Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Multimedia Polska opinie

Ocena na podstawie 378 opinii

1.57 / 5

  • Parametry
    1.57
  • Cena
    1.69
  • Obsługa klienta
    1.48
  • Niezawodność
    1.42
  • Cena/Jakość
    1.95
  • Oferta
    2.24

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~adam / 2023-09-20 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorsza firma na rynku, oszukują na umowach nie podpisujcie z nimi umów
    Zaletybrak
    Wadybardzo dużo
    MiejscowośćKalisz
  • ~Magda / 2023-09-18 22:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma jest złodziejska....klientów chcą tylko pozyskać,a później za cholerne się nie można dodzwonić, internet TRAGEDIA,sprzęt w sensie router,pilot etc. Średniowiecze.....niech nikt nie korzysta odradzam w 1000%
    ZaletyZero
    WadyTysiace
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Adam / 2023-09-18 16:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Olewanie klienta.chciałem się dowiedzieć coś o tej podwyżce na fakturze to dowiedziałem się że jestem 12 w kolejce po minucie już miałem połączenie a dlaczego bo usłyszałem tylko halo halo nic nie słyszę halo halo i tak w kółko dobry sposób na spławienie klienta szybko.Żenada i buractwo
    ZaletyŻadnych zalet
    WadySzkoda słów
    MiejscowośćGliwice
  • ~Nemo / 2023-09-18 13:14
    Ocena: 1.50 / 5
    Jakość internetu kiepska a przede wszystkim fatalna obsługa klienta. Firma kompletnie nie dba o klienta - aby tylko go złapać a później niech on się o wszystko martwi. Nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyTa rubryka nie ma takiej pojemności
    MiejscowośćGorzów Wielkopolski
  • ~Krystian / 2023-09-17 13:49
    Ocena: 1.75 / 5
    Po wielu latach stwierdzam, że na chwilę obecną najgorszy internet w Polsce. Podnoszenie ceny bo inflacja, zrzucają to na klienta ( moje niedoczytanie dokładnie umowy, nigdy bym się nie zgodził). Infolinia to średniowiecze w obecnych czasach, i chamskie zachowania konsultantów. Obecną umowę zrywam sam. A sprawę kieruję do BOKiK ( skarga). NIE POLECAM SĄ LEPSZE OFERTY ZE STAŁĄ CENĄ PRZEZ CAŁY OKRES UMOWY
    ZaletyBRAK
    WadyCena uzależniona od inflacji. 2 godziny połączenie się z konsultantem. Olewanie spraw ważnych. MASAKRA
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Mario / 2023-09-16 11:31
    Ocena: 1.50 / 5
    Skandaliczny czas "naprawy" usterki w m. Gliwice. Od 24h brak internetu. Jest sobota i sxykuje się weekend bez neta. Dno.
    ZaletyMin.
    WadyZbyt wiele
    MiejscowośćGliwice
  • ~kikifufu / 2023-09-15 13:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki mialem w zyciu, obsluga klienta chamska, podczas rozmowy rozlacza sie z chatu, pomoc na poziomie gimnazjum. Internet wywala srednio co tydzien kilka razy, pomimo najwyzszego pakietu internet nie osiaga predkosci 1,2gb
    Zaletyzero zalet, kazdy router od nich sie spalil
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Dominika / 2023-09-15 10:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet działa jak chce, prędkosć 600 , której nigdy nawet 1/10 nie została osiągnięta. Ciągłe podwyżki, biuro obsługi to jakiś dramt, infolinia nie istnieje. Dno i wodorosty.
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Krzysztof / 2023-09-14 19:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak dziadowskiej sieci Internetu nie ma . Ostatni raz podpisana z tym operatorem i odradzam wszystkim
  • ~bbq / 2023-09-14 09:07
    Ocena: 1.50 / 5
    jeśli macacie możliwość podpisać umowę z innym operatorem to lepiej to zróbcie, multimedia to dno
    MiejscowośćBrzostek
