Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus GSM iPlus opinie

Ocena na podstawie 1638 opinii

1.71 / 5

  • Niezawodność
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.67
  • Cena
    1.85
  • Parametry
    1.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Justyna / 2018-12-27 11:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 30 minut próbuje dodzwonić się na biuro obsługi nikt nie raczy odebrać.!! Żaden kod internetowy podany na plus.pl nie działa wyskakuje usługa chwilowo niedostępna. Zasięg totalna porażka żeby gdziekolwiek zadzwonić trzeba stać w oknie albo wychodzić na zewnątrz. Baaaardzooo nie polecam.
    ZaletyMasakra
    WadyMasakra
    MiejscowośćMałochwiej Mały
  • ~Paweł / 2018-12-16 14:32
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie sposób się dowiedzieć jaki jest cennik na internet na kartę. Niby jest regulamin, ale to co w nim jest, a co w opisie oferty to dwie różne rzeczy.
    ZaletyNiewiele, troszkę lepszy zasięg w mojej miejscowości.
    WadyObsługa klienta, opis oferty, ceny i niezawodność.
    MiejscowośćTarnobrzeg
  • ~Mary / 2018-12-12 22:23
    Ocena: 2.25 / 5
    Od kilku dni internet w Plusie to totalna masakra. Mimo że nadajnik LTE mam 200 m od domu internet co chwilę się wiesza i zacina.
  • ~Dorota / 2018-12-10 09:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Pomimo zapewnień o 6 miesiącach gratis nadal ściągają pieniądze! Na infolinię dodzwonić się graniczy z cudem! Nie polecam!!!
  • ~Jan / 2018-12-03 21:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus nie realizuje zawartej umowy - telefon w MIX, wdg. umowy rozmowy i sms bez limitu, 6GB internetu - tymczasem nic z tego nie działa, ściąga pieniądze z konta (był przedtem plus na kartę i zostało trochę kasy). Reklamacja złożona, ale co z tego skoro ściąga pieniądze z konta. Konstultant z BOK poinformował szczerze, że mam sobie doładowywać konto jak chcę dzwonić (a konto zasilone w ramach MIX...). Rozmowy z konsultantami mam nagrane.
    Zaletybrak
    Wadyza dużo aby wymieniać
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~zbyszko / 2018-12-01 18:29
    Ocena: 1.25 / 5
    W umowie napisane LTE bez końca nie zwalnia. Nie prawda.
    MiejscowośćMińsk Mazowiecki
  • ~Jano / 2018-11-29 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet mobilny za 100 zł. Złodziejstwo.
    ZaletyZadne
    WadyNiekorzystna ie z własnych tylko z sąsiadów.
    MiejscowośćBorowe
  • ~JerzyB / 2018-11-26 19:59
    Ocena: 1.25 / 5
    Czy to możliwe, że w telefonie prędkość pobiera mam 2,1 Mb/s a wysyłanie 4,7 TAK nie śnię i nie bajdurzę to jawa w Plusie taka prędkość To SKANDAL 20 lat temu były wyższe predkosci
    ZaletyOMIJAC TAKICH OPERATORÓW
    Wadyinternet bilski "0"
    MiejscowośćGorzów
  • ~max1ss / 2018-11-26 16:56
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet działa dobrze, tylko ze po ściągnięciu 150Gb jest lejek który znacząco ogranicza internet do 512kbs.
    ZaletyCzasem 50 mbs
    WadyLejek po ściągnięciu 150gb
    MiejscowośćBlinów
  • ~Kacper / 2018-11-24 21:11
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet 70MB działa, jak 25MB w szczytowych momętach. Zazwyczaj to 5-6MB, czyli poziom łącza z przed 6 lat. Mamy listopad 2018 qur...!
    ZaletyBrak
    WadyZawiesza się i rozłącza. Zakłamana prędkość. Często trzeba resetować (przynajmniej raz dziennie).
