Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

INEA Pack opinie

Ocena na podstawie 476 opinii

1.88 / 5

  • Niezawodność
    1.79
  • Obsługa klienta
    1.71
  • Cena
    2.00
  • Parametry
    2.03

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Użytkownik / 2020-01-21 00:02
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet nie nadaje się do gier online w ofercie telewizja hiwaytv plus internet wciskają ludziom modem nokia g240w-c który jest kompletnie niestabilny (ping)
    ZaletyPrędkość pobierania i wysyłania
    WadyPrzerwany i niestabilny ping po kablu
    MiejscowośćWielkopolska
  • ~Anna / 2020-01-20 17:55
    Ocena: 1.25 / 5
    To jest jakaś kpina! Od tygodnia próbuję się dodzwonić na infolinię! Dzisiaj np miły głos mnie poinformował, że czas oczekiwania na połączenie to 10 minut, a czekam już 57minut i nic!!!! Nie mam internetu od tygodnia i pomimo tego, że zgłosiłam usterkę na stronie nikt nawet nie raczył nic z tym zrobić, nie mówiąc już o tym, że nikt się że mną nie skontaktował!!!!! Kpina, kpina i jeszcze raz kpina!!!!
  • ~Masny Chłop / 2020-01-19 16:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta Inea to jakaś porażka. Podpisałem umowę na 8 misięcy 100 zl na miesiąc
    (za niby najlepszą szybkośc). Na poczatku niby było ok ale później...
    Zawsze jak gadam z kimś przez neta lub oglądam filmy, mam zawsze to samo pytanie ZA CO JA K**WA PŁACĘ? O grach wgl szkoda gadać. Niewiem dlaczego dają takie ceny na swoje usługi. Nawet bym nie dał 50zl za taki internet. Nie polecam tych oszustów. Ciągle czekam kiedy wygaśnie ta moja umowa z Inea.
    ZaletyŁadne logo Inea
    WadyNiech Inea sprzeda swoją przypałową firme.
    MiejscowośćPoznań
  • ~odbiorca / 2020-01-16 21:49
    Ocena: 4.00 / 5
    Cena mogła by być nizsza ,po dodaniu jednego dekodera tv co wiaze sie ze zwiekszeniem pakietu transmisji cena wzrosła o 80zł.Dekodery czasami ciezko sie załanczaja,i wieszaja,po za tym bezapelacyjnie lepszy odbiór jak z anteny satelitarnej
    ZaletyInternet polecam
    MiejscowośćDebno polskie
  • ~Sławek / 2020-01-15 01:48
    Ocena: 3.00 / 5
    Korzystam z usług Inea od ponad 5 lat...
    Na początku było perfekcyjnie, ale od jakiegoś czasu jest tragedia...
    Niestety nie polecam.
    ZaletyNiby prędkość łącza
    WadyAwarie
    Brak informacji
    itd....
    MiejscowośćPoznań
  • ~Michał / 2020-01-14 16:14
    Ocena: 1.75 / 5
    Najgorsza firma.nigdy nie ma internetu chciałem dziś pograć w gry ale nie mogę ponieważ INEA nie potrafi dać ludzią tego za co płacą i na co oczekują.nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyNigdy nie ma internetu
    MiejscowośćŚrem
  • ~Kris / 2020-01-14 14:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Właśnie miałem podpisać umowę ale po zapoznaniu się z opiniami szczęśliwie do tego nie dojdzie
  • ~Ktoś / 2020-01-07 13:12
    Ocena: 2.25 / 5
    Witam od jakiegoś czasu na umowie mam 260 mb/s pobierania a jak sprawdzam prędkość pobierania to pokazuje mi 40-50 mb/s albo mają problemy techniczne albo Oszukują !
    MiejscowośćPoznań
  • ~ROBOT / 2020-01-04 10:46
    Ocena: 1.75 / 5
