Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Voyager Transport opinie

Ocena na podstawie 154 opinii

2.21 / 5

  • Poziom cen
    2.44
  • Oferta
    2.45
  • Jakość obsługi
    1.80
  • Wygoda
    2.17

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Pasażerka / 2019-09-03 16:55
    Ocena: 1.75 / 5
    Zmniejszona ilość kursów pomimo podwójnego rocznika jeżdżącego do szkół na trasie Gorlice - Nowy Sącz.Rozsądek nakazywałby żeby zwiększyć ilość kursów, a nie likwidować. Przepełnione autobusy, nie zatrzymują się na przystankach. Brak kontaktu z biurem w Gorlicach, pani z Biura Obsługi Klienta nie wie NIC.

    Wyrugowali inne linie z trasy do Nowego Sącza, a teraz czując się monopolistą, obniża jakość usług i ma w nosie pasażerów.
    ZaletyBrak
    WadySpóźnienia, nagminne odwołania autobusów (bez powiadomienia pasażerów oczywiście), bardzo zły stan autobusów.
  • ~Stefa / 2019-09-03 11:10
    Ocena: 1.50 / 5
    Tragedia , rozkład jazdy tylko na kartce . Mało autobusów w roku szkolnym. uczniowie spozniaja się na lekcje...Niektórzy kierowcy chamy jakich mało!
  • ~Iwka / 2019-09-02 01:08
    Ocena: 1.50 / 5
    Ciasne siedzenia, obsługa nie zna hasła do widzi, tylko jeden kontakt !, zepsute drzwi do wc- trasa kilkaset bo 800 km - no rewelacja - dobrze ze opóźnienie tylko godzinne
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~KolejnyKlient / 2019-09-01 20:28
    Ocena: 2.25 / 5
    Nie polecam przewoźnika. Kierowca na którego trafiłam okazał się burakiem do kwadratu. Nie potrafił normalnie wyjaśnić przyczyny 1.5H spóźnienia tylko wydarł się że jego nie obchodzą bilety kupione dzień wcześniej przez portal e-podróżnik i on już sprzedał nasze wykupione miejsca. Sytuacja była bardoz nieprzyjemna i okropnie nerwowa. Według kierowcy portal sprzedaje jedno A on swoje. Niespójność informacji to jakaś żenada ze strony darów o przewoźnika jak i portalu e-podróżnik.
    ZaletyTani bilet to jedyna rzecz na ktorą się skusiłam. Żałuję.
    WadyZachowanie kierowcy było niedopuszczalne.
  • ~Stefan / 2019-08-30 21:03
    Ocena: 2.25 / 5
    Dzisiaj spotkałem się z bardzo niemałym zachowaniem Pana kierowcy. Autobus stoi pod dworcem, chce wyjechać ale nie może (zablokowany przez samochody) to pukam grzecznie co by po 12 godzinach pracy wsiąść do środka autokaru i pojechać do domu na to Pan kierowca wzrusza ramionami i robi skwaszoną minę po czym traktując mnie jak powietrze jedzie dalej bo przyszedłem już po czasie odjazdu z dworca. Normalne brak słów... Ciekawe jak Pan kierowca poczół by się będąc ma moim miejscu i wiedząc że kolejny transport do domu będzie miał 1.5 godziny?
  • ~adam / 2019-08-30 21:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Kierowcy firmy Voyager nie znają zasad używania klaksonu w terenie zabudowanym. Trąbią bez powodu, przekraczają prędkości w terenie zabudowanym, wjeżdżają z drogi podporządkowanej na główną z wymuszeniem przejazdu. Jednym słowem tragedia !!!
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~Jagódka / 2019-08-26 12:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Po awarii autobusu i prawie 3 godzinach czekania, okazało się że nie ma autokaru zastępczego, a pasażerowie są zdani sami na siebie. Dodam, że była godzina 23,
  • ~Adam / 2019-08-22 10:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Opuźnione busy, lub brak kursów nawet trzech pod rząd. Nie polecam
  • ~Użytkownik Kraków Tarnów / 2019-08-16 19:17
    Ocena: 2.75 / 5
    Zapomnieli co to rozkład jazdy. Autobusy w ogóle go nie przestrzegają.
  • ~Nagano / 2019-08-15 11:30
    Ocena: 1.75 / 5
    Kurs Warszawa-Krynica Zdrój tragedia, w Gorlicach przesiadka do busa co zakrawa na niedotrzymanie umowy, brak informacji o zmianie środka transportu. Nigdy więcej.
  • ~Millay / 2019-07-30 16:45
    Ocena: 3.25 / 5
    W dniu dzisiejszym 30 VII 2019, kurs z godziny 12.15 Tarnów - Kraków nie odbył się. Zwykle w takich wypadkach na rozkładzie przy stanowisku wisi kartka z informacją. Dzisiaj tej kartki nie było.

