Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Plus GSM iPlus opinie

Ocena na podstawie 1626 opinii

1.71 / 5

  • Niezawodność
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.67
  • Cena
    1.85
  • Parametry
    1.70

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Olo / 2019-01-28 02:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet domowy katastrofa ledwo dyszy 0,50mb/s co się dzieje z tym PLUSEM.Mieszkam 900 metrów od nadajnika !!!.Na routerze 5 kresek,zasięg LTE+.(W nocy idzie nawet 30,00mb/s,ale w nocy to każdy wymiata.Zadzwoniłem do plusa(15 minut czekałem na połączenie z konsultantem) Konsultant mi powiedział żebym przełączyć się na 3G i będzie lepiej i żebym zresetować router.Przełączyłem nic się nie poprawiło, reset tez nie pomógł.(Router nowy Huawey b525)Może 2G ???,Plus się cofa w rozwoju.INTERNET MOBILNY OD PLUSA TO SREDNIOWIECZE !!!,Testujcie zanim potpiszecie umowę !!!
    ZaletyNIC
    WadyINTERNET KATASTROFA
    MiejscowośćNowe Dwory Wadowickie
  • ~Grzegorz / 2019-01-23 12:38
    Ocena: 1.50 / 5
    Obsluka klienta totalnie nieporozumienie, bledy na fv, odbieranie po 20min infolinii i olewanie tematow
    Zaletynic
    WadyBOK - dramatJJe
    MiejscowośćJelenia Góra
  • ~Andrzej / 2019-01-21 11:00
    Ocena: 2.25 / 5
    W sobotę 19.01.2019 kupiłem kartę PLUS "prosto na kartę", zarejestrowałem, i doładowałam kwotą 5 zł. Karta potrzebna była do odbycia kilku bardzo ważnych rozmów po południu. Niestety okazało się, że numer jest NIEDOSTĘPNY i nie można na niego zadzwonić. BOK poinformował mnie, że zaraz sprawa się wyjaśni, niestety nie wyjaśniło się nic. Kolejne rozmowy z BOK to kolejne terminy aż do 21 stycznia. Panienka z BOK stwierdziła, że mają czas 30 dni na rozwiązanie problemu. Na rozmowy z BOK wydałem całe doładowanie.
    ROZWIĄZANIE PROBLEMU: wyrzuciłem kartę PLUS, kupiłem inną i jest bez problemu.
    WNIOSEK: Nigdy więcej sieci PLUS, kompletne olewanie klienta. Będę odradzał każdemu.
    ZaletyBRAK zalet.
    WadyOlewanie klienta.
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Grzegorz70 / 2019-01-19 09:26
    Ocena: 2.00 / 5
    Operator PLUS GSM To tragedia ciągły brak zasięgu,chyba jako jedyny nie ma podpisanej umowy z innymi sieciami by móc korzystać z ich nadajników. Nie wiem po co te reklamy i oszukiwanie ludzi.
    Zaletybrak
    Wadyciągły brak zasięgu
    MiejscowośćWysocice
  • ~Tomek / 2019-01-15 16:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Lenartowice, gmina Miękinia, fatalna prędkość internetu. Problemy z połączeniem telefonicznym. Szukanie iejsca, żeby zadzwonić.
    MiejscowośćLenartowice
  • ~posejdon / 2019-01-01 20:34
    Ocena: 2.00 / 5
    nadaje się jedynie do poprzeglądania internetu.filmy teledyski i granie odpada.nie polecam
    Zaletybrak
    Wadybardzo nie stabilne internet.
    Miejscowośćszczodre
  • ~Karol / 2018-12-28 14:26
    Ocena: 1.00 / 5
    A więc jeżeli chcesz sieć w której zanim zaczniesz rozmowy musisz pojechać przynajmniej 3 razy do salonu gdzie spędzisz z 5h bo infolinia to totalna porażka to plus jest idealny.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Justyna / 2018-12-27 11:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 30 minut próbuje dodzwonić się na biuro obsługi nikt nie raczy odebrać.!! Żaden kod internetowy podany na plus.pl nie działa wyskakuje usługa chwilowo niedostępna. Zasięg totalna porażka żeby gdziekolwiek zadzwonić trzeba stać w oknie albo wychodzić na zewnątrz. Baaaardzooo nie polecam.
    ZaletyMasakra
    WadyMasakra
    MiejscowośćMałochwiej Mały
  • ~Paweł / 2018-12-16 14:32
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie sposób się dowiedzieć jaki jest cennik na internet na kartę. Niby jest regulamin, ale to co w nim jest, a co w opisie oferty to dwie różne rzeczy.
    ZaletyNiewiele, troszkę lepszy zasięg w mojej miejscowości.
    WadyObsługa klienta, opis oferty, ceny i niezawodność.
    MiejscowośćTarnobrzeg
  • ~Mary / 2018-12-12 22:23
    Ocena: 2.25 / 5