    Tragedia, ciągłe usterki, błędy, podobno z winy kabla hdmi, wymieniony, obrócony, nowy i nadal telewizji nie ma. Serwis nie przyjeżdża + zwyczajne przepraszam, efekt brak telewizji na weekend. Po wdukrotnej wizycie i wymianie dekodera nadal problemy i kolejny weekend bez telewizji. Nie dbają o stałych klientów, już są nasyceni...
  • ~VECTRON / 2020-01-03 21:37
    Ocena: 1.50 / 5
    CHCE POWIEDZIEĆ ZE INEA TO SOLIDNA FIRMA DBA O KLIENTA. NA SAME ŚWIĘTA WYLACZYLI MI TELEWIZJĘ I INTERNET DBAJĄC ŻEBYM NIE ZGUPIALA OD OGLĄDANIA TELEWIZJI I NIE SIEDZIAŁA TEŻ I OGLĄDAŁA INTERNET. WNUKI OGLĄDAJĄC BAJECZKE SPYTALY SIĘ CO NA EKRANIE PISZE. WYTLUMACZYLAM ZE PISZE AKTUALIZACJA OPROGRAMOWANIA I NALEŻY WCISNĄĆ ŻÓŁTY PRZYCISK POTO ŻEBY WYŁĄCZYĆ DOSTĘP DO TELEWIZJI I INTERNETU ŻEBY MÓGŁ SOBIE ODPOCZĄĆ ŻEBY SIĘ NIEPRZEPALIL OD OGLĄDANIA KABELEK. NO ALE JAK TO DZIECI NIEDALY WIARY I DZIĘKI TEMU ZE MAM W TABLECIE NIEZALEŻNY INTERNET NAPISAŁEM IMEILA NA KTÓRY DO DZISIAJ CZYLI DO 3STYCZNIA 2020ROKU NIE DOSTAŁEM ODPOWIEDZI A W WIGILIĘ ZOSTAŁ A WYŁĄCZONA TELEWIZJA I INTERNET. DZISIAJ WNUKI PYTAJĄ SIĘ CZY NAPISALI DO BABCI. WYTLUMACZYLAM ZE OBSŁUGA JEST ZMĘCZONA ODPOCZYWANIEM ŚWIĄTECZNYM I NA PEWNO KIEDYŚ ODPISZĄ. NADAL MNIE MĘCZYŁY ŻEBYM ZADZWONIŁA. WIĘC TO ZROBIŁAM ALE CZEKAJĄC NA POŁĄCZENIE WNUCZKA MÓWI DO MNIE BABCIU CZY TELEFON CIĘ NIEPARZY BO JEST CAŁY CZERWONY I DYM Z NIEGO LECI. PS. PO ZAKOŃCZENIU UMOWY SERDECZNIE TEJ FIRMIE PODZIĘKUJĘ ZA DBAŁOŚĆ O KLIENTA I NIEPRZEDLUZE JUŻ UMOWY.
    ZaletyBRAK JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU ICH APLIKACJA RAZ DZIAŁA RAZ NIE
    WadyCZĘSTE AKTUALIZACJE OPROGRAMOWANIA.
    MiejscowośćPUSZCZYKOWKO
  • ~Piotr / 2019-12-30 10:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet sam jest ok ale jak już łączy się umowa to dopiero zaczynają się schody bo naciągane na następne abonamenty są to złodzieje A ci co siedzą i piszą z wami na czacie to wprowadzają tylko w błąd by tylko zapłacić kolejne abonamenty
    Więc nie polecam
    ZaletyNie mają żadnych zalet
    WadySame
    MiejscowośćPopowo koscielne
  • ~Danuta / 2019-12-25 16:05
    Ocena: 1.00 / 5
    A chciałam skorzystać z oferty... Po tych opiniach dziękuję i nie skorzystam.
    MiejscowośćPoznań
  • ~Xd / 2019-12-21 17:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka tragedia z montażem światłowodów. Robią co chcą i w nosie mają ustalone terminy. Umawiają wizyty kilka razy a i tak nikt się nie pojawia. Bardziej niesłownej firmy nie spotkałam. Trzeci tydzień nie mogą zamontować urządzeń. A mieli zaczynac tak faktycznie od września jak to pięknie oglaszali na spotkaniu. Kłamcy i oszuści tyle mogę powiedzieć!!!!!!
    WadyNierzetelność i kłamstwo
    MiejscowośćMagdalenki
  • ~Ela / 2019-12-19 09:24
    Ocena: 2.00 / 5
    Od niedzieli do poniedziałku rano nie miałam telewizji kablowej z powodu jakiejś awarii. Dziwię sie ze tak prężna firma nie posiada serwisu, ktory usuwa awarie w dni wolne. Poza tym wczoraj w godzinach wieczornych znowu nie bylo programow sportowych. Cos zaczyna kuleć w Inei trzeba będzie wziąć pod uwagę zmianę operatora.
    Zaletyuprzejma obsluga
    WadyZbyt częste zmiany pasm.Brak obiegu informacji o awariach.
    MiejscowośćPoznań
  • ~niezadowolony / 2019-12-16 11:53
    Ocena: 2.25 / 5
    Fatalna obsługa klientów w którymi mają już umowę podpisaną.