    MiejscowośćPoznań
  • ~Monika / 2018-11-19 11:56
    Ocena: 1.25 / 5
    Niestety wystawiam negatywną opinie ponieważ po roku korzystania z abonamentu. Przyszedł mi podwójny rachunek zamiast 70 zł 110.na fakturze nic nie pisze dopiero po tel do plusa poinformowali mnie że jeżeli nie wyślę smsa to będą naliczane podwójne opłaty a umowa zmieni się na 2lata. Skandal jeżeli zawieram umowę na 3 lata to dlaczego ktoś mi zmienia na 2 lata i dają podwójny abonament paranoja. Jeszcze 2 lata i nigdy więcej plusa.
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Darek / 2018-11-17 18:50
    Ocena: 1.00 / 5
    PLUS...hmmm,nadaje się na h** i w kosmosss. Niewiem kto wam wystawia pozytywne opinie?Chyba tylko lizusy!!!!!!bo ja nie widzę żadnych pozytywów same minusy bo to zakłamana sieć!!!!
    Zaletyżadnych.
    Wadywszystkie.
    MiejscowośćOświęcim/Małopolskie
  • ~Krzysiek / 2018-11-08 14:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja jest w porządku, do internetu nie mogę się przyczepić,działa bez zarzutu, cena abonamentu za telefon jest wyższa, więc telefon przeniosę do innej sieci, będę mniej płacić. Rozwiążę tym samym Smart Dom w IV 2019, telewizję zostawię z nowym kontraktem, i tak płacę 100 PLN, internet zmniejszę pakiet,zostanie LTE a w telefonie zyskam ilość GB. Suma sumarum kwota za wszystko razem ta sama,mój zysk to 20 GB w smartfonie zamiast 5,5 GB w tej chwili.

    http://www.speedtest.net/result/7783148685
  • ~Spryciarz82 / 2018-11-04 17:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Po likwidacji smart dom odradzam plusa wszystkim ta sieć się po prostu nie opłaca teraz za internet żądają 60 zł a za telewizję 48 zł gdzie wcześniej jedno i 2 miałem za 34 zł. Czekam do końca umowy czyli to stycznia 2019bi zmieniam ta bandycka sieć
    ZaletyObecnie brak
    WadyCena
    MiejscowośćGniezno
  • ~JaAgnieszka / 2018-11-02 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Nigdy więcej tej sieci - mam małe dziecko w domu - noworodka i nawet nie mogę dzwonić w pomieszczeniu tylko trzeba wyjść na dwór i szukać zasięgu - zgłaszałam 3 razy problem i zero pomocy - muszę czekać prawie 2 lata żeby zrezygnować z tej okropnej sieci - ostrzegam przyszłych klientów
    ZaletyBrak zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćWarząchewka Królewska
  • ~TADEO / 2018-10-29 10:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Przeniesienie numeru do innego operatora to horror. W salonie podpisałem umowę na przeniesienie,miało się dokonać do 14 dni. Po chyba miesiącu od innego operatora dowiedziałem się że umowa nie doszła do skutku. Wróciłem do salonu gdzie powiedzieli że oni nic nie wiedzą i ich to nie interesuje, umowa nie zadziałała?!. Poszedłem do innego salonu gdzie mieli zupełnie inne wymogi w tym sprawdzanie moich rachunków z innymi podmiotami ???. Nie wydali mi żadnego dokumentu pokwitowania dokonania zmiany operatora. Po ok. 2 miesiącach i wielu perturbacjach dokonałem w końcu zmiany płacąc za to dodatkowo PLUS'owi. Sprawę powinienem skierować do sądu ale wiadomo jak działają sądy dla "wygrania" kilkudziesięciu złotych to nie ma sensu sprawa może trwać latami, a na odszkodowania jak w cywilizowanych krajach nie ma co liczyć. Niestety wie o tym dobrze PLUS dlatego tak traktuje klientów. JEDNOZNACZNIE TO NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ MIAŁEM DO CZYNIENIA.