    Odnośnie Voyagera jako firmy - zdaję sobie sprawę, że kierowcy nie odpowiadają za częstotliwość kursów i warunki, w jakich się one odbywają.

    Traktuję te dojazdy - do pracy - jako zło konieczne. Alternatywa dla PKP, które w tym samym czasie organizują "zastępczą komunikację przez Podłęże". Gdybym miała wybór, raczej bym z Voyagera nie korzystała.
    Zaletywiększa częstotliwość kursów niż pkp, zachowanie kierowców - do przyjęcia, niekiedy są bardzo mili
    Wadywadliwe autobusy, mniej kursów niż przed rokiem,
  • ~Jumin / 2019-07-30 14:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Jechałam autem na trasie Nowy Sącz - Gorlice. Tragedia, spieszyłam się na zajęcia, a autobus ma ponad 30 minut spóźnienia. To jest niedorzeczne, miał być o 13:30, nie pojawił się, po 14:03 miał być kolejny. Oba autobusy przyjechały bardzooo spóźnione...
  • ~Mariusz / 2019-07-28 02:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Wracam właśnie z Kołobrzegu do Łodzi, kierowcy bardzo mili, pomagają wrzucić walizki, grzeczni i uczynni.W tej chwili mamy ok 20 min opóźnienia, ale po drodze były 2 wypadki drogowe i utrudnienia w ruchu.
    Toaleta ma awarie, wifi działa, ale raz jeszcze duży plus dla miłych kierowców
  • ~Kaja / 2019-07-26 11:13
    Ocena: 5.00 / 5
    podróżowałam 2x na trasie Lublin -Koszalin, autobus czysty ,toaleta czynna ,WI FI OK,klimatyzacja OK, punktualność i wystarczająco dużo postojów nawet do 20 minut. Nie wiem po co pisać mało miejsca na nogi skoro jak komuś się nie podoba można pojechać swoim transportem i nie wypisywać bzdur .Jedyne co zauważyłam to jedna gderająca pasażerka która próbowała naciągnąć kierowcę na zatrzymanie się w miejscu niedozwolonym. Brawo za asertywność kierowcy. Napisane jak wół ,że autobus nie zatrzymuje się poza planowanymi postojami a mimo tego i tak poszła i udawała cierpiętnicę. Kierowcy nie dajcie się ,bo później to wy poniesiecie konsekwencje.
    Zaletyczystość ,punktualność ,uprzejmi kierowcy, wystarczająco długie postoje ,klima, WI FI.
    Wadynieuniknione wysłuchiwanie zwiatrowanych komentarzy co niektórych pasażerów. Trzeba mieć słuchawki aby komfortowo dojechać do celu.
  • ~Paula / 2019-07-24 19:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Kierowca voyagera numer kursu 2204 nie zatrzymał się na przystanku w Hajnówce na ul. 3 maj i mnie nie zabrał ,jakich kierowców ta firma zatrudnia.
    ZaletyNiema zalet
    WadyZatrudnianie nie kompetentnych kierowców .
  • ~Pasażer / 2019-07-21 17:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Właśnie jadę sobie Voyagerem na trasie z Krynicy do Kołobrzegu i dowiedziałem się od kierowcy ze jestem nikim, dlatego że ośmieliłem się czekać w kolejce do sprawdzania biletów w autobusie a nie na deszczu, tak po prostu strzał z pyska bez powodu. To nawet nie jest już tylko chamstwo, tylko niezrównoważenie psychiczne, strach się bać.