    Od kilku dni internet w Plusie to totalna masakra. Mimo że nadajnik LTE mam 200 m od domu internet co chwilę się wiesza i zacina.
  • ~Dorota / 2018-12-10 09:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Pomimo zapewnień o 6 miesiącach gratis nadal ściągają pieniądze! Na infolinię dodzwonić się graniczy z cudem! Nie polecam!!!
  • ~Jan / 2018-12-03 21:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus nie realizuje zawartej umowy - telefon w MIX, wdg. umowy rozmowy i sms bez limitu, 6GB internetu - tymczasem nic z tego nie działa, ściąga pieniądze z konta (był przedtem plus na kartę i zostało trochę kasy). Reklamacja złożona, ale co z tego skoro ściąga pieniądze z konta. Konstultant z BOK poinformował szczerze, że mam sobie doładowywać konto jak chcę dzwonić (a konto zasilone w ramach MIX...). Rozmowy z konsultantami mam nagrane.
    Zaletybrak
    Wadyza dużo aby wymieniać
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~zbyszko / 2018-12-01 18:29
    Ocena: 1.25 / 5
    W umowie napisane LTE bez końca nie zwalnia. Nie prawda.
    MiejscowośćMińsk Mazowiecki
  • ~Jano / 2018-11-29 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet mobilny za 100 zł. Złodziejstwo.
    ZaletyZadne
    WadyNiekorzystna ie z własnych tylko z sąsiadów.
    MiejscowośćBorowe
  • ~JerzyB / 2018-11-26 19:59
    Ocena: 1.25 / 5
    Czy to możliwe, że w telefonie prędkość pobiera mam 2,1 Mb/s a wysyłanie 4,7 TAK nie śnię i nie bajdurzę to jawa w Plusie taka prędkość To SKANDAL 20 lat temu były wyższe predkosci
    ZaletyOMIJAC TAKICH OPERATORÓW
    Wadyinternet bilski "0"
    MiejscowośćGorzów
  • ~max1ss / 2018-11-26 16:56
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet działa dobrze, tylko ze po ściągnięciu 150Gb jest lejek który znacząco ogranicza internet do 512kbs.
    ZaletyCzasem 50 mbs
    WadyLejek po ściągnięciu 150gb
    MiejscowośćBlinów
  • ~Kacper / 2018-11-24 21:11
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet 70MB działa, jak 25MB w szczytowych momętach. Zazwyczaj to 5-6MB, czyli poziom łącza z przed 6 lat. Mamy listopad 2018 qur...!
    ZaletyBrak
    WadyZawiesza się i rozłącza. Zakłamana prędkość. Często trzeba resetować (przynajmniej raz dziennie).
    MiejscowośćPoznań
  • ~Monika / 2018-11-19 11:56
    Ocena: 1.25 / 5
    Niestety wystawiam negatywną opinie ponieważ po roku korzystania z abonamentu. Przyszedł mi podwójny rachunek zamiast 70 zł 110.na fakturze nic nie pisze dopiero po tel do plusa poinformowali mnie że jeżeli nie wyślę smsa to będą naliczane podwójne opłaty a umowa zmieni się na 2lata. Skandal jeżeli zawieram umowę na 3 lata to dlaczego ktoś mi zmienia na 2 lata i dają podwójny abonament paranoja. Jeszcze 2 lata i nigdy więcej plusa.
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Darek / 2018-11-17 18:50
    Ocena: 1.00 / 5
    PLUS...hmmm,nadaje się na h** i w kosmosss. Niewiem kto wam wystawia pozytywne opinie?Chyba tylko lizusy!!!!!!bo ja nie widzę żadnych pozytywów same minusy bo to zakłamana sieć!!!!
    Zaletyżadnych.
    Wadywszystkie.
    MiejscowośćOświęcim/Małopolskie
  • ~Krzysiek / 2018-11-08 14:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja jest w porządku, do internetu nie mogę się przyczepić,działa bez zarzutu, cena abonamentu za telefon jest wyższa, więc telefon przeniosę do innej sieci, będę mniej płacić. Rozwiążę tym samym Smart Dom w IV 2019, telewizję zostawię z nowym kontraktem, i tak płacę 100 PLN, internet zmniejszę pakiet,zostanie LTE a w telefonie zyskam ilość GB. Suma sumarum kwota za wszystko razem ta sama,mój zysk to 20 GB w smartfonie zamiast 5,5 GB w tej chwili.

    http://www.speedtest.net/result/7783148685
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.16, ilość opinii: 2310
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1901
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1716
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1626
UPC Internet
Ocena: 2.03, ilość opinii: 1406
Play Online
Ocena: 1.91, ilość opinii: 1280
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113