Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus GSM iPlus opinie

Ocena na podstawie 1632 opinii

1.70 / 5

  • Niezawodność
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.67
  • Cena
    1.85
  • Parametry
    1.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~km / 2018-08-21 08:17
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie ma co pisać szkoda czasu. Więc krótko mówiąc ŻENADA.

    Jeśli mieszkasz w okolicy Płocka to sieć ta działa tylko w centrum miasta,obrzeża miasta i pobliskie miejscowości to tragedia. Po zgłoszeniu problemu usłyszałem że to normalne.pogratulować podejścia.
    ZaletyDobra reklama
    WadyBrak możliwości korzystania z usług np telefon , internet. A może jestem zbyt wymagający?
    MiejscowośćPłock
  • ~Krzysztof / 2018-08-12 09:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony z sieci Plus, mam 3 abonamenty, telewizję w najdroższym abonamencie i internet domowy. W tej chwili jestem po zużyciu głównego pakietu, korzystam z LTE,a tutaj wynik:
    http://www.speedtest.net/result/7545569591.png
    Zaletywszystko działa jak należy
    Wadynie znajduję
    MiejscowośćPisz
  • ~Młody / 2018-08-09 15:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Od samego początku są problemy z plusem nie idzie wysyłać SMS jak już się wyśle to SMS się przekręca nie idzie się dodzwonić ani nie działa internet ... Płacę dużo pieniędzy i nic z tego nie mam ... Pomijając fakt że giną mi pieniądze z konta ...
  • ~Bart / 2018-08-08 19:28
    Ocena: 1.00 / 5
    50 minut oczekiwania. dno moi mili.
    Co tu więcej pisać.
    MiejscowośćBytom
  • ~User / 2018-08-08 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Wziąłem telefon (Samsung Galaxy S9) na abonament i otrzymałem go wczoraj po pierwszym włączeniu pojawiły się na chwile jakieś piksele ale udało się skonfigurować telefon. Niestety nie na długo działał, bo po godzinie zaczął się sam restartować i mocno przegrzewać. Dzisiaj zrezygnowałem z umowy i na urlop zostałem bez telefonu. Żenada!
    ZaletyBrak
    WadyDrogie telefony z wadami technicznymi
  • ~Looki / 2018-08-07 10:19
    Ocena: 3.25 / 5
    Nie polecam tego operatora, na mój pierwszy numer tel z tej sieci ciągle dzwoniły osoby pytając się o kurs językowy... nawet po kilka razy dziennie...,po skończeniu się umowy zmieniłam numer i nagle do abonamentu nie zostały udzielone mi rabaty.. po rozmowie z działem obsługi klienta zgłosiłam reklamację, która została uwzględniona. Lecz bardzo miła Pani wprowadziła mnie w błąd i powiedziała, że mogę wpłacić na ich konto kwotę z przyznanym mi rabatem i wszystko już będzie załatwione. Po jakimś czasie nagle zaczęłam dostawać wiadomości windykacyjne i ponaglenia do zapłaty brakującej kwoty... zadzwoniłam znowu do działu obsługi klienta i spytałam się o co chodzi.. a oni na to , że muszę tą kwotę zapłacić bo będę miała zablokowane konto..
    Wprowadzacie człowieka w błąd , a później trzeba tracić na was czas i energie...
    Po skończeniu się umowy zmieniam operatora!!! Tragedia..
    WadyTragiczna obsługa klienta!!
    Błędy w systemie..
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marian / 2018-08-03 20:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus GSM to złodzieje i naciągacze ! Najpierw doładowaniem konto za 25 pln a potem wprowadziłem kod promocyjny z opakowania startera, zeby przez 30 dni mieć darmowe połączenia do wszystkich w Plusie. Następnie otrzymałem powiadomienie: „Promocja do wszystkich w Plus za darmo została włączona.. Pozdrawiamy”. Jakiez było moje zdziwienie, kiedy po niespełna 2 (słownie: dwóch !?) dobach zaczęto naliczać opłaty do Plusa !? Zatem zadzwoniłem do BOK i wtedy pani poinformowała mnie, ze trzeba najpierw było wprowadzić kod a dopiero potem doładować konto. I oczywiscie ZAPROPONOWAŁA kolejne doładowanie za minimum 25 pln (!?)Na moja uwagę, ze nie wspomniano o takiej wlasnie kolejności uruchomienia promocji na opakowaniu startera, ta niemota stwierdziła, ze „trzeba czytać regulaminy”. Bezczelność nieprawdopodobna ! Tak wlasnie nabija sie klientów w butelkę. Poprzez niejasne zapisy na starterze klient jest zmuszony wywalić kolejne pieniadze na doładowanie. NIGDY WIĘCEJ PLUSA, to złodzieje i naciągacze a do tego chamy. i prostaki.