    WadySłabe zdrowie psychiczne kierowców
  • ~Pasazerka / 2019-07-21 11:53
    Ocena: 2.50 / 5
    21 lipca b.r korzystałam z usług tego przewoznika na trasie Kołobrzeg Katowice na poczatek godzinne opoznienie, kierowca nie miły wręcz gburowaty, żeby nadrobić spóźnienie brak dłuższych postojow na wyjście do toalety A w autobusie zamknięta, bardzo zimno .Nie polecam.
    ZaletyCiężko mi się doszukać zalet
    WadySame wady
  • ~Luna87 / 2019-07-21 05:49
    Ocena: 2.75 / 5
    Podróżowałam 21 Lipca 2019r Częstochowa-Krakow,opóźnienie godzinne,zero racjonalnego wytłumaczenia,brak kultury ze strony kierowcy,hamstwo! To tak po krótce, nie opisując wszystkiego szczegółowo
    Odradzam w 100%
  • ~Iza / 2019-07-18 12:14
    Ocena: 1.50 / 5
    Dawno nie podróżowałam komunikacja publiczna, ale to co wydarzyło sie na trasie Kraków-Tarnow 18 lipca przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Niemiły Pan najpierw poinformował ze nie ma miejsc siedzących. Pózniej pyskowal przy wydawaniu reszty z uwaga: 50zl i wydał jak najdrobniej, warcząc ze teraz będę miała drobne na kolejna podróż. Miejsc siedzących jak zapowiadał nie było. Potencjalnie, zgodnie z zasadami ruchu drogowego, nie powinien wpuścić nikogo. 1.5h przesiedzialam na własnej torbie, a Pan na koniec zwrócił uwagę, że kazał sie przesunąć do samego końca, czego ZŁOŚLIWIE nie zrobiono. Szkoda, ze jeszcze takie sytuacje maja miejsce.
  • ~Jan / 2019-07-16 22:15
    Ocena: 3.00 / 5
    Jechałem ostatnio na trasie Rzeszów - Krynica Zdrój. Autokar nowy, ale 70 miejsc to zdecydowanie za dużo, bardzo mało miejsca na nogi, z Rzeszowa do Krynicy a właściwie do Gorlic bo tam jest przesiadka to jeszcze da się wytrzymwać, ale do Kołobrzegu byłoby cięzko. Kierowcy bardzo mili, uprzejmi, ale pomylili trasę i jechaliśmy okrężną drogą co spowodowało opóźnienie 30 minut, które później udało się nadrobić. Jechali dosyć bezpiecznie, była 1 niebezpieczna sytuacja (bardzo gwałtowne hamowanie). Toaleta czynna, WiFi działało. W Gorlicach przesiadka na inny autobus, starszy, ale za to więcej miejsca na nogi. Za przejazd zapłaciłem 30 zł. Do Krynicy przyjechaliśmy planowo.
    ZaletyNowoczesny autokar
    Mili kierowcy
    Planowy przyjazd
    WadyMało miejsca na nogi
    Brak znajomości trasy przez kierowców
    Przesiadka na inny, starszy autokar w Gorlicach
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.78, ilość opinii: 4647
Flixbus
Ocena: 2.17, ilość opinii: 2802
Sindbad
Ocena: 2.32, ilość opinii: 749
NeoBus
Ocena: 2.66, ilość opinii: 671
Szwagropol
Ocena: 2.00, ilość opinii: 312
Koleje Dolnośląskie
Ocena: 1.87, ilość opinii: 245
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720