    Zaletybrak
    Wadyj.w.
    MiejscowośćKraków
  • ~smRODO / 2018-10-22 08:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięhg sieci - różnie. Ogromny minus to brak obsługi iPhone - dla mnie dyskwalifikuje to jako operatora. Ręczne ustawianie APN po każdej aktualizacji to żenada. Przeniesienie numerów do innego operatora to odcięcie się od SMSów z zagranicy - testowane 4x. po przeniesieniu numeru SMS-y nie dochodzą. Po powrocie do plusa wszystkie zaległe sms-y pojawiają się - to znaczy, że nie umieją (albo nie chcą) prawidłowo przenieść numeru do innego operatora.
    Zaletycena
    Wadynie supportują iPhone, a nie mam zamiaru zmieniać smartfona tylko dlatego, że operator strzelił focha i nie dogada się z Apple. Środkowy palec ode mnie dla plusa. Mam obecnie ok. 40 kart sim i na szczęście żadnej z plusa.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Kamila / 2018-10-10 19:03
    Ocena: 1.00 / 5
    JEDNA WIELKA MASAKRA! Nikomu nie polecam. Trzymajcie się z daleko od usług tej sieci! Internet nie działa praktycznie wcale nic nie można z tym zrobić, infolinia w ogóle nie odbierają telefonów! A płacić trzeba! I to sporo!
  • ~Anna / 2018-09-28 10:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Niekompetencja pracowników w punktach, nic nie wiedzą i nic nie mogą zrobić ,kierują na infolinię ,a tam muzyczka....... w końcu znajduje się ktoś z kim można tylko porozmawiać a i tak nic nie można załatwić ,i następne skierowanie do Dyrekcji ale tylko na piśmie wysłane listem poleconym .Po wysłaniu wszystkich dokumentów nadal cisza....nikt nic nie wie. I sprawa zaczyna się od nowa. Punkt-infolinia-dyrekcja na piśmie poleconym i czekam tak już od czerwca 2010 roku
    MiejscowośćGdańsk
  • ~qwerty / 2018-09-24 23:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Mieszkam w Wolbromiu (Małopolskie) przeniosłem się z T mobile bo naciągnęli mnie na smart dom - chciałem mieć taniej telewizje to wziąłem telefon. Po włożeniu karty do mojego telefonu o dziwo nie mogłem wykonać żadnego połączenia. Było to dość dziwne bo telefon był półroczny i u poprzedniego operatora działał. Wyszedłem poza dom a tam.... 1 kreska zasięgu !!! Rozumiecie? Wolbrom - miasteczko 10 000 mieszkańców -CENTRUM miasta i ten żałosny plus nie ma tam przekaźnika jako kwa jedyny operator !!! nie tylko tam zresztą jadąc do rodziny w okolice Pilicy drogą 794 (powiat zawierciański) też da się tylko rozmawiać tuż przed Pilicą i trochę za Wolbromiem. Ostrzegam wszystkich !!!! ten ich zasięg LTE a nawet zwykły do rozmów to kłamstwo, zanim przeniesiecie numer kupcie za 5 zeta kartę tego operatora i sobie sprawdźcie jak u was działa. Ja jestem uwalony. Komórkę trzymam przy oknie !!! jak na początku kiedy sieci startowały...
    ZaletyMożliwość obniżenia rachunków (smart dom)
    WadyBrak zasięgu - uwaga zasięg plusa jest dobry tylko w reklamach
    MiejscowośćWolbrom
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2381
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.55, ilość opinii: 1977
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1844
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1638
UPC Internet
Ocena: 2.00, ilość opinii: 1581
Play Online
Ocena: 1.90, ilość opinii: 1351
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 691
mBank
Ocena: 1.97, ilość opinii: 568
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 309
ITAKA
Ocena: 2.77, ilość opinii: 293
Netflix
Ocena: 2.85, ilość opinii: 145
nju mobile
Ocena: 3.16, ilość opinii: 130