Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus GSM iPlus opinie

Ocena na podstawie 1632 opinii

1.70 / 5

  • Niezawodność
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.67
  • Cena
    1.85
  • Parametry
    1.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~JerzyB / 2018-11-26 19:59
    Ocena: 1.25 / 5
    Czy to możliwe, że w telefonie prędkość pobiera mam 2,1 Mb/s a wysyłanie 4,7 TAK nie śnię i nie bajdurzę to jawa w Plusie taka prędkość To SKANDAL 20 lat temu były wyższe predkosci
    ZaletyOMIJAC TAKICH OPERATORÓW
    Wadyinternet bilski "0"
    MiejscowośćGorzów
  • ~max1ss / 2018-11-26 16:56
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet działa dobrze, tylko ze po ściągnięciu 150Gb jest lejek który znacząco ogranicza internet do 512kbs.
    ZaletyCzasem 50 mbs
    WadyLejek po ściągnięciu 150gb
    MiejscowośćBlinów
  • ~Kacper / 2018-11-24 21:11
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet 70MB działa, jak 25MB w szczytowych momętach. Zazwyczaj to 5-6MB, czyli poziom łącza z przed 6 lat. Mamy listopad 2018 qur...!
    ZaletyBrak
    WadyZawiesza się i rozłącza. Zakłamana prędkość. Często trzeba resetować (przynajmniej raz dziennie).
    MiejscowośćPoznań
  • ~Monika / 2018-11-19 11:56
    Ocena: 1.25 / 5
    Niestety wystawiam negatywną opinie ponieważ po roku korzystania z abonamentu. Przyszedł mi podwójny rachunek zamiast 70 zł 110.na fakturze nic nie pisze dopiero po tel do plusa poinformowali mnie że jeżeli nie wyślę smsa to będą naliczane podwójne opłaty a umowa zmieni się na 2lata. Skandal jeżeli zawieram umowę na 3 lata to dlaczego ktoś mi zmienia na 2 lata i dają podwójny abonament paranoja. Jeszcze 2 lata i nigdy więcej plusa.
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Darek / 2018-11-17 18:50
    Ocena: 1.00 / 5
    PLUS...hmmm,nadaje się na h** i w kosmosss. Niewiem kto wam wystawia pozytywne opinie?Chyba tylko lizusy!!!!!!bo ja nie widzę żadnych pozytywów same minusy bo to zakłamana sieć!!!!
    Zaletyżadnych.
    Wadywszystkie.
    MiejscowośćOświęcim/Małopolskie
  • ~Krzysiek / 2018-11-08 14:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja jest w porządku, do internetu nie mogę się przyczepić,działa bez zarzutu, cena abonamentu za telefon jest wyższa, więc telefon przeniosę do innej sieci, będę mniej płacić. Rozwiążę tym samym Smart Dom w IV 2019, telewizję zostawię z nowym kontraktem, i tak płacę 100 PLN, internet zmniejszę pakiet,zostanie LTE a w telefonie zyskam ilość GB. Suma sumarum kwota za wszystko razem ta sama,mój zysk to 20 GB w smartfonie zamiast 5,5 GB w tej chwili.

