Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Sindbad opinie

Ocena na podstawie 749 opinii

2.32 / 5

  • Poziom cen
    2.58
  • Oferta
    2.54
  • Jakość obsługi
    2.11
  • Wygoda
    2.10

Dodaj własną opinię »

Autokarowe przewozy międzynarodowe do wielu krajów europejskich.
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jędrek / 2023-10-14 21:28
    Ocena: 1.50 / 5
    Kiedyś przyjedzie Sindbad na czas? Od dłuższego czasu to niemożliwe, ponieważ od dwóch lat firma schodzi na psy!czemu tak się dzieje???
  • ~Elcia / 2023-10-13 14:00
    Ocena: 2.00 / 5
    Z taką patologią i kierowcami którzy nie potrafią co 4.5 godziny króciutkiej przerwy zrobić jeszcze nie jechałam. Pierwszy i ostatni raz. Pozdrawiam.
    ZaletyZero
    WadyDużo
  • ~Pasazerka / 2023-10-10 01:39
    Ocena: 2.00 / 5
    Jadę z Polski do Niemiec, trafiły mi się z jednej i drugiej strony miejsca, gdzie nie można rozłożyć fotela bo starym paniusiom malo miejsca. A Pani która jest tak jakby opiekunem mogła jedynie zaproponować że wysadzi wszystkich. Już nawet nie chodzi o mnie tylko o moją córkę która nie może rozłożyć fotela bo wszystkim na około źle. Powinni wprowadzić rezerwację miejsc, może wtedy standard jazdy byłby lepszy a starsze baby bo inaczej nie można ich nazwać były by spokojniejsze.
  • ~Eliza / 2023-10-09 22:43
    Ocena: 1.75 / 5
    Uwaga na przewozy Sinbad. Kierowcy biora kade za bagaze ktore nie przekraczaja 30 kg. Oszustwo w Sinbad. Naciagaja klientow na bagazach.
    ZaletyBrak
    WadyOszőstwo na bagazu
  • ~Anka / 2023-10-09 18:33
    Ocena: 4.75 / 5
    Jadę właśnie numerem autobusu 140, przesympatyczni kierowcy, wc pachnące, ogólnie super tylko jeden debil nie potrafi zrozumieć że są roboty drogowe i jesteśmy opóźnieni i awantura o zapłatę za nadbagaz czytajcie regulamin
  • ~Anets / 2023-10-07 15:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Zaczynalam trase z Elblaga ,kierowca chamski wulgarny drze morde do ludzi pretensja itp. ,jade bo musze ale ostatni raz jadę ,jeszcze zależy od kierowcy ,ale nie może być tak , żeby zastanawiać sie jaki
    kierowca będzie ponieważ to niejest bilet miejski,tylko podróż międzynarodowa więc ,trochę kultury szacunku uśmiechu nie zaszkodzi , bądźmy ludzmy nie jesteśmy zwierzętami że tak nas traktowano
    ZaletyZero
    WadyChamski kierowca trasa ELBLĄG TRIER
  • ~Marcin / 2023-10-06 20:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Kierowcy mało rozgarnięci!!!Zero jakiejkolwiek inicjatywy z ich strony...14.08.2023 przesiadka w Weronie na jakimś dzikim parkingu zero toalety,zero cienia żeby się przed upałem schować 36° dwójka małych dzieci żar z nieba się leje... Miało być 15 min z tego zrobiła się 1.20 Ciasnota w autokarze kombinacja dostawienia rzędu siedzeń. A co, że pasażer się gniecie aby kasa się im zgadzała...Nigdy więcej z ich usług nie skorzystam!!!
    ZaletyBrak
    WadySame
  • ~Kolec 90 / 2023-10-06 01:25
    Ocena: 2.00 / 5
    Autobus zapchany na maxa, aby tylko sztuka człowieka się liczyła... Ciasnota, to mało powiedziane! 1 i ostatni raz z nimi jadę!
    ZaletyMiła pani pilotka - Maja
    WadyCiasnota straszna!
  • ~Mariusz / 2023-10-05 21:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie dam.nawet połowę gwiazki zrobiliście się najgorsza firma jedzie matka z dziećmi a sadzacie ja między patologia zamiast bliżej kierowcy żeby mam z dziećmi czuła się bezpieczniej.
    ZaletyZero
    WadyWszystko co można sobie wyobrazic
  • ~Sławo / 2023-10-05 11:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy przewoźnik! Anulowałem przejazd, oddali mi tylko 10% ceny biletu czyli 19.90! Za co mam płacić skoro nie jadę? Nie polecam! Lepiej wybrać flixbusa.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Sarenka / 2023-10-02 10:48
    Ocena: 4.25 / 5
    Jechałam Sinbadem któryś raz z kolei ale ostatnio 30.09 2023 mòj przejazd był fenomenalny Pani Marzenka❤️pilotka osoba fantastyczna właśnie takie osoby powinny tam pracować!-pomocna uśmiechnięta i z poczuciem że jest tutaj w pracy bo lubi to co robi????