    ZaletyBrak
    WadyCelowe wprowadzanie klientów w błąd, słaby zasięg, drogie telefony w abonamencie, nieatrakcyjne warunki dla starych i lojalnych klientów, chamska i prostacka obsługa klienta.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~omegalul / 2018-08-03 14:34
    Ocena: 1.50 / 5
    Gorąco nie polecam. Nigdy więcej!!!! Zasięg beznadziejny. Internet beznadziejny, sieć komurkowa beznadziejna. Same wady.
    Zaletybrak
    WadyPlus
    MiejscowośćBychawka trzecia
  • ~Goldnav / 2018-07-27 14:13
    Ocena: 2.50 / 5
    Jestem stałym klientem zaproponowali mi umowe za 29zł/miesiąc i się okazuje że jednak to jest 30 bo jak doładuje za mniej to konto się nie przedłuży na rozmowy wychodzące żenada..... nawet ostatnio w lipcu 2018 jakość rozmów w tej sieci porażająca, nie słychać, przerywa, brak zasiegu. Inni nie mają tego problemu!!
    Wadyściema
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Kamvel / 2018-07-26 22:33
    Ocena: 2.50 / 5
    Witam.. wczoraj zakupilem telefon w plusie z oferta mix 36 doladowan za 60 zl.. przychodzi umowa wraz z telefonem Huawei Y7 Prime i wszystko jest ok. Dzisiaj chce zadzwonic do swojej mamy, po rozmowie wyskakuje mi komunikat, że stracilem 3 zł za rozmowe. Zadzwonilem w tej sprawie do plusa i dostalem odpowiedz ze mam doladowac sie za 80 zl.. (zawsze bylo za 60 zl). Musialem zrezygnowac z umowy. Plus moze i jest nawet dobry, ale obsluga klienta byla do d*py. W poprzedniej rozmowie slyszalem jękanie się jakiejś pani jakby byla nie trzeźwa.
    ZaletyBezsenss
    WadyDuzo
    MiejscowośćOpolewieskie
  • ~Zygmunt / 2018-07-26 05:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Przestroga dla innych , po wielu latach bycia klientem sieci Plus nagłe obniżają przesył sygnału internetu z LTE+4G na 2G . Na nic reklamację koniec kropka to Twój problem.
    ZaletyBrak
    WadyPrawa klienta nie istnieją.
    MiejscowośćKozy
  • ~Niewidzialna reka / 2018-07-23 13:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Ile lat można słuchać, brawo ty, brawo wy, brawo i brawo, już na pawia rwie, ciągle powtórki na każdym z programów, to już nie jest nudne, lecz tragiczne. Plus ma najgorsza opinie z sieci komórkowych a tu brawo i brawo. Czyzby nikt nie czyta opinii użytkowników. Pytam za co bijecie
    sobie brawo. Widząc w tych banalnych reklamach Majewskiego w fircykowatych scenkach to nawet mój pies opuszcza pokój.ludzie ile lat można, słuchać tego brawo. A może jakiś inny pomysł i osoba w reklamie. Co za dużo to niezdrowo. Wieje nudą, prymityzmem i chałą. Liczy się pomysł a nie tłuczenie bez końca i bez opamiętania glupkowate "brawo"
    ZaletyO jakich zaletach mowa. oczywiście że brak
    WadySame wady. Niech plus zacznie słuchać swoich reklam, to wnioski nasuwa się same
  • ~Wariat / 2018-07-22 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak internet w plusie to żenada no chyba że umowa się kończy i składasz wypowiedzenie to śmiga i problemów brak. Mało tego w telefonie na abonament nie masz szans skorzystania z telefonu ani internetu będąc za granicą chyba że przed wyjazdem wyślesz sms lub po wyjeździe ktoś wyślę sms za Ciebie ale też musi mieć tele w plusie. W dodatku przechodząc z abonamentu na kartę musisz ponownie zarejestrować nr ale dopiero wtedy jak umowa się skończy i zablokują Ci nr. Kolejna kpina i żenada! Jest sobota o godzinie 21 usługa przestała działać a nr nie mogę zarejestrować bo salony plus zamknięte i muszę czekać do poniedziałku. To jest dopiero sieć chyba gorszej nie ma!
