śmiga i problemów brak. Mało tego w telefonie na abonament nie masz szans skorzystania z telefonu ani internetu będąc za granicą chyba że przed wyjazdem wyślesz sms lub po wyjeździe ktoś wyślę sms za Ciebie ale też musi mieć tele w plusie. W dodatku przechodząc z abonamentu na kartę musisz ponownie zarejestrować nr ale dopiero wtedy jak umowa się skończy i zablokują Ci nr. Kolejna kpina i żenada! Jest sobota o godzinie 21 usługa przestała działać a nr nie mogę zarejestrować bo salony plus zamknięte i muszę czekać do poniedziałku. To jest dopiero sieć chyba gorszej nie ma!
    ZaletyBrak
    WadyKipina z klienta
    MiejscowośćMarki
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2381
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.55, ilość opinii: 1977
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1844
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1638
UPC Internet
Ocena: 2.00, ilość opinii: 1581
Play Online
Ocena: 1.90, ilość opinii: 1351
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 691
mBank
Ocena: 1.97, ilość opinii: 568
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 309
ITAKA
Ocena: 2.77, ilość opinii: 293
Netflix
Ocena: 2.85, ilość opinii: 145
nju mobile
Ocena: 3.16, ilość opinii: 130