    Wsiadając do autokaru gdzie-nie było zaznaczone że rodzina ma siedzieć koło siebie(bo tak były bilety zamawiane i z naciskiem na to)okazało się że nie było zaznaczone że siedzimy razem i każdy z osobna!dramat ...rodzina nie mówi po polsku i miała to być droga długa i komfortowa a tutaj wyszło inaczej...co dalej...ale Pani Marzenka (pilotka)bladynka opanowała sytuacje...i wszystko się dało załatwić ???? właśnie takie osoby powinny tam pracować jak Pani Marzenka-nie ma rzeczy niemożliwych trochę empatii dla klientów bo za to Sinbad bierze pieniądze żeby było bezpiecznie i komfortowo!!!
    Pozdrawiam Panią Marzenke❤️i czekam na następna podróż z nią do Włoch do Genowy
  • ~Asia / 2023-09-27 20:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Witajcie czytam czytam i nie dowierzam jak to źle jak to nie wygodnie kierowca nie miły pilotka nie taka autokar nie taki jesteśmy ludźmi i jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...Ja mam bardzo dobre podróże sindbadem wszystko ogarnięte na dobrym poziomie Ludzie popatrzcie sami na siebie jak wy My się zachowujemy potem oceniajmy.Tak swoją drogą ciekawe co załoga myśli o nas pasażerach po zakończonym kursie
    Byłam świadkiem jak kierowca czyścił fotel bo pasażer musiał popuścić (zesrać się )tak że są dwie strony medalu załoga i my pasażerowie.
    Pozdrawiam wesołą załogę autokaru 48 Opole Freiburg
    ZaletyWygodnie czysto miło i wesoło
    WadyBrak
  • ~J.j / 2023-09-25 16:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Sindbad zgubił moje bagaże, przyjechałem na miejsce bez swoich ubrań, narzedzi pracy. Kierowca insynuował ze chce wyłudzić pieniądze od firmy. Usłyszałem ze bagaż „znikł”
    Zero reakcji, zero wiadomości totalna Olewka. Kierowca cham, opryskliwy oraz cwaniak . Nie polecam, jesli masz potrzebę wyjechać za granicę idź z buta,
    ZaletyZapomnij
    WadyWszystko
  • ~Tykson / 2023-09-24 17:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy przewoźnik złodziej.... anulowałem przejazd gdzie należało mi się połowa kasy za bilet i nic... jednak zero bo mieli jakieś kruczki prawne.... iciekać od Simbada a ta akcja była przez bla bla cara więc zamawiajcie prywatnie a nie tego Simbada lepiej już opłaca się flixbus... nie pozdrawiam złodzieju z Simbada
    ZaletyŻenada Bieda
    WadyBieda Złodzieje
  • ~Mannheim / 2023-09-24 07:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani pilot to przyszła z łaska do pracy. Miejsce miałam wyznaczone a Pani pilot łaskę robi. Nawet nie raczy zaproponować kawy czy herbaty.
  • ~Ttt / 2023-09-23 22:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia zapachane zatłoczone autokary tylko żeby sztuka się zgadzała ostatni raz nie polecam dno
  • ~Madzia / 2023-09-23 14:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo nie mili kierowcy wrecz opryskliwi,na tak dluga trase kawa i heebata płatna to kpina zakaz korzystania z toalet
  • ~3 szalone siostry / 2023-09-22 11:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Pozdrawiam serdecznie P.Dariusza z autokaru 157, miło się jechało i bardzo szybko.. chyba redbul dodał skrzydeł
    Pozdrawiamy 3 Siostry z Lubelskiego
  • ~Pawel / 2023-09-22 11:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia spóźnienia norotyczne i to nie takie po 5minut tylko nawet do 2godzin. Nie polecam
  • ~Ewelina / 2023-09-21 22:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Serdecznie pozdrawiamy bardzo miłych panów kierowców z autobusu 157 ????
    Trzy szalone siostry z Lubelskiego
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.78, ilość opinii: 4647
Flixbus
Ocena: 2.17, ilość opinii: 2802
Sindbad
Ocena: 2.32, ilość opinii: 749
NeoBus
Ocena: 2.66, ilość opinii: 671
Szwagropol
Ocena: 2.00, ilość opinii: 312
Koleje Dolnośląskie
Ocena: 1.87, ilość opinii: 245
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720