    http://www.speedtest.net/result/7783148685
  • ~Spryciarz82 / 2018-11-04 17:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Po likwidacji smart dom odradzam plusa wszystkim ta sieć się po prostu nie opłaca teraz za internet żądają 60 zł a za telewizję 48 zł gdzie wcześniej jedno i 2 miałem za 34 zł. Czekam do końca umowy czyli to stycznia 2019bi zmieniam ta bandycka sieć
    ZaletyObecnie brak
    WadyCena
    MiejscowośćGniezno
  • ~JaAgnieszka / 2018-11-02 11:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Nigdy więcej tej sieci - mam małe dziecko w domu - noworodka i nawet nie mogę dzwonić w pomieszczeniu tylko trzeba wyjść na dwór i szukać zasięgu - zgłaszałam 3 razy problem i zero pomocy - muszę czekać prawie 2 lata żeby zrezygnować z tej okropnej sieci - ostrzegam przyszłych klientów
    ZaletyBrak zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćWarząchewka Królewska
  • ~TADEO / 2018-10-29 10:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Przeniesienie numeru do innego operatora to horror. W salonie podpisałem umowę na przeniesienie,miało się dokonać do 14 dni. Po chyba miesiącu od innego operatora dowiedziałem się że umowa nie doszła do skutku. Wróciłem do salonu gdzie powiedzieli że oni nic nie wiedzą i ich to nie interesuje, umowa nie zadziałała?!. Poszedłem do innego salonu gdzie mieli zupełnie inne wymogi w tym sprawdzanie moich rachunków z innymi podmiotami ???. Nie wydali mi żadnego dokumentu pokwitowania dokonania zmiany operatora. Po ok. 2 miesiącach i wielu perturbacjach dokonałem w końcu zmiany płacąc za to dodatkowo PLUS'owi. Sprawę powinienem skierować do sądu ale wiadomo jak działają sądy dla "wygrania" kilkudziesięciu złotych to nie ma sensu sprawa może trwać latami, a na odszkodowania jak w cywilizowanych krajach nie ma co liczyć. Niestety wie o tym dobrze PLUS dlatego tak traktuje klientów. JEDNOZNACZNIE TO NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ MIAŁEM DO CZYNIENIA.
    Zaletybrak
    Wadyj.w.
    MiejscowośćKraków
  • ~smRODO / 2018-10-22 08:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięhg sieci - różnie. Ogromny minus to brak obsługi iPhone - dla mnie dyskwalifikuje to jako operatora. Ręczne ustawianie APN po każdej aktualizacji to żenada. Przeniesienie numerów do innego operatora to odcięcie się od SMSów z zagranicy - testowane 4x. po przeniesieniu numeru SMS-y nie dochodzą. Po powrocie do plusa wszystkie zaległe sms-y pojawiają się - to znaczy, że nie umieją (albo nie chcą) prawidłowo przenieść numeru do innego operatora.
    Zaletycena
    Wadynie supportują iPhone, a nie mam zamiaru zmieniać smartfona tylko dlatego, że operator strzelił focha i nie dogada się z Apple. Środkowy palec ode mnie dla plusa. Mam obecnie ok. 40 kart sim i na szczęście żadnej z plusa.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Kamila / 2018-10-10 19:03
    Ocena: 1.00 / 5
    JEDNA WIELKA MASAKRA! Nikomu nie polecam. Trzymajcie się z daleko od usług tej sieci! Internet nie działa praktycznie wcale nic nie można z tym zrobić, infolinia w ogóle nie odbierają telefonów! A płacić trzeba! I to sporo!
  • ~Anna / 2018-09-28 10:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Niekompetencja pracowników w punktach, nic nie wiedzą i nic nie mogą zrobić ,kierują na infolinię ,a tam muzyczka....... w końcu znajduje się ktoś z kim można tylko porozmawiać a i tak nic nie można załatwić ,i następne skierowanie do Dyrekcji ale tylko na piśmie wysłane listem poleconym .Po wysłaniu wszystkich dokumentów nadal cisza....nikt nic nie wie. I sprawa zaczyna się od nowa. Punkt-infolinia-dyrekcja na piśmie poleconym i czekam tak już od czerwca 2010 roku
    MiejscowośćGdańsk
  • ~qwerty / 2018-09-24 23:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Mieszkam w Wolbromiu (Małopolskie) przeniosłem się z T mobile bo naciągnęli mnie na smart dom - chciałem mieć taniej telewizje to wziąłem telefon. Po włożeniu karty do mojego telefonu o dziwo nie mogłem wykonać żadnego połączenia. Było to dość dziwne bo telefon był półroczny i u poprzedniego operatora działał. Wyszedłem poza dom a tam.... 1 kreska zasięgu !!! Rozumiecie? Wolbrom - miasteczko 10 000 mieszkańców -CENTRUM miasta i ten żałosny plus nie ma tam przekaźnika jako kwa jedyny operator !!! nie tylko tam zresztą jadąc do rodziny w okolice Pilicy drogą 794 (powiat zawierciański) też da się tylko rozmawiać tuż przed Pilicą i trochę za Wolbromiem. Ostrzegam wszystkich !!!! ten ich zasięg LTE a nawet zwykły do rozmów to kłamstwo, zanim przeniesiecie numer kupcie za 5 zeta kartę tego operatora i sobie sprawdźcie jak u was działa. Ja jestem uwalony. Komórkę trzymam przy oknie !!! jak na początku kiedy sieci startowały...
    ZaletyMożliwość obniżenia rachunków (smart dom)
    WadyBrak zasięgu - uwaga zasięg plusa jest dobry tylko w reklamach
    MiejscowośćWolbrom
  • ~Bolek i lolek / 2018-09-24 21:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięg tragedia do tego nonstop doliczanie do faktur dodatkowych opłat ci co są w plusie sprawdzajcie faktury i odradzam przejścia do tej sieci zastanówcie się trzy razy
    ZaletyŻadnych
    WadyBrak zasięgu obsługa bezszczelna doliczanie kwot do faktur
    MiejscowośćGryfice
  • ~bet / 2018-09-14 20:35
    Ocena: 1.00 / 5
    złodzieje!!
    umowa zawierana przez telefon, kurier dostarcza przesyłkę , za kilka dni wysyłam odstąpienie z kompletem dokumentów i kartą.
    dziś przychodzi list z fakturą do zapłaty.
    pytam za co? skoro nawet nie wyjęłam karty bo do pażdziernika mam abonament w innej sieci.
    dzwonię na infolinie, pan mówi,że go to nie interesuje mam zapłacić za aktywację konta i abonament.
    oszuści i złodzieje naciągają ludzi na kasę, nie korzystałam z ich karty, ani numeru a płacić karzą.
    za co do licha ?