    Ostatnio popsuł się dekoder więc czekam, czekam już prawie 2 tygodnie. Kilka dni temu powiedzieli, że mają i jutro wymienią na nowy. Niestety następnego dnia oddali go komuś innemu, bo dla mnie już nie było.
    Miejscowośćpoznań
  • ~Jamcito / 2019-12-13 14:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Trzy i pół tygodnia ponad czekania na usunięcie braku sygnału w telefonie i dalej łaskawie nikt nie pojawił się żeby coś zrobić w tym względzie pomimo kilku monitów. Zatem przestrzegam bo usunięcie awarii przerasta załogę lub też mają głęboko w poważaniu już korzystających i płacących. Pozdrawiam niezdecydowanych!
  • ~Dorota / 2019-12-07 21:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Pan Bartosz z King cross Marcelin
    Jest najmilszym i najbardziej profesjonalnym sprzedawcą jakiego znam.. Załatwianie z nim formalności to czysta przyjemność. Jestem mega zadowolona. Polecam wszystkim ten punkt i pana Bartosza.
  • ~Hans / 2019-12-07 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgirsza tekewizja jaja miałam zawsze psuje się na weekend i nie można oglądać telewizji w zeszła niedzielę tj była usterka i cały dzień bez telewizji tydzień później piątek od godz 15ej do soboty do godz15ej brak po czym otrzymuje SMS że usterka naprawione zaglądam A tu ponownie zonk dzwonię i zgłoszenie przyjęte realizacja w ciągu dwóch dni roboczych niczym PRL
    ZaletyBrak
    WadyBardzo duze
    MiejscowośćWielkopolska
  • ~Arkadiusz / 2019-12-03 10:45
    Ocena: 2.00 / 5
    Witam, po 2 latach od wkopania światłowodu przez podwykonawce, INEA już wie że ma światłowód u Mnie. :) Patrze oferta na stronie 1/1GB za 69,90zł, dzwonię.... Okazuję się, że oferta na stronie nie jest dla mnie. Dla mnie jest inna oferta z mniejszym transferem za większa kasę 300/300mb za 74,94. Myślę coś jest nie tak, zaczynam szukać info na temat INEA i szok ile jest złych, niedobrych, negatywnych opinii na jej temat. Kurdę zaczynam się obawiać podpisania z nią jakiejkolwiek umowy.
    Zaletyże jest
    Wadyże tyle negatywów na jej temat
    Miejscowośćszkaradowo
  • ~Zadowolony klient firmy INEA / 2019-11-26 22:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam . Od 2 miesięcy korzystam z internetu z Inei w miejscowości Grabów nad Prosną . Jak narazie jestem bardzo zadowolony . Sprawdzam co jakiś czas i w speed testach faktycznie prędkość dobija do 1Gb/s .Cieszę się , że nie sugerowałem się tyloma negatywnymi opiniami o Inei .
    ZaletyPrędkość internetu w speed testach zawsze przekracza 900 mb/s
    WadyZbyt mało monterów , a co za tym idzie czas oczekiwania na podłączenie lub naprawy może się wydłużać . Zaznaczam , że z ewentualnych napraw jeszcze nie korzystałem , ponieważ do tej pory wszystko działa jak powinno.
    MiejscowośćGrabów nad Prosną
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2084
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 875
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 670
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 577