Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

MOICO opinie

Ocena na podstawie 161 opinii

2.68 / 5

  • Niezawodność
    2.33
  • Obsługa klienta
    2.54
  • Cena
    2.93
  • Parametry
    2.91

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~xxx / 2020-04-03 19:39
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet do 1000 Mb na spped teście pokazuje max 150 i to późnymi wieczorami jak nikt nie korzysta, w ciągu dnia na WiFi potrafi być 2-3 Mb bezpośrednio na kablu 20 Mb.

    Złożyłem reklamacje za 2 msc funkcjonowanie de fakto w niższym pakiecie (lub poniżej) za cenę wyższego, zobaczymy czy chociaż tutaj będą potrafili stanąć na wysokości zadania.
    WadyNierzetelność
    Prędkość Internetu dużo poniżej oczekiwań
    Brak kontaktu z obsługą klienta
    MiejscowośćWrocław
  • ~Jacek / 2020-04-01 21:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Radiowy działa falowo. Raz jest raz go nie ma. Od kiedy przejęli sieć REDE klienci REDE mogą korzystać z alternatywnych źródeł internetu bo ten dostarczany przez Moico jest tak kapryśny jak pogoda na jesień. Nie polecam. Obsługa na infolinii to ściema. Prędkość na speed teście 2,70. Kasę chętnie biorą co miesiąc ale wypełnić warunków umowy to już nie chcą bo po co. Klient to frajer a my się uśmiechamy. Na Titanicu też się bawili i to do końca.
    ZaletyDobra reklama
    Wadyprędkość ślimaka, najczęściej jej nie ma
    MiejscowośćWrocław
  • ~Marta / 2020-02-27 15:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam!!! Działa bez zarzutu! Moico najlepsze, najszybsze! Brak zastrzeżeń.????????
  • ~oehsaye / 2020-02-27 01:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, wszystko w porządku, brak z problemem z kontaktem
  • ~Paulina / 2020-02-25 09:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Szybko, sprawnie i niezawodnie ;)Internet sprawnie chodzi i szybko.
    Zaletydobra sprawność
    Wadyraczej brak wad
    MiejscowośćWrocław
  • ~Robert / 2020-02-21 02:02
    Ocena: 1.00 / 5
    jedna wielka porażka ceny sa zagorowane bo tak u innych dostawcow 2 razy taniej. zenada
    Zaletybrak
    Wadycena jakosc wszystko tragedia
    Miejscowośćwrocław
  • ~justyna / 2020-02-07 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciągłe problemy z łącznością. Od kilku dni nie ma dostępu do wifi i wymagany jest numer umowy i hasło, po których wpisaniu nic się nie zmienia. Nie polecam.
    WadyBrak dostępu bez powodu
    MiejscowośćWrocław
  • ~Xxx / 2020-02-06 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet nie działa częściej niż działa, nie ma szans żeby poszli na rękę klientowi, za 50 zł sprzedaliby wasze matki
    Zalety20 internetu dziennie
    WadyWszystko
    MiejscowośćWrocław
  • ~Krzysiu / 2020-02-06 15:32
    Ocena: 4.75 / 5
    Wszystko ok, zero zastrzeżeń . Internet głównie we Wrocławiu, lokalny. Polecam
    ZaletySzybkość
    Oferta
    WadyCzasem zdarzają się prace modernizacyjne.
  • ~Mariusz / 2020-02-04 09:59
    Ocena: 4.50 / 5
    Fajne jest Moico, kocham Wojtka, który tam pracuje. To mój chłopak!
    ZaletyWojtek
    WadyZa mało Wojtka
  • ~Magda / 2020-02-02 12:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko działa bardzo dobrze. Internet się nie zacina, jest szybki. Obsługa na najwyższym poziomie! Polecam !
    ZaletySzybkość, bardzo dobry kontakt, odpowiednia cena
    WadyBrak
    MiejscowośćWrocław
  • ~Grzegorz / 2020-02-01 19:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra!Internetu więcej nie ma jak jest. Firma nie wywiazuje się ze swojej umowy, a ta cała infolinia to tylko jeden wielki pic na wodę.
    ZaletyBrak
    MiejscowośćWrocław Brochów
  • ~roman / 2020-01-08 13:19
    Ocena: 5.00 / 5
    polecam dla u mnie wszystko dziala na 100 .Dobry kontakt z srwisem.
    MiejscowośćWroclaw
  • ~Roman / 2019-12-24 05:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam jasne zasady i niezawodność szybką reakcja serwisu
    MiejscowośćWrocław
  • ~Tom / 2019-12-18 20:04
    Ocena: 2.00 / 5
    Bardzo częste awarie. Kontakt z firmą prawie niemożliwy. Po 17 nikt już nie pracuje wiec awarię przeciągają się na następny dzień. Szczerze nie polecam. Forma działa tylko dlatego że ładuje teletechnike do nowych budynków przez dogadania się z dewelopera i przez jakiś czas ma wyłączność na tv i net.
    MiejscowośćWrocław.
  • ~jk / 2019-12-18 10:24
    Ocena: 1.50 / 5
    Firma wyjątkowo nierzetelna: najpierw stałe problemy z jakimkolwiek kontaktem, później podpisanie umowy przeciągało się ponad miesiąc a ostatecznie po podpisaniu umowy, nie realizują umówionej usługi i nie można się z nimi skontaktować. W przeciągu 3 miesięcy udało mi się kilka razy do nich dodzwonić: za każdym razem nie potrafili udzielić odpowiedzi na moje pytania, obiecując, że oddzwonią - nigdy nie oddzwonili.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Klientka / 2019-12-11 12:54
    Ocena: 4.50 / 5
    Super dostawca,
    Internet nie spowalnia przy dużym obciążeniu ????
    Po walce z innymi firmami, polecam moico.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Anna / 2019-12-06 15:19
    Ocena: 2.25 / 5
    Bardzo zła jakość często zerwane polaczenia brak reakcji przy zgłaszaniu problemów
    ZaletyBrak
    WadyCzęste awarie
    MiejscowośćWrocław
  • ~Paweł / 2019-11-21 17:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Moją opinie skoncentruje na serwisie firmy Moico.
    Dziś ( 21.11.19 r. ) był u mnie Pan Stanisław i usunął sprawnie usterkę. Świetny fachowiec który wystawia piękną laurkę firmie Moico swoją wiedzą i profesjonalizmem. Świetny serwis utwierdził mnie w przekonaniu iż warto zostać z tą firmą. Polecam.
    ZaletyWiedza
    WadyBrak
    MiejscowośćWrocław
  • ~Marcin / 2019-10-27 16:15
    Ocena: 1.75 / 5
    Co dzień zrywa połączenie, prośby o interwencję że strony moico bezskuteczne. Prędkość połączenia waha się od 300 Kb/s do 150 Mb/s więc oglądanie netflix, czy hbo go to masochizm. Po wymianie routera bez zmian. Pozostaje zakończyć umowę z tą firmą.
    ZaletyBrak
    WadyNiestabilne połączenie, przerwy sygnału, brak wsparcia.
    MiejscowośćWrocław
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2505
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2222
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2081
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1867
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1471
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1043
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 865
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 813
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 786
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 665
Plus
Ocena: 1.59, ilość opinii: 570