  • ~Andrzej / 2023-09-13 10:24
    Ocena: 1.75 / 5
    Po 10 latach dość! Zmienili mi właśnie cennik w czasie trwania umowy że względu na poziom inflacj, podpisałem umowę z abonamentem za 90zł a po 4 miesiącach podnieśli mi na 115zł bo inflacja. Odradzam każdemu, usługi dość słabe internet również a dodatkowo podnoszą Ci ceny w czasie trwania umowy. Dno...
    ZaletyJak najszybciej do konkurencji która oferuje więcej za mniej.
    WadyJedno wielkie g....
    MiejscowośćLublin
  • ~dawidjasper32 / 2023-09-10 22:12
    Ocena: 1.50 / 5
    gówno interenet 800 pingu w cs jak tak żyć naprawcie to będziecie mieli lepszą opinie
  • ~Frandziu / 2023-09-09 11:30
    Ocena: 1.00 / 5
    jeden z najgorszych jak nie najgorszy w polsce dostawca internetu. internet jest tak powolny i beznadziejny że strony internetowe potrafia sie ład0wać 2 minuty. o graniu w gry sieciowe to ja nawet nie wspomne, totalne dno. obsługa klienta tragiczna. brak mozliwosci dodzwonienia sie do nich. jedyna opcja kiedy MOŻE sie uda skontaktować to w biurze. jesli ktokolwiek mysli ze multimedzia to dobry wybór to bardzo się myli.
    Zaletybrak zalet
    Wadytragicznie wolny internet
    MiejscowośćWrocław
  • ~Marta / 2023-09-06 18:35
    Ocena: 4.25 / 5
    Biuro obsługi klienta Multimedia Jasło,ul Baczyńskiego 15/11 pani Edyta bardzo miła, profesjonalna obsługa
  • ~Dzej / 2023-09-04 20:10
    Ocena: 2.75 / 5
    Z mojego punktu widzenia najgorsza jest szeroko pojęta obsługa, oraz sprzedaż usługi . Najlepiej kupić i zapomnieć ,że istnieją. Schody są gdy kończy się umowa...
    ZaletyBrak
    WadyBOK,
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Michał / 2023-09-02 10:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet beznadziejny, wieczne skoki pingu, freezy w grach nawet po kablu. Oczywiście jak to zwykle bywa obiecywali , obiecywali szybszy sprzęt i poprawę jakości łącza. Wiadomo, że multimedia to oszuści i jedyne co się zmieniło to odrobinę stabilniejsze łącze, lagi i freezy występują nadal, modem, który został wymieniony jest tak samo beznadziejny jak poprzedni. Jest to ostatnia firma do której bym poszedł po internet.
    Zaletybrak
    Wadyjest ich tyle, że by się nie zmieściły na liście
    Miejscowośćjuszkowo
  • ~Jadwiga / 2023-08-28 14:18
    Ocena: 2.00 / 5
    Jestem bardzo nie zadowolona Nie dbają o Klikenta który był i reguralnie opłacał abonamet przez 10 lat Jak się rezygnuje to wtedy ofiarują promocje -żenada
    WadyDrogo
    MiejscowośćGnojnik
  • ~Ewa / 2023-08-16 10:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak pragniesz płacić za usługi, których nie otrzymasz to super miejsce...internet niemal nie działa, dwie karty z trzech nieaktywne a canal + z 11 kanałów aktywowali 2, pełen profesjonalizm. Dodzwonić się nie ma opcji. Poziom usługi poniżej zera o obsłudze klienta nie wspomnę!!!
    ZaletyBrak
    WadyNieporozumienie
    MiejscowośćPłock
  • ~Anna / 2023-08-14 10:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy negocjowaniu warunków i zawieraniu umowy przez telefon zawsze nagrywajcie daną rozmowę aby mieć podkładkę bo oszukują na umowach.
    Zaletybrak
    Wadybardzo dużo
    MiejscowośćToruń
  • ~aldona / 2023-08-07 17:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukańcza i zachłanna firma traci podwójnie.Nie wywiązują się i łamią zasady podpisanych umów.
    Zaletynie w tej firmie
    Wadyoszustwo na umowach,zachłanność ,niekompetencja i dużo tego jeszcze
    MiejscowośćToruń
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2017
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177