    ZaletyBrak
    WadyKipina z klienta
    MiejscowośćMarki
  • ~Norbi / 2018-07-21 14:40
    Ocena: 2.00 / 5
    Od jakiegoś czasu w Luboniu brak zasięgu na poziomie wysyłania SMS. Internet całuję, raz jest raz nie ma. Połączenia telefoniczne same się rozłączają. Generalnie dramat. Przenoszę się do Play
    ZaletyBtak
    WadyWszystkie
    MiejscowośćLuboń
  • ~Andrzej / 2018-07-20 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Wielkie oszustwo plusie, brak słów. Zrobiłem wielki błąd że przeszedłem z PLEY
    Wadywysoka cena usługi
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Krzysztof / 2018-07-18 14:34
    Ocena: 2.00 / 5
    Jako jedyny operator w Polsce nie potrafi ustawić automatycznej konfiguracji APN w urządzeniach Apple (iPhone/iPad itp). Żenada. Zdarza się, że DNS-y nie działają i trzeba podpinać z google.
    Zaletyw miarę nieźle działająca sieć - zwłaszcza w dużych miastach.
    Wadyj.w. automatycznej konfiguracji APN w urządzeniach Apple (iPhone/iPad) po każdej aktualizacji systemy trzeba ręcznie wprowadzać ustawienia transmisji danych, MMS-ów itp.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Niezadowolony użytkownik / 2018-07-17 14:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet domowy z plusa to porażka. Po wykorzystaniu pakietu nie da się korzystać z Internetu, szkoda że na okresie próbnym spadało tylko do 5mb a nie nizej, półtora roku i żegnam się z tą siecią na stałe. Dno
  • ~Przemyslaw / 2018-07-17 00:06
    Ocena: 1.75 / 5
    Dno dno i raz jeszcze dno... Ostatnia umowa z plusem, czas na zmiany!!!
    MiejscowośćPoznań
  • ~Jaceny / 2018-07-16 13:59
    Ocena: 1.50 / 5
    Jesli chcemy podnieść sobie ciśnienia polecam rozmowę z ludźmi z biura obsługi klienta po długo trwałym oczekiwaniu na rozmowę odbiera osoba która nic nie wie i nic nie może zrobić
    ZaletyBrak
    WadyZła obsługa drogie telefony słaby zasięg
    MiejscowośćKoluszki
  • ~Majkell96 / 2018-07-14 10:18
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet mimo maksymalnego zasięgu traci łączność kilka razy w ciągu dnia na kilka minut co w pracy przez internet irytuje strasznie. Wahania prędkości z 40mb do 0,1mb gdzie często bardzo słabo chodzi. Czasami w wolnej chwili chciałbym pograć z znajomym przez internet w fife to oczywiście takie lagi plus częste braki łączności że się nie da. Jeszcze jak nie zapłace z 3 dni to po tym terminie jakieś śmieszne wiadmości winydkacyjne wyświetlane na tv i wiadmości na maila. To już jest tak bardzo śmieszne żeby klientowi który płaci regularnie tyle lat wysyłać takie wiadmości a już to że do każdego rachunku pobeirają z 50gr więcej to już jakoś im nie przeszkadza no i jakość świadczonych usług na poziomie tragicznym. Jeszcze do tego kiedyś można było z góry zapłacić za kilka miesięcy a teraz tylko 1 miesiąc można przez strone pewnie specjalnie żeby opłaty za każda transackje te 70gr czy jakoś tak pobierają więc hajs się musi zgadzać a ja nie mam czasu na pamiętanie co miesiąc żeby płacić co do dnia. Szczerze to zwlekam teraz żeby do mnie przedzwoniła pani od płatności i żeby po prostu zjechać dlaczego mam płacić za coś co tak szfankuje. Jestaem kilentem ponad 10 lat i tylko dlatego mam ten internet że często mam wyjazdy a jest to mobilny internet i dlatego też że łącze te usługi i jest niby taniej ale jakość tragiczna..
    MiejscowośćRowno
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2339
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1937
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1779
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.70, ilość opinii: 1632
UPC Internet
Ocena: 2.01, ilość opinii: 1498
Play Online
Ocena: 1.91, ilość opinii: 1323
Flixbus
Ocena: 2.22, ilość opinii: 560
mBank
Ocena: 2.05, ilość opinii: 512
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 294
ITAKA
Ocena: 2.79, ilość opinii: 245
Netflix
Ocena: 2.86, ilość opinii: 134
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 124