    Zaletybrak
    Wadyco innego mówią przez tel a co innego pisze w papierach, które wysylają
    MiejscowośćStargard
  • ~Grzegorz / 2018-09-11 21:14
    Ocena: 2.25 / 5
    Kozystalem z uslug Plusa 9 lat i ostatnio musze wystawic opinie negatywna. Zawarlem kolejna umowe przez telefon warunki przedstawione byly inne niz podpisalem. Naciagaja klijenta na pieniadze odradzam zawieranie umowy telefonicznie. Napisalem reklamacje ,odpowiedz negatywna . I z mojej strony to koniec wspolpracy.
    ZaletyBrak
    WadyNaciaganie klijenta
    MiejscowośćDabrowa Gornicza
  • ~Agata / 2018-09-04 15:11
    Ocena: 2.25 / 5
    Dramat po co na stronie plusa huwawei mate 20 lite jest wystawiony zwaga i napisane ze jest gratis a przy zamowieniu nagle okazuje sie ze nie maja takich zestawowo na stanie powinni zmienic oferte w takim razie na stronie pod tym wzgledem wystawiam negatyw
  • ~Dirty nasty / 2018-09-01 17:53
    Ocena: 2.50 / 5
    Mam najdrozszy pakiet internetu LTE przeciez to co chwile trac sygnal, srednio 6 razy w ciagu dnia. Wzial byn upc gdybym mogl bo mnie nie zawiedli nigdy z internetem, a tak sie mecze juz ponad rok. Nie polecam, konkiremcja nie lepsza z tym LTE.
  • ~Max / 2018-08-28 10:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat to mało powiedziane... Absolutnie odradzam !!!! Mam dwa nr.tel. stała.
    opłata 40zł do wszystkich sieci bez limitu i co z tego jak prawie co miesiąc przychodzi informacja żeby dopłacić około 20 zł...!!! telefony na infolinię trwające po 40 minut nic nie wyjaśniają osoby tam pracujące nie potrafią tego wyjaśnić proponują opłacić dopłatę i tak prawie co miesiąc. Nerwy i stres...!!!
    MiejscowośćKarpacz
  • ~Marta / 2018-08-26 22:04
    Ocena: 2.75 / 5
    Doładowałam telefon 2 razy pod rząd.PRZYSZEDŁ SMS że na koncie jest / TU KWOTA DOŁADOWANIA/ a po chwili następny sms że niskie saldo i żeby doładować telefon. Sprawdzałam kodem ile mam na koncie i pokazuje mi bez przerwy że 0. Żadnych połączeń nie mogę wykonywać bo według Plusa mam 0 na koncie. Pisałam maila ale żadnej odpowiedzi jeszcze nie ma. Kontakt z konsultantem jest niedostępny. Nie wiem co w takim wypadku można zrobić.
    ZaletyDobry zasięg
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćIslandia
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2339
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1937
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1779
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.70, ilość opinii: 1632
UPC Internet
Ocena: 2.01, ilość opinii: 1498
Play Online
Ocena: 1.91, ilość opinii: 1323
Flixbus
Ocena: 2.22, ilość opinii: 560
mBank
Ocena: 2.05, ilość opinii: 512
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 294
ITAKA
Ocena: 2.79, ilość opinii: 245
Netflix
Ocena: 2.86, ilość opinii: 134
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 124